- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
D1L1ZS #175366 üzenetére
Köszönöm! Azt hiszem ha ez így van akkor én is inkább a következő fizetésnél elengedem az éves 4300 forintott és jöhet a Pro. Egyébként én is úgy vagyok vele, ami megéri arra nem sajnálom az egyszeri több pénzt. Több cuccot is vettem már így. Pl. 4-5 éve az AdGuardért fizettem ha jól emlékszem 24 darab ezrest. Nem kevés , de simán megérte.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
D1L1ZS #175361 üzenetére
Ja, bocsi! Én annak idején az ingyenesre fizettem rá és azóta évente újítom. Azt nem figyeltem hogy van direkt pro változat is. Megjegyzem az értékelésem amit adtam rá, megtalálható ott is, úgyhogy szerintem egy kalap alá tartozik. Na meg valószínűleg a tudása is ugyanolyan mint a másiké. Természetesen ha ez lifetime akkor egyértelműen jobban megéri. Amúgy te úgy gondolod, vagy valahol le is van írva hogy lifetime? Én nem találok ilyent. Mindenesetre ha valóban az akkor novemberben én is inkább megveszem. Olcsóbban jövök ki és nem is kell többet foglalkozni vele.
-
Faterkam
addikt
válasz
D1L1ZS #175270 üzenetére
Átnéztem, de semmi, a neten csak azt írták, A Google kényszerített leállítás/tiltás. Most az ADB Appcontroll progival nézem, de nem találok olyat, hogy Google news, (Discovery) Nem tudom mit szedjek, tiltsak le. Csak a Google tiltással nem jön elő! :/ Csak nem tudom, hogymi más hátrányt okoz, ha a Google tilva marad
-
GEPESZ66
veterán
válasz
D1L1ZS #175263 üzenetére
Rájötttem a megoldásra,nálam működött.
Samsung A53.
Az még nem volt elég,hogy az adaptív akkukezelés is ki volt kapcsolva,még azt is ki kellett kapcsolni,hogy a nem használt alkalmazások alvó állapotba kerüljenek.
Eddig még ezek után nem kapcsolta ki.
Viszont azt nem tudom,hogy ha a Facebook-on rákattintok egy linkre,azt vizsgálja-e?
Az Eset vizsgálja ezt is,nem csak a Messenger -en küldött linkeket. -
DrKapocs
őstag
-
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #174920 üzenetére
Most kipróbáltam a mask browser, mises browsert is.
Ezek kb. 5 perc után repültek a telefonról!
Széteső UI elemek, görgetés kb 60 Hzen megy, fájt a szememnek...
Quetta jó lenne, annak van véleményem szerint a legjobb UI kinézete, de annál is a görgetés sebessége a kizáró tényező...
Egyelőre marad a Lemur!
-
DrKapocs
őstag
válasz
D1L1ZS #174910 üzenetére
A böngészőimben nincsenek könyvjelzők, azokat külön, a Raindropban kezelem. Emellett egy start.me oldal a kezdőlapom, ahová fel tudtam vinni a leggyakrabban használt oldalakat. Így minden platformon, minden böngészőben, mindig ugyan az az oldal fogad. Jelszavak sincsenek egyetlen böngészőmben sem, azokat pedig a Safeincloud tárolja. Ezek miatt gyakorlatilag bármilyen böngészőre való váltás pillanatok kérdése. Így sajnos ezt az import dolgot nem tudom.
-
svgyula
addikt
-
Blaster
junior tag
válasz
D1L1ZS #174546 üzenetére
A Facebook-kal valóban vannak problémák, de nem a Beeper oldaláról... Nálam működik, de az új neveket és az avatarokat nem húzza át egy ideje, hanem azonosítókon futnak az emberek (kivéve azok, akikkel már régebben beszéltem a Beeper-en keresztül). Az inapp changelog-jukból látszik, hogy folyamatosan küzdenek a dologgal.
Viszont az, hogy be tudod állítani pontosan, hogy pl. a Discord mely csatornáit jelezze és kezelje, az fenomenális, ahogy az SMS és a Signal is pöccre megy. A Facebook meg mindig is fos volt külső alkalmazásokban (még a sajátjukban is sokszor), de ez a Meta igénytelensége...
-
-
crok
Topikgazda
válasz
D1L1ZS #172020 üzenetére
Meg, persze, többféleképp is, pl.:
- wireless adb + termux
- wireless adb + Shizuku + termux + rish
(a rish a Shizuku saját kis script-je ami bedob adb-be, elérhető Shizuku-n belülről)
- wireless adb + LADB (vagy egy nem hivatalos GitHub build ingyé')
Ne felejtsd el bekapcsolni az USB debug mellé az USB debug security settings-t is. -
joelke HU
őstag
válasz
D1L1ZS #171674 üzenetére
Esetleg próbáld ki a tevékenység lauchert [link]
Keresőjébe írd be hogy Háromgombos navigáció
Nekem Motorola van de csak így hozza elő azt, amit te is keresel.Illetve van még egy mód, ami nem tudom nálad működik-e. A kezdő képernyőre tegyél ki Beállítások widgetet amihez hozzá lehet rendelni a háromgombos navigációt. Nálam az is ugyanazt a menüt hozza be, ahol a gombok sora felcseréhető.
-
Elemental
addikt
válasz
D1L1ZS #170827 üzenetére
Jó ötlet.
Dual clonert találtam, ennek semmi engedélyt nem kell adni.
A klón alkalmazásnak nem lehet widgetet kitenni? -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
D1L1ZS #168184 üzenetére
Nálam AMDroid helyett Caynax féle Alarm Clock PRO van használatban évek óta, bár Xiaomi telókat messziről nézegetem csak, szóval nincs ilyen irányú tapasztalatom, viszont P30 és most S23 telón full képernyőn indul, szundi / leállítás gombok egyből elérhetőek, sőt Garmin órámon is el tudom érni ezen funkciókat
-
BitRider
senior tag
válasz
D1L1ZS #168058 üzenetére
Ezt a Niagara-t launchernek hívni is erős túlzás. Ez csak egy appkereső.
Nekem még mindig sokkal intuitívabb az, hogy kirakok mindent 3 screenre, illetve egy attól függetlenül tekerhető alsó sávra (Nova Launcher Prime ugyebár), és a maradék appot sem egy hosszú listában meg név alapján keresem, mint egy fasz, hanem az app drawert is szépen kategóriákra bontottam. Mindennek megvan a megjegyezhető helye a widgetekkel együtt, ami által izommemóriából lehet tolni a dolgokat és sokkal több hasznos infóhoz jutsz, mint egy listából.
Értem, hogy cserébe az ilyet fél perc beállítani, de a praktikumról eszerint nagyon más elképzeléseink vannak (ami persze nem baj). A Smart launcherrel is ez volt a bajom emlékeim szerint, ha a bal oldalról előhúzható lista helyett egy hasznos screen is lehetne akár. Nem véletlen, hogy az Apex / Nova ennyire népszerű, nehéz jobbat kitalálni egy rendesen beállítható többképernyős rendszernél, ami a widgeteket is rendesen kezeli.
-
Fall-N
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
D1L1ZS #167460 üzenetére
Ha már Nova Beta:
Nálam korábban is, most is gond, hogy nem jegyzi meg az alkalmazástár pozícióját. Hiába van bekapcsolva az opció, rövid időn belül visszaáll az első oldalra.
Korábban emiatt tettem vissza a playes verziót, lehet, hogy most is ez lesz.
(Telefontól független a hiba, Xiaomi-n és LG -n is ilyen) -
DrKapocs
őstag
válasz
D1L1ZS #166543 üzenetére
Hát, nem tudom. Sokat olvastam mostanában a témában, mindenféle összehasonlítást, de ilyen noname VPN-t én nem próbálnék ki. Kb. mind ugyan azokat az ingyeneseket ajánlják, pl. Proton, privado, stb. De azt is hozzáteszik, inkább vásárolj fizetőst. Minden netes forgalmad átküldeni egy noname szerveren... kecskére káposztát eset. A Proton free szerintem nagyon jó, a tesztek szerint is.. Én 1 hónapot Proton prémiumban voltam. Jó, csak drága. Utána vettem Cyberghostot, 18 hónap 13 eFt volt. Nekem ennyit megért.
@WhiteWalker: Ugye nem Youtube prémiumhoz kell a török VPN? Ha ahhoz kellene, akkor ne törd magad, nem fog összejönni. A Google bezárta a kiskaput.
-
Somatom
veterán
válasz
D1L1ZS #165826 üzenetére
Hát igen. A szobámban kirakom TV -re a képet/hangot és az ágyból, hanyattegérrel kezelem a tabot. Egyáltalán nem esik kézre, hogy egyik aktuális, droidos böngészőben sem tudok egérrel zoomolni. Egy régi (68 -as) Firefoxban ez még megy. Legalább a Samsung megoldhatná, ha már támogatja a külső megjelenítős használatot.
-
Somatom
veterán
válasz
D1L1ZS #165229 üzenetére
Változó háttérkép? Nuku csingilingi. Fekete és slussz.
-
joelke HU
őstag
válasz
D1L1ZS #165221 üzenetére
Az új béta nova színekben is igazodik a háttérképhez. Az Adaptive you ikonpakkal meg az ikonok is.
Akik meg értetlenül állnak a nova használata előtt, azoknak javaslom nézzenek egy-két youtube videót meg, hogy milyen szinten variálható főleg egy kustom widget cuccal. Nem véletlenül még a mai napig is a legnépszerűbb indító.
Nálam alap. Főleg, hogy a gyári Motorola launcher olyan fapados, hogy szavak sincsenek rá. -
mizoli
addikt
válasz
D1L1ZS #161140 üzenetére
A Via kicsi, gyors, és egész jó, nekem is tetszik, régen az volt a kedvenc, de sajnos nem minden weboldalhoz használható.
Pl. a Vodafone belépés nálam nem megy rajta. De a Samsung browseren sem, és a Soulon sem.
Egyedül az Operában működik rendesen, úgyhogy nekem a Vodafone account a tesztoldalam 🙂 -
lanszelot
addikt
válasz
D1L1ZS #160155 üzenetére
Samsung ba nem volt sd kártya.
Nem csak a feloldás.
Minden belassul.
Elindítok bármit és borzasztó lassan indul.Töröljem le, nem megoldás.
Mivel random a lassulás, el tart majd hónapokig.Samsungba bevittem, szervíz futtatott valamit, de mivel épp nem volt lassú, így azt mondták semmi baja.
Nem tudom generálni, vagy kötni vmihez a lassulást.
Csak gondol egyet és használhatatlan.
Gondolom ekkor van a progiban a bug ami tele rakja a memóriát. -
Bozek
nagyúr
válasz
D1L1ZS #159780 üzenetére
És ha valaki megtalálta, de nem akarja visszaadni? Hidd el, jobb, ha valahol bejelented és papírod van róla, hogy te mindent megtettél. Ha esetleg a megtaláló bűncselekményben használja a telefont, nem lesz egyszerű lemosni magadról, hogy nem te voltál, ha nincs róla papírod.
-
Cs1csó
titán
válasz
D1L1ZS #159776 üzenetére
Az IMEI szám letiltásával már próbálkoztatok? Ezt - gondolom - a szolgáltatótól lehet kérni. A rendőrségre nyugodtan lehet menni nyugodjatok meg nem kezdik el nagy erőkkel meg bemérő autókkal keresni. Csak lesz egy papírod arról, hogy az a telefon lopott, sőt lehet ezzel a rendőrségi papírral a szolgáltató is jobban tud segíteni mind a megtalálásban mind a letiltásban.
Mert ez egy olyan ügy amiben gyakorlatilag csak a szolgáltató tud segíteni ő tudja megmondani, hogy ha használni kezdik melyik cella felől jön a jel és hogy MILYEN számokat hív - esetleg a híváslista alapján ki lehet deríteni kinél van a telefon - -
Somatom
veterán
válasz
D1L1ZS #159440 üzenetére
Itt még nem. Én az Androidpolice -on láttam.
-
aldebaran
addikt
válasz
D1L1ZS #159193 üzenetére
Időjárás és Radar
-
crok
Topikgazda
válasz
D1L1ZS #158975 üzenetére
Az egy IMAP4 capability - ha a szerver jelenti hogy tudja akkor a FairEmail alapból használja. Ha bazirgálni akarod akkor átállíthatod időközönkénti frissítésre (mikor is x percenként lekérdezi a szervert) de alapból ha a szerver tudja akkor fenntartja a kapcsolatot a kliens és megy az IMAP IDLE. Egyébként a Settings -> Receive tab -> itt vannak a beállítások de max. a Quick sync-en kívül neked semmit mást nem kell állítgatni.
-
batagy
őstag
válasz
D1L1ZS #156201 üzenetére
Szia!
Hú, ez szuperül hangzik.
Nekem is van a mérlegen kívül egy Amazfit Band 5 és a ZEPP is telepítve van.
Eddig külön fiókkal használtam őket (Egyik Xiaomi fiók, másik Google), most migráltam egy másik telefonra, és ott már közös fiókot használok. De ezt a lehetőséget még nem vettem észre.Máris kipróbáltam!
Nagyon állati!
Tényleg úgy működik, ahogy leírtad!
Benne van a ZEPP-ben a mérleg is (most 1 napja, mióta ugyanazt a fiókot kezdtem használni a MI Fit-ben is).
Ott van minden adat, a testzsírszázalék, BMI, egyebek is.Ráadásul, ez élőben feldobja az ablakot ha ráállok a mérlegre!
Köszönöm!
Gyuri -
Fall-N
veterán
válasz
D1L1ZS #150823 üzenetére
Én meg Smart Launcher 5 + Icon Pack Studio kpmbót használok. De amúgy sem érdekel az ikon, mert lehet témázni, másrészt a legtöbb eredeti ikon béna, meg sosem egységesek. Ahány fejlesztő annyifajta ikon.
Szövegtördelés engem sem érint, mert nem nézek desktop honlapot. Elég szégyen ha valamelyik honlap nem adaptív és nem igazodik az eszközhöz.
-
bhonti
aktív tag
válasz
D1L1ZS #150787 üzenetére
Én is köszönöm, kipróbáltam, a megfelelő opciót beállítva úgy tűnik megy a lapozás is benne a hangerő gombokkal... legalábbis egyelőre az androidos médialejátszón megcsinálta a dolgot a rákötött Mac billentyűzettel.
+1: rá lehet arra is venni, hogy függőleges legyen a böngésző - pl. elfordított monitorhoz. Szóval több szempontból is bíztató a működése!)
-
hangyász2
aktív tag
válasz
D1L1ZS #147029 üzenetére
Pont ugyanezt gondolom. Nekem egyedül az alsó sáv fapados, legalább nyíl és mondjuk home lehetne, és ha frissítene lefelé húzással, meg is tartanám.
Somatom
Az oké, hogy azokat a feature-öket tudta, ami neked kell, de nekem meg az a furcsa, hogy azzal a lassúsággal, instabilitással hogy tudtatok együtt élni, és relatíve erős vas van a telómban. Kb. évek óta bármikor bepróbáltam, egy percet se bírtam vele. Pedig asztalin Firefoxom van, amióta létezik. És ublockért ülni tudnék a másik böngészőmön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest