- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
SimonJanos #142982 üzenetére
ja, h erre gondoltok! ertem.
en is igy sejtem, sz'al lehet 2 lejatszot tartani, bar uj zenek felfedezesere jo lehet (most ismerkedunk
)
-
seger
addikt
válasz
SimonJanos #142886 üzenetére
Én sem sűrűn használnám, de néha jó lenne!
-
crok
Topikgazda
válasz
SimonJanos #140079 üzenetére
Kell a custom recovery.
A Magisk Manager - nomen est omen - a Magisk beallitasara valo, nem rootolja a keszuleket.
-
Somatom
veterán
válasz
SimonJanos #139530 üzenetére
Azt írja, hogy frissítsd, ha használni szeretnéd.
-
crok
Topikgazda
válasz
SimonJanos #139530 üzenetére
Az app szokott mar mostanaban szolni, nem a GPlay.. kenyszeritett frissites.
-
crok
Topikgazda
válasz
SimonJanos #139486 üzenetére
Tolem.. de mindjart szol majd hogy van frissites.
-
crok
Topikgazda
válasz
SimonJanos #139482 üzenetére
Vagy inkabb olvasd el az irasom, Magisk alatt a Magisk Hide listaban rejtsd el a Magisksu-t az app elol ES! a Magisk Manager beallitasaiban a Magisk Manager Hide-ot is allitsd be hogy random csomagneve legyen a Managernek es a kiszemelt app ne lassa hogy telepitve van (nyilvan ha van manager van magisk is..).
Megy a Telekom app, nalam is es a hozzaszoloknak is. -
Probert75
addikt
válasz
SimonJanos #139482 üzenetére
-
válasz
SimonJanos #137526 üzenetére
Van aki még számolja az SMS karakterek számát? 🤔
Lassan már az SMS is kimegy a divatból.
Régebben én is francia balra dőlő ékezeteket használtam, hogy spóroljak.
Megértelek, csak nem látom az értelmét. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #137522 üzenetére
Handcent Next SMS : nem tetszik, nem számolja automatikusan a karaktereket, sok a beállítás de nincs / nem találom a konvertálót amit keresek
Inkább írok egyet magam JS -
válasz
SimonJanos #137499 üzenetére
Play Áruházban biztos nincs fent? Honlapon 2015-ös verzió van (6.59), áruházban 8.54-est mutat nálam.
-
Fall-N
veterán
válasz
SimonJanos #122821 üzenetére
Ha Oreo van a telefonon akkor már sehogyan sem lehet elérni maximum roottal, hogy halványabbak akkor legyenek a statusbar és a navibar ikonok. Ugyanis Oreo óta tiltott az hogy teljes képernyős floating layer (mint például a kékfény ellen a vörös réteg) legyen a rendszer UI fölött.
Csak a gyári szűrő működik minden másik gyártótól származó alkalmazás kizárva. Mostmár a legtöbb ROM-ban van alapból úgyhogy nem akkora probléma, sőt gyári Androidban is van, de a régen megvett alkalmazások mehettek a levesbe.
-
NandorHUN
addikt
válasz
SimonJanos #116429 üzenetére
Nem tudom... Playben bent van melyik mennyit foglal.
Inbox annyival jobb, hogy könnyebb rendezni a levekeket, lehet emlékeztetőket betenni és cetliket is, illetve közvetlen egyben van a Google Keep jegyzetekkel. -
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #116409 üzenetére
Akkor már inkább APKMirror. Az azért megbízhatóbb.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
SimonJanos #116409 üzenetére
Csak mindig minden egyes frissítést kipróbálni, elmenteni... nincs nekem annyi időm/energiám.
Abban reménykedtem, hogy valaki már szívott vele, és megtalálta a tökéletes verziót.
A végén még én leszek az, aki erre pazarolja az idejét. -
bb.bocs
őstag
válasz
SimonJanos #114820 üzenetére
meglehet oldani, van olyan amit beletolsz, kilóg a telobóll de beletudsz tenni simet is meg micro sdt is meg kívül van a másik sim. régi telomnál be is ragadt... aztán reszeltem le a sim tálcát... meg a micro sdt hátha attól szorul.
aztán van olyan is hogy a sim kártyáról kihalászod a csipet melegítéssel, és ráragasztod a micro sdre... de az elég mókolós... -
bb.bocs
őstag
válasz
SimonJanos #114815 üzenetére
aha. p10 lite7.0-ás androiddal.
nekem 2 sim van benne szóal ha csak nem okoskodnám ki,nem tudok beletenni még mikró sdt
nekem mindent vegyen, ne kérdezzen.remek kis proginak tűnik
köszönöm még egyszer "kollégának"
-
bb.bocs
őstag
válasz
SimonJanos #114809 üzenetére
meglátjuk köszi
-
válasz
SimonJanos #114797 üzenetére
[link] pl ez is.
-
Gabis
őstag
válasz
SimonJanos #114209 üzenetére
Az Pc+Android...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Az általam linkelt csak mobilra van, amit te írsz, az meg 1 mobil + 1 PC.
-
kory24
őstag
válasz
PC nézed.
Tedd át android -
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #114198 üzenetére
Ha ismered a trükköt, akkor nem is kerül annyiba: itt kell megvenni, 349 rubel a lifetime licenc, ami úgy 1500 Ft.
"és VPN-t kapcsol be"
És azzal mi a probléma? A VPN a telefonon fut, majdnem úgy, mint egy tűzfal. Máshogy nem lehet root nélkül reklámokat blokkolni. -
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #114189 üzenetére
"ráadásul "only in Yandex Browser and Samsung Internet browser" reklám blokkoló?!"
Nem, csak ne a Play Áruházban keresd.
Onnan ki lettek tiltva a reklámblokkolók. Innen letölthető az, amelyik nem csak a böngészőkben blokkol.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SimonJanos #114189 üzenetére
Nem böngésző volt a kérdés
Root nélküli megoldás kellett, fenti összefoglalóban ez az ajánlott. -
air
nagyúr
válasz
SimonJanos #114180 üzenetére
A tuti megoldás az automatizáló lenne, de ezt alapból elvetetted.
-
válasz
SimonJanos #114168 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás a Smart Lock-ban bekapcsolni a Trusted Places-t.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SimonJanos #114171 üzenetére
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #114170 üzenetére
Kiegészítés: még jó megoldás a SmartLock! pl. PIN és utána SmartLock aktiválás, Android 5.x és felette.
Itt beállítom hogy ha otthon vagyok, akkor ne legyen PIN (de máshol igen).
Az érdekes, hogy opció az is lehet, hogy mozgás közben feloldja (a PIN képernyőzárat), de annak ellenkezője nem!Pont az lenne a lényeg hogy tudjak (min.) két lehetőség közül választani! : ]]]
Amúgy szerintem pont menet közben legyen lezárva a készülék...A kérdés: app amivel shortcut-okat lehet dobni a tevékenységekre...?!
-
HREH
senior tag
válasz
SimonJanos #114168 üzenetére
Novában tudsz rá egy widgetet csinálni, a Modulok > Tevékenységeket választva a "Beállítások" alatt válaszd a "Biztonság" pontot.
-
válasz
SimonJanos #106241 üzenetére
1. csak 90 fokonként forgatva lehet veszteségmentesen forgatni
2. átméretezésnél is csak a nagyítás lehet veszteségmentes, és az is csak akkor, ha az eredeti kép többszörösére nagyítasz (a szorzónak egész számnak kell lennie, ellenkező esetben muszáj valami filtert futtatni, hogy ne legyen ronda a végeredmény, ami veszteségessé teszi)A kivágást hogy érted?
-
brd
nagyúr
válasz
SimonJanos #106241 üzenetére
Jpeg-nél mindig lesz veszteség, mert eleve veszteséges formátum, ha nem csinálsz semmit, csak újra elmented, már vesztettél információt az eredeti képből. Az átméretezést és a kivágást hogyan akarod veszteség nélkül megoldani?
-
ctibor
senior tag
válasz
SimonJanos #101900 üzenetére
Egy dolgot még megpróbáltam, de várni kell, hogy beválik-e, hiszen csak napi 1-2 alkalommal dobja a hirdetést. Szóval:
Van egy progi, a Nagyító, ami a korábbi hüvelyekben benne volt, de az ujabbakba nem teszik bele. Kibányásztam netről és telepítettem. Rendesen települt is, de - nem tudom, miért - nem került ki a program ikonja egyik kezdőképrnyőre sem. Ezért letöltöttem a Shortcut Customizer appot Playből, ami erre van: linkeket hoz létre a kezdőképrnyőre bármihez: app, kép, dokumentum, stb. Ezzel már tudtam ikont csinálni a Nagyítónak és tökéletesen működik.
Igen ám, de a Shortcut Customizer hirdetéseket is tartalmaz. Mivel ritkán használod, hiszen ha létrejött a link, akkor azt nyomogatod, nem pedig a létrehozó progit, lehet, hogy kitaláltak a megalkotói ezt az egész oldalas förtelmet...
Mivel szükségem van a progira (más hasonló appok nekem 6-os Android on nem működtek), az lett a megoldás, hogy megvettem a Plus változatát 800 Ft-ért, abba nincs reklám. Illetve: meglátjuk, tényleg megoldás-e, vagy kidobtam 800 forintot
-
punky10
addikt
válasz
SimonJanos #101900 üzenetére
De ha szerinted az FW- ben van beépülve a reklám, akkor mit ér az újrahúzással?
-
ctibor
senior tag
válasz
SimonJanos #101894 üzenetére
OK, nekem is úgy tűnik, csak furcsa, mert a Huawei végül is nem egy sufni gyártó, ráadásul ez a mostani csúcskészüléke (200.000 + Ft).
Ők tették volna bele gyárilag? ?
-
Wolfskin
őstag
válasz
SimonJanos #94293 üzenetére
(gen, a multiscreen, alul, középen a home gomb helyén egy nyíllal tudod előcsalogatni, és a kompatibilis alkalmazások esetén egy fix gombként is megjelenik a jobb alsó sarokban. de úgy láttam, mást is zavar...
nekem 4.1.2 van rajta, jobb a 4.4? hogy kell rátenni? érdemes?
találtam appot is, ami elmulasztja, de ehhez is meg kéne rootolni...
amúgy beigazolódni látszik az előítéletem, a note3 telefon és a t420s közé épp felesleges kategória ez a tablet. mondjuk amíg nincs szemüvegem, jobban látni mint a telót, meg wc-n kényelmesebb olvasni, de munkára (nem autocad-re gondolok, csak mondjuk egy fájlt fel/lecsatolni, adott helyre lementeni) nem alkalmas. most is ilyen hosszú szöveghez már elővettem a laptopot, elkezdtem azon, de azon nem lenne türelmem hozzá. pedig hacker keyboard van rajta, ami a gyári billentyűhöz képest istenes. sajnos az anysoft keyboard-t nem tudja kezelni...
az opera nekem is a 12.17 (talán) van még fenn(vagyis portable), de én is csak bizonyos funkciókhoz hazsnálom (pl a google képkeresőben ki lehet kapcsolni a java-t). de a firefox kiegészítőkkel 90%-ra megközelíti a funkcionalitását. csak azt nem tudja egy böngésző sem, csak a nagyon labilis avant browser, hogy jobb klikk + görgetéssel tabot váltson. a firefoxban van rá kiegészítő, de ahhoz a tab sáv fölé kell vinni az egeret... macerásabb.
-
Sungoo
addikt
válasz
SimonJanos #94277 üzenetére
A gyári naptártól hányingerem van. Most találtam alternatívát, elleszek vele.
A többieknek is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #85604 üzenetére
A menü megjelenítése csupán egy parancsikon. Meghívsz egy activity -t. Nem nagy ügy. A váltás viszont egy másik dolog. Arra nincs API. Android SDK -val nem tudsz rá alkalmazást írni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
SimonJanos #85544 üzenetére
A trial verzióról magam sem tudtam. A 72 óra szinte kevés is, hogy az ember kitapasztalja a számtalan lehetőséget, az oldala kiváló támpont az ismerkedéshez.
-
S e t h
nagyúr
válasz
SimonJanos #85518 üzenetére
Fel is soroltad kb a naptár alkalmazások krémjét, ezeknél aligha találsz jobbat, főleg ha csak az ingyenesek között keresel.
Én is egy fizetősben találtam meg azt amiben naptár+feladat együttesen jelen van és nem kell külön alkalmazásokkal bajlódnom. -
ZeratulX
tag
válasz
SimonJanos #85518 üzenetére
-
ZeratulX
tag
válasz
SimonJanos #85516 üzenetére
Projectkezelőnek egyértelműen a legjobb a Trello. Itt az app. Viszont ez meg nem naptár. Cserébe multiplatform, weben a legkényelmesebb. Sok szó esett már róla, olvass kicsit vissza a keresésben!
Naptárnak / határidős cuccnak nekem az UpTo jött be, főképp az átlátszó widgetje miatt. Nem túlkomplikált, mint a Business Calendar. Sokan utóbbit szeretik - szerintem hányás.
Kombót nem tudok. A Trello viszont nem pótolható, ha bármi komolyabbat művelsz, ráadásul nem egyedül. Felér egy CMS-sel.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #85396 üzenetére
Több lehetőség van. Alapból ez egy egyszerű parancsikon lenne. A gond az, hogy a gyári Launcherekben nem tudod listázni az alkalmazások activity -jeit. Az biztos, hogy Apex -ben van ilyen lehetőség. Vagy, telepítesz egy parancsikon készítő alkalmazást. Én az Xshortcut pro -t használom. Az automatizálók is be tudnak hívni activity -t. Ha van root, akkor a megadott feltételek alapján a váltást is meg tudják oldani. Én "külsős" képernyőzárat használok. Abban van lehetőség arra, hogy ha az otthoni wifin vagyok, vagy egy bizonyos BT. eszközhöz csatlakozik a teló, akkor ne kérjen kódot a feloldáshoz.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
SimonJanos #83933 üzenetére
Itt van az én kamu amerikai címem. A fakenamegenerator.com-on tudsz csinalni.
Your Account>Manage Shipping Address>Enter new address ide beírod, majd kijelentkezel és újra be.
-
beg
veterán
válasz
SimonJanos #83935 üzenetére
"A megírt hozzászólásaid az elküldés után 5 percig megnyithatóak szerkesztésre, 5 perc után eltűnik a szerkesztés gomb. A szerkesztés gombra nyomva 15 percig lehet módosítani a hozzászólást, ennek letelte után a szerkesztett hozzászólást nem lehet elküldeni. Ha valami még eszedbe jut, akkor szerkeszd a hozzászólásod és ne írj újabbat. Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is."
-
válasz
SimonJanos #83935 üzenetére
Jól elbeszélgetsz magaddal.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
SimonJanos #83927 üzenetére
De két hozzászólással utána leírtam a megoldást is
Legalábbis nekem az amerikai címet használva enged letölteni.
-
gulyasa
őstag
válasz
SimonJanos #71306 üzenetére
Semmilyen geoláda, tracking, stb. játékokat nem űzök.
A általam keresett app egyszerű túrázáshoz kell, amiben benne vannak/kezeli pl. a "színes" túra útvonalas térképeket, rögzíti/kimenthető a megtett útvonal (pl. KML-be).
És ha már létezik, akkor warez nélkül is ingyenes lehetőséget keresek...
(Pl. a Navitel pont nem ilyen... :\ ) -
törölt tag
válasz
SimonJanos #71236 üzenetére
Én általában E-Robotban használom a "shellparancs futtatása" műveletet. De van script manager program is. A "gomb" se nagy cucc, hiszen van a Terminal Emulator -nak parancsikonja, amiben bármilyen parancsot tudsz egy ikonhoz rendelni. Ami az újraindítást illeti, Elixír2 -ben is van újraindító kapcsoló. E-Robotban meg parancscsoportot lehet csinálni, annak meg parancsikont. Arra bökve, feldobja a csoport parancsait. Csak be kell állítani a tetszőleges shellparancsokat. Pl. egy csoportba tenni a
reboot -p
reboot
reboot recoveryparancsokat. Máris kész a választható kikapcsolás menü, "csináld magad" módra.
External Keyboard Helper -ben, külső billentyűzeten, gombot is dedikálhatsz hozzá. Szóval, van egy pár lehetőség.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #71198 üzenetére
Meg egy kicsit többet tud. Mondhatni mindent műveletet, ami Androidon lehetséges.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #71193 üzenetére
Android Terminal Emulator.
su
enter
reboot
enter -
Baku
aktív tag
válasz
SimonJanos #44484 üzenetére
Nos amiért én szerettem és használtam 3 éven át a Fringet:
Többnyire szépen, és jól futott Symbian-on, és az összes hasonló program
közül magasan ez generálta a legkisebb adatforgalmat, és ez
nekem fontos volt, amikor 25€-t fizettem 1,5 Gb mobilnetért....
Ez volt akkor az egyetlen, amivel video csevej ment oda-vissza mobilon,
3G kapcsolatnál kiváló minőségben, nem túl nagy adatforgalommal.
A Fring out is működött rendesen, fizettem, és olcsón hívtam itthon mobilt és madzagost is...
Hogy most, androidon milyen lesz, az majd kiderül nemsoká....
Akkor még (2010-2012) a Vibernek, Google Talk-nak, HangOuts-nak híre-hamva sem volt,
a Skype fogta a gépet, ezerrel tekerte a byte-okat, és még szar is volt... -
tomy86
addikt
válasz
SimonJanos #44419 üzenetére
Próbáld ki a BitKnights féle szótárt! Régebben használtam, akkor nagyon jó progi volt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
SimonJanos #44417 üzenetére
De régebben működött rendesen. Nem kellett neki semmi.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
SimonJanos #44407 üzenetére
Üdv!
Ez nekem is fönt van, de mikor rákattintok, h kimondja a szót, "A(z) Szótárak alkalmazás sajnos leállt". felirat fogad. Nálad nem? -
törölt tag
válasz
SimonJanos #44408 üzenetére
Két panel az állóban is, sőt inkább három. Csak egy látszik. De oldalra húzással átlép a másik panelra. Ha a jobb ablakban vagy, akkor ha a balról, jobbra húzást középről indítod, akkor átlép a bal ablakba. Ha ugyanezt bal szélről kezded, akkor jobb és bal ablak nézetben is egy kisebb ablakban a meghajtólista jelenik meg. Bocs, ha zavaros, de ha kipróbálod, rögtön rájössz.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #44404 üzenetére
Solid Explorer tudja. 2 soros megjelenítés esetén akár soronként is. Sőt, előbeállítás sem muszály, mert a kétujjas nagyítás is játszik.
-
gmark247
tag
válasz
SimonJanos #42736 üzenetére
Rootolt készülékre lehet reklámmentesítő alkalmazást tenni. Nálam semmilyen apróhirdetés nem ugrál.
-
wardemi
senior tag
válasz
SimonJanos #41527 üzenetére
Jobb mint ami az abbyynak van? [link]Semmis visszaolvastam
-
mcsm88
senior tag
válasz
SimonJanos #41527 üzenetére
Magyar ékezeteket felismeri?
Betűtípusokat hogy kezeli, "ritkán használtakat" lehet vele felismertetni? -
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #41520 üzenetére
OCR
... és íme a befutó:
INGYEN!
Textfee (Texterkennung mit der Textfee)Kicsit lassú ez is, de a legjobban teljesített!
-
air
nagyúr
válasz
SimonJanos #41516 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
SimonJanos #39587 üzenetére
"A K9 tökéletesen jelez, mindenféle beállítás nélkül."
Ez így biztosan nem igaz. Ha beállítod a push-t, akkor jelez, de ehhez folyamatosan a háttérben kell futnia. Míg a Gmail kliens nem fut a háttérben, azt a fiókot a rendszer belső folyamatai ellenőrzik.
"Mindkettő a @gmail.com-os szinkronizációt használja"
Ezt pontosan hogy érted? Mire használja a K9 a "@gmail.com-os szinkronizációt"? -
user112
senior tag
válasz
SimonJanos #39524 üzenetére
Nekem ezekkel a kliensekkel az volt a bajom, hogy nem jelezték a mailt autómatikusan, csak miután beléptem. Persze biztos én nem találtam meg a megfelelő beállítást. Ez csak a gyári email (nem google) tudta nekem produkálni.
-
ncc1701
veterán
válasz
SimonJanos #25726 üzenetére
Battery Monitor Widget Pro És még egy rakat mindent tud.
-
LonGleY
veterán
válasz
Nálam jó volt a Battery Full Notification.
Egy ilyen apró rendszerprogramnál az SD-re helyezést nem teljesen értem. Ennyire kevés a belső tárhelyed? A memóriából ígyis csak 2 MB-ot fog foglalni, és még az is lehet, hogy nálad emiatt nem szól, mikor feltöltött.
-
Tyer
őstag
válasz
SimonJanos #25732 üzenetére
Pl Gsam battery, battery indicator
-
Tyer
őstag
válasz
Sok van... Szinte az összes akku kijelzö app tudja...
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #24147 üzenetére
A Mint.com Personal Finance nem a telefon és nem is az Android miatt nem kompatibilis. Egyszerűen nem lehet Magyarországon telepíteni.
-
helixP
nagyúr
válasz
SimonJanos #24135 üzenetére
Valszeg a program kicsomagolás közben több helyet szeretne ideiglenesen elfoglalni, mint a rendelkezésre álló belső tárhelyed. Tegyél át pár appot SD-re, akár csak ideiglenesen, amíg települ a program.
-
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #24147 üzenetére
Nyahah - ez bejön! :] Képzett pénzügyes kalóz...
És az eredeti kérdésre is megoldás lehet a sync révén.Viszont az i-érából magával hozott némi kellemetlenséget is: az előfizetés (és a pro funkciók) ára kissé karcol... Anélkül nem tud exportot, több forrást, ismétlődő bevételeket stb. Leírás alapján így eléggé kiheréltnek tűnik ingyenes használattal.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #24076 üzenetére
Az addig rendben van...értem én
próbáltam hozzárendelni az emulátor gombjaihoz többféle másik fizikai gombot is, de semmi, mintha figyelmen kívül hagyná a négy irányon kívül a többi gombot....de majd kiokoskodok valamit, olvastam a telefonom ( Xperia Pro ) XDA-s topic-jában, hogy van egy flash-elhető zip, ha valami gebasz lenne a gombkkal.....megpróbálom, elvégre ez az app a legjobb SNES emulálásra.
(#24078) w.miki Erre tessék
-
fatal`
titán
válasz
SimonJanos #24072 üzenetére
Jóeséllyel egyik sem, legalábbis nem rendesen. Mivel kb minden eladott 1 milliomodik telefonon (vagy most már annyin se, mert nem is nagyon gyártanak) van billentyűzet, ezért a kutya nem foglalkozik vele.
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #24072 üzenetére
Na igen, ez engem is érdekelne. Kipróbáltam már párat, van amiben lehetőséget ad a billentyűzet gombjainak használatára, de a fel-le-balra-jobbra-n kívül másra nem reagál, pl: a super gnes.
-
ncc1701
veterán
válasz
SimonJanos #24062 üzenetére
Li-ion akkut kifejezetten egészségtelen fullra tölteni. A mágikus szám a 3.92V.
Full töltésnél felmegy 4.2, újabban 4.3V-ra is, itt csak 3-500 ciklust bírnak, míg 3.92V-ra töltésnél akár 6000-et is.
-
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #24058 üzenetére
Az app uninstall mindent töröl, egy napja beszéltük. Csak az SD-n hagyott mappák maradnak, ennek egy részére tud figyelmeztetni a CM.
BFN: Ez a lényege. Amúgy más % is állítható neki.
-
ncc1701
veterán
válasz
SimonJanos #24058 üzenetére
Ez a progi tud olyat, h adott akku feszültségnél megszólaltat egy általad beállított hangot:Battery Monitor Widget Pro
Be tudsz állítani minimum feszültséget, maximum feszültséget, és még azt is, h picsogjon, mikor 100%-ra töltött. -
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #24037 üzenetére
SimonJanos / Tyer: Root nélkül nem tud kilőni olyat, amit a multitask-ból kihúzva amúgy is bent ragad. Megeszi a 13 megáját, így 1 GB RAM alatt hosszabbtávon felejtő (kevesebb a maradék memória, ha ez is fut). Az akkuikon tetszik (bár megcsinálnák a Notification Toggle-ben!), a töltés dologban részben van igazság. A fényerőt nálam a YAAB állítja, a WiFi-t / GPS-t én is ki szoktam lőni, ha nem kell, a screen off time mindegy, mert lezárom, ha nem kell a teló - így a spórolás része odafigyelés mellett nem érvényesül. Szimpatikus, szépen animált, de valahogy annyi értelmét mégsem látom (ráadásul a "Details Today"-re befagy).
-
Tyer
őstag
válasz
SimonJanos #24037 üzenetére
Huh, ez elég jónak hangzik.
GSam-hoz képestez miért jobb, és esetleg miben rosszabb? -
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #23884 üzenetére
A Unified-ban az lepett meg leginkább, hogy támogatja a foobar2000-et. Bár nem használom rendszeresen, de jóságos darab, nagyon sokmindent támogat. De elraktam a Goldworm-t is rosszabb időkre. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #23882 üzenetére
A Goldworm Remote Control miben különbözik az Unified Remote-tól?
Miért épp PocketCloud? És a TeamViewer?
A Fing tényleg király, pont, itt nincs appelláta. :] Én azzal indítom a gépem naponta.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #23699 üzenetére
Legalább akkor a programot linkeld, hogy egyszerűbb legyen megtalálni.
EveryTrail ill. EveryTrail Pro
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #22576 üzenetére
Ez az RSS feed kicsit más, mint a gReader. Olyan, mint gépen az uTorrent-be, hogy ha a torrent oldal támogatja, akkor be tudod tölteni RSS-ben a frissen felkerült cuccokat. Be lehet állítani szűrést, hogy mi az, amit automatikusan le is töltsön a tTorrent. Na meg amire rányomsz, azt is le tudod tölteni, nem kell belépni az oldalra.
-
dokee78
félisten
válasz
SimonJanos #22026 üzenetére
A Dropboxot ha SD-n tárolod akkor kijelentkezik időnként.
-
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #21855 üzenetére
Lehet a sima MyTracks is elég lenne neked.
-
válasz
SimonJanos #21552 üzenetére
Van új Mobimouse... Csak valami hasonló kéne Adnroidra. Nem pont olyan, de jó lenn, ha nagyjából úgy működne, hogy rmutatsz, és kiírja a szó fordítását.
Esetleg olyan szótár, amire könnyen lehet átváltani egy pdf olvasóból menet közben? -
fatal`
titán
válasz
SimonJanos #21436 üzenetére
Egyikkel se, a linkelt samba megosztás kell + ROOT. De ennél szerintem egyszerűbb, ha FTP-t használsz és ahhoz root sem kell.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #21435 üzenetére
... ami érdekelne ha már hálózat: hogyan tudom ugyanezt "Android-ról" megtenni (mappa megosztása, Windows környezet) - ES FE, TC? Nem FTP, hanem LAN lássam / Windows.
Ok, van a Samba Filesharing for Android, de hátha...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #21430 üzenetére
Nagyon jó!
Tök egyszerű és van ugye master pwd is, mondjuk a Windows user belépéshez nem árt jelszó
-
stefi68
addikt
válasz
SimonJanos #21426 üzenetére
Nos, ez az AirStream is egyszerű, működik!
A PC programját feltelepítve láthatóvá teszi az összes meghajtóm.
Le is játssza a zenéket, de szerintem lassabban vele a böngészés mint a TC-s megoldással, ráadásul PlayList sincsen.(#21428) LonGleY: Nos, igen ezek csak fél megoldások, de legalább működnek...
-
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #20753 üzenetére
Nálam teljesen jó, mindig méri a távot (ingyenes verzió).
Lehet, hogy nem kapott elég jelet? Nekem zsebekben, táska vállpántban, övtáskában remekel, a táskán belül már nem. Más ötletem nincs..
Tyer: Az Endomondo (Pro) is tud HR-t. Mi az, ami nem jött be rajta?
-
Edi77
őstag
válasz
Runtastic Pro-t használom, sosem hagyott cserben és eléggé pontos is...
-
Tyer
őstag
válasz
Én sokáig kerestem a tökéletes appot, de nem találtam meg
De ami a legjobb szerintem a Runkeeper.
Elöször is ingyenes, másodszor meg ez az egy amihez tudok HR adatokat társitani külsö egysegröl.
Valahogym indig ehhez tértem vissza...
Endo nekem nagyon nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged