Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz paolinho #169423 üzenetére
Évek óta használjuk a családban 4 készüléken a Rotation Control Pro-t és hibátlanul működik!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz paolinho #169401 üzenetére
Segítségével alkalmazásonként külön beállítható, hogy pl a YouTube és a Galéria előfordulhat, de a böngésző nem!
Pár dolog csak a fizetős verzióval működik!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
crok
Topikgazda
válasz paolinho #167947 üzenetére
@paolinho: ezt olvasd végig a képekkel, az AppVault (meg más se, max a Google.. amíg a widget-et hozzáadod majd) ne legyen a "-1 képernyő" meg ne tiltsd le és ne is legyen frissítve semmilyen Play-ből vagy bárhonnan jött alkalmazással.. az lesz a megoldás (tudom, hülyén hangzik az egész..) meg ott lesz hogy hol találod meg (lent) a többi widget-et + a rögzíthetetlenség miatt azt mondanám amit this is life írt (zárolt kezdőkép?).
@Viktor0610: igen, csak azt nem itt írtam hanem egy készülék topikjában (amit te is látogattál) és Faby-nak
-
MODERÁTOR
-
this is life
Ármester
válasz paolinho #167947 üzenetére
Nincs zárolva a home screen? Gyári vagy custom launcher használsz? Ha utóbbi áll fent, minden engedélyt megkapott? A biztonság/alkalmazások közt keresd meg a Miui kezőképernyőt (com.miui.home) és töröld az alkalmazás adatokat.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz paolinho #152638 üzenetére
MIUI, jól tippelem? Igencsak benne "ragad" a Letöltésvezérlő cache-ében:
/data/data/com.android.providers.downloads/cache/downloadfile[-xyz].bin
vagy hasonló néven. Innen kellene átemelnie a letöltés megadott helyére (alapértelmezetten a belső memória Download mappába) de nem teszi át. Ez a hely nem hozzáférhető "halandók" számára (csak root-al) viszont.. szóval.. Ezen a fórumon psg5-nél jött már elő, a Letöltések közül a letöltött file megosztható és így áthelyezhető ahova tetszik, esetleg a Send to SD card-al talán egyszerűsödhet a dolog (megjelenik a megosztásra kijelölhető appok közt és kiválasztás után felajánlja hogy mentheted ahova akarod). Csúnya megoldás.. de megoldás. Esetleg keresd psg5-t ezügyben hogy megoldódott-e natívan.. frissítéssel vagy valamivel. -
törölt tag
válasz paolinho #143946 üzenetére
Jo jelszokezelo appok:
Keepass DX
Bitwarden
Ezek Open source appok voltak
De jo meg a SafeInCloud Pro (egyszer kell csak fizetni erte de megeri, ja meg meg egyszer windows 10-en ha akarod haszanlni windows hello-nal)
vagy az EnPass. Az EnPass PC-n ingyenes telon nem de nagyon jo.
Az EnPass-nal tudsz altalad kivalasztott felhobe menteni (itt Nextcloud-ot javaslom, mivel open source es ingyenes is egy bizonyos kapacitasig)
SafeInCloud-nal is tudsz felhobe menteni.
Bitwarden a sajat felhojet hasznalja, mig a KeepassDX a telora vagy PC ment.
A fentiek kozul az EnPass es a KeepassDXX nem tartalmaz tracker-eket ExodusPrivacy szerint, a tobbi igen, de ha offline hasznalod oket akkor mind biztonsagos.
Mas jelszokezelot nem ajanlok, ha a biztonsag fontos neked. -
MODERÁTOR
-
egykori
őstag
válasz paolinho #143935 üzenetére
Én a Norton Password Managert használom már a telefonon is, PC-n meg már tizenéve. Szinkronizálódik, szuper. Szerintem kipróbálható, nekem nem volt eddig megbízhatósági kételyem.
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz paolinho #137734 üzenetére
Az, hogy a Cheetah Mobile csinálta nem kis botrányhegy mellett. Még Play-ből kis ki lett szedve. Nincs meg a story?
-
MODERÁTOR
-
szimi57
őstag
válasz paolinho #137692 üzenetére
Nekem Redmi 6 van, és ha rámegyek a rendszerfrissitésre felül a 3 pontnál ki lehet választani, hogy recoveryben induljon ujra. Ha hiányzik ez a lehetőség, akkor van rá módszer, hogy elérhető legyen.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
paolinho
őstag
válasz paolinho #137539 üzenetére
Még mindíg erre a gyors újraindításra keresnék megoldást, de egy picit pontosítva, olyan app kellene, amely root nélkül is képes lehetőséget nyújtani a custom recovery indítására. Ez azért lenne szükséges ilyen formában, mert pl. a Redmi Note 7 a heti xiaomi.eu-s developer rom frissítését követően mindíg visszaáll unroot állapotra. Ergo újra futtatni kell a Magisk-et, ehhez viszont recovery-be kell indítani a telefont. De ezt úgy szeretném megoldani, hogy megkerülhető legyen a hangerő fel + bekapcs gombokkal történő indítás.
Kivitelezhető ez alkalmazásból?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz paolinho #137541 üzenetére
Lényegében root joggal futtatott shellparancsokról van szó. Én automatizálóval csinálom. A parancsok:
svc power shutdown
svc power reboot
svc power reboot recoveryHa Terminal Emulatorban kiadod az
svc power
parancsot, akkor válaszként kiírja az adott készüléken használható "kapcsolókat".[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
válasz paolinho #133725 üzenetére
Külső forrásból telepítettél appot?
A Google Playben levő Play Protect-et bekapcsoltad, lefuttattad?
Addons Detector megmondja miben van popup, sok ember Droidjáról füstültünk ki a segítségével ilyeneket. -
pikszel
addikt
válasz paolinho #129241 üzenetére
Fél éves bejegyzés szerint:
Viber Support Team: Currently there is no option to disable incoming message sound while the chat is open. However, your request will be considered as our teams work on upcoming versions.
Tehát, ha nem találsz ilyen beállítást, akkor nagy valószínűséggel még nincs is.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pc360
addikt
válasz paolinho #128711 üzenetére
Szerintem keress valami 3rd party appot, aminek a widgete használható erre a célra! Amúgy mennyivel bonyolultabb megnyitni egy böngészőt, és a címsorba írni a keresendő kulcsszót? Épp ugyanannyi tap-ba kerül. Ez az első, hogy akármilyen droidon kikapcsolom ezt a helyfoglaló izét.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
paolinho
őstag
válasz paolinho #108325 üzenetére
Bocs, de kicsúsztam a szerkesztési időből!
Találtam rá magyar fordítású apk is (v1.35), de sajnos ennél amikor beszeretnék lépni a Beállítás-ba, hibaüzenettel kilép az alkalmazásból. Így ment vissza a Play Áruházból letölthető verzió (v1.37).
-
kovisoft
őstag
válasz paolinho #108260 üzenetére
Az Open Camera appban ki lehet kapcsolni az autofókuszt, és van pár beállítható távolság (végtelen, makró, lock, fixed). Azt viszont nem tudom, hogy minden készüléken egyformán működik-e ez a funkció.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz paolinho #107792 üzenetére
Vagy netszolgáltató dns hiba, ismerős tabletje nem csatlakozott a google play-re, de ahogy bekapcsolta a munkahelyi vpn-t egyből működik neki. Átírva a dns-t 8.8.8.8-ra, megy neki az otthoni wifiről is.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
válasz paolinho #107568 üzenetére
Nem, csak valószínűleg az a fiók volt épp kiválasztva a google play appban, amelyiken nem voltak megvásárolva az appok. Át kell állítanod a másikra, és kész.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
air
nagyúr
-
kaciokos
őstag
válasz paolinho #107564 üzenetére
Ilyen elvileg csak akkor lehetne, ha az új telefonon másik Google accountot használsz, mint a régin. Ha ugyanazt használod, akkor meg tudod reklamálni a Google-nél, de ez nekem nagyon x-aktás lenne.
Esetleg nézd meg PC-ről böngészőben, hogy ott látod-e megvásároltként.
-
-
pc360
addikt
válasz paolinho #98345 üzenetére
Ez utólag állítható, ha van fent asztali Operád is, és szinkronizálsz a két böngésző közt. Az asztalin nyisd meg a böngésző gyorshívójából az oldalakat, és ott, a szívecske ikonra kattintva tudod váltogatni az oldalhoz rendelt képeket. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt is átszinkronizálja, de gyanítom, mert nálam mobilon is kisképekkel jelennek meg az elemek a basic feliratok helyett (vagy csak meghagyta a régebbi verzióból a thumbnaileket). Az állíthatóságot sokan nem tudják az asztali esetében.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
tomy86
addikt
válasz paolinho #91682 üzenetére
Korábban, még ES Explorerhez ez alapján csináltam a megosztást. A pc-n így megosztott mappát tudja a Solid is kezelni "vendégként". Mást nem tudok hozzátenni, mert a hálózatokhoz finoman szólva nem sokat értek
-
tomy86
addikt
válasz paolinho #91649 üzenetére
Ha mobilon a csatlakozás beállításakor a hitelesítésnél a "vendég" opciót választod, akkor nem kell felhasználónév és jelszó. Én is így használom. Bár csak egy mappához engedek hozzáférést a pc-n. Ha az egész géphez akarsz hozzáférni, akkor nem ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
válasz paolinho #87439 üzenetére
Szívesen!
Én még neked és hatpersze kollégának köszönöm, hogy kiderítettétek a konkrét app nevét.
(Már régebben meg akartam csinálni az újra-aláírást a Facebook utolsó olyan verziójával, ami nem két oszlopban közli az infókat tableten, ugyanis utálom így, ezért nem is engedem frissíteni a Facét, de a Play meg mindig szeretné... Csak lusta voltam hozzányúlni. Most legalább megcsinálom )
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
hatpersze
tag
válasz paolinho #87418 üzenetére
így meglátva a kérdésed, megpróbáltam utána nézni a megoldásoknak (engem is zavar hogy az operát, és fagyasztott alkalmazásokat kerülgetnem kell frissítésnél), és ezt az oldalt találtam. Elég sok információ van leírva, de sajnos a legtöbb dologhoz rendszergazai jogosultság kell. Próbából a Changelog Droid appot telepítettem, letiltottam benne az operát (egyelőre), meglátjuk mit művel.
Elég komoly hiányosság, hogy nem dönthetem el én hogy kérek e frissítést. Ez az erőltetés ez rohadt gáz.
-
törölt tag
-
ctibor
senior tag
válasz paolinho #87418 üzenetére
Arra van lehetőség, hogy újra aláírd az appot és úgy telepítsd, azután a Play már nem fogja felismeri és békén hagyja. Az XDA-ról letölthető egy app erre a célra, de sajna most nem jut eszembe a neve. A többi fórumtárs hátha segít...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
tomy86
addikt
válasz paolinho #85349 üzenetére
Látom megoldódott, de ES-el sem kellett volna mappákban keresgélni. Bal felső sarokban megnyitod a menüt - mappák - app. Ekkor alapból a felhasználói alkalmazásokat jeleníti meg, de van több választási lehetőség (rendszeralkalmazások, telefonra telepített, sd kártyára telepített, stb.). Ezután az adott appra hosszan nyomva lehet menteni.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz paolinho #78131 üzenetére
Te írtad, hogy nem találod a sok csirkelábas alkalmazás között, majd tettél be egy képet, hogy hátha az alapján megtaláljuk. Nem lett volna egyszerűbb a Te alkalmazásidról berakni a képet, hogy azon keressük? Nekem ez kicsit félreérthető volt, első körben azt hittem (és szerintem sokan mások is), hogy a mellékelt képen kell kitalálni, hogy melyik az az alkalmazás.
(#78125) MaciG: Timely
-
Bozek
nagyúr
válasz paolinho #78114 üzenetére
Ez akkor valami beugratós kérdés akart lenni? Találjuk meg a képen azt, amit keresel, de persze ez neked úgyse segít, mivel nem a Te telefonodról készült a kép... Fuss neki még egyszer.
(#78115) vadászcsiga: Beállítások - Nyelv és bevitel. Itt ha rányomsz, nem jönnek elő a beállításai (Lollipop)? Vagy nincs a mögötte a csavarhúzó és villáskulcs ikon?
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz paolinho #78108 üzenetére
A homescreen-eden az a bal alsó narancssárga Honor Wallet, az mi, nem azt keresed?
Guglival leltem ilyet! Legörgetve az oldalon tölthetők is a visszaszámlálás után.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz paolinho #77879 üzenetére
Akkor rosszul olvastad. Többféle beállítás lehetséges, én háromféle módot is használok:
1) Kill: ez olyan, mintha ki lennél kapcsolva.
2) Ignore: vég nélküli csöngést hall
3) Answer, wait, hang up: felveszi, tartja egy picit, majd lerakja.És ezeken kívül is vannak más metódusok.
Tedd fel az ingyenest és próbáld ki egy barátod számával.
-
Siriusb
veterán
válasz paolinho #77827 üzenetére
Root Call Blocker
Ezt találtam a legjobbnak. Mivel kernel szinten dolgozik, meg sem csörren a telefon, csak blokkol.
Nálam Android 4.2.2-ön néha előfordul, hogy ha pl. a logot meg akarod nézni, elkezd villogni az alkalmazás, de egy idő után megjavul.A fizetős változata csoportokat is tud kezelni, nagyon jól testreszabható. Dual SIM-es telefonra nem ajánlom.
-
paolinho
őstag
válasz paolinho #70208 üzenetére
Sikerült rátalálnom a "A TitaniumBackup telepítés megszakadt, nem áll rendelkezésre elegendő szabad tárhely" problémára, gondoltam megosztom, hátha belefut valaki még ilyenbe 4.4.2 alatt.
A problémát a SuperSU okozta, ugyanis miután TWRP alól telepítettem pl. EZT a superuser alkalmazást a TB csuklás nélkül mentette a kíválasztott telefonon futó alkalmazásaimat a Beállításokban kijelölt tetszőleges helyre, akár az SD kártya, akár a belső memória legyen erre beállítva. Ami még fontos lehet, bár lehet ez a fenti sorokból világosan is kiderül, csak root-olt telóval lehet elvégezni a mentést.
-
-
-
vicze
félisten
válasz paolinho #70186 üzenetére
Melyik Opera? Van 3. Opera Mobile, Opera Mobile Classic, Opera Mini.
A simával ilyen problémát még nem tapasztaltam, pedig QHD-n használom, csak a Classic csinálta. Mini-t nem használom az passz.
De lehet nagyítani mindegyikbe és default megjelenítési méretet is lehet állítani a beállításokban.[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz paolinho #70186 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a Dolphin az Operával ellentétben olvashatóan normális méretben jeleníti meg a betöltött oldalt full HD felbontásnál is, úgy hogy +1 neki, cseréltem rá a böngészőt.
Más. Telefoncsere okán átköltöztettem az addig használt alkalmazásaimat Titanium Backup-pal, és gondoltam, hogy akkor az új alkalmazásokat hozzácsapva, plusz a nem használtakat kitakarítva mentek egy újat vele. Előtte azonban eltávolítottam a korábbi mentett állományt (hiba volt), mert most nem enged menteni a TB újat azzal a szöveggel, hogy " A TB telepítés megszakadt, nem áll rendelkezésre elegendő szabad tárhely"
Az új teló (THL 5000) 2 Gb Ram-mal bír, plusz tettem bele a meglévő 16 Gb ROM mellé egy 32 Gb-os kártyát egy rakat szabad hellyel.
A TB szerint mutatott adatok:
Rendszer ROM 825 MB (184 MB szabad)
Belső: 4,12 GB (2,05 GB szabad)
SD kártya: 31,4 GB (7,60 GB szabad)
külső SD kártya:10,4 GB (10,4 GB szabad)Erre van valami megoldás esetleg? Honnan és mit kellene eltávolítani, hogy elég helye legyen a proginak menten? Mert azért sosem lehet tudni alapon, nem ártana, ha lehetne egy TB-mentésem.
(Mondjuk az egy kicsit fura, hogy a TB a teló ROM-ját külső SD kártyának látja, míg a memkari az SD kártya, de ez részletkérdés.)
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest