- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
Úgy tűnik hogy Amazonon "a napi ingyenes alkalmazás" promóciót az Amazon Underground váltja.
Természetesen hibaüzenetet kapok az app-on belül, hogy az én földrajzi helyemen nem elérhető... A weboldal szerint ahova átirányít persze igen. -
-PLevi-
senior tag
válasz
Dottore #80768 üzenetére
De pont ez az, hogy nincs szükségem az állandó automata szinkronizációra. Sem a Chrome-hoz, sem többi dologhoz. Csak arra kellett, hogy az időközben felgyűlt könyvjelzőket átvigyem PC-re. Igazából nem túl lényeges, ha nagy ritkán kell, akkor majd bekapcsolom arra a kis időre automata szinkront és kész.
Mindössze zavart hogy nem működik. -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Mi az oka annak, hogy a Chrome csak akkor hajlandó szinkronizálni a könyvjelzőket, ha az automata szinkron be van kapcsolva? Manuálisan hiába próbálom, egyszerűen nem működik. Olyan gyakran pedig nem szinkronizálok hogy megérje automatán hagyni.
(Eddig nem tűnt fel, mert telefonom nem voltam belépve a Chrome-ba.) -
-PLevi-
senior tag
válasz
Balazska15 #75207 üzenetére
Innen bármelyik tudja, javaslom, hogy az első három közül válaszd valamelyiket. Kies-sel nincs tapasztalatom ilyen szempontból, de a fenti alkalmazásokkal pofonegyszerű a művelet.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
#07400704 #75202 üzenetére
Jobbra fent -> opciók -> részletes keresés -> Szűrés felhasználó szerint majd Ctrl+F -> tapaizo
(#66142) tapaizo -> (#66143) air -> (#66147) tapaizo
De van egy rossz hírem: "We're sorry, the requested URL was not found on this server."szerk: Viktor0610 megelőzött. Nagyon..
És az ő keresőmódszere egyszerűbb és gyorsabb.(#75205) tapaizo
com.corising.mutewhitelist, azaz Mute Whitelist(#75206) tapaizo
Legalább volt értelme a hozzászólásomnak. -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Titanium Backup-os visszaállításnál mennyire zavarhat be ha megváltozik a főverzió (4.2 -> 4.4), esetleg a futtatási környezet (Dalvik -> ART) is, plusz maga a ROM?
Mostanában újra kedvet kaptam a ROM-oláshoz, ezért keresném a legegyszerűbb (=leggyorsabb) megoldást az alkalmazások visszaállítására, ami közel 100%-os biztonsággal teszi a dolgát.Azt tudom, hogy rendszer appokat nem szabad visszaállítani másik ROM-on, mert abból nagy gubanc lehet, mint ahogy régen tapasztaltam kezdőként.Stock 2.3.4 -> CM 7.2 (2.3.7), mindent (!) elmentve és visszaállítva. Öröm volt nézni.
Amire rájöttem az utóbbi egy hétben, hogy a játékok fájljait (data illetve obb mappa), nem menti a TB, de ez teljesen érthető. Szóval azt előre le kell mentenem, csak mivel megfeledkeztem róla, újra le kellett töltenem Play-ről majd TB-vel csak az adatokat visszaállítani.
Ami még probléma, hogy bizonyos alkalmazásoknál (pl. Chrome, Youtube) azt írja a Play a méretnél és aktuális változatnál hogy eszköztől függ*. Gondolom ilyen esetekben sem javallott az eltérő ROM-on való visszaállítás.
Ez felvet egy másik problémát is. Tárolok néhány alkalmazást *.apk formátumban a külső SD-n. Csak a legszükségesebbeket, vész esetére. Jól sejtem, hogy itt is kerülnöm kell az "eszköztől függő" alkalmazásokat, ha nem akarok meglepetéseket?
*Feltételezem, hogy abba, hogy eszköztől függ, beletartozhat az is hogy android verziótól is.Az utolsó dolog, hogy mint írtam rednszeralkalmazásokat nem ajánlott menteni és visszaállítani, de nálam akadnak kivételek, például a Chrome, ami néhány ROM-ban előretelepített, de van ahol nekem kell beszerezni külön. Ilyenkor gondolom nem gond ha csak az adatokat állítom vissza, hogy ne kelljen újból végigzongorázni a beállításait.
Remélem nem túl zavaros. Várom az ötleteket a lehető legmegbízhatóbb, de egyben egyszerűbb "költöztetési" lehetőségre.
Eddig arra gondoltam, hogy mindig elmentem a használt appokat valami ilyen jellegű program segítségével, az új rendszeren újra letöltöm őket Play-ről és TB-vel csak adatot állítok vissza. Időigényesebb, de talán a lehető legtisztább. Mindenesetre remélem van valakinek jobb ötlete.
Azért írtam ilyen részletesen, mert mostantól gyakran cserélgetném a ROM-kat és nem szeretném ha állandóan "javítgatni" kellene egy-egy nem induló vagy nem megfelelően működő app-ot. Azaz nem egyszeri migrálásról lenne szó, ezért van a felhajtás. -
-PLevi-
senior tag
válasz
helixP #74696 üzenetére
Biztos, hogy a biztonsági mentés mappájának helye is az SD-re mutat?
A KK-es SD problémát pedig az SDFix nevű app tudja orvosolni. Root szükséges hozzá, de feltételezem hogy ez megvan, mert akkor nem lenne TB sem. Természetesen semmilyen felelősséget nem vállalok érte, mentés (nandroid backup) ajánlott előtte, mint bármi ilyen jellegű művelet előtt!
Eddig egyszer volt rá szükségem, akkor minden további nélkül működött. -
-PLevi-
senior tag
Értem, köszönöm a választ!
"and can receive up to $1.00" Az a fránya 'up to' mindig elkerülni a figyelmem...szerk.: Találtam screenshot-ot is róla, igazad volt.
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek hazánkban működésre bírni a Google Opinion Rewards nevű programot?
A programon belül időnként megjelenő kérdőívek kitöltésével kapunk 1-1 "virtuális" dollárt, amit a Play áruházban lehet elkölteni.Odáig eljutottam, hogy VPN segítségével telepítettem, majd kitöltöttem az demo kérdőívet. Ez már több mint egy hete volt és azóta sincs új kérdőív.
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami olyan időjárás app-ot, ami kevés erőforrást eszik? (mind RAM, mind akksi szempontjából)
Köszönöm! -
-PLevi-
senior tag
válasz
Viktor0610 #42313 üzenetére
De az a baj, hogy Novában is megmaradnak, igaz, csak egy vékony sávban.
(#42328) minifoximaxi
Igen, ezt én is megtaláltam, de egy fül mindenképp marad.(#42331) Viktor0610
Pontosan!(#42333) minifoximaxi
Ez a problémám, hogy egy fül minden esetben marad.Pedig úgy emlékszem, a kettő közül régebben valamelyiken be lehetett ezt állítani.
Mindenesetre köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Apex launcherben hol lehet beállítani (ha be lehet egyáltalán), hogy az alkalmazásfiókból eltűnjenek a fülek? (alkalmazások, widgetek) Ne legyen egy sem, widgeteket majd hozzáadom a főképernyőről. -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Milyen kamera app ajánlott gyenge hardverhez? Ezt úgy értem, hogy ne kelljen 3-4 sec az elindulásáig, plusz gyors legyen, relatív szép képet csináljon.
Jelenleg Camera ZOOM Fx-et használok, de ez lassan indul, ráadásul nem is csinál valami szép képet, videót egyáltalán nem, kiírja, hogy ezen az eszközön nem támogatott.Azt tetszik benne, hogy be lehet állítani a kép készítést hardver gombokra kamera gomb hiányában. Annak örülnék, ha ez a plusz funkció benne lenne az ajánlott app-okban, de nem feltétlenül szükséges.
Az nembaj, ha nincsenek benne effektek, saját galéria.Köszönöm!
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Hogy kell beállítani a Total Commander FTP pluginját, hogy tudjak gépről a teló SD kártyájában turkálni? (fordítva nem szükséges) Gépen szintén a TC-t használnám.
Eddig Solid Explorert használtam, abban sikerült beállítani. Aztán megláttam, hogy van TC-hez is, s nem akarok fájlkezelőt (Solid) csak az FTP miatt használni.
Köszönöm!
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel a wifis internet sebességét tudom limitálni?
Ki szeretném próbálni, milyen lenne a böngészés (Opera Mini) lassított mobilnettel. (32 kb/sec) -
-PLevi-
senior tag
válasz
sharkybacsi #18225 üzenetére
Pedig telón lehet TC-vel zenét hallgatni.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
vadászcsiga #18019 üzenetére
Újraindítás volt az átírás után?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
vadászcsiga #18003 üzenetére
Keress valami hardverileg hasonlót (SoC, felbontás), ami támogatottab, pl.: Samsung, Sony, HTC, stb.
Így nem érhet meglepetés, hogy valami új játék mégsem megy el.szerk.: Ezt a két sort kell átírni, majd reboot.
ro.product.model=
ro.product.brand=Az egyenlőségjel mögötti részt módosítsd csak!
A fájlt a system mappában találod.
Az 1.-nél a modellszámot, a 2.-nál a gyártót kell írni. -
-PLevi-
senior tag
válasz
vadászcsiga #17999 üzenetére
Root és a build.prop fájlban át kell írni a gyártót és modell nevet, valami olyan eszközére, ami jobb play-es támogatással rendelkezik.
szerk.: elkéstem
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy Samsung TV-n (nem smart) USB kábeles összeköttetéssel lássam azt, ami éppen a teló képernyőjén van? -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Facebook Messenger helyett mit ajánlotok?
Az IMO beta-t már próbáltam, de nem jött be. Nem kell nekem sok feature, meg hogy húsz féle fiókot kezeljen. Jó lenne valami olyan, ami felépítésben hasonlít az eredtire.
Persze ne legyen olyan, mint a hivatalos, hogy zabálja az akkut, mert mindig a háttérben fut.
Köszönöm! -
-PLevi-
senior tag
Pontosan nem tudom, hogy megy a dolog, de a lényeg, hogy zárt rendszer révén, nem olyan egyszerű, mint nekünk droidon.
Ha nincs wifi a közelben, akkor csak .apk-t tudok leszedni google-ből. Tudtommal ingyenesen elérhető app-nál ilyen esetben nem warez-ről beszélünk.
Vagy tévedek? -
-PLevi-
senior tag
válasz
raziel01 #16097 üzenetére
Én végigolvastam valamelyik nap. Bele is őrülnék, hogy nem tudnék mit módosítani.
Ha belegondolsz már ahhoz is jailbreak kell hogy fájlkezelőből telepíts egy .ipa (.apk "ájfon" megfelelője) kiterjesztésű appot.
De a sok hozzá nem értő kis tizenévesnek ez kell. (Én is az vagyok [14], de nem kellene, max, ha hozzámvágják. Persze szívesen kipróbálnám egy-két hétig, de nem váltanék semmiért sem) -
-PLevi-
senior tag
Valaki tud olyan app-ot, amivel a nem csak a zenék címét, hanem, elöadójának, albumának nevét is szerkeszthetem?
-
-PLevi-
senior tag
A stock 4.2-es Android (mondjuk a Nexus 4-re kiadott) alatt milyen launcher van?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
atillaahun #13349 üzenetére
Igen azt. Amikor Messengerből akarok visszalépni Dolphin Browser Minibe, újra tölti az oldalt.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
atillaahun #13345 üzenetére
Köszi a választ! Sajnos nem működik rendesen, mint ICS-ben.
-
-PLevi-
senior tag
Van valami app, amivel lehet multitaskingot varázsolni 2.3.7 alá?
-
-PLevi-
senior tag
Aki használ 0.facebook.com
-ot, tudna ajánlani egy megbízható tűzfalat? Próbáltam már Avastot, Droidwall-t, NetFirewall-t, de egyik sem vált be. Mindegyiknél fogyott az egyenlegem pedig rendesen be voltak állítva, csak a böngésző (Dolphin mini) mehetett a netre. -
-PLevi-
senior tag
Melyik a legjobb ingyenes zenelejátszó, ami nem trial? Tudom, hogy nincs olyan, hogy a legjobb, mert mindenkinek más jön be, de kíváncsi vagyok.
Köszi! -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni a legújabb GAPPS-t? (.zip)
Ez ugye nem telefonfüggű? -
-PLevi-
senior tag
válasz
quailstorm #9401 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom őket!
-
-PLevi-
senior tag
Valami megbízható benchmarkprogram? Különböző ROM-ok tesztelésére kellene.
(Régebben az AnTuTu volt fent, abban az volt a jó, hogy ki lehetett zárni a tesztből az SD kártyát. Ez ugye azért lenne jó, mert később lehet, hogy nem c6-os, hanem c10-es lesz.) -
-PLevi-
senior tag
Hogyan lehet a legbiztonságosabban 0.facebook.com-ozni? Hogy lehetőleg semennyit se veszítsünk az egyenlegből. Milyen tűzfal? Esetleg valami plusz program?
Samsung Galaxy Ace, CM 7.2 Xperion v4.1 -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok! Régebben csináltam egy titanium backup mentést. Felmásoltam a gépre, de azóta nem kellett, ezért letöröltem. Adatvisszaállító progival sikeresen visszahoztam. Az a probléma, hogy megvan a .tar.gz és a .apk.gz file is,viszont a .properties nincs meg, ezáltal nem tudom visszaállítani a mentést. Hogy lehetne ezt megoldani? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged