- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Aktív témák
-
joe357
tag
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nem tudom válaszolt már-e valaki és sikerült-e, de én is ezzel szívtam sokáig. Amit tenni kell hogy a mappa megosztásánál a felhasználók közé beteszed a mindenkit és a jogokat magadod írás/olvasás. Aztán a megosztás központban kiveszed a jelszavas védelmet. Amikor az ES látja a lan fülön az Ip címet akkor azon edit megadod a nevét pl asztali PC és anonimusz pipa bepipál majd ment. Így nekem műkszik. Hozzáteszem 2 hónapot szenvedtem mindent kipróbálva mire valaki egy másik fórumon segített. Ha nem akarod hogy mindenki lássa akkor router mac szűrés.
-
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nah, a legalapvetőbb dolgot a végére hagytuk: Google.
Egyből kidobta: RootRulez kolléga már egész regényt írt a témáról, TESSÉK.Itt a nagy izgalomba még szerkeszteni is elfelejtettem.
(#45552) zole72
Akkor keresd meg privátban, vagy írj kommentet a témához.
Esetleg tegyél fel egy XP-t. -
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45536 üzenetére
És ha nem teljes meghajtót hanem csak mappát osztasz meg?
(#45535) Xiawave
Értem, végülis logikus.
Igazából azért kérdeztem, mert eddig Mobo Player volt fent, ami minden egyes videóra azt írta, hogy csak szoftveres kódolással játszható. És a 720p videókat csak ilyen 10 fps-el vitte, hang meg szintén csak szaggatva volt. Azt hittem maga a telefon nem bírja.
Nemrég viszont lecseréltem a sokak által dícsért MX Player-re, aminél már hibátlanul megy a hardveres kódolás, és viszi a 720p-t is.
Fogyasztáskülönbséget eddig nem is figyeltem, de majd akkor ránézek, köszi.
Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest