- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
siofok #86852 üzenetére
cliMate Animated WeatherWidget
Legutóbbi frissítéssel magyar nyelvet is kapott.
-
Kommandír
csendes tag
-
Jakuu
őstag
válasz
siofok #70530 üzenetére
Solo launchernel leirtam, hogy, hol vannak a beallitasi lehetosegek. Az teljesen szemelyreszabhato, atmeretezheto, hany ikon legyen a kepernyokon stb. Itt nem tudok tanacsot adni, hiszen te neked kell eldonteni, hany dokk legyen milyen meretu ikonok es sorolhatnam a beallitasi lehetosegeket napestig.
Azt tehat ugy allitod be ahogy akarod.Az idojaras widgetnel (en nem a Soloet hasznalom, hanem a transparent clock widgetet, amit mar korabban linkeltem) detto. Tehat rajtad mulik, hogy milyen idokozonkent frissitsen, hiszen en nem tudom milyen adatkapcsolati tarifad van stb.
Nekem pl ki van kapcsolva, mert feltoltokartyas a mobilom. Ha neked masmilyen akkor ertelemszeruen a te elofizetesedhez allitod. Az is egyeni izles kerdese, hogy milyen ikon temat hasznalsz hozza stb.
Amugy ketfele beallitasi lehetoseg van qa widgetnel. Nyomd le a widgeten a Perc szamlalonal a kepernyot es elojonnek a beallitasi lehetosegek menucsoportokra osztva, frissites,kinezet,ertesitesek stb.Ezeket ertelemszeruen nem fogom felsorolni, hiszen mint irtam egyeni izles kerdese, hogy mit mutasson, pl holdfazisok stb. Van akinek kellenek ezek valakinek nem.
A masik beallitasi lehetoseg az idojaras panel, az pedig ugy jon elo, hogy a nap,felho stb szimbolumokra nyomsz. Arra elojon az idojaras panel, a szeliranytol kezdve aktualis homersekletig, elorejelzes panelig etc.
Ez is izlesfuggo, ki hogyan akarja beallitani. Ebben a menuben is megtalalhato a kezi frissites, ha esetleg nem idoziteshez kotott frissitest akar keves adatkapcsolat hijan valaki (en pl igy hasznalom)Meg valamit a widgetrol, hogyan is kell a Solo alatt beallitani.A kepernyon ures feluleten hosszan tartod az ujad, ahol elojon az add,wallpaper,solo muveletek,theme,widget menu es jobbra is scrollozhato meg a kepernyo (alul kis potty jeloli az aktiv menusort).
Na szoval itt raklikkelsz a widget gombra es kikeresed a widgetet amit a kepernyore szeretnel tenni, itt nem a Solo-s hanem az app widgeteket tudod elerni, a Solo-et az app felsorolasok kozott. (tehat ez ket kulon widget szekcio)
Szoval ott tartottunk hogy az app widgetek kozott kikeresed a transparent clock widgetet es raboksz es a te szamodra megfelelot kivalasztod, mert itt is lehet oldalra scrollozni, mert van vagy 8-10 fajta widgetje.
En azt hiszem az 5.-et hasznalom, amelyen rendszeradatok is vannak. Kivalasztod felul melyik aktiv lapon legyen a widget majd ranyomsz a widgetre amire feljon egy ablak, hogy letrehozod e.
Ezzel nagyjabol kesz is lennel. Annyit meg tudsz csinalni, hogy ha a widgetre a kepernyon hosszan ranyomsz, akkor attudod meretezni, akkorara amekkorara csak akarod. Neha ez kellhet ha atmeretezted a kepernyoket, hogy jobban elferj, vagy ha esetleg nem tolti ki a widget a helyet. -
Jakuu
őstag
válasz
siofok #70496 üzenetére
huzd csak ki a kezdo kepernyore a chrome ikonjat, vagy nyomd hosszan a kijelzot valamelyik kepernyo ures helyen es ott elojonnek funkciok, mint add, theme etc
Arra is ugyelj, hogy van amikor lapozni is lehet ilyenkor nem csak egy oldalnyi opcio van.
A Solo beallitasok pedig ha minden igaz elojonnek egyujjas gesturera, a kepernyon egy ujjadat felfele huzod -
-
SsPL711
őstag
válasz
siofok #68251 üzenetére
Az a címzettől is függ, hogy ha be van állítva olvasási értesítő, akkor azt vissza küldi e, mert ha jól tudom arról a címzett manuálisan rendelkezik, hogy küldi e, vagy sem. S ha jól látom, olvasási visszaigazolást csak az MMS-ekről tud küldeni, ha a szolgáltató is támogatja.
-
siofok
őstag
válasz
siofok #47148 üzenetére
nekem csak a hosszú ó hiányzik,hogy azért hosszan kell nyomjam,nincs kint.
sosem használtam még az utómatikus javaslatos funkciót.Itt előbb utóbb azokat a szavakat adja fel,amiket sűrűbben használok?Vagy mindig ugyanazok maradnak?amúgy tényleg szupi,főleg kocsiban a hangos rész,ha működik frankón.(még csak 1-2 szó erejéig próbáltam) -
aizen92
addikt
válasz
siofok #46147 üzenetére
Pl. amikor kis ablakba kirakja, 4-5 pixeles randa/random csík van körülötte, nem lehet normálisan átméretezni, szaggat/bugzik nem úgy méretezi át, ahogy én akarom... egyszer már le is fagyott... eddig soha nem csinált ilyet.... miéééért.
Én vagyok amúgy a hülye, mert megfogadtam, hogy soha nem frissítek elsőre egy alkalmazást, mert általában meg szoktam szívni, mint most... -
illes0102
aktív tag
válasz
siofok #45017 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Olyan alkalmazást keresek, ami vagy kábelesen, vagy WiFi-n keresztül megjeleníti a kamera képét a monitoromon, viszont a videót amit felvesz azt a telefonra menti el. Tehát nem webkamerának akarom használni, hanem videórögzítésre, csak szeretném látni hogy éppen, hogy vesz fel és fontos hogy ne gépre mentse mert félek hogy a sebesség kárára menne. köszönöm előre is! -
-
-
atillaahun
veterán
-
vadkörte
addikt
válasz
siofok #38480 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
-
air
nagyúr
válasz
siofok #37311 üzenetére
AirDroid alternatíva: Bittorrent Sync
-
vanni
csendes tag
válasz
siofok #34697 üzenetére
Most olvasom, hogy a Donate verzió kezeli a rendszer appokat is.
-
w333
félisten
válasz
siofok #34098 üzenetére
Egy kis bemutató BlackBerry Messenger !
Nagyából ugyan arra való mint bármelyik Messenger = beszélgetésre !(#34099) Logeeen
Videóban ott a Link !
-
v.attis
őstag
válasz
siofok #33825 üzenetére
Én nem használom jelenleg és lehet nem is fogom, mert nekem meg pont az lenne a lényeg, hogy valami jelzést adjon, ha üzennek nekem. De csak akkor, ha üzennek. Meg az is tetszik benne, hogy be lehet állítani néma módra, mondjuk éjszakára.
De mivel nem jelez, ezért kiesett...sajnos...Egyébként nekem elég jó a legújabb facebook app, nem azt mondom, hogy nagyon jó, de tűrhető lett a sebessége is, meg az üzenetek kezelése is jó. Persze van még mit javulni!
-
Probert75
addikt
válasz
siofok #33148 üzenetére
Titaniu Backup Pro. Root javasolt hozzá.
(#33149) gipsztigris Igazad van, nem fut! Már csak azért sem jó jegelni a gyárit, mert, ha valami gebasz van a telepített launcher-rel, akkor van mihez nyúlni. Jártam úgy, hogy úgy beállt és lefagyott, hogy jó volt hogy a gyári fenn volt, mert az legalább elindult helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest