- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
7Sony7 #175824 üzenetére
Ezek szerint nem javítottak rajta. Mi ezért adtuk el ~1 éve. Vadi új volt az is.
Mindent kipróbáltam ami infó fellelhető volt a neten (xda, Reddit, stb).
Olvastam a support ügyfeleknek adott válaszait. Semmit mondó, udvariaskodó, sablonos válaszok voltak....
Remélem Te nem jársz így, gyűjtsd az infókat, hátha van már megoldás... -
stefi68
addikt
Sziasztok.
Gyors segítségre van szükségem.
Egy 32 GB - os pendrive-ot kellene leformáznom FAT 32-re, csak androidos eszközöm van +otg kábel.
Nem találok alkalmazást hozzá.
Tudtok segíteni? -
stefi68
addikt
válasz
IT user #158671 üzenetére
Nekem meg azt írta:
"Ezek a keresési eredmények az Ön lekérdezésén alapulnak. Az eredményeket három fő elem alapján rangsoroljuk: fontosság, alkalmazhatóság és minőség. E három elem relatív hatása a keresés típusától függően változik. Ez az oka annak, hogy csupán limitált számú találatot kap.
Azonban szeretném tájékoztatni, hogy amennyiben a Google Play Áruház alkalmazáson keresztül keres rá a kívánt tartalomra, úgy az összes lehetséges opciót felkínálja Önnek áruházunk."Szóval használjam a mobil appot és hagyjam a fenébe a webes Playt.
Pedig ha egy célfeladatra keresek alkalmazást, sokszor végignézek 10-15 félét is. Elolvasom a leírást, az értékeléseket, stb.
Ezt azért egyszerűbb a monitor előtt ülve mint 6,x colos mobil képernyőt nézve.
De lehet, csak én gondolom így... -
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
A Play Áruház webes felülete megváltozott x napja.
Valaki elárulná hogyan lehet alkalmazásokat keresni rajta
Félreértés ne essék nem vagyok analfabéta. A keresést el tudom indítani....
A találatokkal van bajom.
Pl. ha beírom hogy "Calendar" kiad összesen 12 db. találatot, a korábbi több száz helyett.
Hogy lehet kiterjeszteni a találati listát?
Háááát nem jövök rá. Biztos velem van a baj.... -
stefi68
addikt
válasz
lomposfarkas #145851 üzenetére
Nem baj, hogy csak könyvjelzőket. A célnak megfelel..
Szóval a Go To menüben van olyan hogy "Go Back"? -
stefi68
addikt
válasz
lomposfarkas #145825 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal...
Megnéztem a textmaker linkelt verzióját és újabb verziókat is.
Tördel, ugrik, de visszaugrás lehetőségét nem találtam.
Az új verziónál azt írja, hogy ebben a nézetmódban nem elérhető.
A réginél meg nem találtam ilyet amit írtál, hogy "goback"
Melyik verzió van neked a telefonon? Amit linkeltél: v2012.704 ? -
stefi68
addikt
Sziasztok!
Word (doc, docx) vagy PDF nézegető appot keresek...
Tudom van rengeteg és jó párat ki is próbáltam.
A gondom a következő:
Van egy dokumentum, nevezzük szabályzatnak.
Tele van különböző fejezetekre, alcímekre mutató hivatkozásokkal.
Nem kis munkával megcsináltam Word dokumentumban a címeket, alcímeket, a szövegben lévő hivatkozásokat aktív linkekre, melyekkel a dokumentumban ide-oda lehet ugrálni.
Ezt átkonvertáltam PDF-be is. A hivatkozások itt is jól működnek.A gondom az, hogy nem találok androidra olyan dokumentum megjelenítőt, amely az mellett hogy képes szöveget mobilos nézetre tördelni, egyidejűleg kezeli a szövegben elhelyezett hivatkozásokat is.
A PDF megjelenítők amelyik hajlandó tördelni mobilos nézetre az elveszti tördeléskor a hivatkozásokat, vagy nem jól kezeli.
A DOCx megjelenítőknél jobb a helyzet többnyire tudnak mobilos nézetet és hivatkozásokat is kezelni egyidőben, viszont azt egyik sem tudja, hogy elugorva egy hivatkozott fejezetre, vissza is tudjak ugrani a kiinduló szövegrészbe. Ez szintén fontos lenne.Tudtok-e olyan dokumentum megjelenítőt amely alkalmas a kívánalmaimnak?
-
stefi68
addikt
Közben feltettem az OsmAnd-ot és a Locus-t
OsmAnd-ban lehetőség volt a térképek letöltésére, ami ha jól emlékszem cirka 250 MB volt (Magyarország)
Viszont megjeleníti a túristautakat, jelzéseket, lehet offline keresni, viszont elég lassúcska a térkép betöltés, nagyítás/kicsinyítés, mozgatás.Locus-hoz berakható a letöltött offline térkép (~60 MB, kicsomagolva ~90 MB), külön lketöltve berakható alá a túristajezések megjelenítése, viszonylag gyors, de nem tud offline keresni.
Ez valahogy megoldható?(#111017) Chris Kiki: közben ahogy írtam, válaszoltál is.
Szóval tetszik a Locus, ha az offline keresés megoldható lenne....
Kereséskor felugrik egy ablak, hogy az offlán kereséshez töltsem le az offline keresési adatbázist, de tovább lépve csak egy ~190MB -os állományt találok, ami szerintem egy komplett térkép lenne.
Keresési adatbázisnak sokallom a 190 MB-ot -
stefi68
addikt
Túrázáshoz milyen szoftver és térképforrás ajánlatos mostanság?
Alkalmi túrázók vagyunk, így pár éve foglalkoztam ezzel a dologgal utoljára.
Akkor úgy kellett még összehegeszteni egy nagyjából működőképes megoldást, amiben vagy a szöveg mérete volt túl nagy/kicsi, vagy a jelzések. De azért használható volt...Gondolom azóta fejlődött a 'technika' némileg.
-
stefi68
addikt
Korábban a Screen Time Parental Control-lal kísérleteztem, de annál is az a gond, hogy egyszerűen kilőhető.
Meg aztán fő a bizalom alapon letettem az ilyen korlátozásokról.
Viszont némi kontroll azért kellene, akár SOT, akár App Usage terén. Persze olyan amit nem lehet csak úgy kilőni.
-
stefi68
addikt
Tud valaki olyan alkalmazás használati statisztikát naplózó appot, amit nem lehet csak úgy egyszerűen ( pl. a Beállítások/Alkalmazások résznél) leállítani?
-
stefi68
addikt
Tud valaki olyan naptár alkalmazást (a Google naptáron kívül) amin be lehet állítani, hogy az egész napos eseményekre mondjuk reggel 7-kor emlékeztessen.
Az eddig megtekintett naptárakban csak azt lehet beállítani, hogy az esemény idején (éjfélkor) vagy előtte x órával emlékeztessen. nincs külön opció az egész napos eseményekre. -
stefi68
addikt
Az UC Browser régen megjelenítette a Facebook üzeneteket.
Most mindenáron telepíteni akarja a FB Messengert.
Próbaképp felraktam, de jó méretes app és memóriát is zabál rendesen.Az UC-ben pont az tetszett, hogy az olyan ritkán FB-ozónak mint én tökéletesen elég volt.
Valaki nem tudja, hogy lehetne visszaállítani ezt a régi funkcióját?
Vadásszak egy régi verziót? Na de melyiket? Milliónyi frissítés volt rá azóta... -
stefi68
addikt
Tudtok olyan elektronikai programot, amivel sorban és párhuzamosan kapcsolt ellenállások eredőjét lehet kiszámítani?
Nem arra gondolok, hogy két párhuzamosan kapcsolt ellenállásnál számítson eredőt. Az egy egyszerű képlet (R1*R2/R1+R2), hanem bonyolultabb kombinációnál adjon eredményt.Droid Tesla Demo, Electro Circuit, iCircuit appokkal lehet ellenállásokat össze-vissza kombinálni egy kapcsolási rajban, de még nem jöttem rá hogyan tudná az eredő ellenállást eredményül adni...
Valaki nem használta ezeket.
Nagyon jó lenne valami megoldás a kézi számítás ellenőrzésére. -
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Titanium Backupnál alkalmazta valaki azt a visszaállítási módot, hogy az alkalmazásokból és adataiból update.zip-et hoz létre, majd recoveryben ezt a zip-et telepíti?
Nagyon jó és gyors módszer lenne, de sajnos jól összekutyult mindent.
Lehet alkalmazásadatok nélkül jó lett volna.
Ugyanazon rom egy frissített változatánál kíséreltem meg a visszaállítást.Mit ronthattam el
-
stefi68
addikt
válasz
#79335424 #86119 üzenetére
Először is köszi, hogy foglalkozol a dologgal!
Szóval pontról pontra...
Netem van.
Amikor bekapcsolom a funkciót (Email Captured Selfie), akkor nem történik semmi olyasmi amit írsz. Nem ad be semmilyen Gmail kérvényező ablakot.
A Gmail-ben ki van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás.
Viszont azt nem tudom hol lehet külső alkalmazások számára előzetes engedélyezés mellett hozzáférést engedélyezni. És itt lehet a titok nyitja!
Godolom ezért nem adja be a gmail hozzáférés kérést. -
stefi68
addikt
A C Locker-nél hogyan lehet elérni, hogy elküldje az illetéktelen személy képét a Gmail címre?
Azt írja "Gmail permission required"
De hogyan lehet jogosultságot adni neki a Gmail-hoz?Korábban CM Locker-rel kísérleteztem. Az sem küldte el nekem.
-
stefi68
addikt
Felraktam próbaképp a C Lockert
Előtte a zártképernyő feloldás sima elhúzós módszerre volt beállítva.
A C Locker felodás után megjelenik az eredeti stock zártképernyő.
Gondoltam sebaj, kikapcsolom. Ekkor szembesültem a dologgal, hogy a C Locker letiltotta ezt a lehetőséget az android zártképernyő beállításoknál.Nos, hiába kapcsolom ki a C Lockert, hiába veszem el az eszközkezelői jogokat az eszközadminisztrátoroknál, hiába távolítom el, nem lesz többé elérhető a zártképernyő módosításának felső három beállítása.
Tud valaki megoldást erre?
-
stefi68
addikt
válasz
jonnyjoker01 #85551 üzenetére
Apex az tudja.
Én mondjuk sosem használtam ezt a tulajdonságát.A betűrend és az időrend szerinti megjelenítés közt szoktam csak váltogatni.
A rendezés a szokványos módon változtatható: Alkalmazásfiókban -> Menü gomb -> Rendezés
Van az Apexnek egy sokkal jobb megoldása is, amit szerintem kevesen tudnak/használnak.
Az alkalmazásfiókban füleket lehet létrehozni. Pl. olyat, hogy összes alkalmazás időrendbe rendezve
A fülek közt pedig oldalra húzással lehet váltani. Így az alkalmazások nézete egy húzással módosítható. -
stefi68
addikt
Ugyan ezt linkeltem egyel előtted...
Még az előző válaszhoz...
Ez is hasonló, de egyszerűbbnek tűnik a módszer: How to adapt vertical videos to panoramic resolutions -
stefi68
addikt
válasz
L_ajos #84887 üzenetére
Itt leírják hogyan lehet: How to convert vertical video with black sides, to video 16:9, with blurred background sides
Mondjuk biztos van valami egyszerűbb módja is, egyelőre ezt találtam.Addig is pár videó a vertikális felvétel készítésről: [link1] [link2]
-
stefi68
addikt
válasz
L_ajos #84873 üzenetére
A torzítás az felejtős, hogy fog már kinézni!
Erre két megoldás van: A konvertáláskor a két oldalra fekete rész kerül, vagy amit láttam már valahol, hogy két oldalra az eredeti kép elmosott változata kerül. Nem nézett ki rosszul... (már a lehetőséghez képest)
Programot most nem tudok hozzá... -
stefi68
addikt
A Habit Browser-t használja valaki?
Életre lehet kelteni benne a flash támogatást valahogy LP alatt? -
stefi68
addikt
Régebben kiveséztük ezt a témát. Akkor sem volt erre alkalmas app. Azóta nem tudom van-e de én parancsikonnal oldom meg.
Nálam fel van téve az Xposed+Gravitybox páros.
A Gravityboxnak számtalan parancsikonja van (amiről lehet sokan nem tudnak). Többek közt ilyen a hálózatváltás is.
Ezen kívül van egy olyan 9 "férőhelyes" gyorsmenüje amihez alkalmazást/parancsikont lehet rendelni (pl. hálózatváltás).
Ez nálam a menü gomb 2x-i megnyomására jön elő.Tehát, menü gomb 2x tapi -> gyorsmenü: hálózatválasztás tetszőleges parancsikonjai (2G, 3G, LTE, ...) + még egyéb extrákat is tettem bele (pl. képernyőmentés, stb.)
-
stefi68
addikt
KK launchert használ valaki?
Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy a főoldalak görgetésekor a legelső (bal szélső) képernyőrész jobbra húzásával ne jelenjen meg az oldalsáv (Sidebar).
Tehát az oldalsáv (ami egyébként jó dolog) csak az arra szolgáló kis "kapaszkodó" oldalra húzásával jelenjen meg.Még régi verziót próbáltam annak idején és ez nem így volt az biztos...
-
stefi68
addikt
Hogy mik nincsenek? Battery Life Repair
Hogyan képes egy szoftver feltérképezni a hibás cellákat az aksiban
Szinte mindenki 5 *-ot adott. csak úgy áradoznak róla.
Ez egy bődületes népbutítás lenne, vagy lehet rá tudományos magyarázat?
Technikailag egyátalán megvalósítható? -
stefi68
addikt
válasz
joelke HU #66857 üzenetére
OG Youtube lejátssza a háttérben.
Nálam az utolsó verzió nem jól működik. ha be vagyok jelentkezve a YT fiókba, akkor lejátszáskor hálózati hibát ír ki. Ha kijelentkezek, működik rendesen.
Nálam ezért egy régebbi ver. van fent v4.4.11 az jó. -
stefi68
addikt
válasz
Dottore #66836 üzenetére
Asszem 4.11 volt, de majd otthon megnézem. Alapból ez volt benne az Andy-ban.
Szerk.: Most nézem, hogy nincs is ilyen. Lehet, hogy 4.3.11 volt.
Az Android Police-n megtalálhatók a régiek -
stefi68
addikt
Van rá mód, hogy a Play-ről a régi (nem telepített) alkalmazásokat a listából ne egyesével kelljen kitörölni, hanem "tömegesen"?
A régi Play-nél több elem kiválasztásakor megjelent egy "X" a jobb felső sarokban, amivel törölhetőek voltak a kiválasztottak. A mostanin nincs ilyen
Egyesével elég gáz a több száz rég elfeledett appot kigyomlálni.... -
stefi68
addikt
válasz
Dottore #57487 üzenetére
Kipróbáltam, nettel keres településeket, más helyeket nem, de a Navitel is ugyan ez csak ott net nélkül.
Locusra nem lehet ráhegeszteni valahogy vektoros offline OpenStreetMap térképet? Az még viszonylag használható....
Az ITT leírtak szerint próbáltam Osmosis-al, átszólag végre is hajtotta, de a létrejött térképfájl nem használható mégsem.
-
stefi68
addikt
Locus-t használókhoz...
A megfelelő Mapsforge típusú (Magyarország) offline térképet használva sehogy sem tudok offline keresni
Van rá mód, hogy az offline térképen lévő objektumokra rá lehessen keresni? -
stefi68
addikt
válasz
kovacs65 #56886 üzenetére
Inkább a Navitel mint Locus?
Nincsenek nagy igényeim, nem is vagyok nagy túrázó.
Most is csak arra kell, el ne tévedjünk valahol a "nagy rengeteg" közepén
Minél kisebb erőforrás igényű kell (aksiidő miatt), legyen egyszerű és praktikus.A Locust most beüzemeltem, háát elég lassan kezeli az offline vektoros térképet is.
Nem tudom mit csinálna egy raszteressel -
stefi68
addikt
Bükk-ben való túrázáshoz milyen offline megoldást ajánlanátok?
Visszaolvasva (keresve), jó pár hsz.-ben elhangzott, hogy Locus + Mapsforge vektoros térkép + egyebek a jelzésekhez.
Viszont az OpenMaps.eu oldalán a Mapsforge térképeknél én nem találtam Magyarország-ot
-
stefi68
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást amellyel lehet időzíteni a képernyőzár védelmet?
Értem ez alatt, hogy pl. munkanapokon napközben (7:00 - 16:00) kérjen feloldó kódot/mintát a felélesztéshez, más időszakokban pedig ne.Tasker, Llama úgy néztem talán tud ilyet, de valami egyszerűbb pár kB-os kis app nincs erre?
-
stefi68
addikt
Ha ez segít, tegnap én is így jártam egy másik névnap fájllal.
Nem voltam elég körültekintő és a fő naptáramba importáltam. Ráadásul az a naptár nem volt teljesen jó, mert az egy napra eső névnapokat külön eseményként tartalmazta.
Visszacsinálni sajna nem lehet.
Egyszerűbbnek találtam a fő naptáramból átmozgatni egy másik naptárba azt a 20-30 ismétlődő eseményt, majd töröltem az egész fő naptárat. Mint kiderült nem a naptárt törölte, csak az összes eseményt belőle. -
-
stefi68
addikt
Én már ezzel szenvedek tegnap este óta....
Egyszer csak eltűntek. A másik fiókomban és a család többi tagjánál akkor még meg voltak, sőt még délelőtt is. Mostanra náluk is eltűntek.
Már több helyre is írtam (ide is) de nem nagyon reagált rá senki. Eg ymásik fórumon végre kiderült, hogy nem vagyok egyedül a problémával.Szóval valami átalakítás van, úgy látom. Az átmeneti időszakra jó lenne egy exportált -> importált névnap naptár is (ha lenne vállalkozó).
(#43820) vagamo: Tudom, hogy van több névnap alkalmazás is a Play-en, de most nem erre van szükségem.
-
stefi68
addikt
Valaki nem tudna egy Magyar Névnapok naptár exportot feldobni ide.
Mint kiderült a Google alakít valamit és fokozatosan eltűnnek a fiókokból a Magyar névnapok.
Ha valaki lenne olyan jó (persze ha még nem tűnt el nála is) exportálja már ki az online naptárból és tegye fel.
Köszi!
-
stefi68
addikt
Nem kimondottan szoftveres probléma, de köze van a naptárhoz...
Nem először állítottam be a Google (online) naptárjában dolgokat, de most teljesen tanácstalan vagyok.
Tegnap este eltűntek a névnapok a naptáramból. Nem csak a telefonról, hanem az online felületről is!
Mondom, sebaj majd újra beállítom. Nos, a "Tallózás az érdekes naptárakban" résznél meglepve tapasztaltam, hogy az én választási lehetőségeim teljesen mások. Benne van a világ összes ünnepnapja, az ortodox, zsidó, keresztény stb. ünnepnapok, de magyar névnapok nincsenek.
Sebaj gondoltam valami karbantartási dolog lehet, de mára sem javult meg.
Van egy másik fiókom is annál semmi gond nincs. Az érdekes naptáraknál ott csak a magyar ünnepnapok és névnapok szerepelnek, semmi más. Megnéztem az asszony naptárját is. Ott is minden rendben.Mi a fene lehet ez és hogyan lehetne orvosolni?
-
stefi68
addikt
Kii Keyboard-ot használok már egy ideje, főleg a remek szótár miatt.
Nemrég kezdtem el használni benne a swipe beviteli módot és egyre jobban tetszik.
Azt kell még megszoknom, hogy az ujjamtól nem látom, hogy éppen hol járok. Előre kell keresnem a szememmel a köv. betűt, de egyre jobban megy.
Arra rájöttem már, hogy az adott betű felett körözve duplának veszi azt, pl. "kattint".
Más okosságot tudtok a swipe beviteli módnál ami még hasznos lehet?
Pl. ha elrontom a szó felénél lehet valahogy korrigálni? Jelenleg törlöm az egész szót és kezdem elölről. -
stefi68
addikt
válasz
Oldman2 #35713 üzenetére
Itt egy frissebb, ha érdekel valakit... App of the Day - 100% Free v1.3
-
stefi68
addikt
Nem tudom a spec. telefon és ROM mit takar, de pont a "főzött" ROM-oknál elterjedtebb megoldás, hogy van esetleg internal/external swap.
Nálunk a CM9-ben legalábbis volt erre lehetőség.
Egyébként meg a vold.fstab fájlban kellett csak a két SD mount-ot felcserélni és újraindítás után már a külső SD lett a belső tárhely.A két linkelt program csak áthelyezni tud, a későbbi telepítések továbbra is a belső tárhelyre történnek.
-
stefi68
addikt
Több megoldás is van a problémádra:
Az egyik a legstabilabb (működés szempontjából), hogy felcseréled a két SD-t (swap internal - external SD). Nem tudom milyen telefont és milyen ROM-ot használsz? Ez ügyben érdeklődj a telefonod topikjában.
A másik út a GL2SD vagy a Directory Bind.
(#26657) freemanone amit te javasolsz az akkor jó megoldás, ha az alkalmazásoknak kevés a tárhelye (/DATA/APP).
Jazz alkalmazásadatok problémájáról beszélt...Hogy később a keresővel megtalálható legyen: Internal SD, External SD, Directory Bind, GL2SD
-
stefi68
addikt
válasz
SimonJanos #21426 üzenetére
Nos, ez az AirStream is egyszerű, működik!
A PC programját feltelepítve láthatóvá teszi az összes meghajtóm.
Le is játssza a zenéket, de szerintem lassabban vele a böngészés mint a TC-s megoldással, ráadásul PlayList sincsen.(#21428) LonGleY: Nos, igen ezek csak fél megoldások, de legalább működnek...
-
stefi68
addikt
válasz
petipetya #21424 üzenetére
Windows-ban (W8) megosztottam a Zene mappát.
Telefonora feltettem a LAN Plugin-t a TC alá és beállítottam:
Kapcsolat neve: PC
Szervernév/könyvtár: PC_neve\zene
Felhasználó: W8_felhasználónév
Jelszó: (üresen hagytam)Ezután megjelent egy PC nevű kapcsolat a LAN Plugin-en belül. Erre klikkelve már látszik a teljes zene mappa, amit a TC rendesen lejátszik.
Ső, ha kijelölök egy teljes mappát akkor az beteszi a TC Lejátszási listába és lejátssza azokat mind. -
stefi68
addikt
Hogyan (mivel) tudok androidon PC-ről hálózaton keresztül zené(ke)t lejátszani?
DLNA v. Windows-os fájlmegosztás?
Melyik androidos lejátszóval lehet így megoldani?
Vagy kell egy DLNA képes lejátszó? -
stefi68
addikt
válasz
enginev3.0 #20849 üzenetére
Igaz, te az értesítési sávra szerettél volna fényerő állítást, de nézd meg esetleg ezt: Display Brightness
Ez a képernyő tetejére tesz egy fényerő állító csúszkát. Nem tudom mennyire zavaró, hogy állandóan ott van. -
stefi68
addikt
Az ExDialer-el mi történik, ha lejár a trial időszak? Nem használható tovább, vagy korlátozott funkciójú lesz?
Korábban ugye nem volt ilyen gond vele. Véletlenül bent hagytam a pipát az automatikus frissítésnél és így lefrissítette magát.
Melyik az az utolsó verzió amelyik még nem trial-os, hanem free?
-
stefi68
addikt
Erről hallott valaki?
Minden nap az App of the Day alkalmazással le lehet tölteni egy fizetős programot ingyen a Play-ről?
Jól értem?Bár azt írja az USA-ban és néhány európai országban... Mi biztos nem vagyunk benne
-
stefi68
addikt
Olyan alkalmazást tudtok-e amelyben gáz, villany, víz fogyasztást lehet rögzíteni, esetleg statisztikázni. Költség nem is annyira lényeg, de nem baj, ha tudja.
-
stefi68
addikt
Ezzel a Google Keep-el nem lehet sima hangjegyzetet készíteni? A mikrofon gombra előjön a hangrögzítés, de Google szerver kapcsolatot hiányol. Net kell neki, gondolom.... Vagy ez hangfelismerés lenne?
Marad a Catch egyelőre....
-
stefi68
addikt
Szótár témakörben kérdezném, melyik a legjobb, legjobban használható offline Angol - Magyar szótár a Play-en?
Mindenképpen előny, ha ki is tudja mondani a szavakat...A gyerekeimnek kellene
-
stefi68
addikt
válasz
punky10 #11478 üzenetére
A jó link a Magyarított alkalmazások topikhoz
-
stefi68
addikt
válasz
kariad #10060 üzenetére
Hívásidő kijelzésre én a Call Duration-t használom. Nekem is ezt ajánlották egyedüliként ami pontosan jelzi a hívásidőt, tehát megegyezik a hívásnaplóban lévővel.
Elég rég nem frissítették. Valami kis felbontásra készülhetett, mert 800x480-on elég müncürke a felugró ablak és lehetne kint hosszabb ideig is, de hát ez van.Néztem én is egy párat a Play-en...
Többnél már eleve azt írták, hogy nem onnan számolja az időt amikor a másik fél felveszi. Párat meg kipróbáltam és úgy derült ki, hogy nem jól számol.Ha tud valaki jobbat ajánlani, szívesen veszem....
-
stefi68
addikt
Óóóóó, bakker, majd kiveri a szemem a sárga kocka. na mindegy a felugró menüben kerestem, ott nem volt. Kössz szépen!
(#9656) Balinov: A Solid Explorer ami még szimpatikus 2paneles, könnyen kezelhető, ez viszont fizetős.
Továbbá AntTek Explorer-t ismerem még az ingyenesek közül ami két paneles. -
stefi68
addikt
Total Commander -t használóktól: Tömöríteni (zip) nem tudok az androidos TC-vel? Gyorsan kellett volna és nem találtam ilyen lehetőséget
Lehet, hogy nincs is benne
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
válasz
droti25 #7993 üzenetére
Most újra feltelepítettem, hogy megnézzem neked...
Az Elixir2 és a Memory Usage is ennyit jelez pár MB eltéréssel.
A Memory Usage két adatot közöl, a pillanatnyi és a maximális mem. használatotSzerk.: Lehet, hogy te az Android alkalmazáskezelőjében nézed a futó programoknál?
-
stefi68
addikt
Hááát nálam csinált érdekességeket ez a Screen Off and Lock.
Lezárni lezárta, de alig tudtam feloldani utána, vagy harmadszorra sikerült csak.Még próbálgatom kicsit....., de most meg csinált egy frankó fagyást
Nem beszélve arról, hogy 31-41 MB-ot eszik míg a korábban ajánlott Screen Off Fx csak 13-17 MB-ot. Amúgy az mért nem volt jó?
Én azóta is teljes megelégedéssel használom.
-
stefi68
addikt
Tud valaki olyan (egyszerű) alkalmazást amely kiírja az állapotsorra a pillanatnyi szabad memória [RAM] értékét MB-ban (nem %-osan)?
Szerk.: Egyet már találtam: Memory Bar Simple
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #6351 üzenetére
A videón tablet-en van valóban, de én régen telefonon próbáltam...
Biztos, hogy mozgatható le-felKérdezd RootRulez-t, ha jól emlékszem ő használta hosszabb ideig, le is fordította.
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #6345 üzenetére
A Lightning Launcher hasonló, bár ott nem igazán lapozol le-fel, jobbra-balra (bár ha jól emlékszem azt is be lehet állítani, hogy 1 képernyőnyit mozduljon) , hanem van egy nagy felületed amit tudsz mozgatni minden irányban. Nézd meg a videót....
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #5445 üzenetére
ADW Launchert esetleg ilyen néven keresd: org.adwfreak.launcher
De már gondolom rég megoldódott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged