- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
scream #76866 üzenetére
Olcsóbb egy router-el megoldani a dolgot. Több is van, ami gyakorlatilag NAS-ként is használható. Én most egy TP-Link WDR3600-asra várok, csak múlt héten nem volt az üzletben. Azon van két 2.0-ás USB port, tudja a 2,4 és az 5 GHz-et és szerencsére ebben már a hardver se olyan gyenge, mint a 842ND-ben (ott a torrentet nem bírta a kevés memória miatt).
-
törölt tag
válasz
scream #76866 üzenetére
+1
De ahhoz router is kell, mert egy fingilingi nem fogja bírni Wifivel a rajta lógó eszközöket. Gyanítom, hogy itt is az a probléma, hogy az adatátvitelben szereplő mindkét eszköz ugyanazon a wifi frekvencián próbál kommunikálni. Ha a NAS Lanon lenne, az egyik teló 2,4, a másik meg 5GHz -en, akkor mindjárt más lenne az eredmény. Mélyebb zseb esetén pedig a következő lépés egy AC -s router és akkor esetleg a NAS kihagyható. -
xSide
őstag
válasz
scream #67325 üzenetére
APK kereső és letöltő alkalmazás a Play áruházból...
Pietro 22: Vegyes alatt találod amit keresel. Ha ugyanaz az elérhetősége, mint G2-nél.
-
-
fabicska
tag
válasz
scream #66007 üzenetére
Bocsi az új hsz-ért
Én az elejét módosítanám:
31 + 3
62 +2
125 + 2
250 +1Kicsit teltebbek a hangok, és hangszórón is jól szól. Érdekes amúgy, mert a régi LG telefonomon a Dance preset pont jó volt a fülemnek + az AKG K313.
Most ZTE-vel és Sennheiserrel felgyújtja az agyam, helyette a lágy basszus-t használom, most ezt az új presetet is megpróbálom.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
scream #65610 üzenetére
Működik is, nagyon profi, köszi!
GMAIL-es kérdés: létrehoztam egy testvérek csoportot... Régen ha a telón gmailben a címzetteknél elkezdtem beírni, hogy test..., akkor feldobta, rákattintva beillesztette az összes címzettet. Valamelyik frissítés óta ez nem megy... Van erre valami egyszerű megoldás? PC-n, böngészőben továbbra is működik ilyen módon.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
scream #59313 üzenetére
Hát ez az. Ha nem gyakran vagy offline, amikor használod, akkor lehet, hogy nem találkozol a jelenséggel. Én viszont nem tudok minden országhoz netes kártyát venni. Ezért külföldön inkább a kutakon, parkolókban wifizek. Olyankor viszont nem zenét hallgatok. Azt inkább vezetés közben használom, vagyis szinte mindíg offline. Ráadásul, mivel nekem túl sok volt a háttérben futási igénye, ezért kilépés után le van tiltva. Így a háttérben nem tud netre menni, hogy ellenőrizgessen.
-
törölt tag
válasz
scream #58118 üzenetére
A linked rossz, de tudom miről van szó. Érdekes, hogy Android-ra nem tölthető le az F-Droid repóból, míg sok más Tor cucc igen. github.tor
-
törölt tag
-
-
LonGleY
veterán
válasz
scream #15293 üzenetére
SD kártya / Android / data / com.touchtype.swiftkey
..ha nem tévedek, itt találhatók a letöltött és user szótárak.
#15295: Ahm.. talán a belső tárolón is kell lennie egy hasonló adagnak valahol. Root hozzáférés hiányában én offolom a kérdést. És annyira be sem jött a bill, úgyhogy legközelebb majd akkor foglalkozok vele, ha programból tud adatbázist törölni, exportálni. :]
#15296: Nincs alapból; az update-kori törlésről nem tudok, annyit nem használtam. Esetleg a hivatalos fórumát lenne érdemes ilyenekkel bombázni.
-
fatal`
titán
válasz
scream #15158 üzenetére
Nem felejti el, amit megtanult azt megtanulta. És sajnos nem szerkeszthető úgy a szótára, mint a smartnak. Ha letörlöd az appot és újratelepíted akkor elfelejti szerintem (amíg nem tanultatod meg vele újra).
Próbáltam a swypeot is, nekem nem laggolt, de a swift flowja jobb. Ennek ellenére valószínűleg továbbra is maradok a smartnál
-
-
tomy86
addikt
válasz
scream #10634 üzenetére
(#10651) vegytek: Widgetsoid
-
kymco
veterán
Én a swiftkey-t ajánlom. Nem ingyenes, de nekem ez vált be legjobban.
Jó érzéssel ajánl szavakat, megjegyzi a szófordulataidat.
Így nekem esetenként gyorsabb az írás, mint a pc-n.
Szerintem ebben verhetetlen.
Nekem nem különösebben erős vasam van, kicsit túl is feszítem a húrt jelenleg a custom rom-ommal, de a billentyűzet állja a sarat.
Ja, és jó ízléssel megszerkesztett skin-ekből lehet válogatni.SMS-re: SMS backup+, vagy sms backup & restore
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest