- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
joelke HU #175275 üzenetére
Gondolom előfizetéssel használod, akkor a kezdő lapon fenn a jobb sarokban nyomj rá a arra a kék kis körre, válaszd a beállításokat, ott az Adatforgalom-csökkentés alatt tudod beállítani, hogy ne játsszon le videót, se podcastvideót. Utána csak ha van akkor a lemezborító képét teszi be.
-
Faby
senior tag
válasz
joelke HU #174447 üzenetére
Állítja, hogy nem adott meg kódot.
És feleséggel nem vitatkozunk.A korábbi beszélgetéseket már nagyjából elengedte, de én inkább azon aggódok, hogy mi lesz a következő újratelepítésnél, vagy telefon cserénél?
A mostantól keletkező üzenetek ugyanúgy nem lesznek elérhetők a kód nélkül? -
Aurig@
őstag
-
D1L1ZS
őstag
válasz
joelke HU #171684 üzenetére
Köszönöm szépen.
Lehet félre értelek, de az activity launcher - rel elő varázsolható a három gombos navi gombok helyett a pill shape navi gomb?
Három gomb alul van, recents és a back button is fel cserélhető...
De nekem az alakjuk nem tetszik...
Valami minimalostábbat szeretnék.
Valami olyat keresek, ami kicseréli az ikonjaikat...
Közben találtam egy appot Quick Buttons: [link]
Ebben van sok fajta ikon stílus is, navi szín variálások stb. de ez "csak" gyári nav gombok felett van (eltakarja azt), de lehet, hogy marad ez, mert végülis megoldotta a problémát.
Annyi bajom van vele, hogy a képernyő záron is látszódik. -
-
dlaj
őstag
válasz
joelke HU #170747 üzenetére
Nekem ez van fent, megy 1080p-ben is.
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170086 üzenetére
Youtube ReVanced-re egy órája jött a hír hogy találtak megoldást az előzmények gondjaira. Van új patch. Innentől frissíteni kell / újra kell patch-elni (kinek hogy..) és menni fog megint a Youtube előzmények. A j-ch build már frissült is. Gondolom a többi is fog mindjárt, aki magának csinálja az frissítsen a patch listán és rebuild.
A client spoof patch-ben volt a bibi (pontosabban hogy a Google reszelt a túloldalon és a client spoof patch miatt nem került be semmi a listába) és pl. nálam nem volt gond mert nem volt bent a patch. -
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170093 üzenetére
Na, kezemben levő telefonon j-ch build van fent (ez konkrétan a build, ebből is konkrétan ez az apk youtube-revanced-v19.04.37-all.apk) és megy - próbáld ki esetleg. Valamelyik patch-el akad össze -úgy gondolják- de ezzel nekem simán betölti a sajátom.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170090 üzenetére
Vagy feltelepíted Play-ből és egy file manager-el exportálod az APK-t aztán betallózod a manager-ben. Aztán az eredetit vagy törlöd vagy megtartod és frissíted mikor megint frissíteni és patch-elni akarod.
Megj.: sajnos mivel split APK a Youtube így közvetlen azt nem tudod használni a manager-ből, apkm-et / apks-t is azért ne tölts le mert az a split app verzió amit erre kitalált módon lehet csak telepíteni (apks-t pl. SAI vagy az apkm-et az APKMirror telepítővel) dehát -ahogy írták is már- ott van az apk is APKMirror-on meg máshol is elérhető. Létezik konverter pl. az unapkm de minek szívni mikor eleve elérhető a kívánt formátumban is.
-
válasz
joelke HU #170090 üzenetére
Nekem ezzel a fájlnévvel jön le, sima apkban:
com.google.android.youtube_18.45.43-1541152192_minAPI26(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com.apk
vagy épen egy másik:
com.google.android.youtube_19.07.40-1544553920_minAPI26(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com.apk -
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170086 üzenetére
Neked regi Androidra volt ReVanced fent, nem? Arra a build-et / patch-et build-elo srac epp Telegramon erdeklodik az emberektol hogy kinel melyik patch tori el a mukodest.. gondolom tolt valamit a Google a tuloldalon es le kellene kovetni a patch-ben csak meg kerdes pontosan mi a baj.
Masnal is van ilyen gond, latom frissenn Android-on is de sajat patch-el meg a j-ch fele build-el nalam sincs pl. gond. -
Rigormortiis
veterán
válasz
joelke HU #169606 üzenetére
Azon túl mondjuk elég nagy bizalom- és arcvesztéssel járna, ami sokkal nagyobb kárt okozna nekik. De ez csak az én véleményem. Miattam aztán mindenki azt használ, amit akar.
De például múltkor kiszúrtam, hogy az egyik kollégám mindenféle reklámokkal teletűzdelt tökömtujamivel szerkesztgeti a fényképeit az S23U-ján. Megkérdeztem, miért nem a gyári szerkesztőt használja? Azt sem tudta mi az, mondjuk elég hülyén van elrejtve a galéria appban, ez tény, de rohadt sokat fejlődött, és nálam már mindent kiváltott. Na, azóta ő is letörölt minden ilyen 3rd party appot. Nem mondom, hogy mindent tud, komolyabb felhasználásra persze vannak jó dedikált appok, de "átlag" szerkesztésre több, mint elég.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #168888 üzenetére
+@envagyok:
Vagy a relevans Logout-omon a lustaknak reszben kulon ott a mukodo manager meg build is Android 6..7-re:Kevésbé szerencséseknek (Android 6..7..) fentebb ott lesz a Cuynu féle build vagy ez a Reddit thread.
Ha más nem akkor kitadai31 csinált es karban is tart egy Android 5-6-7-re is működő manager-t [link]
vagy
kastentop2005 féle Revancify-X-el is build-elhetsz neked valót.. [link]
vagy
Az eredeti Revancify decipher3114-tol [link] az is működő kell legyen neked.. -
válasz
joelke HU #167955 üzenetére
"Én is a 3/32-es tabomat időnként "újrarakom"
Az Android bizony ezt megkívánja egy-két évente."Ezt cáfolom, OnePlus telefonom 5 évig használtam, de soha nem kellett gyári visszaállítást csinálnom, még android verzió frissítéskor sem!
Természetesen, ha valami hibát vettem volna észre, akkor csinálok, de nem volt rá szükség!
Családban se kellett soha! -
rlazol
veterán
válasz
joelke HU #167955 üzenetére
Köszönöm! A telszámokat a googlen keresztül tudom menteni és visszatölteni (ugye?), az SMSekre van ilyen opció?
BitRider: köszönöm, de amíg van más lehetőség addig szeretem a dolgaim megjavítani. Értem, h szerinted ez egy ősrégi szar, de bármilyen új telefont veszek, pár éven belül az is az lesz, emiatt nem látom sok értelmét; főleg h telefonálásra, Sms-re és wazere használom 98% ban. Ha nem lenne szükség a Wazera, vsz még mindig az Alcatel 535öt használnám..
-
alex devil
senior tag
válasz
joelke HU #167354 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
@PaksiPéter mert sokat kell görgetnem ha el akarok jutni pár nappal korábbi híváselőzményekig. A nem fogadott, fogadott és indított hívásokat is külön mutatja, nekem elég lenne az utolsót látni akár fogadott akár ilyenolyan hívás. Tök fölöslegesen látom ugyanazt a gyakran hívott személyel folytatott hívott-fogadott-nem fogadott hívást. -
-
Wolfskin
őstag
válasz
joelke HU #167294 üzenetére
Köszi a tippeket, ezekre nagyjából megvannak a bevált dolgaim, csak most egy új tabletet rendezek be, még nincs kész, próbálgatok appokat, jobb lenne ha nem tenné ABC-be, ennyi. Szerintem a sima android se teszi, vagy nem tudom, régen nem tette, most egyszerűen csak meglepett, hogy ezt nem lehet felülbírálni.
Most, hogy tudom, hogy nem lehet megváltoztatni, nem keresgélem tovább a beállításokban, ez is segítség.Majd lehet visszaváltok addig gyári UI-ra.
-
svgyula
addikt
válasz
joelke HU #167098 üzenetére
Szia! Nálam is megvan. A "trükk" a következő: a felületen leállítod az adott alkalmazást, bezárod, és eltűnik. Legalább is nálam ez működik. Ha csak leteszed "hátra" és utána bezárod akkor ott marad és újra el kell indítani vagy ha jó az alkalmazás a lejátszóra tapizol akkor előjön teljes képernyőn és lesz egy "x" (vagy kettő
) és azzal be tudod zárni! Azért írtam a kettőt mert van olyan amelyiknél az "x" nem bezárja hanem visszarakja az előző pozícióba de máshol a felületen lehet halványan de van bezáró "x" is.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #166167 üzenetére
Emlekszem csinalt uj build-et ugyanebbol a verziobol.. ami ott van a GitHub-on az most ugyanaz amit te feltettel? Vagy mikor tetted fel a mostanit?
Ha mas nem akkor kitadai31 csinalt es karban is tart egy Android 6-7-re is mukodo manager-t [link]
Vagy
kastentop2005 fele Revancify-X-el is build-elhetsz neked valot.. [link]
Vagy
Az eredeti Revancify decipher3114-tol [link] az is mukodo kell legyen nekedDe ez az Android 6-7 dolog ez nag hatraltato tenyezo......
-
-
sopruk
senior tag
válasz
joelke HU #165891 üzenetére
Nagyon köszönöm én is ezt az app-ot, nagyon szuper!
Amit eddig használtam, rengeteg utó munka volt utána. Az eredeti szöveg szerint tördelte a sorokat (minden sor végén enter), ez szép folyamatos mintha gépeltem volna. Még a sor végi elválasztójeleket is törli és már csak az eredeti szó marad. Fantasztikus!
Az ékezeteket, írásjeleket is szépen kezeli.
Egy több évtizedes gépíróval készített szöveget is gyönyörűen beolvas... -
DrKapocs
őstag
válasz
joelke HU #165891 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg elég jól szkennel. Gyors, könnyen kezelhető. Amit tud, azt jó minőségben. Tetszik a könyv szkennelési képessége. Egy dolgot hiányolok: igazolványok szkennelési lehetősége. Az igazolvány mindkét oldalát rátenni egy A4-es oldalra, na ezt nem tudja.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
joelke HU #165875 üzenetére
Nincs nagy tudású alkalmazásra szükségem. Heti néhány szállitólevél amit elküldök a vezénylőmnek, hogy megnyugtassa a megbízót, hogy tényleg megcsináltuk a fuvarját (az eredeti heteken belül jut el hozzá). A privát telóm csinálja a kért funkciót, de a céges nem. Eddig.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
joelke HU #165222 üzenetére
A Nova már kevésbé népszerű, a hyperion megy most nagyon. Az is tud automatikusan váltani a háttér (Material You) alapján meg a rendszer sötét módjához is igazodik. A hyperion tudta ezt először, sok ikon pakk fejlesztő is hyperiont használ elsődlegesen. Béta volt sokáig már a stabil is tudja ezeket.
]{ustom cuccait megvettem és használtam rég, de már
szoktam róla.A MIUI felületével semmi bajom, viszont a Xiaomi konglomerátum proximity szenzor bájával annál inkább. Itt van a Poco X3 Pro telefonom kicsit több mint 1 évesen, de már bedöglött a szenzor. A telefon gyors, friss a rendszer erre szarakodnak az érzékelők. Az utód az Motorola lesz az biztos. Stock, fapados Androiddal, az a legjobb.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Nálam az egyénileg beállított alkalmazás ikonok nem alkalmazkodnak NOVA 8.0.5 beta alatt háttérkép változtatáskor!
Persze azoknál az ismertebb alkalmazásoknál, ahol alapból van variáns az adott ikon pakkban azok változnak, de pl amit kézzel állítok be (pl időkép) azoknál nálam nem alkalmazkodnak és minden háttérkép változtatáskor újra kellene konfigolni az adott alkalmazás ikonját...
SZERK: Senkit sem akarok meggyőzni, mindenki azt használ ami neki a legmegfelelőbb.
-
Somatom
veterán
válasz
Kár, hogy a gyorskapcsolókhoz nem fér hozzá. Még az SGS 2 -n használtam egy custom ROM -ot. Abban oldalra lapozható volt a gyorskapcsoló sor úgy, mint Novaban a tálcaikonsor. Nem kellett lehúzni teljesen a rolót. Azt nagyon szerettem. Nem értem, hogy miért nem vette át a stock Android.
-
bringasisti
őstag
válasz
joelke HU #164945 üzenetére
Én nem gondolom, hogy csalás áldozata lennék. Csak azt gondolom, ha mégegyszer rendelek valamit akkor nem veszem igénybe a szolgáltatásukat, vagy előtte keritek egy kis aprót, mert én aki nem értek az informatikához aggályosnak tartom és úgy gondolom hogy esetleg van egy hátsó ajtó.
-
Magnat
veterán
válasz
joelke HU #164632 üzenetére
Jah igen köszi, de nem erre gondoltam ... egyiken van külön "í", másikon nincs ... azon viszont van külön "ü", ami az elsőn nincs.... ami főleg azért sem logikus, mert "o", "ó", "ö", "ő" mind vannak külön ... sokkal jobb lett volna, ha csak "ö", meg "o" lenne, de lenne "u" és "ü" is ... de leginkább az lenne jó, ha egységes lenne a kettő.
-
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #164410 üzenetére
Közben sikerült megtalálnom. A launchert feltettem és benne volt a link. Ide teszem hátha mást is érdekel.
[Niagara original wallpapers]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest