Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz Heisenberg69 #101590 üzenetére
Az archiválás funkció azért jó mert kb a jövő régészei találják meg az oda átrakott leveleket.
Nem igen találtam olyan részét aminek van értelmezZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz csabyka666 #101527 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.insanetechies.CallMinutes
Call note
Igy keres rá van egy pár megoldás
Régebben használtam egyet de sajna az már nem megy, azóta pedig nem kerestemzZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Érdekes Google fotó logikája
Képfeltöltés csak wifin
Érdekes módon roamingot kell kapcsolni ha kint vagy /Nem indul el a feltöltés nélküle wiifin se/
Ha visszaérsz akkor meg ki mert különben nem tölti fel képeket.
HmmzZz
-
LordRajZoL
aktív tag
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz Tav-Csoves #75845 üzenetére
Aha
S egy rendőrségi felhívást miért egy másik minisztérium ír alá?
Police.hu link?http://www.urbanlegends.hu/2013/07/siro-kisgyereket-hasznalnak-csalikent-emberrablok/
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Semmi gond a PDF-el mint formátum ha azt akarod hogy másnál is ugyanaz legyen
Pl dokumentum archiválás, számlák meg ilyennek.
De ha másra kell akkor inkább olyan formátum kell ami arra való.
Pl cégnél mikor PPT-t beágyaznak RTF-be
De hogy ne csak off legyek
https://play.google.com/store/apps/details?id=the.pdfviewer3
Ez is nagyon jó reader
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz Jumbozorz #64317 üzenetére
Polaris Viewer is tudja a txt formátumú ebook tördelést. Túlfolyó szövegként van benne ez az opció.
Egyébként én pdf-et Mobipocket Readerrel át szoktam konvertálni s úgy szoktam olvasni.
Pdf ritka szadista formátum direktbe telefonon
Kicsit erős benne a késztetés hogy bármin nézed ugyanakkora formázás, betűméret legyen benne mindenholzZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz #79335424 #57587 üzenetére
Lehet SSID-re szűrni , csak előre meg kell adni neveket, hogy mikor mehet s mikor nem
Gondolom ha mindkét helyen vannak SSID-k akkor mindkét feltételnek érvényesnek kell lenni
Én csak tiltást teszteltem az megy gond nélkülIlletve mivel vezérelhető így tényleg mehet valami automatice progi hozzá
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz petipetya #55678 üzenetére
Keep elég tág határok alapján jelez ha tartózkodás alapján kérsz riasztást. Rendszeresen szoktam használni de van hogy már 15km-el korábban jelez
Valószínű hogy a Google helymeghatározott használja az pedig ha engeded akkor cellainfó, gps, wifi meg valami mágia alapján mondja meg hogy merre vagy
Kikapcsolt kijelzönél elég nagy a szórás hogy mikor nézi meg hogy merre jársz, helyelőzmények alapján. Gondolom ha cella változik akkor ébred, illetve most már figyeli a mozgást is, hogy mennyire gyorsan mész lehet ez alapján is variál. Mindenesetre nem egy életbiztosítás a gps alapú riasztás hacsak ép nem aktív a telefon.Naptár hely csak abba segít hogy csatolja térképet s rögtön meg tudod nézni hová is raktad emlékeztetőt
Egyébként ha valakit nem zavar hogy megossza merre jár akkor használja a Friday nevü kis progit. A travel pluginnal. Folyamatos net kell neki de jól meg lehet nézni merre voltál, illetve sms-hez, híváshoz is csatolja a helyet
Ebből lehet látni hogy kb mekkora időtartammal rögzíti azt hogy merre jártálIletve ezt is használtam régebben
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hippoapp.alarmlocation
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz kovacs65 #49988 üzenetére
Mert ez egy webes szolgáltatás Androidos felülete.
S egész jól használható.Webes részét vagy 2 éve használom.
Pl automata viharjelzés, meg ilyennek.Érdemes megnézni annak aki szeretne egy pár folyamatot automatizálni. Igaz eddig nem volt benne ennyi Androidos funkció
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Szinkronizálásra én bittorrentsync helyett ezt kezdtem el használni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bv.wifisync
Igaz itt az ingyenesbe sok minden nem automata, de van egy két előnye.
Nem kell Pc-kliens, nem kell gép Ip-t vadászni.
Nekem bevált[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz Siriusb #43948 üzenetére
Sajnos egyre több olyan funkciót vesznek ki amit szívesen használtunk s helyette próbálnak ránk erőltetni olyat ami a kutyának se hiányzik.
Pl Gmail keresője. Mi a jó isten lett vele egy régebbi elküldött levelet lehetetlen megtalálni mostaniba. S persze Cloudmagic is pont most kapcsolja le a keresőjét
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Ha két vizsgálat közt a rendszer autamtice felmegy wifire akkor Matic nem szakítja meg.
Nekem csak akkor kapcsolta le wifit ha ténylegesen nem volt kapcsolat. S sajna közeli helyek közt a cella infós kapcsolgatás se működikÍgy sajnos egy hosszabb tesztelés után le is vettem.
Most Naptárba van letárolva a napi programom s wifit az alapján vezérlem LLama, Tasker, Automagic kombóvalzZz
-
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz konigjanos #41867 üzenetére
Már fent van tesztelés folyamatba s köszöntem.
Igazábol dropbox haveromnak volt fontos mert 2 gépen használ egy számlázó progit s igy oldottam meg hogy mindkét helyen aktuális legyen adatbázis. Sajnos feltöltése lassú. S ha másik gépen akar számlát írni akkor még az a max 2 perc is sok. Ezért tettem Dropra egész "rendszert" mert Lanon rögtön frissit.
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz #79335424 #39766 üzenetére
KH webes felületen login/pass sms hitelesités, vagy kártyaolvasó
Mobil bank csak simán login/jelszó páros s sajna nem hitelesit. Mezei android emulátoron is be lehet lépni. MOndjuk itt csak a már rögzitett számlára lehet utalni.
Szerintem az Sms hitelesités egész korrekt. Föleg hogy utánna a tranzakció aláirásához már másikat kér
De amit pl feldobtak Cikkbe hogy ember pénzét úgy nyulták le hogy nagy ösezgnél a cég Emailbe!!! kér visszaigazolást, az picit gáz
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz elfelejtette #39744 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.bytesinsight
Ez egész jól használható ilyesmire
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz La Magra #39008 üzenetére
Probáld csak a programot visszaállitani ne az adatokat
Ha tudod biráld felül az alapértelmezett telepitést /lehet sd-re volt mentve s az nem tetszik neki/Kérd el direktbe a telepitendö apk-t s ne a titanium mentést
ES file expoler egész jól tud apk-t mentenni
Más ötletem nincs
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Mysms-t használ valaki?
Majd 3 perc mire a gépről vagy webről küldött sms kimegy, s az esetek kb 75% beragad hogy nem tudja elküldenni
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
-
LordRajZoL
aktív tag
Még anno LG-vel próbáltam s nekem bevállt
Lehet hogy csak Placebo de a figyelt fél órás ciklus átlag 10-15 percébe ébresztett, s nem úgy riattam fel hanem úgy hogy jé valami zenél, akkor keljünk.
Note-nál ügy döntöttem kicsit drága ahozz hogy ráfeküdjek alvás közbehttp://www.pto.hu/post/1/399
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
-
LordRajZoL
aktív tag
Nem adtam fel az ACR-t felraktam mégegyszer s most csak a lefagyás van a végén de ha átléptettem akkor minden ok a felvétellel. S látszik a hivó szám, képpel
Igy ma megvettem a fullt is. Igazából nem tom minek mert reklám nem zavar a dropboxos szinkront meg meg tudom csinálni FolderSyncel is
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz zsoltzsolt #35210 üzenetére
Tesztelve
Audio forrás (Voice Call)
Hang minöség rendben. Tökéletesen érthetö
Csak
A státusz ikon alapján nem áll le rögtön a felvétel, villog tovább
Státuszba irja hogy érintésre megáll, nem áll meg
Aztán egyszer csak android megpróbálja leállitanni ha engedem ugrik felvétel ha nem akkor megvan de nem tesz hozzá hivóazonositot
Lehet azt nem löttem be.Igy sajna leves
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz janosibaja #35028 üzenetére
Otthon is a felhőbe nyisd meg a gdocot akkor nem fog össze vissza konvertálni.
Keresd meg a Google Drive mappát s ott lesz. Mást egyenlőre nem tudok
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
Ilyesmi lenne jó toonel.net
Csak egy mezei tömöritö proxy csak helyi kliens kell neki.Vagy legalább az oanavo extend-et be lehetne állitani hogy nem minden adatot kapjon el
[ Szerkesztve ]
zZz
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz z123456789 #33831 üzenetére
Lehet Cella infóval is manipulálni de érdemes másik feltételt is keresni, föleg ha sok torony van akörnyéken
plusz Wifi kapcsolodás, esetleg töltés ellenörzésÉn naptárba szoktam leirni müszakrendem s az alapján vezérli a telefont Tasker, illetve Llama
Cellainfó nekem sajnos nem elég pontos hiába van 8km meló s otthon közt, de mivel vidéken lakom/dolgozom igy ez sajnos nekem nem jött be az átfedések miatt.Cella tanitás nem ott van
Hanem területek
Klikk a plusz jelre
Adni valami nevet
Utánna hosszú klikk a névre s tanitás kezdése vagy mi x ideigS utánna tudod az igy begyüjtött cella infót használni mint feltétel
[ Szerkesztve ]
zZz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Farming Simulator 25
- Nintendo Switch
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.