- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #46979 üzenetére
Ezzel az AutoStarts progival azt el lehet érni, hogy mondjuk a rohadék Facebook alkalmazás ne induljon el magától, és utána is csak akkor ha én el akarom indítani? Szinte sosem használom de mindig fut, és 10mb-ot bezabál a ramból. Azt viszont nem tudom, hogy mi történne, ha lefagyasztanám. Okozna valami anomáliát, ha mégis futtatni akarom?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #46979 üzenetére
Megy az csak hack consol kell és persze tudni kell mit írjon be parancsnak.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #46789 üzenetére
Ennek tudatában nem akarom elképzelni, hogy milyen lehet a multitasking a kevesebb RAM-al rendelkező készülékekben...
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #46784 üzenetére
Na ez a durva, hogy a beépített rendszer-információs paneleknek nem lehet hinni...
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #46778 üzenetére
Ezt az alap rendszer is tudja. Amikor a telepített alkalmazásokat nézed, akkor az összest kiválasztva jelzi, hogy mennyit is kérnek/foglalnak (ha jól értem, amire gondolsz)
-
lalakov
senior tag
válasz
atillaahun #46753 üzenetére
Persze magyarul lenne a legjobb, de az nem mostanában lesz.
Találtam egy olyat, ahol bemondom azt, hogy "dad" és hozzá tudom rendelni a megfelelő számot. Skyvi De ebben nem találtam olyan lehetőséget, hogy hanggal élesszem fel a programot. Egy másik programban meg a felélesztés működik, de nincs hozzárendelés. -
lalakov
senior tag
válasz
atillaahun #46749 üzenetére
Köszönöm.
Találtam én is párat a Play áruházban, csak személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46733 üzenetére
Nagyon sok okosságot tud, szvsz ezt nem. De pld becenévre is tud keresni, többféleképpen abc sorrendbe rakni a kontaktokat. Egészen korrekt a facebook integrációja. Pld a feleségem exdialeres telefonján egy facebook-ból berántott kontakttal nem tudott mit kezdeni. A névjegy nem hozta elő, ugyanakkor híváskor a számhoz betette a nevét, és a híváslistán névvel szerepelt. Mikor szerkeszteni akartam a kontaktot, akkor meg nem engedte. Nos ez a dw-vel kereshető és szerkeszthető is volt.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #46733 üzenetére
ExDialer
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46727 üzenetére
DW contact Én az ingyenes verzióját használom..
-
c-parts-2010
csendes tag
válasz
atillaahun #46692 üzenetére
Ezeket te próbáltad? Mert egyik sem az amire gondolok... Ezek sima képként mentenek pdf-be. Utána nem tudsz a szövegbe se keresni, se kimásolni...
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46615 üzenetére
Köszi, megnézem...
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #46580 üzenetére
De nincs olyan progi ami ha szabad wifit észlel akkor csatizik?
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46598 üzenetére
Az sem lenne rossz...
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #46596 üzenetére
Meg a SmartCity(okosan utazom)progi.Legalábbis másfél éve,2.1-en jol működött...
-
dobostorta
tag
válasz
atillaahun #46596 üzenetére
Google maps?
-
dobostorta
tag
válasz
atillaahun #46575 üzenetére
Kösz a helpet, az Lg Camerában tényleg kitudtam kapcsolni....
MÁS:
Tudnátok ajánlani olyan navi progit, ami konkrétan gyalogosan és tömegközlekedéssel utazóknak van. Itt arra gondolok, h megtervezné h melyik buszra/metróra kell felszáljak, stb. és utána azt is mondaná, h pl. menjek végig egy utcán ott menjek le az aluljáróba és jöjjek fel x,y helyen stb.
-
garfimacska
csendes tag
válasz
atillaahun #46592 üzenetére
Köszönöm, olvasom...
-
garfimacska
csendes tag
válasz
atillaahun #46586 üzenetére
köszi
Érdekes, mert a safe locker speciel abban jó volt, hogy kikapcsolt képernyőnél is beindult bármilyen mozgásra...
A karcsú akksi nem gond, mert csak ritkán kellene használnom, adott körülmények között... ( nincs lehetőség a teló elzárására, de magammal se vihetem, a közelben hagyom , még jócskán hallótávolságon belül )
Bocsi, hülyeuser vagyok.... Tasker ?? Mondjuk kompromisszumnak talán ez is jó lehetne.... hol és hogyan kell beállítani ?
-
ats123
csendes tag
válasz
Bocs lemaradt! Sajnos 512Mb nincs pláne nem üresen!
HTC Hero 288 MB RAM, 512 MB ROM (VillainROM14, WildHeroWWE, CM7.2)
Memória használat total 198Mb átlagosan szabad 50-60MB akkor ha megy a zenelejátszás -
TRob1
veterán
válasz
De egy ébresztőnek vagy zenelejátszónak szerintem még 256megánál sem. Főleg hogy úgymond még üres is a telefon. Mindenesetre fura.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #46505 üzenetére
Valóban ott van. Köszönöm!
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #46508 üzenetére
Meg Gingerbreadtől kezdve a legtöbb telefonon is így van.
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #46505 üzenetére
Csak a Swype. Sem a Swiftkey, sem a Smart Keyboard Pro, sem a gyári HTC IME nem csinálja ezt velem. Törlésnél megvadul, ahogy egy kolléga írta.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #46485 üzenetére
Elképzelhető, ám állítani ezt nem lehet, legalábbis Wifi beállításoknál nem találtam idevonatkozó opciót, még körbenézek máshol is.
Hunfatal: Skype-ot csak hanghívásra használom, aki fent van azzal ingyen megy a telefonálás, kb. ennyi, különben fut a háttérben és így nem sok akkut eszik. Az IMO (béta) viszont pont nem tud hívni...
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #46485 üzenetére
Ez hol is állítható ICS alatt? Mert tényleg!, nálam is mindig újra kapcsolódik a netre ébresztés után..
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #46282 üzenetére
Ok.
Itt a linuxos notim. Kikapcsolom, leállítom. Oldd meg, h bármit is csináljon. Nem fog menni, mert nem fut az OS, nem kap áramot a proci. Androidos teló ugyanez.
Ezt maximum úgy lehet megoldani, ha nem kapcsolja ki teljesen a telefont. Vagy külön beletesznek egy ébresztőt, mint a buta telefonokba... -
brp88k
tag
válasz
atillaahun #46259 üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #46213 üzenetére
Adw Ex. Megvásárolva (igaz 21 Ft-ért
). Kb. 1 éve tolom vele, szerintem hibátlan.
-
spinkler
tag
válasz
atillaahun #46214 üzenetére
Mindkettő meg volt, de így sem tűnt el..
Egyébként melyik launcher a legjobb? Ti milyet használtok?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46209 üzenetére
Minden launchernek van ilyen widgetje? Szerintem nincs.
Mert amiket most hirtelen megnéztem, mind kérnek ilyen engedélyt...Illetve szerintem attól függetlenül hogy ugye külön appok a tárcsázó meg sms kezelő, attól még én úgy tippeltem eddig, hogy Launcheren keresztül megy (hisz azon keresztül indítom). De persze tévedhetek is.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46207 üzenetére
Ha nem kezeli közvetlen, akkor viszont én sem értem a TELEFONSZÁMOK KÖZVETLEN HÍVÁSA-t.
Mondjuk nem is ástam magam bele ilyen engedélyes dolgokba, valahogy engem nem érdekelnek (persze csak addig nem míg nem jön vmi szép nagy számla
)
Az az igazság hogy én bátor (vagy inkább felelőtlen?) vagyok, és soha nem nézem hogy milyen engedélyeket kérnek adott appok (vagy ha néztem is, nem foglalkoztam vele).
Sőt, a virágbolttól sem riadok vissza.Az viszont igaz hogy mindig csak olyan appokat telepítek, amik már fenn vannak egy ideje Play-en (szóval nem új, meg ismeretlen appokat, hanem népszerűbbeket)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46205 üzenetére
Maximum nem fog tudni se telefonálni se egyéb.
Még jó hogy kér ilyen engedélyeket, hisz adott launcher alól fog telefonálni/sms-ezni, névjegyadatokat nézni/szerkeszteni...stb., gyakorlatilag majd minden műveletet az adott felhasználó.
(Gondolom Én)
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #46195 üzenetére
Thx, így márkiengedett. Most már simán nem csinál semmit, ha megpróbálom átnevezni.
Ennek is belőttem a root jogot, deannyit ír ki, ha a system/app alá akarok csinélni egy backup könyvtárat, h sorry, operation failed.
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #46193 üzenetére
Az meg kijjebb sem enged az sd kártyáról.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #46187 üzenetére
Köszi neked is, és bubi92-nek is a gyors választ
Plusz a leírásod alapján kicsit kotortam én is a system/app-ban, ki is irtottam pár dolgot
Köszönöm ezeket a pazar aksizabáló procipörgető appokat, kedves gugli
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #46190 üzenetére
SuperSu listáján ott van... (Androidban relatíve új vagyok, 2 hónapja ismerkedem vele. Viszont linux rencergazda vagyok tizen éve.
)
Beállításaiban bepipáltam, h root jogok mindenhol.
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #46187 üzenetére
Thx a tippet.
Total commander miért ír ki átnevezési hibát? Mertmivel rootolt a teló.
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #46183 üzenetére
Tehát, ha elmozgatom a system/app alól monjuk a socialmanager.*-ot, akkor az többé soha nem fog elindulni? Nem vagyok fennt az ilyen jellegű oldalakon, így számomra abszolút érthetetlen, hogy mit keres néha a memóriában.
Szintúgy a weather-es cuccok, nem használok időjűrűsos ketyeréket, mert úgyis csak tegnapra tudják pontosan megmondani, h mi volt.Gondolom, innen csak ésszel szabad kivenni dógokat.
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #45835 üzenetére
Nincs fenn a youtube. Mi más lehet még? A zenelejátszót külön mutatja. Más pedig szinte fenn sincs.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45820 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45801 üzenetére
Aha, megvan. De sajna nem kompatibilis a HC-vel.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45784 üzenetére
Köszi. Ingyenes progit nem tudsz ajánlani? És mi az az OOM határ?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #45787 üzenetére
Indítsd Linux-ként.
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #45779 üzenetére
Mire odajutsz, addigra az appoknak a 4GB memóriás telefon fog kelleni. Uis azokat is úgy írják, h egyre több memóriát, egyre több procit egyenek, h az ostoba user vegye meg a legújabb csilivili telót, mert a régi már lassú. Fogyasztói társadalom.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45781 üzenetére
Eddig csak az Operanál vettem észre. Nem tudom, hogy van-e bármi beállítás erre. Ennyire még én sem ismerem a rendszert, ami egyébként 3.2-es HC.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45779 üzenetére
És vajon az miért van, hogy 1GB-os tableten az Opera Mobile folyton bezárodik, ha a házikóra bökök?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #45673 üzenetére
Csak OperaMobil tudja használni a FP-t, de csak akkor ha be van kapcsolva.
-
válasz
atillaahun #45649 üzenetére
A legutóbbi Adobe Falsh Player 11.1.111.10-el nekem viszi az Opera Mobil az Indavideókat, igaz, hogy brutál sok memóriát emészt fel, de lejátssza. ( SE Xperia Mini Gingerbread )
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #45663 üzenetére
Én ha megnyitok egy Flashvideót az Opera Mobile-ban akkor kilép az Opera.
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #45658 üzenetére
youtube videót elsősorban nem flash playerrel játssza le, és asszem az indavideót is viszi anélkül, meg a vimeo-n is.
-
darvinya
titán
válasz
Mp4-es szabvány a lapokon (pl: Youtobe).
Ha ilyen formátumba lett feltöltve azt közvetlenül lehet lejátszani.
Ha mondjuk avi -ban lett feltöltve azt nem lehet annélkül lejátszani a lapon, hogy le ne töltsük egyett lejátszónak vagy nem konvertáljuk.
És itt jön a képbe a flashplayer ami a konvertáló szerepet játsza.r3dsnake
Total Commander + FTP vagy LAN plugin
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kipróbáltam, de nagyon csúnyán néz ki táblán. Most airdroidolok, amíg nem találok kényelmesebb/jobb megoldást. Lehet hogy belövök egy samba klienst a táblán és nasról lehúzom, ami kell.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #45653 üzenetére
Akkor mivel magyarázod, hogy felül megjelenik a felírat a flashplayer-re és ami mp4-el töltenek fel annál nincs és lejátsza.
-
darvinya
titán
válasz
Valamelyik video flash alapú avval van gond.
-
fdisk
őstag
válasz
Nekem lejátssza.
Retro reklámok 1972-1976-ot próbáltam,és ok. -
válasz
atillaahun #45610 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atillaahun #45590 üzenetére
Köszi a választ! Ezzel tudok akkor pc-ről táblára másolni wifin keresztül?
-
HollyBoni
veterán
válasz
atillaahun #45564 üzenetére
Ilyet nem találok. Hol kéne pontosan keresni ezt a funkciót?
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #45540 üzenetére
Ha gunyoros vagy másokkal szemben, attól még nem sikerül jobban megvédened az álláspontodat, főleg ha nem is érted, hogy ezeket az alkalmazásokat miként kell értelmezni.
"Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat."Nem kell tanítania téged, mert ő helyén tudja kezelni, amíg te meg úgy hiszel nekik, hogy ennyi erővel a Blikket is felcsaphatnád és tájékozódhatnál onnan is.
Először nézz utána mit is takar valójában a konvektív csapadék fogalma és próbáld ne összekeverni az esővel.
Az 5 km sugarú kört meg hagyjuk, mert nem tétel.Nyári időszakban van ahol szétver mindent a jég és egy havi csapadék esik le fél óra alatt, amíg akár pár száz méterre ki van száradva minden, de ugyanez számold nyugodtan 5-10-50 kilóméteres sugarú körökre is.
Ezek a programok megmutatják neked annak az eshetőségét, hogy LEHET nálad nyári zápor, zivatar, de ez nem ígéret, amit be is kell szopni.
De ha nem hiszel nekem, akkor rakj fel minél több ilyen alkalmazást, de előre borítékolom ,hogy csalódni fogsz bennük, mert túlzott elvárásokat támasztasz velük szemben.
Egy meteorológus, egy modell, számítógép sem képes megmondani, hogy adott körzetben lesz-e avagy nem lesz záporeső, zivatar, max százalékos formában prognosztizálja, kivéve persze ha egész országrészt érintő, kiterjedt csapadékzónáról van szó.
Tőlem 20 km-re északra vert el tegnap mindent a jég, most 10 kilóméterre az ellenkező irányban.Szerinted ilyen esetben mit kellett volna jeleznie egy alkalmazásnak?
Nem jobb e az ,ha jelzi annak eshetőségét, hogy a jég szétveri a kocsidat, de ennek esélye csekély, mintsem azt írja ,hogy nem várható semmi, aztán meg úgy kaparnak ki valahonnan ahová a hirtelen lezúduló csapadék sodort el? -
atillaahun
veterán
válasz
A pofám leszakad, de most kezdett el esni.
Úgy látszik a PM esősámánjai figyelik a topic-ot -
zole72
tag
válasz
atillaahun #45551 üzenetére
Sajnos ezen már túl vagyok meg is csináltam mindent pontról pontra nem segített.
Kezdem feladni ezt az egész dolgot. -
zole72
tag
válasz
atillaahun #45546 üzenetére
Telón is dettó ugyan ez van
-
barnam_
nagyúr
válasz
A Beautiful Widgets Accuweather vagy Google-tól szedi az adatokat.
-
zole72
tag
válasz
atillaahun #45543 üzenetére
Windows 7 64bites rendszer van fent laptop az látja a pc mappákat és be is tudok lépni másolni törölni szóval bármit a tablettal viszont az a helyzet hogy látja a mappákat de nem tudok belépni laptopon is látja a mappákat oda sem enged vagyis egyedül pc-n is és laptopon is csak az users mappába enged belépni máshova nem.
-
zole72
tag
válasz
atillaahun #45537 üzenetére
Most megpróbáltam csak 1 mappát megosztani nem az egész particiót teljesen ugyan azt írja.
Továbbra sem tudok belépni. -
törölt tag
válasz
atillaahun #45533 üzenetére
A Hardver dekóder a rendszer beépített videólejátszóját használja a lejátszáshoz - optimalizáltabb, és jobb lejátszást biztosít.
A Szoftveres magát a szóban forgó videólejátszót használja a fájl lejátszásához - ez pedig általában aksizabálóbb
. Akkor használják ezt, ha a beépített lejátszó egy formátumot nem tud megemészteni. Szóval amit tudsz, azt a hardver dekóderrel játsszad le.
( Én legalábbis így tudom
)
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
atillaahun #45458 üzenetére
Jó ideje használom (mert ezt mondták itt a legjobbnak) a PW-t, de nem igazán voltam elájulva tőle...
Galaxy ACE-en, és később Galaxy S plus-on is használom ugyanazt a RootRulez által magyarított verziót. Érdekes módon az S+ kiírja azt is, hogy mikori, és honnan jön az adat -- az ACE viszont nem. (Gondolom, a kijelzőfelbontás állhat mögötte)
Ebből jöttem rá, hogy miért nem jó!
Bp-en ez is csak Ferihegy adatait írja ki, mint a többi időjárás app, sokszor 1 óra késéssel.
(reggel 7:30-kor még csak a 6:30-as jelentést veszi)
Bonyhádon hol Pécs, hol Paks adatait vette (többször 10 Km távolságok), és ott még nagyobb késés is előfordult!
Amíg csak az ACE volt, nem is tudtam, hogy mitől nem az igazi.Az Időkép végre már pontos, aktuális adatokat ad!
Kicsit még fapados, de majd kikupálódik! -
barnam_
nagyúr
válasz
Én PC-n sokat használtam Firefox-hoz egy kiegészítőt, az az Accuweather adatait jelenítette meg, és többnyire pontos volt. Vagyis arra nem emlékszem az előrejelzésük mennyire volt pontos, de az aktuális időjárás többnyire az volt.
Viszont az Android-os appjuk nekem nagyon nem jött be, de pl. a Beautiful widgets is abból dolgozik, és én azt egy ideig használtam. Már nem, mivel az SPB időjárás widget-jét használom most.
-
ncc1701
veterán
válasz
Nem vetted még észre, h jó esetben aznapra tudják megmondani az időt? Leginkább azt is csak este?
Ezért nem használok ilyen vackot. Kinézek reggel az ablakon... -
S e t h
nagyúr
válasz
Ha azzal nem voltál elégedett, akkor hidd el ,hogy mással még annyira sem lennél.
Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de a záporos, zivataros jellegű időjárás nem azt jelenti ,hogy mindenhol esni is fog, hanem ESHET.
Tőlem 20 km-re tegnap brutál nagy jég volt, körben mindenhol eső, nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?
Egyébként sem valók semmire ezek az alkalmazások, tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni. -
törölt tag
válasz
-
cettlee
őstag
válasz
atillaahun #45433 üzenetére
bocsánat a lámulásér de azt hol találom?
playen belül nem találtam
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #45301 üzenetére
Köszi, ezt is megnézem, ha jó áron van, meg is veszem.
Mióta új romra költöztem, azóta Tasker és a Minimalistic Text csak vergődik vmiért (igaz belefutottam egy-két végtelen ciklusba is időközben) és az egész telefont visszafogják. Néha még a hívást is alig tudom felvenni.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #45014 üzenetére
Kár, hogy nem a Smart Office-t
Ez az egyetlen ami minden számomra fontos dolgot úgy jelenít meg, ahogyan kell.... -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #45059 üzenetére
Bocs, a Swype-val szórakoztam, és elküldtem véletlenül.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #45024 üzenetére
Aláirni asszem a zipsignerrel lehet...
-
kengyel
nagyúr
válasz
atillaahun #45030 üzenetére
Jó semmi gond
én korrekten megkérdeztem mert az OB topicban ezzel offoltam
-
kengyel
nagyúr
válasz
atillaahun #45027 üzenetére
Nem azért írtam ide hogy a többi kolléga hazudott volna bocsi !! Csak azért mert ez a megfelelő topic rá ! Csak kérdés volt
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45024 üzenetére
Sd-re csak azért tettem, mert wifi transfer csak azt látja
PC-n cseréltem.
Köszi az infókat, körbejárok még 1-2 fórumot !havri
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45019 üzenetére
- Playről telepítem a vibert
- RootExplorerrel a /data/app könyvtárból kimásolom /sdcard -ra a com.viber.voip-1.apk -t
- 7zip-el kicserélem a kérdéses .mp3 -at
- A módosított com.viber.voip-1.apk - t visszamásolom, felülírom az /data/app könyvtárba lévővel
- "jobb klikk" (nyomva tart) , premission, és visszaállítottam az eredeti jogokat : rw-r--r-- (friss telepítés után csekkolta, ez volt neki)Restart, és az app nem elérhető
-
havri1
félisten
válasz
Full jogot adtam neki, restart, és eltűnt az app
-
fatal`
titán
válasz
Ja tényleg, már keverem a szezont a fazonnal
-
havri1
félisten
válasz
Jobb klikk, premission, pipa mind? nem
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #44990 üzenetére
Köszi!
Addig megvagyok, hogy az apk-t kinyertem, megtaláltam a hangot, de ez mp3. AZ általad linkelt ogg. Átneveztem, de nem tudja lejátszani.
Üres mp3 kellene, tudsz segíteni? -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #44974 üzenetére
A videó rögzítésnek nem hardveres követelményei vannak?
Armv7?Egyébként én a Screencast-al rögzítek videót.
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #44974 üzenetére
Nekem is ezt mondja. :-(
Videót pedig EZZEL csinálj! -
shaggy
aktív tag
válasz
atillaahun #44516 üzenetére
köszönöm már szedem is
És azt nem tudja valaki megmondani, hogy ennek az ADW launchernek nincsenek olxan alkalmazásai mint mondjuk a go-nak hogy gmail facebook és hasonló?
És hol lehet a képernyők számát csökkenteni már minden hol néztem és nem találom most 5 van de ha nekem kevesebb is elég azt hogy tudom csökkenteni? -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44312 üzenetére
Ne is próbáld megérteni.
(#44314) darvinya:
"Ha SIM nélkül tudod tárcsázni a 112 akkor repülő módban nem?"
Nem. Ugyanis repülőmódban le van tiltva maga a telefon funkció. Azt el tudom képzelni, hogy a segélyhívás miatt az android (wp7, etc. bármilyen telefon behelyettesíthető) visszakapcsolja a telefon funkciót, ha a segélyhívót tárcsázod.
A 112-t azért tudod kártya nélkül hívni, mert törvény írja elő, még terhelt hálózatnál is azonnal kapcsolják és mindenkit kitakarít a toronyról, érthető okokból.
Kikapcsolt állapotban pedig nem tudsz hívni fizikai billentyűzettel sem, mert ki van kapcsolva. A régi Ericsson, Nokia telefonokon azért tudtad kikapcsolva hívni, mert nem volt kikapcsolva (pl. az ébresztő is működött).
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44311 üzenetére
Nemsokára készülhet olyan csaj/pasi helyettesítő app a telefonra a magányosaknak, ami a Tamagochi felturbózott változata lehet. Beszélhetsz hozzá (szöveg felismerő), visszabeszél (szöveg felolvasó), simogathatod (touchscreen), vásárolgathatsz vele (NFC).
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44304 üzenetére
Nagy frappáns.
Mobil eszköz a mobil hálózaton 112-es segélyhívó miatt mindig a hálózaton van.
Csak abban az esetben nincs, ha az energia forrást kiveszük.A többi meg számítástechnikai ismeret.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44296 üzenetére
Ne hidd, hogy mimóza vagyok.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44291 üzenetére
Idéz vagy szaki nyelven érthetőbb?
Mit nem lehet kikapcsolni a mobilon, ha SIM kártya sincs benne? 112
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #44291 üzenetére
Fogadjunk,hogy a Google forditoját használja!
Mostanában a Play is tele van ilyen szövegekkel... -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44286 üzenetére
Nézzük meg közelebbről.
Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Ilyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Ellentétben a mobillal.
A többi meg a hab a tortán.
A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb… -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44278 üzenetére
Megtaláltuk az üresjárati motort.
Ez pont olyan mint a PC-n lévő( bár nem mindegyiken) készenléti mód(nem a fagyasztás)-ot az alaplapi futtatót. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44278 üzenetére
Közben megtaláltam a képet, köszi. Lövésem sincs mi lehet az.
szerk szerk szerk
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44276 üzenetére
Itt az XDA amit a Google kereső 3 linkjén lévő oldalról vitt tovább
gondolom csillag-kettős kereszt- csillag-kettős kereszt-4636-kettős kereszt -csillag-kettős kereszt-csillag
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44253 üzenetére
A suspend-hez tartozik valami package név?
Olyan com.android.valami.apk -
Nandivagyok
aktív tag
válasz
atillaahun #44257 üzenetére
azt sem, próbáltam egy face down---->silent mode ON-t, amikor megfordítom, érzékeli az új profilt, de nem halkítja le a telefont
szerk: most újraindítom a telefont, hátha
de így sem jó...
Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest