- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
nonames
tag
Gondolom a blade nem ilyen. És egyébként az mit jelent? valamilyen közvetlen kapcsolat?
Lenne még egy kérdésem ez lehet egy picit off:
Swedish_S_RLS5_Api29_mod3.2_Full <<----van ez a rom-om (gondolom ismered) Ebben benne van az Astro file kereső és az EsFileexplorer. Mindkettő fájlkezelő ugye talán az Es jobb (ezt mondják) Az az igazság én még most próbálgatom a rom-ot de nekem nem kell az astro s le akarom törölni, csak addig nem míg nem tudom hogy esetleg van-e valami ok arra hogy mind a kettő benne van.(#14562) levi1392
Köszönöm szépen, nem tudod mappákat is mozgat-e vagy egyszerre több fájlt?
-
€uro
őstag
Igen, ezt szeretnénk megcsinálni. De előtte le akarjuk menteni a telefonkönyvet. Vagyis szinkronizálni szeretnénk azzal a Gmail fiókkal, amit majd utána kívánunk vele használni.
Ha megcsináljuk a gyári állapot visszaállítását, akkor a telefon megformázza a belső 16 GB-os memóriáját? Vagy onnan is mentsünk le mindent?
-
Lasy
veterán
felesleges az ext particiós, de ki minek hívja minden telefonnál máshogy jelölik.
ha egy romban beleírják, hogy megy az app2sd akkor ott elméletben az ext megoldásra gondolnak, de ha nincsen ext akkor is menni fog neki az átpakolás csak a FAT részre.
marketről egy app.
move2sd enabler (root)
Mint a neve is mutatja ROOT jog kell neki, de utána törölheti is a progit, hiszen csak aktiválta az app2sd részt, és innentől már mehet az menü, beállítások, alkamazások, ér a progit teheti az SD-re. -
Fireman67
aktív tag
De kis féltékeny vagy!
De picit félre téve a viccet. Tanult "Netguru" barátom szokta volt mondani, hogy egy oldalt minél többen linkelnek be, ezáltal annál többen nyitják meg. Erre a robotok úgy reagálnak, hogy a minél többször megnyitott oldalakat előre hozzák a Google-ban.
Ő, mikor a honlapját megnyitotta, egy év után, még a címszóra a 45. oldalon kuksolt.
Ma már, ha csak a település nevét beírjuk a keresőbe, ahol ez a lap ellenzéki weblap, akkor már harmadiknak teszi.
Így születnek a halhatatlanok!
Különben is szeretlek Aggleány! -
-
llaszlo
veterán
Köszi nem kell egy moto-s ismerősömnek kellett épp ismerkedett a telefonnal és mondani akartam neki ezt, de nem jutott eszembe a neve. ÉS a google-val sem találtam meg így.
Azt mondta, hogy a milestone2-hez nem adtak magyar user manualt, csak valami nagyon alapot. Ez elég gáz. -
RootRulez
félisten
Hmmm, érdekes... -> Tehát az SMS befejezésekor volt 51 karakterem még hátra, erre elköszöntem "Csűűű!!"-vel és az 51/1 lement 23/2-re. Tehát a 3 hosszú ű betű több, mint egy SMS-nyi karaktert ér.
A többinek (á, é, ö, stb...) csak egyet számolt ahogy figyeltem.
Módosítanám a tapasztalatot, a hosszú ő is kaki, de csak egyszer von le ertük sokat,
Tehát Ő-vel vagy Ű-vel kezdek egy SMS-t és 160 karakter helyett 69-ről indulok.
Sőt ha 32 sms-nyi szöveget küldenék, a 2. rész már 63-ról indul.Lehet jön vissza a Handcent.
Nem is emlékszem mi volt vele a galiba, ami miatt áttértem emerre, minnyá visszakeresem...
Polllen jaja tudom,de ezt már egy opcióval anno a 3310-esbe is meg tudtam oldani...
-
gtasystem
őstag
erre én is gondoltam hogy keresek magyar app-ot de az a helyzet hogy a magyar appok is inkább csak magyarítások. legalábbis úgy tűnik..de még nem néztem végig..
egy halom note app-ot végignéztem de egyik sem jó..na mindegy ezt még kibírnám, a nagyobb gond az equalizer amit nem találtam csak Gingerbread-re.. -
€uro
őstag
A telefonról hogy lépjek be a Market-be? Böngészőn keresztül a honlapjukon?
Nézd el nekem, hogy nyilván nagyon alap dolgokat kérdezek, de nekem még teljesen új ez az egész androidos dolog.
Csak érdekességképpen. Beállítottam a mobilomat ébresztésre, reggel fél hatra. Riaszt a mobil. Én fekszem az ágyban. Mondom, majdcsak abbahagyja. De csak nem hagyta abba. Felkelek, nyomkodom a mobilt. Keresem, hogy hol lehetne kikapcsolni. Nem találtam. Nem túlzok, kb. tíz percig keresgélek. Már azon kezdtem gondolkodni, hogy kiveszem az aksit - vagy legalábbis lekapcsolom a készüléket. Majd rájövök, hogy a képernyő felső peremét le lehet húzni, és ott megtaláltam az ébresztés kikapcsolását. Na kb. ennyit az én jelen okostelefon jártasságomról.
-
-
Polllen
nagyúr
Sajnos az asztali kliens sem engedi az msn partnerekkel való videóhívást, de úgy néz ki, hogy legalább az asztali klienst használó yahoo partnerekkel lehet
thx!
Amúgy sima beszélgetésre milyen app-t ajánlatok ezeket kivéve:
- parlingo (ios-n imádtam), itt szimplán nem jeleníti meg az msn partnereim
- fring (ios-n imádtam a hang hívás és SIP kezelés miatt), itt idióta reklámok ugrálnak fent-lent...legalább mindig ugyanott lenne... (mondjuk hanghívásra nem találtam jobbat)
- nimbuzz... nem tetszik...Jó lenne, ha lenne benne push, hogy ne zabálja annyira az aksit és persze jó lenne, ha én dönthetném el, hogy akarom a push-t vagy sem.
-
klepto
addikt
Nem régi, a telefonnal egy idős.
A gépen formáztam, először FAT-al, majd NTFS-el, majd exFAT-al, mire a telefonban rájöttem, hogy kell ott is megformázni, hogy ne hibásként azonosítsa.
A Sygic valami krixkrakszos végződésű szoftverét nem tudtam sehogy máshogy törölni a kártyáról -
bozont
veterán
Főleg azon funkciója tetszik, hogy be lehet állítani melyik könyvtárból olvassa vagy ne olvassa be a képeket. Nem kell ezzel a nomedia-s dologgal szórakozni.
De aki szeretné hogy kicsit látványosabb legyen a képgalériája, annak ajánlom a Floating Image appot is. A Galaxy Ace telefonomon nagyon jól fut, semmi lassulás vagy akadozás.
-
DonMedve
addikt
-
Goatman
aktív tag
-
St3ven
addikt
Látod az lehet, hogy csak később jön. Azt hittem, csak én vok ilyen béna, hogy nem találom.
Nem tudom, mennek-e ezek más launcherrel, nekem csak a GO és a Zeam van fent. De véleményem szerint nem mennek GO nélkül.
Amúgy nem widget, de a kedvencem a GO Launcher EX Notification, ami kis piros körben látható számot applikál pl. a Gmail meg SMS app ikonodra, ezzel jelezve, hány olvasatlan üzeneted/nem fogadott hívásod van.
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest