Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
rjg
őstag
válasz
fa4hu
üzenetére
De nyitott a bootloader, - hacsak egy stabil verzió felrakása után nem zárod vissza, de ez a heti esetében nem túl járható út - amiért elhasal a SafetyNet ellenőrzésen pl a Google Pay (és már nem emlékszem biztosan, de talán a Revolut is) és néhány nem banki app, pl a Zoom is. Én ezért rootoltam, mert így Magisk Hide-al meg tudtam oldani ezek működését. De az tény, hogy a hívások rögzítése a xiaomi.eu gyári tárcsázójával gond nélkül, azonnal megy.
-
crok
Topikgazda
válasz
fa4hu
üzenetére
hu.dijnet.digicsekk 17.7.11 (utolsó ami még fent volt)
-
-
eclipse19
senior tag
-
Nunder
őstag
válasz
fa4hu
üzenetére
Sajnos erre nincs lehetőség. Swiftről mentem át én is a GBoard-ra mostanában, és ez az egy dolog amitől konkrétan agyf@szt kapok. Egyszerűen nem tudom miért nem lehet kikapcsolni ezt a funkciót, a ragozást és az egész használatot macerássá teszi. Több Google fórumban feljött már a dolog, egyelőre nincs ilyen lehetőség a beállításokban.
-
Somatom
veterán
válasz
fa4hu
üzenetére
Ahhoz nem automatizáló, hanem logcat alkalmazás kéne, aminek a futtatásához Jelly Bean óta root kell.
-
-
-
EmberXY
veterán
Nálam a két app "csatáját" még mindig a TV24 nyeri...
A Műsorújság értékelése is sokkal rosszabb, de engem az SMS küldésére szóló jog jobban zavar telepítéskor, valahogy nem tudom hová tenni. (Bár régebben használtam, akkor mintha nem kért volna jogot az SMS küldésre...)
Egyébként a kommentek alapján épp mosttették tönkrefrissítették a fejlesztői (na a TV24 se kutya, de egy-két fokkal talán jobb
). -
ctibor
senior tag
"... keresek olyan megoldást, aminek segítségével a hangerő gombokkal is lehetne ébreszteni a telefont ..."
Én meg olyat keresek, amivel NEM lehet feléleszteni, mert most a telefonom (Alcatel Idol X - OT-6040D) alapból tudja ezt, és én NEM SZERETNÉM! Könnyen benyomódik ugyanis az oldalsó gomb a zsebemben és a készülék hajlamos önállósítani magát...
Még nem root-olt a telefon, de ha kell, akkor rootolom is ennek érdekében. Hallottam ilyenekről, mint Xposed Framework meg Gravity Box, ha valaki már használja ezeket, talán meg tudja mondani, hogy a rendszer működésének ilyesfajta módosítására alkalmasak-e.
Egyébként az op.rendszer Android 4.2.2
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

De droid 12, igen.

).

crok
mobilizmo