Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Van a Newpipe androidos youtube kliens. Ez tud letölteni, háttérben való lejátszás, kis nézetben lejátszás, reklámmentes stb. Egy dolog hiányzik belőle a playlist. Githubon erre van megoldás de fogalmam sincs mit, hogy, hogyan kéne csinálnom. Itt van amiről szó lenne: [link]
[ Szerkesztve ]
PS5
-
st6969
őstag
"Solid Explorer-rel létrehozok egy LAN/SMB kapcsolatot, így lehet egyből streamelni,"
Ez így akár arra is alkalmas lehet, hogy a Folder playerrel a pc-n lévő mappákból játtszak le zenét a telefonról indítva? Ez jól jönne kertben grillezéskor bluetooth hangszóróval (Azért a Folder player, mert mappa szintű lejátszást tud, méghozzá úgy, hogy nem teszi ki rögtön az elindított számot teljes képernyőbe, hanem látszik a mappa többi eleme is, így bármikor gyorsan át tudok váltani egy másik dalra)
Köszi -
quailstorm
nagyúr
Galaxy S i9000 Mackay 4.4.4 alatt jelentkezik a probléma, előtte hónapokig hibátlan volt.
Most én is bedurvultam és adatvédelem alatt benyomtam neki a kussoltatást, majd kiderül ébreszt-e ezután, mert az Amplify megmutatja, hogy még 6 szolgáltatás kapcsol hozzá, amit nem nagyon látsz alkalmazások menüben (rendszerappok).Remélem ettől az e-mail fog látszani. Mert értesítőLED helyett a kapacitív érintőgombok világítanak. Elég feltűnő, azonnal látom ha fontos e-mail gyütt.
(#77926) darvinya: annyira nem tetszik, de ha nem lesz más lehetőségem megpróbálom
-
kovisoft
őstag
Ingyenes zenelejátszónak én a MortPlayer-t ajánlom.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zseko
veterán
Galaxy Spica telefonnal kezdtem, először én is hittem a 'csodaprogramokban' , de azt tapasztaltam hogy néha némelyik többet ártott mint használt, így elhagytam őket, és azóta én is azon a véleményem vagyok hogy feleslegesek. Egy root és egy autorun kezelő 100x többet ér. Mert azért a feleslegesen futó, soha (pl. Play Zene) vagy ritkán használt alkalmazások erőszakos beerőltetése a memóriába nekem dühítő. Az legyen benne amit valóban használok, ne az amelyikről valamelyik
f..zprogramozó kitalálta, hogy 'nekem kellhet'.
Néha szoktam üríteni vagy ritkítani a listát és a néha a memóriát is, de különösebben nem foglalkozom vele.HR24.hu
-
BullZeye
veterán
1GB ramnál kilőttem mindent, de sokat nem segített, rendszer gyorsabb nem lett, memória több lett, de nem annyival, hogy FF kényelmesen megjegyezze mi volt megnyitva, és ne akarja újratölteni.
3GB ramnál nem foglalkozom semmivel, és így is rendszerint van 1GB szabad ramom, eddig 1x sikerült 600 körülre levinni, de akkor tényleg minden futott. Ha belassul a telefon, rendszerint az appok kilövése nem segít, ilyenkor kap egy újraindítást, és megint jó minden.
Amit lehet memóriába erőltetek, mert nem szeretem mikor 0.5-1 másodpercekre megakad a rendszer mert újra be kell töltenie pl launcher-t, vagy swiftkey-t, vagy akármit amit gyakran használok. Ha túl sok program fut, és már nem találom hogy mit használtam, akkor nyomok egy beépített törlést, és tisztalappal, ez kb 2 naponta 1x, de emiatt plusz programot sose tennék fel (gravityboxot nem számítva).
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
kovisoft
őstag
Nekem az a bajom a Fleksy-vel, hogy a balra csúsztatás kitörli a legutoljára beírt szót. Néha (nem is ritkán) véletlenül is megcsúszik balra az ujjam, aztán már törli is a szót. És csak úgy lehet kikapcsolni ezt a funkciót, ha azt a béna kiosztást használjuk, amin egymás mellett van a backspace és az enter.
-
tomek017
tag
Igen, kozben talaltam ilyesfele problemat a Zte topikban, es valakinek a task killer segitett ,bar ez szerintem nem kapcsolodik a hibahoz. Mindegy is, factory reset es mem.kartya formazas.
Köszi[ Szerkesztve ]
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
Értem. Vagy ugyanazt a verziót újra rakni? vagy annak úgy nem sok értelme, arra szolgál a factory reset?
Nem, az se segít."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm, megnézem.
Sajnos nem az igazi. Nem pont arra lett kitalálva, amire nekem kellene. (és nem is free) Az nem gond, ha az appoknál nem mutatja külön a ki- és bejövő forgalmat, de a kijelzősávon szükségem lenne rá, hogy lássam, amikor feltöltés indul el valahova. Olyankor gyorsan ránéznék, hogy melyik alkalmazásnál történik az adatforgalom.centaurium: Köszi, nézegettem korábban a 3G Watchdog-ot, ha nem találok jobbat, akkor lehet, hogy azt választom.
A Speed Meter tetszene a legjobban. Kár, hogy az nem jelzi ki az alkalmazásokat. Még nézelődök, hátha találok valami kis appot, ami minden szempontból megfelelne. -
Bozek
nagyúr
-
teo77
őstag
Köszi, ezt néztem már, de sajnos nem derül ki belőle, melyikben van/volt a fentebb linkelt Hangouts apk. Mert van egy olyan sejtésem, hogy ez az apk a saját gapps "társaival" jobban érzi magát. Vagy tévednék!?
Annak van valami jelentősége, hogy pl valamelyik gapps apk rendszer app vagy utólag teszem fel playről?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
tomy86
addikt
Egy alternatíva: My Backup Root
Közben felfogtam mit írtál , úgyhogy nem jó a javasolt megoldásom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SkyShowtime
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok