- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ez a swype meglepetéseket.
Kimi Raikonnen= ki mi történnePastor Maldonado- Pásztó az Orbán Nato
A Handcent sms-sel nem lehet összelőni a Mariskát?Vhogy nem akar sikerülni, viszont cool readerrel megy.
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Handcent SMS-ben ha ékezetet használok, a 160 karakterből 63 lesz (a számolás szerint). Ennek tudom az okát, de elvileg a Handcent átalakíta ezeket a ékezeteket, nem? Vagy be kell ezt valahol kapcsolni? (A magyar kiegészítés is telepítve van.) Vagy magától átalakítja, és nem kell foglalkozni a kijelzett számolással?
-
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44144 üzenetére
Érdekes, mert ezekben az SMS kezelőkben mindben van megoldás a dupla üzenetek ellen.
A Handcent és Go SMS-ben már nem emlékszem mi a pontos beállítás, de most a Pansi-t használom és ott a varázsló indításával megadható hogy az legyen a kizárólagos üzenetkezelő.
Ki kellene próbálni a gyárit (először csak) lefagyasztani, hogy úgy képesek-e működni.
A GO biztosan tud önállóan is működni, a többit nem tudom. -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44138 üzenetére
Csak a Handcent van fent a gyári mellett. De ugyanezt csinálta a GO SMS-sel, majd a GO SMS Pro-val, meg a Pansi-val is.
Hard reset végülis nem egyszer volt, mert megjárta jó pár rom a telót a közel két év alatt.
Másik SIM-mel nem tudom kipróbálni. Viszont a T-Mobile-t hívtam már fel ezzel, ott tételesen megnézettem vagy 5 duplikált sms-t, hogy az üzenetközpontjuk hányszor küldte el, hosszas várakozás után mindegyikre azt mondták, hogy csak egyszer, bár nem tudom, nem csak leráztak-e, és addig mondjuk ittak egy kávét vagy neteztek egy jót, majd bekamuzták, hogy átnézték a logot.
-
-
St3ven
addikt
Handcent SMS-nél a popup értesítés nektek sem hagyja lemenni deepsleep-be a telót?
-
ko9
addikt
Üdv!
Egy olyan SMS kezelő app kéne, ami tudja a "régi féle" SMS kezelést, ergo nem ezt a beszélgetésest, hanem külön vannak az elküldött/beérkezett SMSek. Néztem a Handcentet és a Go SMS-t is de nem találtam benne ilyen funkciót.
Köszönöm előre is -
randras
veterán
Network Monitor v1.6. - hálózati adatforgalom számláló (van jobb, 3G watchdog)
Quick Settings v1.8.5 - legfontosabb funkciók gyors elérése
Dolphin Browser v1.3.2 - böngésző (van jobb, Dolphin Browser HD, de ICS mellett nem is biztos, hogy kell)
Handcent SMS v2.9.25 - SMS kliensfilmezésre ezt: [link]
többit nem tudom...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ma veszem kézhez életem első tabletjét ICS fut majd rajta, és a kérdésem az lenne, hogy az első hozzászólásban lévő programok röviden mire valók?
Network Monitor v1.6.
CubeWorks v1.0.
Quick Settings v1.8.5
iReader
Dolphin Browser v1.3.2
Bluetooth File Transfer1.99
PC Suite For Android 1.1.0.65
Startup Auditor
G1 Psycho v1.1.5
Handcent SMS v2.9.25Remélem valaki fejből vágja ezeket, mert tényleg csak 1-2 szóban érdekelne, aki már keresné őket, az ne tegye, mert azt én is meg tudom tenni, csak ennyit végigkeresni sok idő lenne
üdv
Valamint..., ha fő profil a netezés, és a filmezés lesz a tableten, akkor mit töltsek le mindenképp?! üdv
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cartman023 #39214 üzenetére
Az Androidé. De a Handcent SMS (magyar nyelv) sem eszik sokat, 4-5 MB-ot a háttérben, 15-20 MB-ot futtatva.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Olyan kiforrott app ami figyeli a telefonhívásaimat esetleg összesíti hogy meg tudjam nézni kivel hányszor mennyit beszéltem estleg az sms forgalmat is ha tudja figyelni bár nem tudom,ha smsre handcent-et használok tudná e külön kezelni...hívásfigyelő lenne a lényeg.
-
zoli62
addikt
Nekem az hiányzik a Handcentből, hogy nem lehet átállítani a nézetet bejövő és kimenő üzenetek mappára.
-
TRob1
veterán
Nem is mondtam hogy használd, én azt mondtam hogy "rossz"
2 perc alatt "simán" át lehet nézni az összes menüpontot, beállítani ahogy nekünk megfelelő, és utána kipróbálni.
Mondjuk én a Handcentre meg a Pansira is rászántam 2-2 hetet.
De végül is amennyi sms-t én írok, arra akár a gyári is elég lenne (sztem átlagban havi 1 max 2-t
)
-
TRob1
veterán
Írd be a keresőbe hogy Handcent. Majdnem mindenki azt használ. Ami neveket kidob, mindnek kezdj el privizni.
szerk: Rögtön kezdd dokee-val, ő most pont itt van!
(#38158) Zsolt_72:
Dehogy népszerűbb! A Go "csúnya-rossz" sms app, me nem dönti a mi kis világnyelvünk ékezeteit balra, hanem úgy írja ahogy helyes.Na ezé a
fiftycentHandcent a menő, yo. -
M0RGI
őstag
Hello all!
Mitől van az, hogy handcent sms új üzenet írásakor az üres buborékba ezt írja:
"üzenetküldés vezeték nélküli hálózaton" ? -
djcool
tag
Tisztelt Fórumozók!
Olyan problémában kérném a segítségeteket,hogy a Handcent SMS-em a mai napon az ÖSSZES sms-em eltünette a a tel-emről..
Csinált egy Force Close-t és utána már egy sms-em sem volt a telón...
Vissza tudom vhogy állítani őket? (Gmailban megvan pár nappal ezelőttig, de azóta páromtól jött 2-3 fontos,ami jó lenne,ha újra meglenne...)
A tel.egy Alcatel OT990...esetleg vhol.vmelyik mappában meg lehet találni az üzeneteket?Üdv és előre is köszönöm: Djcool
-
aminat
tag
A Handcent SMS-ben ha jól emlékszem akkor volt valahol a menüben egy beállítások mentése visszaállítása. Ezt a pontot most sehogy sem lelem. Ez nincs is vagy nem jól emlékszem?
-
Pajoz
őstag
válasz
wiggen123 #37423 üzenetére
Ezt az AdBlockert találtam root nélküli telóra, bár ennek van más funkciója is.
Handcentről annyit tudok,amit itt olvastam. Az évi kb 2-4 sms-hez nem használok semilyen appot. -
wiggen123
senior tag
Nem fogom rootolni más telefonját. (sajátomat se tartottam fontosnak) Így ez a lehetőség ugrott. Egyéb AD blokkoló létezik, amihez nem kell rootolni?
Ahogy a keresésből látom, csak a Handcent konvertálja át az ékezetes karaktereket tökéletesen 160 hosszú SMS-ekhez való formába. Így marad az a lehetőség, hogy a reklámokkal kell kezdjek valamit.
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek kellett HTC mobiljára sms kezelő alkalmazás. Feltettem neki a Handcent SMS-t.
Az lenne a kérdésem, mennyi adatforgalmat generálhat havi szinten a reklámjaival a Handcent?
Van e reklámmentes alternatíva, ami nem eszi a mobilnetet és kezeli a magyar ékezeteket? -
andris811
tag
Akkor már én is leírom miket használok!
AdFree
Advanced Task Killer
ADWLauncher ex
AirDroid
Alvás (sleep as android) - csak az ébresztő részét, a grafikonos biszbaszait nem
Androsensor
Angol szótár
App Lock
avast! Mobile
Barcode scanner
Beautiful widgets
box
Business Calendar
Call meter 3g
Camera Zoom FX
Chrome to phone
ColorNote
ConvertPad
Dropbox
Endomondo Pro
Es File explorer - főleg mert a megosztott mappáimat seperc alatt elérem és filmet is nézhetek így
Folder Organizer
Font changer
Google Authenticator
Handcent sms
LBE privacy
link2sd
Money Lover plus
Mx video player
Opera Mobile
Pano
Poweramp
Profile Scheduler+
RealCalc
Simple calendar
Simple text
Smart Office2
Sms Backup&restore
Soundhound
Teamviewer
Titanium Backup
TuneIn Radio pro
Volume+
WidgetsoidRöviden ennyi
-
S e t h
nagyúr
ICS óta csináltam factory resetet és szinte töredéke alkalmazást raktam csak vissza, mivel korábban 78 program volt fent és semmire sem használtam őket.
Ami most fent van:
-anysoftkeyboard-megfelelő beállítással minden karaktert megjelenít, nem kell hosszú gombnyomogatással vacakolnom , magyar nyelvű,
-airplane mode switch- egy mozdulattal inaktívvá teszem a telót, ha olyan helyen vagyok,
-battery indicator pro- számszerüleg látom hol tartok naftailag,
-cool reader- számomra a best of olvasó program, sok másikat teszteltem, ez lett a győztes,
-ES file explorer- app manager, ezt dícsérték sokan, mást nem is próbáltam,
-Handcent sms-nem kell tökölni ékezetekkel, mivel balra dőlővel helyettesíti, nem szop le sok karaktert sms írásnál,
-opera mini- legkevesebb adatforgalmat generálja,
-Repligo Reader- a pdf olvasó alkalmazások csúcsa,
-screen filter- sötétben olvasáshoz alap,nem égeti ki a szemet
- screen off and lock- nem cseszem szét a power gombot ha inaktiválom a képernyőt,
- névnap, önmagáért beszél,
-soundhound- van ,hogy jól jön ha vmi azonosítani kell,
-world webcams- időjárás térképeket látogatok vele az aktuális helyzet csekkolása miatt.Ha meg videót akarok nézni, akkor lekapom az mx playert, de mivel erre sem került sor több hónapja, így az sincs fent most.
Ideiglenes használatra még a
-Lapse It • Time Lapse • Pro,
-camera fun pro,
-PhotoFunia,
-Pixlr-o-matic,
-Poweramp,
-Smart Office 2,de ezek valóban csak ideiglenes használatra , ezért nem írnék hozzájuk magyarázatot, meg nagyobb részük ismert is mindenki előtt. -
dokee78
félisten
Tessék a 2 kiemelkedő app.
Vélemények megoszlanak róla,hogy melyik a jobb.
Nekem a Handcent jött,be,igaz a másikat ki sem próbáltam. -
Bavid
senior tag
válasz
scream #36724 üzenetére
Én se értem, pl én is csak ezért használok handcent-et, anno írtam még a feljesztőknek is ez ügyben, válaszra se méltattak.
(#36737) saphancs: semmit
, letöltöd marketből is megy szépen, annyi hogy a magyar nyelvi pack-et ne töltsd le és ne rakd fel, mert az eléggé elcseszi a program működését, szóval csak angolul használható tapasztalataim szerint rendesen.
-
Fehércápa
aktív tag
Akiknek Handcent egyik pillanatról a másikra elkezdte rosszul kezelni az ékezeteket és újra 60-at számolt le egy-egy magánhangzónál, azoknak javaslom , hogy töröljék a magyar pack-ot, majd tegyék fel újra! Nekem ez oldotta meg!
-
Mr X
veterán
válasz
littlelion21 #36012 üzenetére
Go SMS, Handcent SMS-ben van ilyen funkció.
-
TRob1
veterán
válasz
mrskatejoe #35618 üzenetére
Ellenőrzöl, kedves "misziszkatijózsi"?
Az már nagyon rég volt.
Azóta használtam Handcentet meg Pansi SMS-t is hetekig!!!
.
.
.
De természetesen itt is visszatértem a Go-hoz (mint a kontaktkezelőnél)Pedig mindkettőről megpróbáltam "leszokni", de nem ment. Függő vagyok.
(pedig nem szokásom semmit úgy csinálni mint a "tömeg", nem azt hallgatom, nem azt nézem, nem oda járok... stb., de vhogy a Go cuccoknál ez van
)
Más téma: A sok idióta mit adna fel az okostelefonjáért (Én max a kávét - mert iszok vagy havi 1et
)
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #33898 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a probléma a Handcent-tel nálam. Tegnap este még jó volt a karakterkezelés, ma reggel már nem.
Nagyon nem is frissíthette magát közben, mert az utolsó romcsere óta nem jelentkeztem be a marketre, ezt is apk-ból raktam újra. Újratelepítés előtt jól működött, sőt, utána is egy hétig.
-
St3ven
addikt
A Handcent SMS egyik napról a másikra fogta magát, és nem kezeli rendesen az ékezetes karaktereket.
Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Most nekem egyből leveszi 70-re a küldhető karakterek számát, amint írok egy "á" betűt, míg eddig hagyta a számláló max. értékét 160-on, és küldéskor balra döntötte a problémás ékezeteket.
-
Teasüti
nagyúr
Kicsit összezavarodtam, felraltam a go sms pro-t (handcent nem tetszik - amúgy se találtam egyikben sem csökkentett karakterkészletet
) és az a problémám, h túl sokféle üzenet fajtát tud küldeni. És miközben épp a kézírás részt próbálgattam, akaratlanul el is küldtem azt.
Az a kérdésem, h mivel nem jelzi az android, h ez most konkrétan sms, inkább csak üzenetekként hivatkozik mindenre, szóval akkor én most mit is küldtem át? Mms-ben ment el az a firka?Csak kíváncsiságból, h mit fog megjelenni a számlámon...
Jah és a másik ebből mit láthat vajon, ha nincs okostelefonja?
Illetve ha a 160 karakteres limit be sincs állítva, akkor mi van? A szolgáltató is feldarabolja az üzenetet ilyen esetben? -
Teasüti
nagyúr
válasz
molnarpeter #33397 üzenetére
PNA-val navigálok.
MÁS:
ha leszedek egy sms kezelőt (handcent mondjuk), akkor a gyárit eltávolíthatom? Tehát egy az egyben ki tudom cserélni a Handcent-tel? -
v_angelus
tag
Sziasztok,
olyan app-ot keresek, amiben be lehet állítani SMS üzeneteket, amiket akkor küldhetek el, amikor nem akarom, tudom felvenni a telefont, illetve ha foglalt, ha jól tudom ezt már az ICS majd alapból tudja, de addig is fontos lenne egy ilyen app, tudtok valamit ajánlani, illteve a Handcent SMS tudja ezt a funkciót?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
molnarpeter #32950 üzenetére
Handcent beállítható, átkonvertálja az ékezeteket, csak ujratettem a telót és nem emlékszem hogy àllitom be...
-
Fehércápa
aktív tag
Ujratettem a telefonon és nem találom,hogy handcent smst hogyan állítom át magyarra! Letöltöttem a magyar packot és bár az sms és minden magyarra van állítva, handcenten belül a nyelv menüben nincs magyar
-
szoke12
őstag
válasz
aimettirlz #32139 üzenetére
A futó alkalmazásoknál lődd ki a gyárit!
Azután valami beállítást csinálj a handcenten!
Azután mennie kellene. -
aimettirlz
tag
Üdv, régebben már kérdeztem, de azóta nem sikerült megoldanom, van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek.. kicsit el van csúszva a kezelőfelület gondolom a gyári billnek... felraktam a handcentet hogy lehet azt aktiválni hogy minden esetben ne a gyári billentyűzet interfész jelenjen meg? vagy a handcentnek nem sok köze van ehhez? esetleg rootolni kell már ehhez?
-
S e t h
nagyúr
Egyik pillanatról a másikra a handcent sms "átállítódott" és ismét zabálja a karaktereket ékezetes betűknél, nem a balra dőlő ékezetek jelennek meg.
Van akinél még jelentkezett ez a probléma és tudta orvosolni? -
Fehércápa
aktív tag
Handcent smsben be lehet állitani, hogy jelszoval lehessen csak megnézni az üzeneteket?
-
Fehércápa
aktív tag
Feltettem a handcent sms-t, de most megkapom duplán is az sms-eket, azaz meg kell néznem a gyári szoftveren is, hogy eltűnjön. Mi a teendő, hogy csak handcent mutassa az sms-t?
-
adam3
aktív tag
Működik valakinek a handcent sms online backup szolgáltatása? Azt írja hogy lépjek be, de már előtte beléptem.
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30799 üzenetére
Azok vannak
(Lásd 30790-ben)
De ahogy hallom/olvasom, elég komoly tervezési problémái vannak néha-néha... és ez nem feltétlen a térkép hibája. Sőt...(#30800) aimettirlz:
Ékezet persze hogy van, ha van a billentyűzeteden.Az már más kérdés hogy a normál/magyaros jobbra dőlő ékezetek miatt kapásból 70 karakter lesz 1 sms, míg handcent meg átkonvertálja, és marad a 160 karakter.
És mi az a "meg stb" (azon kívül hogy a "meg satöbbi" rövidítése)? -
aimettirlz
tag
A go sms proban van magyar ékezet meg stb? valaki használja éppen ezt vagy esetleg a handcentet?
-
Mika1227
őstag
A handcent-nél van egy olyan gondom, hogy az egyik névjegynél nem sorrendben vannak az üzik. Mit, hol és hogyan kell beállítani,hogy jól időrendben legyenek?
-
Mika1227
őstag
Feltettem a Handcent sms progit, klassz meg minden de az a baj, hogy az eredetileg fönt lévő sms program is jelez amikor üzenet jön. Hogy lehet azt kikapcsolni vagy a handcentet beállítani, hogy csak egy jelzés legyen?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Handcent sms-ben hogy tudom beállítani a kézbesítési jelentést? (vagy egy olyan a beállításokban,hogy "szolgáltatói támogatást igényel" vagy mi,de azt bekapcsolva nem kapok értesítést semmilyen módon)
-
thesound
addikt
Nem olvastam végig teljesen az sms mizériát,
de nekem a handcent sms vált be. Még ezen a készüléken is gyors, véleményem szerint sokat is tud. A jobbra dőlő ékezeteket aut. balra fordítja, rendszeresen frissítik...
-
pingwin011
aktív tag
Nem értitek, amire ki akartam lyukadni. Rendben van a kódolás, a handcent konvertálás, meg a balra dőlő ékezetek... Arra akartam kilyukadni, hogy nem mindenki van felvértezve ezzel a tudással, így persze, hogy kérdeznek, sokan pedig nem értem miért értetlenkednek emiatt. Van aki sokat smsezik, és nem ismeri a kódolást, a balra dőlő ékezeteket, meg a handcentet sme...
-
TRob1
veterán
válasz
S e t h #29709 üzenetére
Hahaha! Te is csak szavakat olvasol a mondatokból, mi?
Írtam én is egyéb megoldásokat (pl. hívás ha már telefon, vagy Handcent ha mindenáron százával sms), és mások is írtak többet is (ékezet nélkül, balra dőlő ékezettel, ...)
Pl. Faterom nem mélezik, és ha hiszed ha nem, szoktunk kommunikálni: személyesen vagy telefonon (életemben nem írtam neki sms-t mert egyszerűbb, gyorsabb, és többet el is mondok telefonon)
-
pingwin011
aktív tag
Egyrészt... Azért, mert neked mások a telefonálási szokásaid, még nem feltétlenül furák mások, csak szimplán másra használják a készüléket. Én pl ha smst írok, akkor az nem fér bele 70 karakterbe, de mint említettem, én pont tudom a nyitját a dolognak, nem magam miatt írtam...
Email... Az smsnek pont az a lényege, hogy akinek írsz, bárhol is van, el tudja olvasni. Nem csak okostelefonnal és mobilnettel rendelkező embereknek szoktak általában írni...
Nem mindenkinek teljesen egyértelmű a balra dőlő ékezet, valamint nem azzal a tudással születik valaki, hogy a Handcent sms konvertál egyből. Szóval szerintem ezek a kérdések jogosak, csak szeretnének rendesen írni, ennyi. HA téged zavar, hogy páran felteszik, akkor lapozd át azokat a részeket, majd más válaszol. De mondom, mások miatt írtam...
-
TRob1
veterán
válasz
pingwin011 #29692 üzenetére
"Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni" - Lehet. Tudsz írni normális ékezetes karaktereket, tehát LEHET. Ha a leírás ellenére sem érted hogy miért van így (több helyet foglal), akkor erre meg nem tudok mit mondani...
Egyébként a nagy sms-ezők meg miért nem szoknak át az e-mail-re, abban annyi és olyan karakter lehet, amilyet csak akarnak, mélt meg kb. minden ember tud már olvasni a világon.
(És 70 karakterig lehet magyar ékezetes karaktereket is használni, azt meg nem hiszem el hogy tucatszám gyártja mindenki a 70 karakternél hosszabb sms-eket. Főleg úgy, hogy 1 perc hívás általában 1 sms ára, és 1 percben azért többet lehet közölni mint 1 sms-ben. Furák vagytok gyerekek)
ui: De még mindig ott van a Handcent SMS app azoknak akiknek ilyen problémái vannak, ott tök mind1 hogy írod, átalakítja és kész.
-
IVI5
csendes tag
Helló!
Tudna valaki segíteni abban, h a Handcent sms miért nem küldi el az mms-t? -
Foose
addikt
Jogos. De én csakis azért nem azt tolom,mert az említett balra dőlő ékezetet nem kezeli. Ha azt kezelné,én is azt tolnám. Mert ugye a swiftkey x használatát szoktam meg,az meg segít írni,mert feldobja a szavakat,amiket persze ékezetesen dob...
(#29395) stefi68 : úgy függ össze,hogy a switkey x-el tudok kényelmesen,ékezettel írni,és mivel a handcent eldönt balra ékezetet,ezért megírom az smst (ékezettel) az meg küldéskor másik oldalra dönti az ékezetet,és nem számol plusz karaktert. Kb 2 napja vagyok handcentes,ebben még nem tudok segíteni -
stefi68
addikt
válasz
spiritex #29385 üzenetére
Feltelepítettem, szimpatikusnak tűnik és egy furcsaság az ÁRVÍZTŰRŐTÜKÖRFÚRÓGÉP -et elküldtem magamnak és ugyanígy meg is kaptam, teljes ékezettel 1 sms-ben.
Még további tesztelésnek vetem alá.A Handcent-ben meg most csalódtam. Egyszerűen nem tudok úgy piszkozatként elmenteni, hogy ne adjak meg címzettet.
Ha meg megadok, akkor utólag nem tudom a címzettet módosítani -
stefi68
addikt
válasz
spiritex #29380 üzenetére
Nem gépelésnél, akkor rendesen látszanak. Küldéskor pl. a Handcent átkonvertálja balra dőlőkké, így aki a rendes ékezetes gépelést szokta meg nem kell keresgélnie utólag a szövegben, hogy miért is akarja 2 sms-ben elküldeni.
Tudom, hogy lehet úgy is írni, eleve balra dőlőkkel....
-
spiritex
veterán
A Handcent is olyan, hogy kiiktatja az összes többi alkalmazás értesítését?
Mert a Pansi SMS-t nagyon szeretem, de nem tudja csak a rendszer saját sms programjának ikonján levő számértesítést kikapcsolni, csak az összes programét. Ez azért nem jó nekem, mert használom a NoLED progit, ami nagyon szuper, mert minden elmulasztott dolgot kis színes ikonnal jelez a sötét képernyőn, ha a közelségérzékelőjét nem takarja le semmi.
Szóval ha azt akarom, hogy a rendszer kezdőképernyőjén az sms ikonos számértesítő ne idegesítsen, akkor a NoLED sem működik sajnos. -
Tyer
őstag
Hi!
Handcent SMS-hez marketen kivül lehet vlahonnan témát szerezni?
Köszi -
Foose
addikt
Handcent sms-ben tud valaki segíteni? mondjuk Dokee78?
tegnap dobtam a telóra,volt is itt dumcsi,de amint azt sejtettem,nem alapértelmezett teló bekapcs után. Nyilván a teló memóriába van telepítve,és ki lett választva,hogy alapértelmezett legyen. (akárcsak az ADW EX-em,mégis minden bekapcs után rákérdez)
-
Mr X
veterán
Értesítésekből is van több. Ha a bejövőknél veszed ki a pipát, nem fog se hangot adni, se kis ablakot feldobni új sms-nél.
Alapértelmezettnek úgy teheted be, hogy a telefonkönyvben egy kontaktnál ráböksz az sms írásra, aztán a felugró ablakban bepipálod az alapértelmezettet, és ráböksz a Handcent-re.
-
Foose
addikt
Hm. Letöröltem a magyar nyelvi fájlt,már hápog,hogy kell neki. De nektek sem teljesen magyar
Viszont az üzenetekben nekem olyan van a beállításain belül,hogy értesítések. Abból kivettem a pipát. De nekem volt kézbesítési jelentés is kipipálva,meg mittomén még mi. Azokból is vegyem ki? Hogy lesz a handcent alapértelmezett?
Mr X: nálam nincs külön bejövő,legalábbis nem találtam. Froyo. -
Foose
addikt
Leszedtem a Handcent-et. (3.9.10) Leszedtem a magyar nyelvet is (úgy olvastam,hogy mehet SD-re is) de furcsálom,hogy csak kb 70%-ban magyar a kezelőfelület.
A nyelvi fájlt hová telepítsem? És oké hogy magyar a menü (nem egészen ugye) de a nyelvválasztásnál nincs ott a magyar. Ez normális? A beállítások az,ami nem full magyar
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #28962 üzenetére
Kipróbáltam, nagyon bejött a Handcent SMS, főleg az, hogy küldéskor automatikusan balra dönti a problémás ékezeteket, így végre átmennek az őrülten különleges magyar ékezetes karakterek is.
A válasz viszont a fenti kérdésemre sajnos az, hogy nem, nem tud balra igazítani a popupban, de már beletörődtem, hogy ez olyan "extra", amit eddig csak a GO SMS (Pro) tudott.
-
St3ven
addikt
Azoktól kérdezném, akik Handcent SMS-t használnak: a popup értesítésnél be lehet állítani, hogy az üzenet tartalma ne középre, hanem balra legyen igazítva?
Vagy csak így tudja igazítani a szöveget?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Kérem segítsetek!
Barátnőmnek keresem az alábbi handcent sms témát. -
Tesztelo.hu
senior tag
Mi okozhatja azt, hogy az SMS-eket többször is megkapom? Azaz nem simán többször jelez a telefon egy SMS miatt, hanem az üzenetek között is többször megtalálható ugyanaz az SMS. Handcentet használok egyébként. Szolgáltatói hiba is lehet?
-
adam3
aktív tag
A Go Sms-t be lehet valahogy úgy állítani hogy egy ékezetes betűnél le volnjon le 7 karakternyi helyet? Handcentnél nem votl ilyen problémám, pedig ott nem állítottam át semmit...
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #26754 üzenetére
nem az volt a problémája a kollegának, hogy nincsen üzenetkezelő a telefonján, hanem hogy - akár csak a legtöbbje - nem kezeli külön a bejövőket és a kimenőket, hanem ömlesztve, kvázi egy beszélgetésként tárolja.
Legalábbis ha jól értettem akkor ez a gond
Erre a handcent sem megoldás. Úgy rémlik, mintha a Gosms-ben lenne lehetőség mappákba rendezni, de erre majd az ad választ, aki használ ilyet, én a handcentet használom.
-
dokee78
félisten
válasz
Attila0313 #26686 üzenetére
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! MIUI van fent, már jó ideje és az lenne a problémám, hogy sms alkalmazásnak a handcent sms-t használom, és amikor küldök egy smst, a locksrceenen (mindegy melyik van beállítva) azt jelzi ki, hogy van egy nemfogadott sms-em, ha utána az alap sms programba belemegyek, akkor eltűnik. Valami ötlet a megoldásra?
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25324 üzenetére
ezt még mndig nem értem egészen, mivel a GoSms az egy sms app míg az adw pedig egy launcher.a Go launcher elképzelhető hogy magában foglalja a gosmst-id, de a go sms-t launchertől függetlenül bárki használhatja. semmi köze nincs az adw-hez.
én pl adw ex-et használok és mellé handcent sms appot, amit szintén alapértelmezetté tettem ugy ahogy te a gosms-t és nekem se jön fel a gyári és nem jelez. ennyi.de mindegy is. a lényeg hogy működik neked.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged