- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
zeorsdfd #89845 üzenetére
Kösz.
Üzenethez a hang az nekem nem játszik. Egyrészt zaj miatt. Ha meg nincs zaj akkor zavaró, főleg éjszaka.
Ha meg épp nem hallom akkor a hang is mindegy.
Így viszont akár egy hétvégén keresztül is észretvétlen maradhat valamilyen üzenet. (Ha itthon vagyok nem szoktam a telefont fogdosni.) -
törölt tag
válasz
zeorsdfd #82005 üzenetére
Köszi! Az adatok kliens oldalon titkosítódnak. A jelszavam 10 karakteres, vegyesen kis és nagybetű + számok. Kellemes rejtvényfejtést hozzá!
darvinya:
Nem értem, hogy pontosan mit értesz alkalmazás aktivitás alatt (futást, vagy fókuszba kerülést?), de elvben megoldható. Amíg nem írsz konkrétumot, addig én sem tudok. Az eseményeket nem a Robot monitorozza. Fogalmazzunk úgy, hogy "feljelentkezik rájuk" a rendszernél. Amikor a teló megmozdul, akkor ezt az infót a rendszer "közzéteszi". Ezt az üzenetet figyeli a Robot. A Robot csak addig használ erőforrást, amíg a bekövetkezett események esetén, az összefüggéseket elemzi, valamint, amíg a műveletei tartanak. Nálad nincs várakozás, vagy más okból tartósan aktív folyamatszál, így két esemény között nincs dolga a Robotnak. A szolgáltatásnak persze futnia kell, de ennek prioritása a Robot menüjében állítható. Nálam elég fontos feladatokat végez a Robot, ezért a legmagasabb prioritással fut. Robot leállás nálam kb. rendszerösszeomláskor történhet. -
törölt tag
válasz
zeorsdfd #76353 üzenetére
Valamint van PC -s plugin, amivel Dolphin -ra és Firefox -ra lehet szinkronizálni (lehet, hogy másra is). Egyébként érdekes, hogy nincs ilyen program Androidra. Látszik, hogy az alkalmazások készítői között kevés olyan van, aki el tud szakadni a Google dokumentációjától. Csak a gyári böngészőhöz (és talán még a Chrome -hoz) van API. Megnéztem a gyári, a Firefox és a Dolphin adatbázis file -jait. Nem tökéletesen ugyanaz a kiosztásuk, de egy alkalmazás sztem símán össze tudná fésülni az elrendezést. Az elérési utak is fixek. Lehet, hogy root kéne ahhoz, hogy egy alkalmazás a másik állományához hozzáférjen, de ez a megkötés még mindíg jobb, mint a mostani állapot.
-
air
nagyúr
válasz
zeorsdfd #75016 üzenetére
Nem vagyok gondolatolvasó. Fogalmam sincs, hogy mit szándékoztál jelezni a dőlt betűvel. Én speciel az idézeteknél használom. Egyébként nem szőrszálhasogatás, csak válasz egy téves állításra. Máskor fogalmazz egyértelműbben.
(#75014) janosibaja
Attól függ, hogy a "konkrét társalgás" alatt mit értesz. Szerintem csak akkor ment szankció, ha egyértelműen megállapítható volt a jogszerűtlen használat. (Bár a moderátorok tevékenysége sok esetben hagy kívánnivalót maga után, ez kétségtelen.)(#75015) Traxx
A térképfrissítésről egyelőre nem szól a fáma.
Szerintem felejtős lesz. Ez a progi csak beetetés (demó) lesz szerintem.
Valamilyen formában biztosan elérhető lesz majd a jövőben, persze fizetős megoldásban. -
air
nagyúr
válasz
zeorsdfd #75008 üzenetére
"ha lett volna"
Volt. Igaz csak eszközzel együtt, de eddig is elérhető volt Androidra.
Most egyébként egy új verziójú alkalmazást fognak kiadni.(#75012) janosibaja
Szerintem ez hülyeség. Eddig is lehetett beszélni róla. Csak az volt tiltott, hogy hogyan lehet használni olyan készüléken, amin hivatalosan nem volt elérhető.
-
Deck
titán
válasz
zeorsdfd #75008 üzenetére
"Az NNG szerdán bejelentette, hogy tíz napra ingyen letölthetővé teszi az iGO navigációs appot a legfrissebb Magyarország-térképpel. Az alkalmazást SzülinApp néven kell majd keresni, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPadre lehet letölteni április 20. és 29. között."
-
Dottore
addikt
-
anrab
addikt
válasz
zeorsdfd #60440 üzenetére
meglepően jól működött mikor beállítottam, viszont ha jól emlékszem másnap valamiért újraindítottam a telót és valószínű hogy akkor visszaállt alapértelmezettre. ezt abból gondolom hogy utána olyan mértékű szaggatás, lassulás állt be hogy újra bementem ebbe a beállításba és már a pötty az alapértelmezetten volt. ezért töröltem és újra raktam a chrome-ot.
esetleg javaslat az 512 fixálására? nincs root. padfone 2. -
pete_21
addikt
válasz
zeorsdfd #59437 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne: még régen a Vibert feltettem kipróbálni (bár elég keveset használtam), az viszont nem tetszett benne, hogy nem lehetett lenémítani, ha valaki írt, mindig értesített a program. Már van benne valami némítás funkció?
Skype-ban ki lehet jelentkezni, így ott nem lenne ilyen probléma. Valószínűleg a Skype lesz a befutó. -
törölt tag
válasz
zeorsdfd #58952 üzenetére
"A meztelen, maláj csajokkal meg mindenhol melegebbet éreznél, mint amit a ríl-hőmérődön látsz:-)"
Főleg akkor, ha a szöszim meglátná. Azonnal átváltozna és forró lángcsóva jönne ki mind a hét fejéből. Idilli tengerpartból, tüzes pokol, egyetlen másodperc alatt. Az ám a klímaváltozás! -
Bozek
nagyúr
válasz
zeorsdfd #55019 üzenetére
Volt olyan telefon, amelyikre gyárilag telepítve volt, tehát azok még emlékeznek rá.
Egyébként ez is sokatmondó: "de már évek óta nem arra fókuszálnak"... Szerintem nem lesz itt Magyarországon semmiféle hivatalos iGo soha sem Android-ra.
(#55021) assemble: Na meg SE telefont se mostanában.
-
helixP
nagyúr
-
törölt tag
válasz
zeorsdfd #53393 üzenetére
Ez a mondat bennem is megmaradt. A térkép alapúak egy más kategória. De online -ok között sztem jó a maps. A forgalominfót én is használom. Waze -t is nyomtam, de vhogy nem "éreztem rá". Azt pl. nem értettem, hogy ha tervezek egy útvonalat budáról, budára, akkor miért ad be egy délpesti útfelbontás infót. Miért nem csak az útvonalamra eső eseményeket adja? A maps -ben viszont van egy pár funkció, ami verhetetlen. Pl. a street view. Sokszor szállítok nagy autóval belvárosokba árut és jó előre tudni, hogy egy sarkon valóban be tudok -e fordulni, vagy hogyan is néz ki az a hely, ahova be kéne tolatnom.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zeorsdfd #51563 üzenetére
Nem E-book olvasónak használom, hanem pdf olvasónak, a nevében is benne van --> PDF Reader
Ráadásul, idézem:
"Ez a cikk elavult . Frissítse ezt a cikket, hogy az tükrözze a közelmúlt eseményei, vagy az újonnan rendelkezésre álló információk. (július 2012)"A Repligo meg példának okáért most május 6-án frissült utoljára
-
punky10
addikt
válasz
zeorsdfd #46843 üzenetére
Brilliáns logika...
Nem telepítek 1 appot,mert be kel állítani,plussz RAM-ot igényel.
Helyette feltepítek 2 alkalmazást,és az már jó...
Azok nem kérnek RAM-ot?Biztos csak úgy lébecolnak a telefonodon,néha működésre bírnák ugyan magukat,de hirtelen eszükbe jut:a gazda nem csipázta,ha valami a RAM-ba van...Igy inkább viszakoznak,és csendesen várják a következő nap édes semmittevését...De legalább maradhatnak a telódon...Csak megjegyzem,a CallMeter kb 2x2 óra utánaolvasás és kb 1 óra beállitás után forintra megmondja a számlámat...
Egyszer tévedett:valami hülye beállitás miatt(bár az is az én saram...)3 SMS helyett 1 MMS-t küldött a telefonom,de a CallMeter azt is csak 3 SMS-nek számlázta.... -
tomy86
addikt
válasz
zeorsdfd #46843 üzenetére
ami csak közelítő értéket fog adni(ha rászánok sok időt a beállításra): akkor nem közelítő értéket fog adni.
nem követi az esetleges változásokat se: szerinted hogyan kellene követnie a változásokat (főleg azt a káoszt, ami a Magyarországon van)? Ezt csak a szolgáltató saját appja tudja. Már amelyiknek van.
ráadásul RAM-ot is eszik: miért a 3G Watchdog + Mytelenor app párosnak nem kell ram?
Viszont, ha van a szolgáltatónak jól működő saját appja, akkor tényleg érdemes azt használni. -
atillaahun
veterán
válasz
zeorsdfd #42642 üzenetére
Hát nekem nem sok kávé ikonom van sehol.
Manhattan-t viszont közben már nekem is sikerült lementenem. Juhé. Majd szólok, hogy inkább oda menjünk.(#42643) Siriusb
Lusta voltam még valami teccetőset beszerezni, meg van is egy olyan mániám, hogy egy dologra nem használok két programot.
Plusz úgy voltam vele ha gáz van akkor belövöm az adatroaming-ot aztán térképeléssel 170 Ft/MB-al csak nem szállok el annyira. -
törölt tag
válasz
zeorsdfd #42599 üzenetére
Van pár lehetőség, az biztos.
Én az otthoni NAS zenetárát szoktam becsatolni. Ez kb. 25ezer zeneszám. Nagyon nem mindegy, hogy hogyan jeleníti meg, hogyan lehet keresni, hogy működik a listakezelés. A PowerAmp egyszerűen beleszédült. Csak tekergett körbe-körbe. Azt sem tudtam kicsikarni tőle (ebben lehet, hogy én bénáztam), hogy a beolvasott tárban úgy tudjak tallózni, mint egy fájlkezelőben. Nem érdekelnek a borítók, meg az egyebek. Csak a fájlok, elérési út szerint.
-
Dottore
addikt
válasz
zeorsdfd #42599 üzenetére
Így ok.
A füles valóban nagyon fontos. Szerintem 10e ft környéki fülhallgatóknál szinte mindegy a formátum meg a player. Meg a telefon is.Én a Beam Player nevű lejátszóval élem az életem. Elég egyszerű.
-
törölt tag
válasz
zeorsdfd #42540 üzenetére
Nálam valamiért a videója elszáll 3mp után. De ha jól sejtem, ez pont azt csinálja, amit írtam. Megjelenik az alkalmazás felett, mint másik alkalmazás és érzékeli a gesztust. De amíg fókuszban van, addig az "alatta lévő" alkalmazás nem kezelhető, mert el van rekesztve a bevitel érzékelésétől. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged