- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
helixP #156270 üzenetére
Smart lock helyett nincs valami app?
A másik;
Nova launchert használok, vannak az értesítési jelvények, amik nagyon jók lennének, ha időről-időre nem kellene újraengedélyeznem, mert gondolom a MIUI valami oknál fogva letiltja. Valamikor egy hétig jó, valamikor már másnap ismét engedélyeznem kell. Tud valaki erre megoldást? -
dlaj
őstag
válasz
helixP #150859 üzenetére
Amit lehetett, azt megtettem. Hiába tiltom a YouTube-ot, csak működik. A Samsung A71-en sikerült a Vancedet beállítani, Realme 6S-en nem. Szerintem a rendszer alkalmazások közé integrálták, a Greenify sem látja.
Ezért gondoltam egy olyan böngészőre, ami megadott appal indítja a videót. -
karldergroße
senior tag
válasz
helixP #150821 üzenetére
Igen, most már az asztali nézet kevés általam használt honlapnál kell, mert aránylag jók a mobilnézetek. Persze néha kell, mert vannak nagyon bénán megcsinált mobilhonlapok is. Somatom topictárs valószínűleg gyakrabban találkozik ilyenekkel. Nekem az tetszik ebben a böngészőben, hogy teljesen testre szabható a menüje, és rengeteg dolgot elérsz egy gombnyomással. Kényelmes.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
helixP #150654 üzenetére
arra azt gondoltam látatlanban, hogy sok minden más mellett tudja ezt is, nekünk meg lehet, hogy jobb lenne valami, ami csak ezt tudja. de ha neked is, rjgnek is bevált, talán nem ördögtől való...
kipróbálom a többi javaslattal együtt, aztán meglátjuk.
tomy86, karldergroße, köszi nektek is! -
rjg
őstag
válasz
helixP #150654 üzenetére
Mi is évek óta használjuk a Keep-et bevásárláshoz. Meg van osztva a feleségemmel és a gyerekeimmel. Be vannak kapcsolva a jelölő négyzetek és ki tudom pipálni, mi van már a bevásárló kocsiban. A következő alkalommal pedig ahogy elkezdem írni az adott tételt, magától fel is hozza, nem kell végig írnom, csak ki kell vennem a pipát.
-
-
nubiai
tag
válasz
helixP #85866 üzenetére
Elnézést, nem ismerem a Do it later-t és emiatt rosszul értelmeztem a feladatkiírást. Magamból indultam ki. Nekem egy nem fogadott hívással, vagy elmulasztott SMS-essel így vagy úgy mindenképp kell foglalkoznom, így mindegyikre kell a későbbi figyelmeztetés és ezzel a programmal nem felejtek el rábökni semmire sem.
-
hatpersze
tag
válasz
helixP #85821 üzenetére
Miért nem jó az Asus féle do it later? Nekem Xperia Ultrán tökéletesen működik.
-
dlaj
őstag
válasz
helixP #85173 üzenetére
Érdeklődhetnél rögtön a topikjában. Ott vannak a szakik. (Somatom-mal együtt.)
-
twine
veterán
válasz
helixP #78568 üzenetére
Nekem ez a "problémakör" nem ér annyit, hogy ezen rugózzak hsz-eken keresztül...
Neked megerőltető, nekem nem,,én azok közzé tartozom, akik ha úgy adódik sz*patok is vezetés közben,,, te meg nem....
Komolyan el tudja ez a közösség venni az ember kedvét a jóindulatú segítségtől is ,amikor ennyit kell rugózni egy apróságon....
Én azért szeretem a világot, mert színes,, és attól színes, hogy különbözőek vagyunkBalesetmentes közlekedést mindenkinek
-
-
janosibaja
őstag
válasz
helixP #75056 üzenetére
Érdemes megpróbálni egzotikusabb helyen... Albániában voltunk a feleségemmel, látszólag látott vagy három várost az országban, de valójában csak Tiranát, a fővárost ismerte, minden település helyett oda vezetett. Az iGO - nem hibátlanul -, de tudta az országot, és a Here is tudja.
Ezen kívül pedig érdemes mondjuk Budapesten, mikor egy ismert célpontra akartok elmenni a város másik végéből, akkor megtesztelni, hogy milyen útvonalon vinne el az iGO, a Here és a Sygic. Utóbbi rendkívül célszerűtlen, nagy kerülőútvonalakat javasol.
-
paolinho
őstag
válasz
helixP #74675 üzenetére
Nem tudom aktuális-e még ez a probléma nálad, nekem hasonló esetben EZ volt a megoldás erre a gondra.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
helixP #74696 üzenetére
Biztos, hogy a biztonsági mentés mappájának helye is az SD-re mutat?
A KK-es SD problémát pedig az SDFix nevű app tudja orvosolni. Root szükséges hozzá, de feltételezem hogy ez megvan, mert akkor nem lenne TB sem. Természetesen semmilyen felelősséget nem vállalok érte, mentés (nandroid backup) ajánlott előtte, mint bármi ilyen jellegű művelet előtt!
Eddig egyszer volt rá szükségem, akkor minden további nélkül működött. -
helixP
nagyúr
-
t181
senior tag
válasz
helixP #68959 üzenetére
Amikor telepíted a keretrendszert, valamilyen fájlokat ugye bepakol, kicserél.
Ezekről a fájlokról backup-ot készít, mert vissza lehet állítani az egész xposed-os mókát. Gondolom valahova az SD-re. Ezeket kellene kivadászni és vissza másolni.szerk.: ez csak találgatás, nekem így tűnik logikusnak.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
helixP #63135 üzenetére
Ha legalább 1 GB ramod van, akkor sebességben nem fogsz különbségeket észrevenni. Mindegy, hogy mennyi ramot eszik (persze ésszerű keretek közt), az nincs ráhatással a sebességre. Meg ha egyszer nincs vele gondod, miért váltanál? Próbálgatni persze szabad, az Apex ingyenese nem kér enni, ha felrakod tesztelgetni, és sokkal többet tud a Nova ingyenesénél (a fizetős verziók már nagyjából egy tudásban vannak).
-
LonGleY
veterán
válasz
helixP #63132 üzenetére
Ne a beállításaiban való mászkálás után nézd a memóriahasználatot, hanem a rendszerindítás után! Egyébként ott van az Apex Pro, ami ugyanazokat tudja (néhol egy kicsit igényesebben), és nem tudok memóriahibáról. A Nova-nál sem hiszem, hogy van, csak rosszkor nézted az adatot.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
helixP #57479 üzenetére
Úgy látom reszponzív dizájnra váltottak, ott nincsenek már nézetek, az oldal automatikusan alkalmazkodik a (bármely) képernyő felbontásához. PC-s asztali böngészőben látszik ez jól ha tolod össze az oldal szélességét, nem kapsz ugye görgető sávot, hanem a dobozokat és menüsorokat átrendezi, képeket, betűméretet csökkenti arányosan.
Tehát valszeg más a 2 eszközöd felbontása azért jelenik meg rajtuk máshogy.
-
jurzsolt
tag
válasz
helixP #53666 üzenetére
Megnéztem.Én sem mondom,hogy jobb, inkább úgy fogalmaznék, hogy más.
Bár minden ízlés dolga, az a legjobb, ha megnézi a népszerűbb programokat, és amelyik bejön, használja.
[link]
A véleményemet továbbra is fenntartom, a kínai (pláne 40.000-es) telefonoktól nem kell sokat várni.
-
tomy86
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
helixP #41039 üzenetére
A minap ígértem, hogy utánanézek melyik programmal lehet mobiltelefon GPS jelét Bluetooth-on megosztani egy másik eszközzel.
Nos, ezzel: Bluetooth GPS Output
Ahhoz, hogy működjön, kell hozzá a fizetős LicenseMK808-as Mini PC-re és Laptopra is tudtam GPS jelet átvinni.
Androidos vevő eszközre kell még egy Bluetooth GPS Provider program. Ebből sok van, ki kell próbálni, hogy adott eszközzel melyik működik együtt.
-
twine
veterán
válasz
helixP #41062 üzenetére
A google-t nem "savazásból" írtam, bár így utólag visszaolvasva valóban úgy hangzik
Vissza sem olvastam az előzményeidet, csak belecsaptam a közepébe,,,Mivel segíteni többet nem tudok a témában, csak az ebet kötném a karóhoz,,,
A legtöbb ilyen BT GPS akkor mint egy gyufásdoboz, és aksival brutálisan jól bírják,,,(bár most már félek ezzel sem mondtam újat)
Szóval szerintem, még mindig ez a legjobb megoldás,,,,,nem is drága,és elképzelni sem tudom hogy bárkit zavarna túra közben egy ekkora kellék...
De te tudod,,,
Ahogy mondtam, bennem több okos gondolat ezzel kapcsolatban nincs -
twine
veterán
válasz
helixP #41056 üzenetére
Nézd!
Első körben akartam írni,hogy szerintem ez nagyon "sufni tuning" amit szeretnél,és valszeg "amúgy sincs ilyen"És "különben is" 4-5 rugó egy használt BT gps az aprón...
Aztán a "Google haverom" a GPS share bt szavakra ki is dobta a fenti progit...tovább nem is kerestem,,majd te -
DM43
őstag
válasz
helixP #41052 üzenetére
Nézd meg ezt a cikket
Szerk: hopp, mégsem ez kell neked, sorry
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
helixP #41039 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Maiden barátom írását!
-
törölt tag
válasz
helixP #41039 üzenetére
Én még csak wifin próbáltam, de szerintem megoldható. Ha jól értem, akkor ebben az XDA topikban azt taglalják, hogy a külső GPS vevő csatlakoztatására alkalmas programot hogy lehet erre rávenni. Az utolsó oldalon van egy hozzászólás, ami egy másik programhoz vezet. Beütöttem gugliba, így eljutottam egy harmadikhoz is a Play -en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged