Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
Nagyon átfogóan, egy kommentve sűrítve van bármi lényegi előnye a brave böngészőben futtatással szemben?
Anno én meguntam, hogy a (re)vanced appot időről időre folyton abajgatni kellett, hogy működjön, azóta brave-ben használom.
Van most olyan app, ami megbízhatóan és hosszútávon működik, szinte mint a gyári YT app? -
svgyula
addikt
Csak egy kérdés. Most néztem meg és nálam is megjött a 30.59. De az istenér nem találom azt a beállítást (nyilván ha nem lett megváltoztatva) ahol a bal oldalon felül eddig jelezte a frissítést. Most ahogy irtad alig találtam meg, a beállítások közt a frissítési lehetőséget! Az oldalsávban lényegesen egyszerűbb volt. ugye TV távirányítós vezérlésről beszélünk! Esetleg erről van valami infó vagy én vagyok béna.
-
pinnacle
nagyúr
Nekem jött is figyelmeztetés a médiaboxon, hogy veszélyes alkalmazás a SmartTube, de azt hittem csak a Google fúrja a konkurenciát. Most láttam, hogy nem tudok frissíteni 30.43-ról 30.57-re és az alkalmazás is jelzi a problémát. Melyik a hivatalos oldal? Itt jelzik a fertőzést, de nem lehet látni, hogy milyen számú a program. Itt nem jelzik a problémát, de a 30.56 letölthető. Csak tudnám,, hogy a box honnan szerzi a 30.57-et. Aptoide meg a 29.85-öt jelzi frissítésre. Most akkor melyiket telepítsem? Hozzáférést már visszavontam. Most nézem ez lehet nem is a SmartTube volt, hanem a Coreelec YT addonja. Viszont nincs más a Harmadik félnél, csak a WhatsApp. Nem tudom a SmartTube hova tűnt.
-
crok
Topikgazda
Itt lesz a SmartTube fejlesztő válasza Telegramon a mi történtre - nem túl bőbeszédű, beszedhetett valamit a fejlesztőkörnyezetet futtató rendszere és elképzelhető hogy a régi privát kulcsát használták. Ezért most lepucolt mindent, üres környezettel kezdett és mindent is áttol VirusTotal-on innentől.
-
crok
Topikgazda
SmartTube 30.56: ez első GitHub-ról is tölthető beta az új aláírással. Hivatalos hír még mindig nincs egyébként (csak ennyit írt az új tesztverziókról eddig) de annyi ismert hogy a 30.43 és 30.47 verziókban volt becsempészett library és kicsi az esély hogy pl. fiókinformációhoz juthatott volna (a fiókhasználat jellegéből adódóan). Ez mindkét verzió stable is volt egyben, az előtte levő utolsó stable ami még "tiszta" volt az a 30.19, ezt a Google Play Protect sem jelöli veszélyesnek. Ugyan kitakarította GitHub-ról az összes APK-t már de ha valakit érdekel szivesen megosztom ezeket az APK-kat (nekem megvannak mert leszedem mindig mindet).
-
DrKapocs
őstag
Nincs itt semmi kavarás. Egyszerűen kinn van a link, letölthető a 30.56. A hivatalos oldalról, onnan, ahonnan eddig is. Mivel a régi nem frissül, kinn van a nagyobb verzió; kvázi teljesen egyértelmű lenne, hogy ez már az új apk. Honnan a francból találja ki a mezei user, hogy ez már az új vagy a régi aláírással ellátott verzió? Nem csak bennem merült fel ez a kérdés, a redditen is ezzel foglalkoznak, én is onnan szedtem. Ott írták, hogy feltették az újat, a 30.56-ot. Szóval nem én kavarok, hanem a legkevésbé sem egyértelmű. Egyszerűen le kellene venni azokat a letöltési lehetőségeket, ha régi kulcsosak. Szerintem. De ki vagyok én, hogy megmondjam a fejlesztőnek, hogy mit csináljon. Örülök, hogy ingyen kapom, nemhogy reklamáljak.
-
DrKapocs
őstag
Én ezt most tényleg nem értem. Ha a fejlesztő github oldaláról letöltöd a stable verziót, akkor az 30.56-os. Ez nem az új aláírással ellátott?
-
crok
Topikgazda
Közben úton van a hivatalosan kiadott 30.56 és a folytatás (még nem letölthető).
-
svgyula
addikt
Szia! Ez vajon érinti a "béta" verziót is? Mikortól lesz ez éles ? Nekem a béta verziót sikerült felrakni a kugli TV-re és éppen tegnap frissült vagyis az elég gyakran frissül! Az utóbbi két hétben legalább 5x! Eddig a bejelentkezéssel semmi gondom nem volt. Annyiból jó ez, hogy az oldalsávban ott a lehetőség a frissítésre(ha?) akarom ha meg nem akkorhasználom tovább és egy idő, pár belépés után eltűnik, amíg nem jön a másik.
-
ktomcat
senior tag
Neki láttam, de hibákra fut, mint utóbb kiderült azért mert google workspace fiók és az alkalmazásjelszavakra azt hozza ki hogy "A keresett beállítás nem áll rendelkezésre az Ön fiókjában."Illetve még ezt dobta ki:
Google Workspace-fiókok
Ha olyan levelezőprogramot használ, amely csak felhasználónév és jelszó használatával fér hozzá a Google-fiókjához, frissítsen a levelezőprogram legújabb verziójára, és használja a Bejelentkezés Google-fiókkal funkciót, vagy állítsa be a levelezőprogramot úgy, hogy még 2025 március 14. előtt az IMAP-et használja az OAuth protokollal. További információ a Google Workspace Updates blogot érintő változásróAz Oauth-ot hozza fel a thunderbird is amikor hozzáadnám az imap-hoz, de amikor tovább megyek a következő ami bejön hogy nyomjak rá a google fiókos bejelentkezésre
-
sopruk
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Közben én is megtaláltam a GYIK-et és az alapján sikerült.
Az alatta lévő színes ikonokat néztem csak mindig, a csillag meg szürke, azt hittem csak dizájn, nem gondoltam, hogy rá lehet bökni
Viszont fizetős lesz az app?
[link]
Nálam még nem jelzett semmit, pedig jó ideje fel van telepítve, igaz csak néha nyitom meg...
Ha csak ennyi lesz, ez minimális összeg (0.99 USD/év). Példát vehetne sok más fejlesztő...
-
zoltanz
nagyúr
Köszönöm!
Értem. Tapasztalatból ajánlod?
Úgy látom az EtchDroid örök bitmezőzőkre küldte az eszközöm (512 Gb -os Uhd sd eredeti Sandisk kártya, adapterben. ) legalább is a desktop verzió ha kisebb az Iso mint 4 GB akkor Fat32-re formáz
Végzett ugyan, de egy Androidos 12-es telefon sem látja. (Nemtudom natív tàmogatnak ExFat fájlrendszert) lehet Exfat-ra formázta, de nem hiszem.
-
st6969
őstag
Hogy érted, hogy work profil és közös dolgot nem csinálok? Jelenleg csak annyi történt, hogy Play áruházból felraktam, de nem kért semmilyen (se work, se privát) profil létrehozást. Lehet, hogy a háttérben létrehozott magának valamit?! Azt honnan tudom, hogy "device admin"-nak is be van állítva?
Többieknek is köszi
-
-
Chrys_
addikt
-
Márton
nagyúr
Ezek közül valamelyik tudja azt dual simes telóval (tehát mindegyik sim-et "normal felhasznalokent is tudom hasznalni"), hogy folyamatosan loggolja mindkét szolgáltató adatait, amit utólag vissza tudnék nézni egy térképen és látnám, hogy jé ezen az úton sim1 volt jobb, itt a völgyben pedig sim2?
köszi -
poirot
őstag
Megnéztem, ott valóban hibát jelez (hibakód: 10)az Android ADB Interface, viszont ismételten próbáltam "lenyeletni" a géppel a drivert, azt írta ki, hogy a legfrissebb verzió van fent, ha esetleg nem megfelelő a win11 update-n nézem meg, illetve a gyártó honlapján. Az alábbi helyről le lett letöltve, mindkét drive és felrakva.
[link]És itt meg vagyok lőve.
-
paolinho
addikt
A külső hozzáféréshez szükséges engedélyek meg vannak adva, a Synology DS FILE appjával hozzá is férek az eszközhöz távolról is, én csak mint plusz lehetőség szeretném a Solid Explorer alól is elérni. De akkor nézelődöm, hogy mit, hova kell beírni az appban, hogy ez összejöhessen. Köszi az infót!
csipuka: Nagyjából ennyi lenne az én igényem is, mint Neked. -
paolinho
addikt
Én is köszönöm ezt az infót!

Azt még megkérdezhetem, hogy a Solid Explorer használatával megoldható, hogy távolról is elérjem a NAS-t, ne csak az IP-cím megadásával. Mert az úgy rendben is lenne, jó lenne ha a felhasználónév.synology.me vonalon is képes lenne erre az alkalmazás!
Ha képes, milyen beállítások mentén járható ez az irány? -
Pancsermeste
őstag
A pontos helyadatok be van kapcsolva.
Az érdekes még, hogy itthon vagy munkahelyen mindig pontos GPS adatot ment.
Ha kirándulni megyünk akkor van ez. Pl. tegnap Tatabánya alatt Csákányospusztán voltunk, a mentett képek koordinátái pedig Tbánya felett, Vértesszőlősre mutatnak.
De hogy lehet az, hogy csak nálam fordul ez elő, és két telefonommal is.
A Redmi régen pontosan mentett, google fotókban szépen kirajzolódott a túra útvonala a fényképezési helyekből. De pár éve még azzal kezdődött ez a probléma, azt gondoltam az új telefonnal jó lesz... de nem.
-
svgyula
addikt
-
crok
Topikgazda
A Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR most ingyenes (ha valakinek kellene).
-
Helga0203
tag
Üdv.
Még nem használok Authenticator appot!
Ügyfélkapu+ miatt kellene, ott a Google és a Microsoft Authenticatort ajánlják (itt a fórumban olvastam, hogy ezek nem a legjobbak).Ezeket ajánlottad:
Aegis - én ezt használom jó ideje @Play @F-droid
AndOTP szintén jó @Play @F-droid
Stratum
Bitwarden AuthenticatorBitwarden free jelszókezelőt használjuk, szeretjük, elégedettek vagyunk vele!
Használhatjuk a Bitwarden Authenticator-t, ajánlott?
És az Ügyfélkapu+al működne?
Illetve akkor már ezzel védeném a google/Microsoft/facebook fiókomat is (és a Bitwarden jelszókezelőt is tudom Bitwarden Authenticator-al védeni)?? -
Sanyi.mTs
addikt
Megjegyzés: A linkelt írásodban már nem jó a Clocksync linkje.
Nas-on a pool.ntp.org-ot használom.
Telefonon a GPS statussal frissítettem az AGPS-t.Van egy karóra pontosság mérő app a mobilomon, ami két időhöz is méri a karóra pontosságát: NTP és GPS időhöz. 1 mp-en belül van az eltérés a kettő között, nem egyszerre váltanak mp-et, de ez nem magyarázat, az elcsúszásra.
És még mindig hiába írom be 2FA kódot kb félidőnél (kb 15mp-cel később), hibás kóddal visszadob.
#174329 Rhino666
Igen, ezt akarom elkerülni. Régen volt hasonlóm, de ott akkor a NAS órája nem szinkronizált rendesen a google NTP-vel és végül váltottam NTP-t. -
troller
senior tag
Annak a telephely sorompónak kb. 0 jelentősége van, amúgy a másik oldalról infra nyitja, vagyis ha valaki besétál (mert gyalog simán el lehet menni mellette) és a másik oldalról odaáll elé, akkor felnyílik a sorompó és kocsival is be tud jönni. Van kint kamera, meg a nem itt dolgozóknak, akik jönnek valamelyik céghez kint vannak a telefonszámok és a céges biztiőr kinyittja a sorompót neki távolról. Amúgy inkább elméletben érdekelt a téma, hogy mennyire nehéz megvalósítani, de a guglipéjes keresésem nem eredményezett értelmes progit erre (pedig adná magát szerintem), ezért kérdeztem rá itt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Most tudtam csak megnézni. Leszedtem a Revanced Manager 1.23.2, YT 19.46.42-t, de nem tudja patchelni. Fenti sávnak nem kell végigfutni? Semmi változás a YT-on. Reklámok jönnek, bezárás után kikapcsol.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah láma kérdésem lenne.
Hogy viszem fel az adatokat? (Gondolom csak azokat a belépési oldalakon működik, ahol van 2FA hitelesítés )
Azt látom hogy van QR kódos és kézi bevitel is. Ezeket is egyesével kell felvinni mint a jelszó kezelőben?
A jelszó kezelőben van több mint 300 bejegyzés , viszont nyilván nem tudom melyik ezek közül ami 2FA hitelesítés is használ. -
svgyula
addikt
Hát te írtad a "mágiát"...
De még mindig saját magadnak mondasz ellent!
"egyebkent igen, ha mas klienssel valtozast okozol (read, unread, fogadott email) akkor igen, hy az IMSP IDLE mukodik akkor a szerver szol a klienseknek ykiknel van elo TCP session)."
Pont erről beszéltünk eggyel felettem is! Ez nem egyértelmű! Ha az outlook-ra megjön szinte azonnal akkor annál miért él a késleltetés? Elsődleges minden esetben várakozás nélkül! a beérkező/elküldött email és nem az egyéb művelet.
A win7-es időben a cégnél használtuk egy darabig de ott is sokszor akadt "csomó" a vezetékekben
és sokat késtek a levelek! Kb freemail, citromail, szinten jöttek a levelek. -
svgyula
addikt
Értem! Tehát azt mondod ha egy másik alkalmazás segítségével törlök egy email-t az interakciónak számít és azonnal él a szinkronizálás! Vagyis a levelező szerver üzenetet küld minden aplikációnak. De mi van a bejövő email-nál? Ott miért tartja az alkalmazás a 15 perces időt? A bejövő email nem interakció? Nem értem miért fontosabb egy törlés mint egy beérkező levél?
Ez a "mágia" sz@rul működik, belátni a függöny mögé
-
svgyula
addikt
Szia! Nálam működik rendesen csak késik pár percet a 15perces frissítés miatt gondolom ha éppen frissítés után jön a mail akkor 15perc ha később akkor a következő frissítés(szinkronizálás) után. Ami viszont érdekes ha törlök egy email-t az outlookban de ez még olvasatlan a Thunderbird-ben, akkor szinte azonnal törlődik ennél is. Vagyis eltűnik a zárt képernyős értesítés is! Ezt furcsának találom! Mert ha 15 perc a szinkronizáció akkor ezt az információt honnan veszi és mitől törli szinte azonnal a telefonról?
-
Napok óta tesztelem a Thundebird betat, de nem vagyok elégedett!
30 percenkénti szinkronizálásra van állítva, de elég össze vissza működik!
Feleségem ma reggel 6-kor küldött egy emailt (Viberen szólt), most 10 óra van, de nem jelzett! Belépve szinkronizál és megjött az email!
Több időpontban küldtem magamnak másik címről emailt és átlag 5/3-as aránnyal jelez csak!
Szeretem a Mozilla Firefoxot pl, de ez a Thundebird béta még nagyon béta!
Az Outlook megbízhatóbb Gmail címmel is. -
-
energomatt
őstag
Köszönöm. [Esetleg ez] egy valós megoldás?
-
Köszönöm, de melyiket?:
Download:
MGC_8.1.101_A9_GV2b_snap.apk (org.codeaurora.snapcam) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_MGC.apk (com.android.mgc) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_ruler.apk (com.samsung.android.ruler) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_scan3d.apk (com.samsung.android.scan3d) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_qcamera3.apk (org.codeaurora.qcamera3) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_aweme.apk (com.ss.android.ugc.aweme) # -
Nashville
tag
Valamilyen más módszerrel gyári ROM-on BL nyitás+Root és Magisk nélkül meg lehet oldani valahogy hogy egy apk-val installált appot ne akarjon a Google Play állandóan frissíteni? Valahogy le kellene választani a GP-ről, régebben ilyen frissítési erőszakosság nem volt csak az volt a frissítendők listájában amit a GP alól telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Segítenél?

Ezek szerint ott van, és még is spam lesz.
mobilizmo