- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LordRajZoL #101529 üzenetére
Köszi, megnézem, mik vannak fenn, aztán a droidos appos topicban majd finomítom.
-
válasz
LordRajZoL #98406 üzenetére
Nekem automatikusan kapcsolja a telefon a roaming módot ki ill. be, így sose kellett kézzel kapcsolgatnom semmit.
-
G@ben
addikt
válasz
LordRajZoL #96221 üzenetére
Igaz, Ultimate HD 5.0.1, de 4.0.4 alapú. Egy utólagos program is jó lenne, ami tudja ezt.
brd: root van, de elvileg be van zárva a program, volt, hogy már nem játszottam vele 8-10 órája, megnéztem a játék után, hogy nem fut, de egyszer értesített és akkor már bent volt a futó programok között pár perce.
-
G@ben
addikt
válasz
LordRajZoL #96219 üzenetére
Ezért írtam, hogy 4.0.4-es Android, nekem ilyen nincs. Van leállítás, eltávolítás, adatok törlése, áthelyezés telefonra, gyorsítótár törlése.
-
golyós
addikt
válasz
LordRajZoL #92643 üzenetére
Köszi, ez jó és egyszerű.
-
w.miki
veterán
válasz
LordRajZoL #92051 üzenetére
kis erőforrás igényű
-
AMD Power
titán
válasz
LordRajZoL #91927 üzenetére
Köszi tippet de nekem ez a MEGA nagyon jó lesz.
-
drmotto
őstag
válasz
LordRajZoL #89562 üzenetére
De minden nap? Eddig nem volt ilyen probléma, úgy 2 hete csinálja ezt.
-
bencus3
tag
válasz
LordRajZoL #68183 üzenetére
Köszi de nem ilyenre gondoltam!
Nekem valami olyasmi kellene hogy kiadja mindig a mai napot és beirok egy összeget, és mindig tudom hogy az adott honapban hogyan állok! Végülis egy kiadás / bevétel kalkulátor... -
_GT_
csendes tag
válasz
LordRajZoL #64091 üzenetére
Akkuval? Azért mert ilyenről még nem hallottam.
Kösz a tippet! Utána nézek.
-
dokee78
félisten
válasz
LordRajZoL #62563 üzenetére
Esetleg link?
Olyanra gondolok,ami magában nem alkalmazás,tehát sem idővonal sem chat.
Viszont a megosztás menüben megjelenik. -
válasz
LordRajZoL #60748 üzenetére
Nem hasznalok GMailt.
Egyebkent megvan, a K-9 tudja ezt.
-
bb.bocs
őstag
válasz
LordRajZoL #59559 üzenetére
oh ez androidnál is megy? akkor jó
-
pacman789
aktív tag
válasz
LordRajZoL #58733 üzenetére
Tökéletes, köszi szépen!
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL #57588 üzenetére
Köszi az infót! Szerencsére rég nem kellett hozzányúlnom. Nálam több feltételhez van kötve, ezért kezelem a Robottal. SSID + éjszaka + teló töltőn + a kijelző X ideje kikapcsolva.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
LordRajZoL #54463 üzenetére
Szeretném törölni a már eltárolt Google fiókomban lévő adatokat. nem a telefonban hanem az email fiókomban keresem ezeket az adatokat.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
LordRajZoL #53592 üzenetére
vááááá :-) :-) :-) :-) :-) ezaz!!!!
köszönöm!! -
törölt tag
válasz
LordRajZoL #43949 üzenetére
Sőt, egyáltalán a Google keresője. Egy teljesen (legalábbis számomra) fölösleges widget. Ha meg kigyomlálom, akkor a logban kiabálja a rendszer a hibaüzeneteket, hogy nem találja.
galaxy80:
Nem ismerem azt a programot, de automatizálóval sztem lehetne jó megoldást összehozni.
-Ha érzékeli a munkahelyed SSID -jét, akkor kikapcsol.
-Csak akkor kapcsolja ki a wifit, ha az otthoni cellából is kilépsz. Vagy indítson x időnként wifi keresést, amíg az otthoni cellában vagy. Stb, stb. -
galaxys80
veterán
válasz
LordRajZoL #43947 üzenetére
Igen.Kicsit átgondoltam és valóban fent fog állni ez a probléma.
Ha nem szakad meg a wifi kapcsolat,akkor hiába van letiltva a maticban a céges hálózat kapcsolódni fog.
Mindegy.5 percre állítom és,majd lassan vezetek.
Egyébként az esetek 90%-ban lekapcsol mire beérek a melóhelyre.
Van bent egyébként egy, olyan lehetőség,hogy leszakadási utáni idő.
Ezt,ha 1 percre állítom,akkor simán lekapcsol már az utca végén és az aksit sem eszi.
Viszont van hátulütője is.
Ha például elmegyek a 100m-re lévő kisboltba,ahol már ugye nem tudom fogni az otthoni wifit (de még a cellán belül vagyok),akkor miután hazaértem nem kapcsolódik automatán újra a wifihez. -
Siriusb
veterán
válasz
LordRajZoL #43949 üzenetére
Mondjuk én leginkább Thunderbird-öt használok, illetve Android saját kliensét, szóval ilyenek nem tűntek fel. Mindenesetre megfogadtam a saját tanácsom és írtam egy panaszlevelet.
-
galaxys80
veterán
válasz
LordRajZoL #43933 üzenetére
Tehát,akkor ha mégis valamiért kapcsolódni szeretnék a céges wifi-hez,akkor utána mindig el kell felejtettnem vele.
Magyarán minden esetleges kapcsolódásnál újra wifi jelszót kell írnom.
Hát nem tökéletes megoldás,de megteszi.
Köszönöm.
Igazából az a gond a céges wifi-vel,hogy az irodámban van,de ha 1 emeletet felmegyek,akkor már nincs.
Elég sokat járkálom,így állandóan kapcsolgatná a wifit,ami ugye leszívná az aksit. -
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #41872 üzenetére
Mindenki saját maga ítéli meg, hogy mennyire érzi égőnek, ha egy publikus fórumban virít róla, hogy nem végezte el (rendesen) a nyolc általánost, és nincs egy épkézláb magyar mondata.
-
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #41869 üzenetére
Már tudom is, hogy milyen fórumot fogok csinálni a szoftveres oldalamra. A regisztrálás folyamatához tartozni fog pár példamondat, amit helyesen kell leírni. A többszöri tévesztők a regisztrálás után egy elkerített részlegbe fognak kerülni és csak egymást boldogíthatják. :>
-
konigjanos
senior tag
válasz
LordRajZoL #41861 üzenetére
a copy-t ajánlanám, alapból 15 giga, megívásnál 20, ios, andoid, asztali kliens, stb...ha akarod, meghívlak.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LordRajZoL #32724 üzenetére
Tud valaki tényleg működő OCR-t?!
Az ABBY ... habár nagy PC-n kedvencem, de azt tapasztaltam, hogy
a TextGrabber
1. rosszul értelmezi a magyar szöveget
2. egy erős négymagos Note 2-höz képest nagyon lassú!A Mobile OCR az említett készüléken lefagy...
Lassan az a tippem hogy egyszerűen fotózok (esetleg használok vmi képösszefűző, javító célszoftver is) és majd PC / ABBY FineReader bedolgozom...
-
7Sony7
addikt
válasz
LordRajZoL #41192 üzenetére
Tényleg jó sok van, csak nem tudtam hogyan keressem. Köszönöm!
-
7Sony7
addikt
válasz
LordRajZoL #41186 üzenetére
Köszönöm.
handrash: Persze, a végén még elvisznek.Más:Telóra valami progi, ami 15 percenként jelenti neten keresztül a teló pozícióját, és nem gps, hanem cellainfot használ. Ilyen van?
Nyugi, csak családi megfigyelés.
-
vadkörte
addikt
válasz
LordRajZoL #40122 üzenetére
Ha nem lényeges a FB szinkronizáció ajánlom az Atrium for Facebook-ot alternatív FB kliensnek.
RAM foglalása a gyári (FB féle) kliensnek a töredéke és se a Galaxy Ace-en, se a Huawei G700-on nem volt hajlamos fagyni. -
Jarod1
veterán
válasz
LordRajZoL #40093 üzenetére
dombornyomott visa kártya?
-
fatal`
titán
válasz
LordRajZoL #40093 üzenetére
Valószínűleg nem lehet vele neten fizetni.
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL #39768 üzenetére
Most hirtelen nem találom azt a linkelt cikket, de ha bármi olyan történik, ami eltér a szokásos metódustól, már hívom is a telebankot. Ebből a szempontból sztem a Pilisvörösvár és Vidéke Tak. Szöv. a legjobb bank. A legprecízebb hangazonosító rendszerük van. Nincs menü, meg zene. Kicseng, felveszik, bemondom a nevem és ennyi. Igaz, hogy mindegyik ott dolgozó hölggyel tegező viszonyban vagyok, így mindegy, hogy ki végzi a hangazonosítást.
-
dokee78
félisten
válasz
LordRajZoL #39454 üzenetére
Köszi tökéletes.
-
Medve81
tag
válasz
LordRajZoL #38973 üzenetére
Jorte Calendar volt a ludas. 3-4 óra alatt ca. 600.000-szer ébresztette a telót, míg a 2. Tweeter alkalmazás 125-ször.
Ideiglenesen töröltem az appot és írtam a fejlesztőknek a hibáról, remélem javítják, mivel kedvelem a naptárjukat. -
Medve81
tag
válasz
LordRajZoL #38973 üzenetére
Köszönöm, feltettem mindkét progit.
Várom az estét és utána elemzek. -
kodmen
aktív tag
válasz
LordRajZoL #37782 üzenetére
Nagyon köszi!
Épp most akartam írni a Memento-t + Customer Events and Records-ot, hosszas kulcsszóbűvészkedés után. Rájöttem hogy a "customer order" vonal helyett a "database" felé kell elmenni :-) Este megnézem őket. A hívás végül is lehet, hogy nem nagy gond, felveszem névjegyzékbe is, és kész. Úgyis az a tuti.Ha valakinek van még ötlete, szívesen várom, mert a keresési ötletekből egyelőre kifogytam!
-
scapegt
őstag
válasz
LordRajZoL #37740 üzenetére
A Llama-t használom rég, de én nem találtam benne ilyen lehetőséget. Van rengeteg beállítás, de olyat, hogy óránként bekapcsolja a wi-fi-t vagy a mobilnetet és szinkronizáljon, nem találtam. Vagy úgy lehet megoldani, hogy csinálok minden egyes órára vonatkozóan egy beállítást?
Az úgy elég hosszadalmas lenne.
Nem akarok olyat beállítani, hogy ha "területre érek", mert bárhol lehetek épp. Nekem olyan kell, amiben beállíthatom bármilyen időintervallumra, de pl. óránként 1 percre menjen a wi-fi vagy ha az nincs, akkor mobilnet és szinkronizálja a leveleimet.
-
WuuWuu
tag
válasz
LordRajZoL #36378 üzenetére
ez a greenify csak rootolva megy azt irja.
én meg nem rootoltam nemnagyon vagom még az androidot par napja vettem csak xperia Z-t4 év ios van mogottem azzal jobban kijovok eddig
-
twine
veterán
válasz
LordRajZoL #36360 üzenetére
Bár én nem igénylem hogy ismételgessen a notif, bármiről legyen szó (nem f.hívás, naptár, sms, e-maié,,etc,etc...) De sok minden másért fent van a Light Flow - LED&Notifications
Ezzel be tudod állítani mikor,hogyan, hányszor ismételjen, melyik notif(tehát naptárhoz is) -
Huma
addikt
válasz
LordRajZoL #36008 üzenetére
No a horkolásfelvevésre kíváncsi vok. Ezt külön be kell állítani? Gondolom igen.
szerk: Már be is állítottam. Remélem nem vesz fel semmit. Bebaszna ha kiderülne hogy alvás közben arámi szöveget tolok.
-
Huma
addikt
válasz
LordRajZoL #36003 üzenetére
No én ma kipróbálom. De ha korán kelt akkor csúnyán fogok nézni a telefonra.
-
dokee78
félisten
válasz
LordRajZoL #35970 üzenetére
Így van router.
-
petipetya
nagyúr
válasz
LordRajZoL #35970 üzenetére
Világos.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
LordRajZoL #35297 üzenetére
Az jó, mert szerintem is elég jó, sőt nekem a hívás hangfelvevő progik közül csak ez az egy vált be, mindezt ingyen, magyarul, és jó beállítási lehetőségekkel.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
LordRajZoL #35217 üzenetére
Nálam szerencsére semmi ilyet nem csinál, lehet telefon függő a dolog. nekem mutatja a kapcsolatok képeit is
-
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #34355 üzenetére
Megint más, hogy ha valamit szándékosan nem tiltasz le... az is egy hozzáállás. :]
-
z123456789
addikt
válasz
LordRajZoL #33840 üzenetére
(#33840) LordRajZoL
Köszi az előző választ is.Azt hiszem kezdem érteni a programot.Legalábbis olyan szinten amennyire nekem szükségem van rá.
Még írok ha valamit nem értek.Addig is köszi!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
LordRajZoL #33849 üzenetére
Sajnos az nem használ, Compass és Guide-on lehetőségeket kívánja fel, ez utóbbi húz egy légvonalat tőlem a célpontig, sehol nem tudom kiválasztani, h tervezzen egy utat. Ha manuálisan akarok útvonaltervet hozzáadni, ott is egyenest húz a kijelölt kezdő- és végpont közé, nem tarvezi meg a konkrét útvonalat, pedig vmikor emlékszem h sikerült. Próbáltam vektoros, tuhus, online térképekkel, ugyanaz... megvásárolt Locus Pro.
Na várjatok, besz.rok, a régi telón felkínálja a navigálást, fura ez.
-
virkir
veterán
válasz
LordRajZoL #33840 üzenetére
Én naptárba szoktam leirni müszakrendem s az alapján vezérli a telefont Tasker, illetve Llama
Úúúúúúúú...
Ezt ha megkérlek akár privátban vagy a Llama topikban kifejtenéd amikor unatkozol?
Mert úgy néz ki én is három műszakos rendbe kerülök így borul a megszokott ritmusom.
Ha ezt tudná a program az baromi jó lenne. -
z123456789
addikt
válasz
LordRajZoL #33784 üzenetére
Èn még csak ott tartok hogy az értesítö sávból hogyan tudom eltüntetni azt a dögöt?
-
virkir
veterán
válasz
LordRajZoL #33784 üzenetére
Köszi próbálkozok.
-
virkir
veterán
válasz
LordRajZoL #33766 üzenetére
Sejtem hogyan kéne de nem igazán vágom.
Tehát megcsinálom egyszer:
x órától y óráig legyen az esemény
Haladóban beállítom az ismétlést
Művelet wifi on 5 percre meg amit még itt szeretnék, szinkron stb.Másodszor meg:
Úgy mint fent de wifi off-al?
Esetleg késleltetéssel?Vagy... van valami olyan ami feltételhez rendel végrehajtást ott esetleg megtudom adni feltételként a wifi on-t?
-
Casanova*
veterán
válasz
LordRajZoL #32474 üzenetére
értem,köszi!
-
McReay
aktív tag
válasz
LordRajZoL #32474 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, van olyan app, ami készülékhez is van kötve nem csak accounthoz!
-
Jazz
veterán
válasz
LordRajZoL #31713 üzenetére
Win-en keresztül (teló usb-n) formázva lefagy a formázás.
Android\settings\tárhely -en belül meg csak olyat találtam hogy sd-kártya törlése. Most ez törlés vagy formázás? (és csak a fordítás sz.r) -
dauphin
aktív tag
válasz
LordRajZoL #30663 üzenetére
A DigiCal-t használtam, amit a Play-ről töltöttem le. Úgy vettem észre, hogy amit beírtam a DigiCal-ba az megjelent a telefon saját naptárában is. Ha pedig ott megjelent, akkor elvileg onnan megy tovább a szinkronizációval. Vagy rosszul gondolom? Érdekességképpen a Google Naptárbeli bejegyzésem pedig látható a DigiCal-ban és a telefon kalendáriumában egyaránt, tehát nem értem, hogy mi lehet a gond.
U.i.: Azért megjegyzem, hogy most ismerkedem az androiddal, ez az első ilyen rendszerű mobilom. Eddig Wave 2-vel nyomultam, azon pedig a Bada2 fut, kicsit hasonló, de itt ki is merül az egyezés közöttük.
-
Polllen
félisten
válasz
LordRajZoL #27564 üzenetére
Jaja, de akkor nézzek vmi ar csodát vagy navit
-
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #27234 üzenetére
Próbáltam a
Wakelock Detector-t, és kiderült, hogy az AirDroid nagyon sokszor ébreszt. Kikapcsoltam abban a folyamatos adó-vevő szolgáltatást, azóta rendben van. Szóval köszi a tippet, elsőre nem teljesen jól értelmeztem a célját a programnak (és tényleg megtévesztett az az első bekezdés a leírásában), de most megkímélt némi fölös akku-használattól. Bekerült a gyűjteménybe a GSam mellé. :]
-
Tyer
őstag
válasz
LordRajZoL #27250 üzenetére
One V
3,7 col, 480 x 800 pixel,1500 mAh akku.Kocsmában én se tölteném a telom, de powerbank-om van...
Nekem One X
4,7 col, HD kijelzö, 1800 mAh akku
30 órát huz ki kb 2 ora kijelzöidövel... -
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #27254 üzenetére
Ilyen folyamatos mobilnetezés mellett lehet az ényém készenléti ideje is megsínylené a dolgot. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #27250 üzenetére
Milyen? Átlagos, semmilyen. Sima HTC One V...
A felfogás kapcsán nem igazán értem, mire akartál célozni. Miért, szerinted az normális, hogy tölteni kell még út közben is? Mások ezért szokták kikapcsolni a fölösleges szolgáltatásokat, egyebeket. Ha téged nem érdekel, hogy kétszer annyi ideig húzná a telefonod, az a te hozzáállásod. Azt csinálsz, ami csak jól esik, felőlem aggregátort is húzhatsz magad után. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #27248 üzenetére
Szar lehet így élni. Az enyém kibírja 2 napig, nyúzással együtt..
Ha fel van töltve, aznapra tuti nem kell töltővel rohangálnom,
még akkor sem, ha Endomondo-zok egész nap. Szerintem ha
egy napig se bírja a cucc, akkor az nem tartozik a használható
készülékek körébe. Méghogy dróttal járjak kocsmázni...(Amúgy is, miért megy oda az ember? Netezni? Eleve fail...)
-
Bozek
nagyúr
válasz
LordRajZoL #27245 üzenetére
Naponta 2-3 alkalommal befutsz valahová, hogy tölteni akarod a telefonod?
Amúgy meg power bank a megoldás és akkor még konnektor se kell.
Mondjuk azt elmesélhetnéd, hogy mire használod a Google Now-t, mert én még nem találtam meg azt a funkcióját, ami nekem kellene.
-
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #27240 üzenetére
"Ever wondered why your smartphone screen doesnt turn off automatically when it should have, the screen wakes up all of a sudden or you find your phone battery drained even when you exited apps and turned off the screen?"
Erre gondoltam a leírás elejéről, hogy ilyen még nem fordult elő. De mint infó szoftver, tényleg jó, közben kipróbáltam. Olyasmi, mint a GSam, kb. ugyanarra való: logelemzés.
(#27243) hunfatal: Még sosem kapcsoltam be a Google helymeghatározást, csak a GPS-t. Melyik szoftver használja? És mire jó? :]
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Mondjuk cellainfo alapján ,mint minden normális app.
Egyedül a google appoknak van szüksége erre a nyomorult google helymeghatározásra. -
LonGleY
veterán
válasz
Még sosem ébredt magától a telefonom.. régen rossz, ha arra külön app kell, hogy lekezelje ezt. :]
Probert75: A Google Keresés letiltható root nélkül is az alkalmazáskezelőben, már ha az van útban. kép
vgyuri: Ez már mióta így van! A hír késett vagy fél évet. Egyedül az asztali Trillianban maradt meg a Skype-kezelés.
-
gipsztigris
addikt
válasz
LordRajZoL #27150 üzenetére
Köszönöm! Sikerült.
-
Edi77
őstag
válasz
LordRajZoL #25187 üzenetére
köszi
-
Edi77
őstag
válasz
LordRajZoL #25185 üzenetére
Nekem S2 ICS alatt eszik 18-at. Köszönöm. (lehet másikat keresek. Van javaslatod?
)
-
Edi77
őstag
válasz
LordRajZoL #25169 üzenetére
Ez az aFirewall nevü progi jónak tűnik, csak szerintem a 18MB használat kicsit soknak tűnik. Nálad mennyit eszik?
-
attiati
veterán
válasz
LordRajZoL #24894 üzenetére
es be lehet allitani gmailben hogy bizonyos feladok mailjeirol ne ertesitsen hanggal?
feliratkoznek egy halom hirlevelre es arrol nem kene ertesites. De ha ennek csinalok kulon mailt akkor meg valtogatni kell mindig.
-
gmark247
tag
válasz
LordRajZoL #20726 üzenetére
köszi : )
-
sharkybacsi
tag
válasz
LordRajZoL #16002 üzenetére
kb. igen.
-
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #15778 üzenetére
Köszi szépen, akkor írok a fejlesztőnek.
-
libus
őstag
válasz
LordRajZoL #13565 üzenetére
Megnéztem, hogy amit készítettem a BB (.bbb) fájlából XML fájlt az encoding="windows-1250" a Blackberry2droid progival (amit simán beolvasott a SMS Backup and Restore) pedig encoding="UTF-8" convertálta a BB (.bbb) fájlát.
Hogy tudnám ezt megváltoztatni? -
válasz
LordRajZoL #13309 üzenetére
és (#13318) chab7
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet, kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL #12119 üzenetére
Ohh, köszönöm szépen!
siker! -
Vikt0r
aktív tag
válasz
LordRajZoL #5926 üzenetére
Ehhez hasonlóra gondoltam csak tudjak benne képleteket írni (pl: p=u*i*cos fi) nem baj ha nem tudja kiszámolni.
róland: mindenképpen digitális formátumba szeretném megszerkeszteni.
-
róland
veterán
válasz
LordRajZoL #5926 üzenetére
Az inkább csak számol.
Vikt0r: Gondolom, meg akarod őrizni a képletet. Ehhez valami OCR program kellene. Talán a legjobb Androidra Google Docs, ráadásul írhatsz egy papírra és elég lefotóznod.
-
pete_21
addikt
válasz
LordRajZoL #2649 üzenetére
Azt még meg tudnád mondani, hogy az ébresztés hangerejét hol tudom szabályozni?
Illetve most kipróbáltam, hogy beállítottam egy ébresztést 22:18-ra. De nem ébresztett. 22:19-kor bekapcsoltam a kijelzőt, és egyből akkor ébresztett a telefon. Vagyis ha nem kapcsolom be a kijelzőt, akkor elfelejt ébreszteni? -
pete_21
addikt
válasz
LordRajZoL #2649 üzenetére
És tényleg!
Köszönöm szépen a segítséget!(#2663) aminat: Add new, More, itt lapozol egyet, és a Day intervalt választod. Beállítottam a pénteket x időpontra, és beállítottam, hogy 14 naponként ismétlődjön, és elmentettem. Újra hozzáadtam egy Day intervalt, megint 14 naponkénti ismétlődésre tettem, és y időpontot állítottam be.
MOD: És persze beállítottam mindkettőnél a kezdő napot. Itt ugye 1 hét a különbség a kettő között.A naptárban tudod ellenőrizni, hogy jól van-e belőve.
-
pete_21
addikt
válasz
LordRajZoL #2640 üzenetére
Végülis a daily intervalt választottam. Kétszer hozzáadtam, a naptárban ellenőriztem, és ha minden igaz, jól be lett állítva.
A rotating shifts-nél egyesével kellett volna beállítgatni minden alkalomnál az ébresztési időpontot.
Köszönöm a segítséget!
Még az lenne a kérdésem, hogy nincs olyan opció, hogy mutassa a programikont az értesítősávon, hogy aktív, és fog is ébreszteni? Mint amilyen a beépített óránál is van?
Pl. ha a programban megnyomom a vissza gombot, kiírja, hogy nyomjam meg még egyszer, és akkor bezárja a programot. Nem tudom, hogy ha így bezárom, akkor ébreszt-e
Az a biztos, ha a "home" gombbal jövök ki belőle, és akkor nem lesz bezárva? -
pete_21
addikt
válasz
LordRajZoL #2636 üzenetére
Köszönöm Neked és (#2638) xSide-nak is!
Tudnátok segíteni, hogy hol állítsam be, hogy egyik héten pénteken x órakor keltsen, másik héten pedig y órakor? És ez a két hét váltakozzon?
Megtaláltam a Custom opciót, ahol be tudom állítani hetente ismétlődőre, de nekem kéthetente kéne, úgy, hogy váltsák egymást.
Köszi a segítséget! -
xSide
őstag
válasz
LordRajZoL #2636 üzenetére
+1 ZDclock
A műszakbeosztásom 2 nap munka, 2 nap pihenő.
Ezzel betudtam állítani 8 napos ismétléssel, hogy soha ne kelljen ébresztőt állítgatni -
Ronam
addikt
válasz
LordRajZoL #800 üzenetére
Tökéletesen működik
, köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged