- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Nem fogom rootolni más telefonját. (sajátomat se tartottam fontosnak) Így ez a lehetőség ugrott. Egyéb AD blokkoló létezik, amihez nem kell rootolni?
Ahogy a keresésből látom, csak a Handcent konvertálja át az ékezetes karaktereket tökéletesen 160 hosszú SMS-ekhez való formába. Így marad az a lehetőség, hogy a reklámokkal kell kezdjek valamit.
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek kellett HTC mobiljára sms kezelő alkalmazás. Feltettem neki a Handcent SMS-t.
Az lenne a kérdésem, mennyi adatforgalmat generálhat havi szinten a reklámjaival a Handcent?
Van e reklámmentes alternatíva, ami nem eszi a mobilnetet és kezeli a magyar ékezeteket? -
wiggen123
senior tag
Van olyan email kliens amiben van spam szűrés? Maildroid-ban nem találtam
Ezt leszámítva nagyon tetszik.
-
wiggen123
senior tag
AirPlane Scheduler
Megadható időpont amikor bekapcsolja, majd egy másik időpont amikor kikapcsolja az Airplane módot. Motorola Defy-n tökéletesen működik. Éjféltől reggel hatig ne keressen senki
Akksit ezzel jobban kímélem mintha a procit/voltokat toszogatnám -
wiggen123
senior tag
Egy jó free tárcsázó programot tudtok mondani? Smart dial legyen benne.
Dialer One-t próbáltam, de nem tetszik, hogy hívás után nem lép ki rendesen, mintha nem helyettesítené hanem az eredeti tárcsázó mellett futna
Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- VKB Gunfighter MK IV - 'Modern Combat Edition' Pro - Botkormány - Nem twistes
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest