- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Nem vitatkozom, de ez akkor is baromság!
Nem tudom, melyik készülék közli magáról, hogy mekkora.
Mert 5"-on FullHD vagy 7"-on HD, az sem mindegy.
Egyszerűen felesleges a méretet összevetni. Ha egy HD-ra megírt program nem fut szép grafikával FullHD-n mondjuk 10"-on, azt aláírom, de ez így akkora ostobaság... Mert mamár inkább a PPI-t kéne nézni, mint az ahhoz rendelt méretet...De nekem aztán tök8
-
HoTaZo
addikt
Bejelentkeztem, gépen, mobilon, de akkor is ugyanezt dobja.
Nem tudtam a megjelenéskor letölteni, mert nem volt alkalmas az akkori vasam. Rrméltem, hogy most lehet... Ha nem hát nem. Tehát, aki nem jutott hozzá akkor, az már sütheti...
Warez nem érdekel, úgy már régóta meglenne... -
ignisz
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Jééé! Te itt? "Write only" vád biztos nem fog érni!
De ha már összefutottunk, kérdeznék. Tudsz vmit ennek a települési módjáról? Megnéztem az indonéz, török és izraeli verziókat. 200/600/500MB. Nem kevés. Ez mind a belsőre települ, vagy van, amit ki lehet pakolni? Gondolom, hogy ebben nincs külön content, hanem egy egység az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest