- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
Winnie The P #171940 üzenetére
Szerintem jobb. Logikusabb elrendezés, több adat, jobb design.
-
karldergroße
senior tag
válasz
WhiteWalker #166614 üzenetére
Azért, mert itt a fórumon egyesek vallásos módon rettegnek bizonyos szabályoktól, amelyeket beképzelnek maguknak.
-
karldergroße
senior tag
Tud valaki valamilyen (ismert, vagy nem annyira ismert) cloud music player-t, amely képes OneDrive-ba feltöltött flac-albumokat normálisan online lejátszani? Interneten keresgettem, de nem találtam, viszont mivel a magyar leleményes, hátha itt rábukkanok egyre.
-
karldergroße
senior tag
-
karldergroße
senior tag
válasz
helixP #150821 üzenetére
Igen, most már az asztali nézet kevés általam használt honlapnál kell, mert aránylag jók a mobilnézetek. Persze néha kell, mert vannak nagyon bénán megcsinált mobilhonlapok is. Somatom topictárs valószínűleg gyakrabban találkozik ilyenekkel. Nekem az tetszik ebben a böngészőben, hogy teljesen testre szabható a menüje, és rengeteg dolgot elérsz egy gombnyomással. Kényelmes.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #150819 üzenetére
Közben rájötten, text-onlyn tényleg van tördelés, mobil-módban. Mivel az asztali módot nagyon ritkán használom, ezzel én meglennék így. Szóval jó kis böngésző...
-
karldergroße
senior tag
válasz
Somatom #150811 üzenetére
Illetve, hogy pontosítsunk, tud egy text-size-nagyítást, amit te állíthatsz be, hogy mekkora legyen. És ilyenkor tördeli is a szöveget. De nem tud több méretet, csak ezt a kettőt. Pedig amúgy nagyon sok más tetszőleges ebben a böngészőben. A Desktop módot viszont tudja.
-
karldergroße
senior tag
válasz
ZavaBalazs #150625 üzenetére
A Smartlyst app szerintem bejönne. És magyar.
-
karldergroße
senior tag
Sziasztok, olyan mobilos bevásárlólistát keresek, amelyet Windows-OS felületen illetve internetes honlapon is lehet szerkeszteni, azzal szinkronizálni, ahol lehet törölni az olyan előre bevitt árucikkeket, amelyek nem kellenek. Megpróbáltam a listonic-ot, sokat tud, de ragaszkodik pl. ahhoz, hogy az első kategória a babaápolás legyen,ami nekem nem kell.
-
karldergroße
senior tag
A Foldersync-et akartam használni az összes felhő alapú tárolóm bizonyos mappáinak szinkronizálására a telefonommal. Sajnos a Google Drive hitelesítés nem sikerül, mindig a Foldersync gyártójának (Tacit) honlapjára visz, ahonnan nincs továbblépés. Ott feldob egy-két ajánlatot a hibára, egyik sem segít.
Másnál is előfordult ez?
-
karldergroße
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #129978 üzenetére
Nekem alapvetően tetszik. Az alvás-időzítőt mindig használom, örülök, hogy ott van. A like-dislike-gombokat el lehet tüntetni. Engem az zavar a legjobban, hogy az albumon belül a számok listájánál nem lehet látni a számok sorszámát, illetve az albumoknál nem írja ki, hány album van összesen.
-
karldergroße
senior tag
Nem tudom, volt-e már: megjött a 3-as poweramp. Vélemények?
-
karldergroße
senior tag
Létezik olyan app , amivel egy huawei készüléken be lehet állítani az értesítési led színét minden alkalmazáshoz külön?
-
karldergroße
senior tag
Ki tudja, létezik-e olyan alkalmazás, amely tárcsázó/hívó/névjegyzék és sms-küldő funkciókat egyaránt tudja? Köszi előre is.
-
karldergroße
senior tag
Van olyan, akinek tetszik az új Skype? Szerintem botrányos.
-
karldergroße
senior tag
válasz
nfsu17 #110298 üzenetére
Amit az IGo-sok csinálnak, minden képzeletet felülmúl. 2015-ös térképeik vannak, folyamatosan ígérgetik a frissítést és nem történik semmi. Tudja valaki, a megvett dolgok árát egy ilyen alkalmazásnál ezek alapján vissza lehet követelni?? Hisz az alkalmazás használhatatlanná vált gyakorlatilag.
-
karldergroße
senior tag
Android telefonra létezik térkép a Balatoni bicikliútról, vagy valamilyen kiegészítő megoldás a Locushoz vagy a Google-térképhez?
-
karldergroße
senior tag
Azért meg kell jegyezni, hogy ez az iGo nem annyira veri a mezőnyt. A Szülinapp-nál is gyengébb az pl., hogy nem dobja fel a közlekedési táblákat. Nem jelzi előre a veszélyes kanyarokat, mint a Sygic, nem jelez a vasúti átjáró előtt. Szóval ez az iGo ezért a pénzért valószínűleg nem éri meg.
-
karldergroße
senior tag
válasz
tordaitibi #96834 üzenetére
Zabálja az akksit.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Oldman2 #96832 üzenetére
Azt tudom. Én mobiltelefonra kérdeztem: van-e még alternatívája a facebook-messenger-monstrumnak, tehát egy olyan app, ami jelez, ha jön egy üzenet. Nekem a facebook csak üzengetésre kell, a profilomat nem építem, nem osztok meg semmit, viszont néhány emberrel csak így tudok online kapcsolatot tartani. Tehát: ha nem akarom a (FOS) facebook-alkalmazást, tudok-e még valamilyen más alternatívában gondolkodni, vagy legjobb, ha törlöm magam és csak emailen keresztül kommunikálok tovább?
-
karldergroße
senior tag
Milyen Facebook-messenger helyettesítő lehetséges még?
-
karldergroße
senior tag
HM...érdekes.
-
karldergroße
senior tag
válasz
kuksa90 #95059 üzenetére
Azért van ennek az iGo-nak elég baja. Nem lehet csak útvonaltervezőre hagyatkozni. Volt ma egy utam Keszthelyről Veszprémbe és konkrétan egy stoptáblával számomra lezárt kereszteződést nem jelzett, mintha nem lett volna ott semmi, csak jelezte, hogy menjek tovább egyenesen. Szóval az utat kell nézni, és nem az útvonaltervezőt, ez az alaphelyzet. És különben is, ajándék lónak ne nézzük a fogát, ugyeugye...
-
karldergroße
senior tag
válasz
Viktor0610 #94960 üzenetére
Van, persze. 1gb havonta, szerintem max. 300-at használtam eddig. Ráadásul wifiről töltöttem le, de se a WiFivel, se utána a mobilneten nem indult el.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #94955 üzenetére
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #94953 üzenetére
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #94294 üzenetére
És még ezzel kapcsolatos: a tippmixpro.hu oldalt ti tudjátok normálisan nézni ucbrowserrel?
-
karldergroße
senior tag
Tudja valaki, milyen beállításokkal tördeli az UC Browser az oldalakat normálisan? Köszi.
-
karldergroße
senior tag
válasz
hoffman_ #92360 üzenetére
Business calendar. Magasan a legjobb.
Ami zseniális benne: Drag & drop módszer másolás funkcióval. Mint magántanár, nekem ez a legfontosabb: a következő órát egyszerűen átmásolom a másik időpontra olymódon, hogy odahúzom. Van heti nézete és nagyon jó widgetek.https://play.google.com/store/apps/details?id=mikado.bizcalpro&hl=hu
-
karldergroße
senior tag
Kérdés: mivel tud többet a gsam battery monitor pro, mint az ingyenes verzió? Az alapverzió csodálatos statisztikákat mutat, de azt nem árulja el, melyik alkalmazás tartja ébren a készüléket. Vagy csak én nem látom? Vagy van-e jobb alkalmazás, amely elárulja, melyik alkalmazások tartják ébren a telefont?
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #91073 üzenetére
A fejlesztői lehetőségeket megtaláltam. Viszont a wifi keresés mindig elérhető opció nincs meg. Így nem tudom a wifit az e-robottal ki-be kapcsoltatni.
-
karldergroße
senior tag
Az lehetséges, hogy android 6-ból kivették a Beállítások / Wi-Fi / Speciális / A keresés mindig elérhető opciót. Az e-robot működtetéséhez fontos lenne, de nem találom. Ugyanez vonatkozik a fejlesztői lehetőségekre is. Htc m8-ról van szó.
-
karldergroße
senior tag
Nem tudja valaki, E-Robotban hogyan lehet kiiktatni azt a beállítást, hogy a program folyamatosan kiírja a képernyőre a koordinátákat, akkor is, ha a szoftver nem fut az előtérben? Borzalmas idegesítő.
-
karldergroße
senior tag
Na, végre letöröltem a Facebook messengert és letiltottam a fos alkalmazásukat. Nyertem kb. 300 MB helyet és valószínűleg az akksi is hálás lesz. Az Opera mini is tudja a Facebook-értesítéseket, tehát az üzeneteket időben megkapom.
-
karldergroße
senior tag
válasz
oszi666 #89500 üzenetére
Кb. 183765163541851857-szer lett itt leírva, hogy - hacsak nem telepítesz valamilyen kétes "warez" forrásból - NEM érdemes víruskeresőt tenni a telefonra, mert a play áruházban levő appok - főleg azok, amelyeket sokan letöltenek - 99,999999999999999% valószínűséggel "tiszták".
-
karldergroße
senior tag
Nem android-app-kérdés, de android. Mindig eltűnik a felső értesítési sávom, külöm mozdulattal lehet előhozni. Nem találom a visszaállítási lehetőséget. Valaki tud segíteni? KÖszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest