- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
karldergroße #174081 üzenetére
Azért ennyire nem borzalmas.
Azóta használom, mióta elindult az alkalmazás. Most meg pláne, hogy a volánt is azon lehet csak megvenni.
Talán egyszer ha volt nyűgje, de alapjában véve semmi gondom vele. Pedig jó néhány száz alkalommal vettem már jegyet.
Engem sosem érdekelt, hogy mi mennyi pontszámot kapott.
/IMDB-én sem foglalkozom azzal, ha egy filmet 5-6 pontra értékeltek. Van, akinek tetszik egy film, van akinek nem. Lásd: Matrix, képtelen voltam és vagyok végignézni, pedig csak 25 éves voltam, mikor ment a mozikban. Mások élnek-halnak érte, de én 2 pont nem sok, annyit nem adnék rá. Számomra borzalmas. '99 környékén nem volt streaming, nem volt ilyen sebességű internet, mint manapság. Sokkal többet jártunk moziba./
Nálam hibátlanul működik. -
Winnie The P
őstag
válasz
karldergroße #171943 üzenetére
Köszi. Letöltöttem, tesztelem (a baj csak az, hogy a PL-ben nincs már forduló). Majd az EB-al megnézem.
-
Winnie The P
őstag
válasz
karldergroße #171939 üzenetére
Hali!
Jobb mint az Eredmények app? -
Magnat
veterán
válasz
karldergroße #164640 üzenetére
Nem igazán, mert ahogy a kolléga is mondja, eddig egyforma volt, ráadásul nem is konzekvensen kevesebb a gomb telefonon, mert ott pl van külön Ü, míg tableten nincsen.
-
Bferibörs
addikt
válasz
karldergroße #164640 üzenetére
De nem ilyen volt!! Kb. 2 hete lett ilyen.
Nézd meg a képeket,tableten is olyan volt mint a telón, 2 héttel ezelőtt:
[kép] -
ledgeri
nagyúr
válasz
karldergroße #161790 üzenetére
Az még nem teljesen open-source...
várunk az 1.0-ra.
-
Csápájev
őstag
válasz
karldergroße #161790 üzenetére
Jézusom...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
karldergroße #156431 üzenetére
Mi ennek a betűtípusnak a neve?
-
Bozek
nagyúr
válasz
karldergroße #154477 üzenetére
És mi lesz, ha napokon, heteken keresztül azon sírok itt a fórumban, hogy "hú, milyen drága minden"? Semmi. Ahogy attól se lesz jobb, ha fikázod a Google-t (vagy a Vodafone-t, vagy bármelyik céget). Ha nem tetszik, nem kell kapcsolatba kerülni velük. Fegyvert fognak a fejedhez, hogy Android-os telefonod legyen? Senki nem kötelez arra, hogy olyan szolgáltatást vegyél igénybe, ami neked nem tetszik.
Amúgy nem ezek a cégek fizetnek és nem is imádom őket. De itt már lassan mindenért a Google a hibás, még azért is, ha emelkedik a benzin ára.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
karldergroße #152423 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem jó a havi. Ettől függetlenül szeretnék egy évest. A Calendar widgetet és a Google naptárt használom. Teljesen elégedet vagyok velük. Ezekben viszont nincs éves. Olyan sem ami az alkalmazáson belül odalépne. A Googleban sem. Legalábbis én nem találok benne olyant.
-
Fall-N
veterán
válasz
karldergroße #150923 üzenetére
Milyen lila szín? Alapból a böngésző felülete fehér vagy sötétszürke. Be lehet állítani, hogy vegye át a honlap színét, de a felső sáv lesz színes a tabok (weblap fülek) alul fehérek maradnak (vagy szürke dark modeban).
-
Somatom
veterán
válasz
karldergroße #150931 üzenetére
Korábban vki itt ajánlotta a Könnyű Magyar Billentyűzetet. Azzal próbálkoztam, de több helyen is bele kellett nyúlnom.
-
válasz
karldergroße #150888 üzenetére
ja köszi
-
válasz
karldergroße #150883 üzenetére
Szia a soulon belül mire gondolsz mert nekem csak egy (Japán,Korea.Kínai) alkalmazást adott ki
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #150819 üzenetére
Közben rájötten, text-onlyn tényleg van tördelés, mobil-módban. Mivel az asztali módot nagyon ritkán használom, ezzel én meglennék így. Szóval jó kis böngésző...
-
helixP
nagyúr
válasz
karldergroße #150809 üzenetére
Akkor definiáljuk, mit értünk tördelés alatt
Két ujjal csippentek a szöveg folyamatosan nő, és a szavak sorokká törnek, ahogy nő a méret. Ilyen módon. Szóval Nagykároly: nálam ez működik, 5 éve az opera tudta utoljára.
Nálam van asztali mód is, működik is. -
Somatom
veterán
válasz
karldergroße #150809 üzenetére
Köszi! Akkor uninstall.
-
consono
nagyúr
válasz
karldergroße #150795 üzenetére
Hát, vitathatatlanul vannak előnyei Alexának, ezt 22 év boldog házasság után is kénytelen vagyok megállapítani
És még az asszony sem rendez jelenetet...
-
törölt tag
válasz
karldergroße #143944 üzenetére
Koszi a tanacsot erre nem is gondoltam...
-
sharp4
őstag
válasz
karldergroße #143200 üzenetére
Testreszabhatóságban jobb, egyelőre még ismerkedem én is. Továbbra is az egyéb naptárak megjelenítésére keresem a megoldást.
-
dugynok
senior tag
válasz
karldergroße #141737 üzenetére
Google Shoppinglist weboldal
-
azka79
aktív tag
válasz
karldergroße #141737 üzenetére
Google Keep
-
Somatom
veterán
válasz
karldergroße #141237 üzenetére
Lebuktam. Másoltam. De, álmomból felkeltve is símán el tudom mondani.
Az más kérdés, hogy ettől még símán éhen döglenék szláv nyelvterületen. Szerencsére az angolt sokkal hétköznapibb példákon tanultam. -
zelos
aktív tag
válasz
karldergroße #135127 üzenetére
Így van.. és olyan cég is van ahol a munkás saját telóval céges ügy hívásait saját maga fizeti ki.
-
Wolfskin
őstag
válasz
karldergroße #135036 üzenetére
pontosan így van, mivel szakmám is, mindig kíváncsian figyelem, az ilyen mémek (Richard Dawkins-i értelemben) terjedését, hogy válik belső meggyőződéssé egy olyan igény, ami mögött a szükséglet sosem létezett. olyannyira, hogy ölni képesek az emberek a saját, öröktől fogva létező véleményük megvédéséért, amit esetleg csak pár hónapja ültettek a fejükbe a marketingesek.
vagy ilyen volt a mennyivel menőbb érintőkijelzőn, menüből állítani a dolgokat, mint ósdi, fizikai gombokkal bajlódni. pedig ha megnézel egy professzionális munkaeszközt (pl fényképezőgép) épp az ellenkezője igaz. ez sima költségtakarékosság az extra profitért, amit a marketingesek termékelőnyként csomagoltak be.
@Probert75: igen, a kikapcsolás már megy, de a rendszer nem enged más funkciót tenni a helyére. sajnos azokkal nem boldogultam, amiket korábban javasoltak. lehet meg kéne rootolni,
akkor már elbánok vele.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
karldergroße #134823 üzenetére
Vélhetően nem sokat segít, de ha már kipróbáltam, megírom az eredményt: nálam gond nélkül lefutott a hitelesítés (Android 8.1, Lenovo Tab 4 8 Plus). Chrome Custom Tab kipipálása nélkül, 2FA megléte mellett.
-
válasz
Bepipáltad hogy "use Chrome custom tab"? Ha így sem menne, akkor töröld az alapértelmezett böngésződ és próbáld meg Chrome böngészőben.
-
Somatom
veterán
válasz
Csak tippelek. A kétlépcsős autentikáción szoktak elhasalni a külsős alkalmazások a fiók hozzáférés engedélyezésénél.
-
kisspall
aktív tag
válasz
karldergroße #134349 üzenetére
Persze hogy nagyon fontos lenne a váltógomb.
-
kutga
félisten
válasz
karldergroße #134349 üzenetére
Most látom.
-
persil
nagyúr
válasz
karldergroße #133892 üzenetére
Gonosz vagy
-
Bozek
nagyúr
válasz
karldergroße #131871 üzenetére
És ha használsz több alkalmazást, akkor mindegyiknél állítsd be ugyanazt? Megjegyezném, hogy például a Spotifyban nincs. Az a gyárit nyitja meg. De például egy Viper4Android kezeli azt is.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
karldergroße #129988 üzenetére
Nem sokat használtam még az új verziót, kb. fél-fél órát, a beállításokon is csak gyorsan átszaladtam, de én is csak a like/dislike elrejtését találtam. A többivel sem lenne semmi bajom, ha el lehetne rejteni.
Esetleg valami bevált, minőségi lejátszót tudnátok ajánlani helyette? Az sem baj, ha fizetős, csak jó legyen, illetve elég nagy plusz lenne a letisztult kinézet. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
karldergroße #129946 üzenetére
Nekem nagyon nem jön be a PowerAmp új kinézete.
Kifejezetten szerettem eddig, mert a borítón kívül alig volt valami a kijelzőn, olyan letisztult volt, most viszont ott az a sok baromi felesleges gomb (Vizualizáció, Alvásidőzítő, az a vacak sáv, meg alul a gombsor is). Nem lehet ezeket valahogy elrejteni? Esetleg valami letisztult skin hozzá? Vagy váltsak más lejátszóra?
-
bigrock
addikt
válasz
karldergroße #129946 üzenetére
Én semmit nem vettem észre a hangminőségeben, persze a Mate10PRo nem is a DSP-jéről híres... AZ UI változott némileg.
-
nyisziati
veterán
válasz
karldergroße #129651 üzenetére
Nincs mit.
Közben találtam egy threadet az xda-developers-en, ahol kifejezetten ez a téma.Itt a Light Flow Pro version-t ajánlják, állításuk szerint tökéletesen működik.
-
válasz
karldergroße #129651 üzenetére
-
nyisziati
veterán
válasz
karldergroße #129647 üzenetére
Nekem pár évvel ezelőtt volt olyan Huawei-em, amire CyanogenMod romot raktam. Azon - ha jól emlékszem - a beállításokban lehetett.
De ha emlékeim nem csalnak, az Xposed framework-ön belül a Gravitybox is tartalmaz ilyen beállításokat.
Elnézést a sok feltételes módért. Biztosat a készüléked topikjában tudnak mondani.
-
punky10
addikt
válasz
karldergroße #129588 üzenetére
Névjegyzék alkalmazást találsz többet is,de úgy tudom,hogy híváskor mind a gyárit használja,csak egy skin a gyári tárcsázón.Jobb esetben plusz opciókkal.Ilyen lehet az SMS küldés is.Ezeket tudja pl az ExDialer és a TruePhone is.Névjegyzékből vagy híváslistából egy mozdulattal lehet hívni,vagy SMS-t küldeni.
-
HDR123
tag
válasz
Nem és nem is fog.
A hívás app rendszer app szinten van és már egy ideje nem lehet helyette mást használni, mivel könnyen vissza lehet élni a felhasználó jóhiszeműségével és a háttérben is futhat.
Persze rootolt készüléken mindent megkerülve van lehetőség a cserére. -
válasz
Amennyire megfigyeltem, az SMS mindig külön van.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
karldergroße #126811 üzenetére
És azt hogy érem el?
-
kaciokos
őstag
válasz
karldergroße #124463 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján maga a program eléggé lomha, és nálam előjött egy bosszantó bug is, a Viber üzenetekre nem volt hajlandó reagálni.
Áttértem Light Manager Pro-ra, az eddig jobban bejött.
-
g_g_g
őstag
válasz
karldergroße #124463 üzenetére
Csak egy tipp, de gondolom erősen telefon függő lehet.
Nálam egy korábbi készüléken tökéletesen működött a jelenlegin meg sehogy......
Úgyhogy értékelhettem volna 5 csillagosra is, megy 1 csillagosra is -
kuksa90
őstag
válasz
karldergroße #111927 üzenetére
Nekem pl tetszik. Olyannyira, hogy elajándékoztam a gyártójának.
-
S e t h
nagyúr
válasz
karldergroße #110313 üzenetére
Hisz az alkalmazás használhatatlanná vált gyakorlatilag.
Szerintem még elméletileg sem, nem hogy gyakorlatilag. -
mirci18
addikt
válasz
karldergroße #105604 üzenetére
Csak akkor az a kérdés hogy mit használjon az ember helyette.
-
air
nagyúr
válasz
karldergroße #102247 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
karldergroße #100804 üzenetére
Alkalmazásbemutató: E-Robot Itt kérdezd meg.
-
DS39
nagyúr
válasz
karldergroße #100059 üzenetére
ez nekem is előjött már többször, olyan mintha "túltöltődne" az app egyedi szavakkal és reseteli magát.
és nem jegyzi meg újra őket, ilyenkor app adatok törlése a megoldás, aztán újra tanulékony. csak meddig megint. -
törölt tag
válasz
karldergroße #97277 üzenetére
Helyesen fogalmaztál. EZ az IGO. Mert egyébként az IGO tudja ezeket. Csak hát ugye az NNG üzletpolitikája ...
-
DS39
nagyúr
válasz
karldergroße #97190 üzenetére
Nekem is 16 GB-os telóm van, 7 giga szabad hellyel (zene, videók Micro SD-n)
De a lényeg hogy nem kell egyben leszedni.
-
törölt tag
válasz
karldergroße #97181 üzenetére
Le lehet tölteni országonként is.
-
válasz
karldergroße #96835 üzenetére
31.0.0.26.249 old verziot hasznalok, neha bedobja hogy frissitsem,'es ezenkivul jo.
Visszateszem a gsam battery monitort,'de nem emlekszek brutalis akkuhasznalatra,'se mobilnetfogyasra.Skypebol is old verzson.
Hibatlanok. -
válasz
karldergroße #96833 üzenetére
Mi a bajod vele?
Nalam 45mega korul eszik, pontosan annyit mint a favorizalt Viber.
Az ujabb Skype is 40-70 mega.1 G ramom van es nem akadozik.
En is hasonloan hasznalom mint te. -
Oldman2
nagyúr
válasz
karldergroße #96803 üzenetére
A hír úgy teljes, hogy "a mobil böngészőkben... Desktopon menni fog továbbra is.
Somatom erre biztosan megkérdezné, hogy az ő nem Windowsos készülékei ugyan minek fognak számítani?
:-) -
válasz
karldergroße:
Tapasztalom pár napja.
Nem lenne gond, ha nem az egyik legnagyobb méretű program használatára köteleznének ezzel a megmozdulással. Vagy lenne egy Messenger lite program is.
Képzelem, mit szól az alsókategóriás készülékeket használó felhasználók igen népes tábora...7Sony7:
Én ilyenkor mindig rákeresek a neten. Így tudtam meg pl., hogy az emojikat tartalmazó Handcent Emoji Plugin a kotschog Apple miatt tűnt el a Playről. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Hm.. csak akkor mi fog történni ha valami miatt bogaras lesz a facebook messenger?
-
beg
veterán
válasz
karldergroße #95069 üzenetére
Erről az a német hölgy jutott eszembe, aki két éve a navigációval belehajtott a tóba. Be volt kapcsolva, hogy komp útvonalon is tervezzen. Ha épp felbontanak reggel egy utat, belemész?
Ezért használom amúgy a waze-t. Ott egy-két naponta frissül egy adott változás. Nem kell hónapokat várni.
-
válasz
karldergroße #94961 üzenetére
A hibaüzenetre rákeresve, valami iGO Primo verziót dobál fel a Google. Nem tudom, volt-e korábban bármilyen más iGO verzió a gépeden, de én a hivatalos iGO Navigon SzülinApp-ot letöltve, nem tapasztalok semmi hibát.
-
válasz
karldergroße #94959 üzenetére
Neted (adatforgalmi kereted) van? A Playről töltöd le?
Én az előbb kipróbáltam, hiba nélkül feltelepült, elindult. -
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #94955 üzenetére
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #94953 üzenetére
-
kovisoft
őstag
válasz
karldergroße #94294 üzenetére
Beállítások / Font & Layout / Enhanced Layout. Ezt kell kikapcsolni UC Browserben ahhoz, hogy nagyításra újratördelje az oldalakat.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #94294 üzenetére
És még ezzel kapcsolatos: a tippmixpro.hu oldalt ti tudjátok normálisan nézni ucbrowserrel?
-
SharpSA
veterán
válasz
karldergroße #93475 üzenetére
Hogyan, milyen módon jobb azok hangja? Flat állásban, eq és minden egyéb hangmódosítók nélkül is? Mert az autóban nem hallok közöttük különbséget, a bennük levő mindenféle hangszín és egyéb hangmódosítókat nem használom.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #91073 üzenetére
A fejlesztői lehetőségeket megtaláltam. Viszont a wifi keresés mindig elérhető opció nincs meg. Így nem tudom a wifit az e-robottal ki-be kapcsoltatni.
-
air
nagyúr
válasz
karldergroße #91073 üzenetére
A fejlesztői lehetőségek alapértelmezetten mindig rejtve vannak.
Úgy tudod bekapcsolni a megjelenítését, hogy a Készülékről menüben a build számra 7x ráböksz. -
törölt tag
válasz
karldergroße #91004 üzenetére
Update: Megvan!
Ez nem beállítás, hanem letöltötted a 012 -es példát, ami ez:"sample-012-01:
Az SMS érkezett esemény detektálja, ha új üzenet érkezik a "location" szöveggel. A parancs megpróbálja bekapcsolni a GPS-t ha ki volt kapcsolva és ezután meghatározza az utolsó ismert pozíciót. Ezután a parancs kikapcsolja a GPS-t ha korábban is ki volt kapcsolva, majd visszaküld egy SMS a feladónak a "from" változó használatával. Az üzenet tartalma a pozíció lesz."
Ezután átkutyultad valami másra az eseményt. A parancs így nem tud SMS -t küldeni (mivel a "from" változóhoz kéne az eredeti esemény is), viszont a parancsnak van egy "üzenet megjelenítése" művelete is, ami buboréküzenetben kiírogatja az aktuális koordinátákat. Tiltsd, vagy töröld ezt a műveletet (vagy az egész parancsot) és ahhoz, hogy segíthessünk, írd meg odaát, hogy tulképp mit szerettél volna összehozni!
-
törölt tag
válasz
karldergroße #91004 üzenetére
Ezt inkább az E-Robot topikban kérdezd, mert nem tűnik egyszerűen megválaszolhatónak. Ha valaki ilyet kérne tőlem, akkor eltöprengenék egy darabig azon, hogy ezt miként tudnám megoldani. Neked meg csak úgy, "mellékhatásként" csinálja a Robot? Ez minimum fura. Töltsd fel légyszi valahova a parancsot, hogy ránézhessek, mert ez érdekel!
-
atosan
veterán
válasz
karldergroße #90526 üzenetére
G3-ban nem volt, én telepítettem.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
karldergroße #89504 üzenetére
És vírust (tág értelemben véve minden ami csak egy picit is megkeserítheti az életünket) csak a telepített alkalmazásokból tudsz beszopni ugye.
-
dokee78
félisten
válasz
karldergroße #89480 üzenetére
Igen erről tudok,de egyszerűbb akár fizetős is jó lett volna,persze nem túl drágán.
-
törölt tag
válasz
karldergroße #89408 üzenetére
Nyugi, értjük a lényeget! Rossz társaságba keveredtél.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
karldergroße #89045 üzenetére
Milyen Launcher-t használsz?
Nálam egy ilyen feature direkt be van állítva Nova alatt!
-
air
nagyúr
válasz
karldergroße #84021 üzenetére
Mert a vidékieknek nincs okostelefonjuk. Szerintük.
-
törölt tag
válasz
Egyszerű. Azért, mert akkor kiderülne a menetrend.
Szerk.: Megelőztek.
zseko:
Te jó ég! Ezt hogy hoztad össze? Ilyet még nem is láttam. Nálam ez pontosan ugyanúgy jelenik meg, mint a TC -ben. Mindkét ablakban függőlegesen, egy sorban. -
beg
veterán
válasz
Amiért egy nyomorult menetidőt sem bír tartani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
karldergroße #81033 üzenetére
Munkahelyen a portán.
-
m_kovacs
tag
válasz
karldergroße #78710 üzenetére
Az a tapasztalatom,(sokszor használnám)a vonatdroid többet nem működik mint működik.
Azt gondolom, hogy adatbázis hiba van.Nem konzekvens, midíg más állomásra nem működik.
Most pl.Kelenföldre nem,Érd alsóra igen. -
nababika
aktív tag
válasz
karldergroße #77714 üzenetére
Akkor ez egyedi. Azert koszi.
-
Narxis
nagyúr
válasz
karldergroße #77423 üzenetére
+1
Nem tudom, hogy mit esznek ezen a Sygic-en, Navigon vagy iGO a legjobb offline térkép app.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
karldergroße #75713 üzenetére
És akkor, ott a bővítmények alatti résznél kell bejelentkezni?
A kezdőoldalon található ikonokat le lehet takarítani valahogy?
-
tybsen
addikt
válasz
karldergroße #74236 üzenetére
Android 5.1 / nincs más (gyári) sms program.
-
Jakuu
őstag
válasz
karldergroße #73423 üzenetére
Rossz a megfogalmazas, mar az FB-re is egy nagy NO.
-
kymco
veterán
válasz
karldergroße #72793 üzenetére
Amit itt olvasol, az a fórumközösség önszabályozása. Néha túlliheg dolgokat, talán néha túl engedékeny, de a miénk.
Én örülnék, ha ez valamilyen mértékben más közösségi területeken is megjelenne. Persze csak mértékkel... -
air
nagyúr
válasz
karldergroße #72793 üzenetére
Tévedésben vagy.
Ez nem stréberkedés. Jóindulattal felhívjuk a kolléga figyelmét, hogy valószínűleg a szabályokba ütköző dolgot kérdezett. Ezek után dönthet úgy, hogy a hozzászólásának törlését ő maga kéri a Mod. keres topikban, így elkerülheti a szankciót. Míg abban az esetben, ha egy moderátor veszi észre, és szabályokba ütközőnek véli, akkor jó eséllyel számíthat a fórumtárs valamilyen szankcióra.
A kommunista hasonlat pedig demagóg és elcsépelt. Ezek szerint még mindig a kommunizmusban élünk Moszkvában, hiszen van mod. keres topik, ahol szabadon lehet "feljelentgetni" bárkit, ráadásul "névtelenül", mások számára láthatatlanul. -
gyuranecz
csendes tag
válasz
karldergroße #71343 üzenetére
Nekem TB-vel jegelve van.Én csak az áruházat használom,az így is megy gond nélkül.
-
kisspall
aktív tag
válasz
karldergroße #71343 üzenetére
Hibernálható és ha szükség van rá, kiolvasztható. Én a Titanium Backup-ot használom erre, bizonyára van más is, de ez bevált, nem kísérletezek. Google Play szolgáltatások, Google Play Áruház, Google szolgáltatások Keretrendszer, ezt a hármast szoktam, kötegelve hibernálni, de egyenként is lehet.
-
válasz
karldergroße #71338 üzenetére
Konkrétan (szinte?) semmi Google programod nem működne.
-
Dottore
addikt
válasz
karldergroße #71319 üzenetére
Elvileg nem maradhat el. A kódolás az egy algoritmus. Mindenki azt használja. A különbséget te maximum a hangszínben hallod. Persze kérdés kinek mi értékesebb, ha valami az mint ahogy és ami, vagy a retusált hangokat szereti.
-
LonGleY
veterán
válasz
karldergroße #71319 üzenetére
A hangja épp ugyanaz, ha valaki FLAC-et használ. Hogy a különböző zenelejátszók MP3-at milyen élménnyel dekódolnak, az már egyéni preferencia kérdése.
-
Ronam
addikt
válasz
karldergroße #71088 üzenetére
Frissult nalam is, de nem tapasztaltam ilyet.
-
gyuranecz
csendes tag
válasz
karldergroße #69552 üzenetére
Nekem is az van! jobbat még nem találtam! De legalább pontos!
-
kovisoft
őstag
válasz
karldergroße #69520 üzenetére
De lehet keresni, csak elég körülményes: az "Add-ons"-ban van egy "Find in page" ikon.
-
kovacs65
őstag
válasz
karldergroße #69508 üzenetére
A mini a HD vagy az alap?
-
S e t h
nagyúr
válasz
karldergroße #68573 üzenetére
Külön vicces, hogy van olyan topik- mint pl ez- ahol a warez legkisebb gyanújára pitbullok tépnek szét, máshol meg, lásd filmes témák, simán le van írva, hogy mikor jelenik meg elfogadható minőségben egy film és akár vígan le is tölthető innen meg onnan és ott viszont senki sem kiált az inkvizícióért.
Pedig az okozott kár sem ugyanakkora. -
válasz
Szerintem is túl sok szó volt már erről.
Maradjunk annyiban, hogy otthon mindenki azt csinál amit akar, itt a fórumon meg nem lehet kérdezni (és segíteni warez témában).
Legális megoldás a google accountok megosztása készülékek között.
-
dokee78
félisten
válasz
lol
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
karldergroße #63578 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest