- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Köszönöm!
Értem. Tapasztalatból ajánlod?
Úgy látom az EtchDroid örök bitmezőzőkre küldte az eszközöm (512 Gb -os Uhd sd eredeti Sandisk kártya, adapterben. ) legalább is a desktop verzió ha kisebb az Iso mint 4 GB akkor Fat32-re formáz
Végzett ugyan, de egy Androidos 12-es telefon sem látja. (Nemtudom natív tàmogatnak ExFat fájlrendszert) lehet Exfat-ra formázta, de nem hiszem. -
st6969
őstag
Hogy érted, hogy work profil és közös dolgot nem csinálok? Jelenleg csak annyi történt, hogy Play áruházból felraktam, de nem kért semmilyen (se work, se privát) profil létrehozást. Lehet, hogy a háttérben létrehozott magának valamit?! Azt honnan tudom, hogy "device admin"-nak is be van állítva?
Többieknek is köszi -
-
Chrys_
addikt
-
Márton
nagyúr
Ezek közül valamelyik tudja azt dual simes telóval (tehát mindegyik sim-et "normal felhasznalokent is tudom hasznalni"), hogy folyamatosan loggolja mindkét szolgáltató adatait, amit utólag vissza tudnék nézni egy térképen és látnám, hogy jé ezen az úton sim1 volt jobb, itt a völgyben pedig sim2?
köszi -
poirot
őstag
Megnéztem, ott valóban hibát jelez (hibakód: 10)az Android ADB Interface, viszont ismételten próbáltam "lenyeletni" a géppel a drivert, azt írta ki, hogy a legfrissebb verzió van fent, ha esetleg nem megfelelő a win11 update-n nézem meg, illetve a gyártó honlapján. Az alábbi helyről le lett letöltve, mindkét drive és felrakva.
[link]És itt meg vagyok lőve.
-
-
paolinho
őstag
A külső hozzáféréshez szükséges engedélyek meg vannak adva, a Synology DS FILE appjával hozzá is férek az eszközhöz távolról is, én csak mint plusz lehetőség szeretném a Solid Explorer alól is elérni. De akkor nézelődöm, hogy mit, hova kell beírni az appban, hogy ez összejöhessen. Köszi az infót!
csipuka: Nagyjából ennyi lenne az én igényem is, mint Neked. -
paolinho
őstag
Én is köszönöm ezt az infót!
Azt még megkérdezhetem, hogy a Solid Explorer használatával megoldható, hogy távolról is elérjem a NAS-t, ne csak az IP-cím megadásával. Mert az úgy rendben is lenne, jó lenne ha a felhasználónév.synology.me vonalon is képes lenne erre az alkalmazás!
Ha képes, milyen beállítások mentén járható ez az irány? -
Pancsermeste
őstag
A pontos helyadatok be van kapcsolva.
Az érdekes még, hogy itthon vagy munkahelyen mindig pontos GPS adatot ment.
Ha kirándulni megyünk akkor van ez. Pl. tegnap Tatabánya alatt Csákányospusztán voltunk, a mentett képek koordinátái pedig Tbánya felett, Vértesszőlősre mutatnak.
De hogy lehet az, hogy csak nálam fordul ez elő, és két telefonommal is.
A Redmi régen pontosan mentett, google fotókban szépen kirajzolódott a túra útvonala a fényképezési helyekből. De pár éve még azzal kezdődött ez a probléma, azt gondoltam az új telefonnal jó lesz... de nem. -
svgyula
addikt
-
crok
Topikgazda
A Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR most ingyenes (ha valakinek kellene).
-
Helga0203
tag
Üdv.
Még nem használok Authenticator appot!
Ügyfélkapu+ miatt kellene, ott a Google és a Microsoft Authenticatort ajánlják (itt a fórumban olvastam, hogy ezek nem a legjobbak).Ezeket ajánlottad:
Aegis - én ezt használom jó ideje @Play @F-droid
AndOTP szintén jó @Play @F-droid
Stratum
Bitwarden AuthenticatorBitwarden free jelszókezelőt használjuk, szeretjük, elégedettek vagyunk vele!
Használhatjuk a Bitwarden Authenticator-t, ajánlott?
És az Ügyfélkapu+al működne?
Illetve akkor már ezzel védeném a google/Microsoft/facebook fiókomat is (és a Bitwarden jelszókezelőt is tudom Bitwarden Authenticator-al védeni)?? -
Sanyi.mTs
addikt
Megjegyzés: A linkelt írásodban már nem jó a Clocksync linkje.
Nas-on a pool.ntp.org-ot használom.
Telefonon a GPS statussal frissítettem az AGPS-t.Van egy karóra pontosság mérő app a mobilomon, ami két időhöz is méri a karóra pontosságát: NTP és GPS időhöz. 1 mp-en belül van az eltérés a kettő között, nem egyszerre váltanak mp-et, de ez nem magyarázat, az elcsúszásra.
És még mindig hiába írom be 2FA kódot kb félidőnél (kb 15mp-cel később), hibás kóddal visszadob.
#174329 Rhino666
Igen, ezt akarom elkerülni. Régen volt hasonlóm, de ott akkor a NAS órája nem szinkronizált rendesen a google NTP-vel és végül váltottam NTP-t. -
troller
senior tag
Annak a telephely sorompónak kb. 0 jelentősége van, amúgy a másik oldalról infra nyitja, vagyis ha valaki besétál (mert gyalog simán el lehet menni mellette) és a másik oldalról odaáll elé, akkor felnyílik a sorompó és kocsival is be tud jönni. Van kint kamera, meg a nem itt dolgozóknak, akik jönnek valamelyik céghez kint vannak a telefonszámok és a céges biztiőr kinyittja a sorompót neki távolról. Amúgy inkább elméletben érdekelt a téma, hogy mennyire nehéz megvalósítani, de a guglipéjes keresésem nem eredményezett értelmes progit erre (pedig adná magát szerintem), ezért kérdeztem rá itt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Most tudtam csak megnézni. Leszedtem a Revanced Manager 1.23.2, YT 19.46.42-t, de nem tudja patchelni. Fenti sávnak nem kell végigfutni? Semmi változás a YT-on. Reklámok jönnek, bezárás után kikapcsol.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah láma kérdésem lenne.
Hogy viszem fel az adatokat? (Gondolom csak azokat a belépési oldalakon működik, ahol van 2FA hitelesítés )
Azt látom hogy van QR kódos és kézi bevitel is. Ezeket is egyesével kell felvinni mint a jelszó kezelőben?
A jelszó kezelőben van több mint 300 bejegyzés , viszont nyilván nem tudom melyik ezek közül ami 2FA hitelesítés is használ. -
svgyula
addikt
Hát te írtad a "mágiát"...
De még mindig saját magadnak mondasz ellent!
"egyebkent igen, ha mas klienssel valtozast okozol (read, unread, fogadott email) akkor igen, hy az IMSP IDLE mukodik akkor a szerver szol a klienseknek ykiknel van elo TCP session)."
Pont erről beszéltünk eggyel felettem is! Ez nem egyértelmű! Ha az outlook-ra megjön szinte azonnal akkor annál miért él a késleltetés? Elsődleges minden esetben várakozás nélkül! a beérkező/elküldött email és nem az egyéb művelet.
A win7-es időben a cégnél használtuk egy darabig de ott is sokszor akadt "csomó" a vezetékekbenés sokat késtek a levelek! Kb freemail, citromail, szinten jöttek a levelek.
-
svgyula
addikt
Értem! Tehát azt mondod ha egy másik alkalmazás segítségével törlök egy email-t az interakciónak számít és azonnal él a szinkronizálás! Vagyis a levelező szerver üzenetet küld minden aplikációnak. De mi van a bejövő email-nál? Ott miért tartja az alkalmazás a 15 perces időt? A bejövő email nem interakció? Nem értem miért fontosabb egy törlés mint egy beérkező levél?
Ez a "mágia" sz@rul működik, belátni a függöny mögé -
svgyula
addikt
Szia! Nálam működik rendesen csak késik pár percet a 15perces frissítés miatt gondolom ha éppen frissítés után jön a mail akkor 15perc ha később akkor a következő frissítés(szinkronizálás) után. Ami viszont érdekes ha törlök egy email-t az outlookban de ez még olvasatlan a Thunderbird-ben, akkor szinte azonnal törlődik ennél is. Vagyis eltűnik a zárt képernyős értesítés is! Ezt furcsának találom! Mert ha 15 perc a szinkronizáció akkor ezt az információt honnan veszi és mitől törli szinte azonnal a telefonról?
-
vacs
veterán
Napok óta tesztelem a Thundebird betat, de nem vagyok elégedett!
30 percenkénti szinkronizálásra van állítva, de elég össze vissza működik!
Feleségem ma reggel 6-kor küldött egy emailt (Viberen szólt), most 10 óra van, de nem jelzett! Belépve szinkronizál és megjött az email!
Több időpontban küldtem magamnak másik címről emailt és átlag 5/3-as aránnyal jelez csak!
Szeretem a Mozilla Firefoxot pl, de ez a Thundebird béta még nagyon béta!
Az Outlook megbízhatóbb Gmail címmel is. -
-
energomatt
őstag
Köszönöm. [Esetleg ez] egy valós megoldás?
-
Köszönöm, de melyiket?:
Download:
MGC_8.1.101_A9_GV2b_snap.apk (org.codeaurora.snapcam) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_MGC.apk (com.android.mgc) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_ruler.apk (com.samsung.android.ruler) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_scan3d.apk (com.samsung.android.scan3d) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_qcamera3.apk (org.codeaurora.qcamera3) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_aweme.apk (com.ss.android.ugc.aweme) # -
Nashville
tag
Valamilyen más módszerrel gyári ROM-on BL nyitás+Root és Magisk nélkül meg lehet oldani valahogy hogy egy apk-val installált appot ne akarjon a Google Play állandóan frissíteni? Valahogy le kellene választani a GP-ről, régebben ilyen frissítési erőszakosság nem volt csak az volt a frissítendők listájában amit a GP alól telepítettem.
-
DrKapocs
őstag
KeePass win kliense alapból nem tud crossplatform szinkronizációt pl. Google Drive vagy más tárhellyel? Valahogy ebben a külső extension dologban nem bízok, lehet alaptalanul. Google Desktopot nem akarok feltenni, túl sok helyet foglalna. De a Safeincloudból történő import is ilyen külső kiegészítővel lehetséges. Te hogyan oldottad ezt meg? Azt láttam, hogy a Keep2android tud Drive mentést. Windows Helloval történő működés is kellene.
(Azért érdekel, mert egész jónak tűnik ez a Keepass.) -
-
boborján2
senior tag
Nalam nincs két egyforma jelszó, sőt ha hármat tudok az már valami, mert a többit én sem ismerem, csak az ami kezeli ezeket
Érdekes dolog ez. Tehát tegyük fel, ha megvan a mail címem meg a jelszavam,akkor elkezdenek random oldalakon próbálkozni?
Kíváncsi lennék merre indulnak. Értelemszerűen aminek értelme is van ,oda hiába mennek,mert ott szintén van 2FA és be is van kapcsolva. Ahol nincs 2FA ,de még egy értesítés sem, hogy tadzsikisztánból beléptek , az annyira jelentéktelen oldal ,hogy lehet észre sem venném ha elvinnék.Valszeg nem is hiányozna.
Ez alól kivétel a magyar ügyfélkapu, ha jól tudom ott nincs semmi értelmes +védelem.
-
Cs1csó
titán
Ez oké, "brute force" de hiába, a Google fiókom felett nem tudják átvenni az irányítást, hiszen oda kell a fizikai telefonom vagy a fizikai PC-m. Ami meg ugye nincs meg nekik. Talán még az sem elég, hogy akár ugyanarról az IP-ről van a gép mert amikor otthon újratelepítem a Windows-t és eljön az a rész amikor a böngészőben belépnék a böngészőbe a telefonra ugyanúgy jön egy kérdés, hogy "enyimé e a masína"
Nyilván random oldalakra be lehet lépniük persze sokszor ezek olyan oldalak ami kevésbé relevánsak pl. van mondjuk az NSO-n fiókom, hogy tudjak trollkodni focis cikkekhez de kb. lényegtelen.
-
Fall-N
veterán
Letiltottam a 'Testmozgás' permissiont, így kiszürkült a programban a lépésszámláló. Programban írja is melyik mire való, itt írja, hogy a lépésszámlálónak kell ez az engedély. Valószínűleg megoldotta, mert most nem nagyon merült a telefon, még elmentem 15:30-18:30-ig otthonról. Ilyenkor simán lement -20-30% töltöttség.
Lehet képekkel elküldöm a Samsungnak, hogy javítsák már ki. Egyébként sem értem minek számol a telefonnal, amikor az okos karkötő is mér.
-
Fall-N
veterán
Akkor jól sejtettem, hogy nem baj, ha nem ír ki semmit. Végülis a GSam szerez adatokat. Egyedül aAz AccuBattery az akku állapota miatt lesz majd használva, mert úgy néz ki semmi sem meríti rendellenesen. Egyelőre most nem fut, nem akartam, hogy egyszerre fusson fölöslegesen a GSammel.
Azért a GSam után még egyszer felrakom a BBS-t, csak az ADB-s jog megadásakor nem tudta az LABD megadni, azt hiszem már rpgtpn az első permission-nél nem talált valamit. Majd ha újra felrakom, akkor csinálok róla képet. Pedig sz LABD az adb devices parancsra megtalálta az eszközt.
A GSam-mel meg van valami, mert sokszor bezáródik, így kapom az Androidos hibaüzenetet, hogy leállt.
Közben ránéztem és az a gond, amire elsőre gondoltam. A Samsung Health szívja az akkut. Mióta kapott pár verzió óta frissítést, azóta merül jobban a telefon. Ez meg sajnos kell a Galaxy Fit 3 mellé. Ha jól látom a lépésszámláló ami a telefon szenzorját használja, az a ludas. Na majd megpróbálom kikapcsoni. Gondolom elég ha megvonom tőle a tesérzékelők permissiont. De utána nézek, lehet az alap működéshez ekég lenne a Galaxy Wear ls nem izgat az egészségügyi adatok. Munkahelyen a hívások jelzése miatt kell, mert le kell némítva lennie a telefonnak. Mindjárt csinálok róla sceenshotot.
-
Fall-N
veterán
Nem mutatta a Play, de felraktam az XDA-st. De olyan régen használtam, hogy egyelőre katyvasznak tűnik nekem.
A GSamnek megadtam ADB-n elvileg az engedélyeket. Az normális, hogy begépelem az LABD-be a parancsokat, de nem jelez vissza semmit? Azaz nem ír semmilyen szöveget.
Felraktam az AccuBattery Pro-t, de látom nem kér semmilyen root vagy ADB engedélyt, így gondolom nem is tud részletes statisztikát.
-
Wolfskin
őstag
Értem, köszi!
Akkor marad egy, mint a Highlanderben...Az lehetséges hogy a NetGuard nagyon eszik az aksit?
Akkuhasználatra 16%-it ír, ezzel a 8. helyen van, (sms-ek 16%, galéria 12%, fényképező 9%), kb ez a nagyságrend (azt nem tudom, minek a %-a, de így írja ki az akukezelő
-
lanszelot
addikt
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Az adb file -ban semmi sem volt. Annyi volt benne, hogy nincs ilyen könyvtár, adat nulla.
De találtam egy app-ot a neten, feltettem a telefonra, és az készített egy backup -ot az alkalmazásról.
A backup ban volt egy tar file, azt kibontottam és benne megtaláltam a data.db file-t.
Tehát sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest