- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
joe357
tag
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nem tudom válaszolt már-e valaki és sikerült-e, de én is ezzel szívtam sokáig. Amit tenni kell hogy a mappa megosztásánál a felhasználók közé beteszed a mindenkit és a jogokat magadod írás/olvasás. Aztán a megosztás központban kiveszed a jelszavas védelmet. Amikor az ES látja a lan fülön az Ip címet akkor azon edit megadod a nevét pl asztali PC és anonimusz pipa bepipál majd ment. Így nekem műkszik. Hozzáteszem 2 hónapot szenvedtem mindent kipróbálva mire valaki egy másik fórumon segített. Ha nem akarod hogy mindenki lássa akkor router mac szűrés.
-
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nah, a legalapvetőbb dolgot a végére hagytuk: Google.
Egyből kidobta: RootRulez kolléga már egész regényt írt a témáról, TESSÉK.Itt a nagy izgalomba még szerkeszteni is elfelejtettem.
(#45552) zole72
Akkor keresd meg privátban, vagy írj kommentet a témához.
Esetleg tegyél fel egy XP-t. -
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45536 üzenetére
És ha nem teljes meghajtót hanem csak mappát osztasz meg?
(#45535) Xiawave
Értem, végülis logikus.
Igazából azért kérdeztem, mert eddig Mobo Player volt fent, ami minden egyes videóra azt írta, hogy csak szoftveres kódolással játszható. És a 720p videókat csak ilyen 10 fps-el vitte, hang meg szintén csak szaggatva volt. Azt hittem maga a telefon nem bírja.
Nemrég viszont lecseréltem a sokak által dícsért MX Player-re, aminél már hibátlanul megy a hardveres kódolás, és viszi a 720p-t is.
Fogyasztáskülönbséget eddig nem is figyeltem, de majd akkor ránézek, köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest