- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
-
DrKapocs
őstag
válasz
Siriusb #172314 üzenetére
Én aCalendar+ -t használok (ahogyan Tökimanó írta), külön naptárakhoz. Google-féle magán, Microsoft-féle céges és MS megosztott céges naptárak. Több is. Hibátlanul teszi a dolgát évek óta. Már nem tudom miben több a plusz, sok éve vettem meg.
Doki16:
Podcast Republic? -
-
TODI1111
veterán
válasz
Siriusb #163503 üzenetére
"Az ütemezésnél már kikapcsoltad éjszakára a szinkronizációt, viszont az értesítés elrejtésével tudod finomhangolni, "
Itt a lényeg. Amennyiben kikapcsolom akkor az minden napra ugyan arra az iőpontra vonatkozik én pedig nem ezt szeretném. Hétvégére más időpontot szeretnék megadni. Itt van például az aquamail példa, ilyesmi megoldásra gondolok
-
TODI1111
veterán
válasz
Siriusb #163493 üzenetére
Persze, az értesítést el lehet könnyen rejteni, de ennek a funkciónak az lenne a lényege, hogy feleslegesen ne szinkronizáljon. A telefont nem kapcsolom ki éjszakára, mert akár a gyerekek is hívhatnak. Ellenben arra nincs szükségem, hogy az emaileket szinkronizálja éjszaka, mert ugysem fogok nekiállni éjjel emailt olvasni.
-
svgyula
addikt
válasz
Siriusb #160243 üzenetére
Rossz tipp akkor vettem a telefont! Azóta volt rendszer update és visszaállítás is! Ja többször raktam a telefonra alkalmazást a playról és úgy is, hogy a PC-n kerestem és ott adtam meg melyik eszközre akarom! Akkor nem írta, hogy "ez az eszköz inaktív". Az értesítéskor amit pc-n olvastam el, megnéztem azonnal a telefont és a kugli fióknál ez volt azóta is:
Nyilván nem teszem be az összes oldalt amin végig lehet menni. De pl azt írja ezen az "eszközön van bejelentkezve".
Akkor mit is figyel?Ez az egész egy vicc.............
-
crok
Topikgazda
válasz
Siriusb #154178 üzenetére
A link.. az az elemzés 2018 márciusi. egy 2019-es hsz-ben kérdezik az írótól hogy amúgy letesztelte-e a későbbi verziókat. Persze nem.
FairMail, pár hete vettem meg. Csak azért nem a MailDroid mert egy darab email-re se válaszol, még olyanra se amiben pénzről (is) lenne szó. Ha nem hát nem.. meg a fizetős változat valami nagyon régen volt frissítve (cca. egy évvel előrébb járt a free mint a paid) mikor a döntést hoztam, persze most, miután írtam neki egy héttel.. Szept. 2-n adott ki hozzá frissítést.. na mindegy. -
Somatom
veterán
válasz
Siriusb #147411 üzenetére
Próbaképpen Synchronize Ultimate -ben csináltam egy tesztet a Syno NAS -om WebDAV -jára, de alapértelmezetten átírta a dátumokat. Nem tudom, hogy a NAS -on, vagy a szinkron alkalmazásban kéne keresgélnem rá opciót. Majd valamelyik kamionstopos-unatkozós hétvégén eljátszadozok vele, mert ez, így tényleg nem jó.
-
-
HREH
senior tag
válasz
Siriusb #141313 üzenetére
Nekem Taskerben megy az ébresztés eseményként.
Nálam a Tasker mellett az App Factory óriási előny, a kész profilokat/taskokat .apk fájlként tudom telepíteni másik telefonra. Elsőre nehezen kezelhető egy kicsit, de ha belejössz, akkor már simán rááll a kezed, én már ha akarnék se tudnék mást használni, annyira megszoktam.
Illetve a fejlesztő személye is nagy előny, Joao Dias az egyik legreszponzívabb, leginnovatívabb fejlesztő, Redditen is aktív (korábban rengeteg plugint készített a programhoz, de tavaly óta átvette a fejlesztést). -
Somatom
veterán
válasz
Siriusb #135915 üzenetére
Köszi! Sok ilyen megoldásról hallottam, olvastam, csak azt nem tudom, hogy melyik a tuti. Meglássuk, hogy mit javasol a többség.
Dr V:
Nekem elég lenne az utcás parkolás, csak a működő parkolóóra-vadászatot, meg az idő-előkalkulációt szeretném elkerülni. Vmi GPS alapú megoldás kéne.Áttúrtam két kütyümön is a Térképet, de én sem találtam benne ezt a funkciót. Itthon keveset próbáltam, de Németországban napi szinten használom a CamSAM Plus -t. Hasznos és profin megírt alkalmazás. Bármilyen alkalmazás fölött meg tud jelenni lebegőben, tehát a Térképpel is együtt tud működni. Van opció kényszerített audió módra is (azaz, hogy milyen kimeneten szólaljon meg).
-
turbulencia8
őstag
válasz
Siriusb #134474 üzenetére
Nekem sem meggyozo a DOQdrive a 2,4-es aruhazas ertekelesevel. Foleg az a szoveg vicces a honalpon, hogy mibol elnek (ezzel nem akarjak farasztani a kedves erdeklodot). Vegulis csak total bizalmas doksikat toltene fol a user valahova, es a jogi hasznalhatosagarol semmi precedenst/hiteles referenciat nem olvasni. Adatkezelesi szabalyzatot nem viszik tulzasba, egy sima ASzF pdf-et talani kulonbozo domain-en, de rendes GDPR-szabalyzatot nem.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Siriusb #134443 üzenetére
Nem tudom, hogy a háttérről pontosan mit akarsz tudni, én is csak annyit tudok amit a neten találni. Én megjelenésüktől fogva regisztráltam, de mostanában már nem használtam az appot. Engem is meglepetésként ért, hogy elég régen frissítették. Valószínűnek tartom, hogy nem nagyon jött be az ötlet, nem kaptak rá az emberek ezért szépen lassan eltűnik. De olyanról nem hallottam, hogy érzékeny információkat használtak volna fel és ezért tűnnek el a felhasználók. Egyébként a normálisan használható szint már fizetős, nem is gondolom, hogy rá lennének utalva az adatlopásra.
-
zeon.hu
nagyúr
-
paolinho
őstag
válasz
Siriusb #77828 üzenetére
Köszi szépen! Nekem dual simes a telóm, lehet nem is menne vele, de ami a fő gondom ahogy olvasom, hogy a hívónak foglalt jelzést ad a Root Call Blocker. Nekem a főnököm hülyeségére pedig olyan megoldás kellene, hogy a hívónak kikapcsolt állapotot mutasson. Ilyen esetleg megoldható valahogy (valamivel)?
-
-
törölt tag
válasz
Siriusb #77836 üzenetére
Ha az én esetemre gondolsz, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a Call Blocker kavart be. A mai napig sem derült ki, hogy mi blokkolja egyes https eléréseimet. Nem vagyok tőle boldog, de ez van. Már belefáradtam a nyomozásba. Ha guglizni akarok, akkor Firefoxot indítok. Szerencsére, a Clipper+ biztosítja az átjárást.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #70391 üzenetére
Nincs ilyesmi aktiválva.
Más.
Szerencsétlenkedek ezzel a Gravitybox -szal, de csak nem akarja azt csinálni, amit szeretnék. Pedig sztem nem túl extrás dolgokkal próbálkozom.
1: szeretném kihagyni az akku ikont. Legyen egy % -os érték jó nagy számokkal, amik töltés közben más színűek.
2. Azt már elértem, hogy a gyorskapcsolók egyből látszanak, amikor lehúzom a "rolót". De még mindíg beterítik a kijelzőt. Az SGS2 -n, a Wanam rom -ban ez úgy volt, hogy megadtam a sorrendet és amikor lehúztam a rolót, akkor egyetlen sorban jelentek meg az ikonok. Egyszerre 6db látszott és az ikonsor oldalra húzásával lehetett hozzáférni a kevésbé fontosakhoz. Így megmaradt a hely az értesítéseknek és azoknak az alkalmazásoknak, amiket az értesítési sávból akartam kezelni.
3. Próbálkozom az értesítési led többszínűsítésével, de nem akar működni. Lehet, hogy ez készülékfüggő?
Tud vki ezekre megoldást Gravitybox -ban, vagy esetleg használ vki Wanam kitet nem Samun? Működik? -
törölt tag
válasz
Siriusb #70325 üzenetére
Ne viccelj!
1.: Akármit ajánlhatsz, a telepítés az én döntésem, az én felelősségem.
2.: Ez egy dual SIM teló, amiről gőze sincs a hívásblokkolónak, mivel ez a funkció csak bele van erőszakolva az Androidba. Egy ilyen hiba akkor is símán benne van a pakliban, ha az alkalmazás egyébként tökéletesen van megírva.
3.: A droid is füsttel üzemel. Amíg az nem száll ki belőle, addig működnie kell. Eddig egy gramm füstöt sem láttam távozni, úgyhogy semmilyen végzetes hiba sem történt. -
air
nagyúr
válasz
Siriusb #67404 üzenetére
Szerintem pont a tied volt az a hsz, ami kiállt egy meglehetősen értelmetlen és védhetetlen érv mellett. (Aláhúzom, hogy az érvelés értelmetlen, nem az álláspont.)
Persze, mindenki azt csinál az adataival, értékeivel, amit akar, de ne magyarázzunk már be értelmetlen ostobaságokat a másik véleményébe!
Ha ő így csinálja, szíve joga, de ez a orwelli marhaság nevetséges. -
air
nagyúr
válasz
Siriusb #67400 üzenetére
Milyen (személyes) biztonsági kockázata van annak, hogy a Google szerverein megtalálható az ismerőseim amúgy sem titkos telefonszáma?
Én ezt az állandó üldözési mániát nem értem egyesek részéről.
Sokkal nagyobb kockázatokat jelentő dolgokat írnak ki az emberek például a faszbúkra. (Mondjuk megadja a lakcímét, a nyaralása alatt pedig folyamatosan posztol. Egy élelmesebb betörő kapásból leveszi, hogy üres a pecó, lehet próbálkozni.)
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Siriusb #65812 üzenetére
Jó, igaz, nem részleteztem. Valóban van multiuseres Pupplet. De általában a Puppy valóban kivétel, másképp működik, mint a legtöbb Linux disztró. Inkább egy virtuális gép működéséhez hasonlítható. Gondolom, ezért is vagy alapból root. Nem tudsz nagyot hibázni, bármikor újraindulhatsz alapról, vagy bármelyik mentett állapotról.
-
-
saphancs
aktív tag
válasz
Siriusb #65802 üzenetére
M2-re az sincs, szinte semmi. Nem egy hack teló az tuti, de samu s2 után úgy gondoltam, egy életre kiheggesztettem magam, de azért , hogy root se lesz azt én se gondoltam volna
Mégegyszer köszi a segítséged, annyira egyszerű és jó megoldás, hogy soha nem jutott volna eszembe..
Higgyétek el, ha megbízható, jó megoldás lenne a rootra tudnék róla. De persze, ha valakinek a tarsolyában van a megoldás be tartsa magánban
-
-
saphancs
aktív tag
válasz
Siriusb #65800 üzenetére
Ez is sony, m2. Nem.igazán tudom minek, mihez van köze, de 4.4-en nincs használható root, csak bootloader nyitással. Várom az 1klikkes megoldást. De lehet lassan elkap a harcigőz, és visszalépek 4.3-ra. Xposed, rootexplore, az általad ajánlott progi stb... kell a root naaa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest