- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
®abstract® #90930 üzenetére
A memória bővítmény lényegében nem más mint a swap windows-on. Vsz itt sem működik másképp, csak kevésbé kiforrót dologról van szó, emiatt a bekapcsolása okozhat anomáliát.
Hogy értelme mennyi van jó kérdés, 6 majd 8 giga ram mellett nem lehet észre venni a jótékony hatását, illetve is kérdés, hogy egy véges írási képességű meghajtó esetén mennyi létjogosultsága van a használatának. -
Rigormortiis
veterán
válasz
®abstract® #90930 üzenetére
Mondjuk ha valami régebbi, vacak, lassú belső tárolóval rendelkező készüléken van engedélyezve, akkor érthető a heltikus működés, lévén a fizikai ram nyilván sokkal gyorsabb írás/olvasás téren.
-
válasz
®abstract® #90927 üzenetére
Szerintem gyártó függő, pl miui-n 12-vel jött ez a funkció mint ahogy az is, hogy mennyivel bővítheted.
Értelme nem sok van, legalábbis nem vettem észre, hogy javult volna a multitask, ellenben volt olyan alkalmazás ami kissé hóbortosan kezdett működni bekapcsolt ram bővítménnyel. -
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #90927 üzenetére
Nálam a 13 tudja, de kiegészíteném a kérdésedet.
Mi használja és mi mutatatja, hogy mennyi van belőle használatban? Feltoltam 6GB -ra. Így most 12 van elvileg, de semmilyen különbséget sem tapasztalok és a gyári monitorozó is csak 6 -ból számol. Ha semmi sem használja a virtuális RAM -ot, akkor értelmetlen feature. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #90373 üzenetére
Még olyanabb is van. Dupla ennyiért.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #90373 üzenetére
Ezért a pénzért min 3 ev gari illene. Komoly cucc.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #89833 üzenetére
Engem a Samsung megvett dekára.
Ha kéne nagyobb, akkor S8 Ultrát vennék. De, az S7+ -t tartom most is számomra ideális méretnek. Tokkal együtt A4 -es méret. Kényelmesen becuppan a motorom tanktáskájába és filmnézéshez sem tűnik kicsinek. Tökéletesen elégedett lennék vele, ha a Samsung faragna még egy kicsit az ökoszisztéma kompatibilitásain.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
®abstract® #89833 üzenetére
"Side-mounted fingerprint sensor"
Hááát...khmm...biztos ennek is van rajongótábora
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #89829 üzenetére
Jól megnőtt. 14,5", 740gr. Ez már laptop szint.
-
borbar
tag
válasz
®abstract® #89812 üzenetére
Nem pusztán a SOC-ra gondoltam, bár egyébként a Mediatek órajele ebben a Lenovoban nem 3000 MHz, hanem 2600, így ott (3200 vs 2600) is nagy a különbség.
De ami a mindennapi használatban is számít: az UFS 3.2-s háttértár, az 5.2-s bluetooth. A RAM LPDDR5-s, a Type-C-s USB szintén 3.2-s. A töltés 68 W.
A két eszköz specifikációja: a kíniai verzió, na meg a globál. -
törölt tag
válasz
®abstract® #89714 üzenetére
Valamit biztos rosszul csináltam de ezzel nekem pendrive-nál is lassabb volt a fájlküldés. Meg az appot is nehezen használhatónak éreztem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Oké,de ez olyat is tud hogy egy videót nem átküldi, hanem megosztja streaming módon?
Az ftp, sftp egyik nagy előnye hogy úgy is tud osztani hogy azt nem kell átküldeni a másik eszközre.
-
Somatom
veterán
válasz
Ezeknek a színes - szagos fájlküldő appoknak az alapjai kutyaközönséges, szabványos fájlátviteli protokollok. SMB, FTP, WebDAV, stb. Akkor inkább közvetlenül ezeket használom, mert ezeket Android, Win, Linux, stb. alatt minden normális fájlkezelő, böngésző, médialejátszó app ismeri.
-
csongi
veterán
válasz
®abstract® #89624 üzenetére
Soma01
EU raktarbol rendelhetsz.Mit csinaljak a combosabb hardverrel, es tobb memoriaval, ha szoftveresen nincs elore lepes.
Mire ez a hardver keves lesz, addigra az android miatt kell cserelni.
Ezert nem szoktam az erosebb verziokat venni.
Media fogyasztasra egy kozepes soc tokeletetesen kiszolgalja az android avulasanak az idejet.
Megjegyezem sajnos. Jobb lenne ha lenne 2 eves togatas, akkor 4 evig maradhatna egy combosabb kicsivel dragabb csomag. -
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #89506 üzenetére
Érdekes összehasonlítás. Állítólag a Dacia Sorrento olcsóbb, mint a Maybach. Fura, pedig mindkettő autó.
-
attamb
tag
válasz
®abstract® #89452 üzenetére
Pont ezt kérdezem tőletek. Merjek, vagy ....
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #89436 üzenetére
Egy Chromecast Ultrát használtam és hozzá természetesen a Google Home appot. Az is lehet probléma, ha a routernek mindkét eszközzel 5GHz -en kell kommunikálnia. A CC Ultra megy kábeles neten is, így a router Wifi modemének csak a tabletet kell kiszolgálnia.
-
cotag
senior tag
válasz
®abstract® #89299 üzenetére
Köszönöm, akkor az S4 lesz.
-
Ciccuka
veterán
válasz
®abstract® #89263 üzenetére
Azt hiszem teszek vele egy próbát. Bizonyos szempontból jobb, mint az M40 Pro, de vannak olyan pontjai amiben gyengébben muzsikál.
Teclast M40 Plus
Most már csak tokkal együtt van € 118,23 (49e)
Kb. 1 hét alatt kihozzák Spanyolból• Tehát összes kupont begyűjteni a Store-ban.
• Store Following
• Az Ali App-ban a BlackFriday-os GoMatch játékban a két kuponing játszani (redeem)
• A végén manuálisan hozzáadni ezt a kupont: BFS13 -
Ciccuka
veterán
válasz
®abstract® #89253 üzenetére
Már csak tokkal együtt van:
€ 118,23
$ 126.04Android 12 és vakuja is van.
Teclast-nál eléggé ritkák a frissítések, de ennyiért nem tűnik rossz vételnek összességében. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Ha egy új droid 2 GB ramot megeszik, akkor pont 2 GB marad szabadon egy 4 gigás eszközben, ami úgy 10-15 Chrome tabra elegendő, plusz a sallangok (email, face, msg)
Persze vehetünk nagyobbat több pénzért, ami sok embert tényleg megnyugtat, hogyha 3 év múlva úgy alakulnak a felhasználói szokásai, hogy videót renderelne androidos tableten, akkor arra is jó lesz, ha addig meg nem pusztul az akkuja, kijelzője, stb.
De én azon a véleményen vagyok, hogy csak annyit költsünk, ami a jelenlegi igényeinket kielégíti. Minden plusz elköltött forint ezen felül pénzkidobás (szerintem). Ha később változik az igény akkor el lehet adni a mostanit, lehet venni erősebbet.
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89026 üzenetére
A teclast és társaira gondoltam, az igényeim a rendes használhatóság, amihez nem tartozik hozzá a 40% merülés egy éjszaka alatt stb.
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Volt kínai tabletem, soha többé nem veszek olyasmit. Hiába elégséges a hw, ha a szoftver egy rakás 💩. A teclastom bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 40%-ot merült, mellé hulladék kijelző, hulladék hangszóró.
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Abban sajnos csak 4 gb van, mint írtam, ha nem válik be marad az 2020-as alma pro esetleg galaxy tab s7+ vagy s8, az az ár a felső határ.
Ui: Újszerű s5e-t találtam 70-ért. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Más @#$&-val könnyű verni a csalánt
(*pénztárcájával)
Netezés, filmezés, pdf olvasásra overkill a 8Gb ram szerintem. Bekerülési költségben meg mondjuk duplája lenne.Realme 6 Gb-os 100 körül van, de nem amoled (és az amoled olvasásra pont jobb). Mi Pad 5 meg 150-ből már nem jön ki.
S5e meg használtan (újonnan nmár nem kapni), 1 éves megkímélt állapotban szerintem megvan 80-ból. Annyit simán megérhet -
w.miki
veterán
válasz
®abstract® #88714 üzenetére
Héten megjött a HiPad Max, de még nem mertem használni.
Olyan karcsú, és könnyű, hogy kellene rá egy szilikonos könyvtok, de még ali-n sincs hozzá.
Kijelzője jobb, mint a Teclast M40
Amin bosszankodtam, hogy a navigációs gombokat nem tudtam felcserélni.
Az android 12 értesítési sávon lévő szöveges ikonjai sem tetszenek a kis ábrák helyett.
Miért nem tesznek a tabletek hátuljára is LED vaku-t a kamera alá?
CPU-z Snapi 665-t talál 680 helyett. Device info HW 680-at.
Ha valamit kértek, letesztelen rajta. De HBO-m, és NetFlixem nincs .Ennek biztosan még jobb a kijelzője, de csak Wifi-s
HONOR Pad 8 Wifi 12 colos 2K-s táblagép: 250$
Kupon: HONORPAD
HONORPAD + PLUS -
w.miki
veterán
válasz
®abstract® #88708 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom. Kár, hogy így felment az USD.
Chuwi küldött kupont reggelre. Így 77066 Ft lett.
Use coupon code CART10OFF to get $10 off! (Available over $150)
Use coupon code CART20OFF to get $20 off! (Available over $200)
Use coupon code CART30OFF to get $30 off! (Available over $600) -
Floyd80
addikt
válasz
®abstract® #88657 üzenetére
Hát lentebb grosy még nem frissített, majd beírja mennyi a 11-en, de úgy emlékszem nem volt több.
-
Floyd80
addikt
válasz
®abstract® #88655 üzenetére
A12, több restart után, háttérben semmi, ilyen 1400-1600 MB szabad a 3793-ból.
A boot amúgy ilyen 26-27 mp.
-
Floyd80
addikt
válasz
®abstract® #88651 üzenetére
Jogos, nem tudom, csak.
Nyilván a biztonsági frissítés, néhány új funkció csábító.
Ez az első tabletem, a telón is A11 volt mikor megkaptam (A52s), aztán bekapcsolás után már tolta is fel a 12-őt, nekem így alapnak tűnt, hogy ezen is rendben lesz, szerencsére nincsenek olyan hibák, amiket írnak.
Amúgy amit akartam Pad 5-öt, arra is jön az A12.
Xiaomi Pad 5 / Pro Android 12 Update is coming soon! - xiaomiui
-
szotyika77
aktív tag
válasz
®abstract® #88647 üzenetére
Ha már a gyerekek szobájában lévő babamonitort fogom tudni nézni rajta, az nagyon szuper lesz, másra úgysem lenne használva.
Köszi, este ha géphez jutok megnézem pcről is. -
szotyika77
aktív tag
válasz
®abstract® #88643 üzenetére
Köszönöm, megnézem a két linket, bár reméltem hogy lesz egy magyar leírás, mert annyira nem értek angolul, de leforditom őket és meglátjuk.
Már ez is haladás, hogy megtudtam hogy custom rom kell rá.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
®abstract® #88643 üzenetére
Valószínűleg megtalálta a topikot, mert ezt a hozzászólást másolta ki egy az egyben:
https://mobilarena.hu/tema/re_asus_memo_pad_hd_7_a_hetes_jelent/hsz_5268-5268.html -
bl4ze
veterán
válasz
®abstract® #88477 üzenetére
Én per pill. ezt használom, tényleg jó. Részemről is ajánlott darab.
-
bostone
addikt
válasz
®abstract® #87981 üzenetére
Tekintve, hogy az erőforrás igényes játékok futtatása mindenképp némi mazochizmust feltételez ezen a gépen, így inkább nem ajánlott.
-
HoTaZo
addikt
válasz
®abstract® #87728 üzenetére
Én is arra gondoltam. Azt, hogy kicserélik-e, ha nem jön be, azt nem tudom...
(#87727) Somatom: Pedig, szinte biztos voltam benne, hogy kipróbáltál egy androidost tableten és csak hánykódik az alkalmazásaid közt egy.
-
törölt tag
válasz
®abstract® #87704 üzenetére
Kameralyuk. Tableten. Ujjnyi kávákkal.
-
komam1111
újonc
válasz
®abstract® #87371 üzenetére
Köszönöm, sokat segítettél.
-
helixP
nagyúr
válasz
®abstract® #87353 üzenetére
GPS test alkalmazás 0 holdat látott, volt adattörlés, friss adatok letöltése, de egyetlen csak egy alkalommal látott valamit, akkor pontos volt és 10 feletti volt a műhold. De azóta semmi, soha, egyáltalán.
-
helixP
nagyúr
válasz
®abstract® #87351 üzenetére
iPlay 30 Pro. HelioP60.
-
törölt tag
válasz
®abstract® #87314 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a dolog...
-
válasz
®abstract® #87314 üzenetére
Pedig nem ördögtől való ötlet egy tablet a torták képeivel feltöltve , megfelelő hashtag-al keresni is lehetne a képek közt mint pl: Fekete kutya ,pöttöyös kutya , akármi... Nem minden az fb , főleg nem egy telefon kijelzöjén . Nyomtatva megint csak túl terjedelmes lenne .
Cukrászda
Az általad linkelt tableteket viszont kihagynám , valami dzsunka darabok lehetnek , hosszú távon kétséges müködessel . 😅
Nézz inkább szét chuwi ,alldocube, teclast tájékon. Már ha nem akarsz magaddal kiszúrni , esetleg egy előző generációs Lenovo m10 hd csájnából ...stb -
padi68
senior tag
válasz
®abstract® #87152 üzenetére
Szia,
a cseh link nem működik, feltudnád újból tenni?
Köszi szépen!
Csehországból lehet rendelni 75000 Ft ért sokkal jobbat mint amiket itthon árulnak [link]
-
helixP
nagyúr
válasz
®abstract® #87143 üzenetére
Nyilván egy táblagép használhatósága = Antutu.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
A Huawei M5 egy 2018-as felső kategóriás gép, az árukereső szerint 140-150 ezer Ft körül mozgott az ára.
A Realme meg most 90 ezer. -
törölt tag
válasz
Miért lenne opció 2x annyiért valami? Akkor már miért nem ajánlasz valamit 400-ért
Ki mire használja, szerintem tabletbe nem kell komoly vas.
-
Somatom
veterán
válasz
2x annyiért nincs tárhelybővítés, nincs GPS és nincs jack. Remek!
-
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87118 üzenetére
A Samsungot egy éve vettük újonnan apámnak szóval csak ezekről tudok véleményt írni.
cidalain
Néztem a Xiaomi Pad 5-öt, de most nem fér bele a keretbe. Lehet, hogy inkább összegyűjtök arra, hogy ne érjen csalódás. -
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87115 üzenetére
Kirin-ben Honor 8-am volt ami nem tablet, de erről van tapasztalatom. Örültem, hogy két év után lecseréltem. Egy nem nagy minőségű Unity játék szaggatott rajta, GTA se ment rendesen ami a HTC One M8-on gond nélkül futott. Apámnak van egy Samsung Galaxy Tab A 10.1 ( SM-T510 ) amit vissza kellett állítanom Android 10-re mert 11-en még a Youtube-ot se volt képes nagyon megnyitni annyira lassú lett.
-
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #87108 üzenetére
(január 31-től van az ünnep, és ez az EU raktárakat, az itteni dolgozókat nem igazán érinti. Ha leaz addigra itt raktáron cucc, akkor vehető is fennakadások nélkül)
-
Orlin
addikt
válasz
®abstract® #87034 üzenetére
Igen sorry.
Csak reggel már nézegettem újabbakat is azért maradt benne a másik a fejembe.
HUAWEI MediaPad M3 8.0 Silver pontosan.
Rájöttem akkor az lehetett a baj. -
helixP
nagyúr
válasz
®abstract® #86974 üzenetére
Nyilván kompromisszumos a cucc. A GPS-szel gondjaim vannak, és elég műanmyag feeling az egész, de kb ennyi a negatívum.
A kijelző jófajta IPS, az akksija le se akar merülni (bár lassan tölt), a hardver nekem mindenre elég (3D játékokat próbából feltettem, szépen vitte), mindennapokban gyors, fluid, hangszórója nem Dolby, de okés.
Ennyiért tökjó vétel volt. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #86937 üzenetére
Igen kihagytad, hogy mindegyik készülékük már újra csomagolt, mivel már valaki kibontotta és leharapott egy falatot az álmából.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
®abstract® #86932 üzenetére
A vásárlók gigantikus százaléka az elmúlt években másképp vélekedett erről...
-
KubanitoS
veterán
válasz
®abstract® #86932 üzenetére
Érdekes lehet a Lenovo, meglesem, köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #86909 üzenetére
Goboo-n aktív még a 2 kupon Mi Pad-ra, így 309 euro a vége, ami 110 k huf. Majdnem egyforma az ár, Lenovo 105...
Én a Xiaomit venném. Alternatív friss rom biztos hogy 3-4 év múlva is lesz rá. A gyáriban frissítésben nem vagyok biztos, de ez állítólag jobb lesz mint a régi Pad-ek frissítése.
-
beci
őstag
válasz
®abstract® #86862 üzenetére
Ez jobb mint a xiaomi pad 5 ?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
®abstract® #86862 üzenetére
Jó vétel, kár hogy nincs készleten.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #86691 üzenetére
Na de a telefonod már okos.
-
Erikkk26
tag
válasz
®abstract® #86667 üzenetére
Igen, ez is igaz, viszont az árcímke a nem mindegy
Új és használt notebook topic-okban is kértem már ajánlatokat, ha tudsz esetleg ötlettel szolgálni, várom!
-
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #86599 üzenetére
Általában nem a származási hely a gond, hanem a minőségellenőrzés
-
Oldman2
nagyúr
válasz
®abstract® #86599 üzenetére
Meglepő lehet, de az alma is kínában készül.
-
Tybee
tag
válasz
®abstract® #86595 üzenetére
Pontosan, miért venném meg ismét ugyanazt, ha egyszer már befürödtem vele?
Persze a nagyobb márkák termékei is lehetnek hibásak, de jóval kisebb arányban, ráadásul ha szoftveres hibájuk van arra nagy valószínűséggel érkezik update, míg egy kínaira közel sem biztos. Teclast tablet topikban többen jártak már így ezzel a tablettel, úgyhogy nem egyedi eset... asszem a P20HD-nál is jelentkezett ez.
Ezek után szerintem érthető, hogy inkább más gyártó termékét venném meg és vásárlás előtt körüljárom egy kicsit a témát, hogy mégis mire költöm a pénzem... -
Soma01
veterán
válasz
®abstract® #86595 üzenetére
+1
-
Narxis
nagyúr
válasz
®abstract® #86378 üzenetére
Én magyar boltoknál nem találom de szvsz elég ez a 4GB RAM arra amire nekem kell.
-
XtremLor
őstag
válasz
®abstract® #86342 üzenetére
Berendelve, ha megjott irok milyen!
Köszönöm szépen sracok! -
helixP
nagyúr
válasz
®abstract® #86238 üzenetére
Mármint, hogy a WiFi és BT rásegítést kiveszem?
Igen, így próbáltam és nincs GPS-em egyáltalán. In View 33, In Use 0. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
®abstract® #86212 üzenetére
Placebo.
Az LCD (TFT vagy IPS) kijelzők háttérvilágítást használnak, annak mértékétől függ az akkuhasználat. Még a dark mód sem hoz akkuidő növekedést, csak OLED-nél. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
®abstract® #86202 üzenetére
Miből gondolod, hogy a fekete-fehér kevesebbet fogyaszt?
Amúgy ez mire lett volna válasz? -
Terapeuta
őstag
válasz
®abstract® #86162 üzenetére
Az a baj, hogy én az egységsugarú felhasználót testesítem meg: ha a Sony Z2 akkuja bírná, meg nem lazult volna ki az USB töltő, meg tovább frissülne Android 5-ről
vígan használnám, a 3GB mindenre elég (RealRarcing3-ig bezárólag). Annyit veszek észre két tabletből, hogy nem oldalt, hanem fent vannak a gombjai
Ja és hogy a vékony káva miatt nem akartam elhinni, hogy ez is 10-es tablet
....amúgy nekem jobban esik kézbe venni a vastag kávásat.
Teclasttal is úgy voltam, hogy megvesszük (akkor az kb 40 volt) és ha szétesik egy év múlva sem járok nagyon rosszul. Nos nem, teljesen egyben van a dolog, a gyerek nyüstöli, él és virul , bírja a strapát.
Ezért mertem most egy kicsit többet áldozni tabletre, szerintem ez is megérte. Jól összerakott, nem nyekeg. Talán a kijelző érintőrésze kevésbé érzékeny, mint a Sony Z2-nek, kb. itt tartoktapintása is más, de használható természetesen.
Ja és talán annyi, hogy nem merek velük internetbankozni. Arra megtartom majd a Z2-t.
Most FM2021-et nyüstölök, négy bajnokságot futtatva meg sem nyekken az iplay (mintha mi sem történt volna), ahol a Z2 több percig megállt, amíg generálta (?) a bajnokságot.
-
proper
őstag
válasz
®abstract® #86066 üzenetére
Ez már elég bika
Gyors megnéztem banggoodon 68k
de szerintem nem kell azért ilyen erős gép a játéknak
mostmár van valami kiindulópont innen már csak lesz valamiköszönöm a segítséget
-
YOZ
tag
válasz
®abstract® #85820 üzenetére
Úgy érzem ebből másik gép lesz.
-
YOZ
tag
válasz
®abstract® #85809 üzenetére
Megtörtént, de nem hajlandó bekapcsolni. Szerintem vehetek másik tabot.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85811 üzenetére
Egy Lenovo M8 LTE melkulit váltana. Ami erre a netezésre amire nekem kell megfelel.
OK. Akkor köszi a választ. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #85797 üzenetére
Mennyire életszerű, hogy játék közben nekiállsz képszerkeszteni, és felvátva nyomod őket, azaz 2-3 percenként taskot váltasz?
Mert ha nem akkor ha játszol miért fontos a háttérben a képszerkesztő, vagy bármi más, ami 2 giga memóriát eszik, vagy ha dolgozol, akkor minek megy a háttérben a játék. Értem, ha elfér, akkor megy, ilyen az andoroid, de miért baj, ha bezárja időközben? Ennyire gáz kivárni az újranyitáskor azt az időt amíg betölt?
Persze van akinek ez megérhet 50-100k plusz forintot, de a kérdezőnek 150k volt rá a keret. Átlagos felhasználásra senki nem használ olyan appot ami 2 GB-nál több memót eszik, de ha mégis, a 4GB ramos tableten az röhögve el fog futni. -
válasz
®abstract® #85797 üzenetére
Ertem, ha több ram van akkor nyilvan tobb minden fér bele. De mint írtam. Film és a Zene a fő irány. Nem szerkesztek videót, azt 32colon kellemesebb, nem jatszom rajta, szintén kenyelmesebb a 32colon COD ozni. Tablazatot ez az M5 tab is meg bir nyitni. Alltalaba célzottan vásárolok. A fenti tanács az igényeknek megfelelő volt úgy gondolom.
. Tudom milyen egy 12GB Ramos mobil készülék. Határ a csillagos ég..... ha van $$$$$ és €€€€€.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85756 üzenetére
-
válasz
®abstract® #85731 üzenetére
Eléggé veszélyes néha a környezet ahol használom. De már többször eljutottam oda, hogy lekapom róla.. Épp tegnap esett rá egy fém tüskére. a védőüvegen látszik . de a kijelőig nem jutott el. igy maradt rajta tegnap.
Köszi,. -
válasz
®abstract® #85729 üzenetére
be van kapcsolva. Neked van rajta védő üveg? Nekem van, lehet amiatt látom gyengének? Fényes üveg.
-
MostaPista
tag
válasz
®abstract® #85700 üzenetére
gyorsan irtam, ugy ertettem, hogy a kuglinak hazabeszelo programokat le lehet-e cserelni, bongeszo, levelezo, stb. megbizhatobbakra.
Az mar egy jo jel, ha pl. a kacsat kizarolagos alapertelmezettre lehet allitani.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #85654 üzenetére
Firefox szintén zenész. DuckDuckGo nem csinálja csak.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85520 üzenetére
A Note 9 -em még garis. Már bőven futott a Note 10, amikor az utolsó 9 -eseket akciózták és úgy vettem vmi 220 -ért a 8/512 -est. Nem szoktam sűrűn cserélgetni a telóimat. Sztem ez még két évet elketyeg és úgy már nem volt rossz bíznisz.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85518 üzenetére
Próbáltam találni a felhasználási módomhoz olcsóbb alternatívát, de valahol mindíg kilógott a lóláb. Így meg pár évre letudtam ezt a problémát.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85516 üzenetére
Megtetszett az ökoszisztéma. Sztem jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85514 üzenetére
Aktívan használok pár Google szolgáltatást, úgyhogy az új Huawei tabok, telók nálam kiesnek a pixisből.
-
kovacs65
őstag
válasz
®abstract® #85500 üzenetére
Szerintem is, de értelmes helyen nem lehet találni
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85468 üzenetére
Nekem semmit, örültem, hogy megszabadúltam az asztali geptől.
A nappaliban ülök a kanapén előttem HM rendszer és semmi kedvem félre vonúlni egy monitor elé. -
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85468 üzenetére
Nekem egy Vorke V1 van. Vagyis, nagynénémnek, mert neki ajándékoztam, mert én már nem használtam. De, azon is Android (Remix OS) az alapértelmezett.
-
aerosmith
őstag
válasz
®abstract® #85461 üzenetére
kár hogy kb annyi mint most egy közepesebb tablet ára.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85461 üzenetére
Nekem egy polcos van két részre osztva, dönthetők külön külön. Majd lefényképezem úgy is fel akarom rakni a H.A-ra. Olasz gyártmány és nem került ennyibe kb a fele volt.
Volt egy olcsóbb kivitel de azt vissza küldtem mert nem volt stabil passzentos a rögzítésnél. Ez precíz illesztéssel rendelkezik. -
DeFranco
nagyúr
válasz
®abstract® #85433 üzenetére
jó hát értem, de mi az alternatíva?
kínai rendelésnél eleve bukta a gari, most rendelni sem nagyon lehet egy ideig a vámos-áfás mizéria miatt, egyrészt nem kalkulálható a költség másrészt fennakadásokkal simán lehet számolni.
ha megnézed ez a tablet 46, áfa nélkül egyből 36, van még rajta valamennyi vám, artisjus adó tuti van a tárhely miatt, mire mindent összeadsz kb. kijön a 25 de ettől még mindig nem vagyok előrébb.
100k-t akkor sem adok egy tabletért ha lemegy a boltba, annyit nekem nem ér meg a gyakorlat, az még egy lehetőség, hogy nem veszek semmit. teljesen reális ez is, ha kiderül hogy ez ennyiért örömet nem fog okozni, csak bosszúságot, akkor elengedem a kérdést azzal, hogy amennyit szánok rá annyiért nem érdemes venni.
-
Piazza
tag
válasz
®abstract® #85405 üzenetére
Nem gondolom azt, hogy a gyorstoltes, mint jelenseg karos lenne, ha van hozza kelloen intelligens toltes vezerlo elektronika is.
Azt eltudom kepzelni, hogy olcsobb termekeknel lehetnek problemak.
Nemtudom, hogy az Alldocube milyen muszaki szinvonalat kepvisel ilyen teren. -
spileraaa
senior tag
válasz
®abstract® #85397 üzenetére
ez is 2015 -os?
SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite, 8.7", 32GB, 3GB RAM, Wi-Fi, Silver
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85391 üzenetére
A 8/256 -ot hivatalosan nem forgalmazzák nálunk. Ergo nuku 3 év hivatalos, Samsung gari.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85387 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85385 üzenetére
Nem átlagos felhasználó vagyok. Hónapokig próbáltam olyan olcsóbb megoldást találni, ami megfelelne, de nem nagyon volt. Chromebook -tól, az érintős monitorig átnéztem a lehetőségeket, de valami mindíg hibádzott. Beleuntam és a múlt héten megvettem ezt.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85383 üzenetére
Van más matek is. Én csak azért nem vettem ismét Teclast M16 -ot, mert van egy csúf, szoftveres bugja, amivel a többség sosem szembesül, de nálam ellehetetleníti a használatot. Egyébként teljesen elégedett voltam vele. Ez a tab durván 70 rugó. Egy S7 LTE pedig 250. Ha két évenként kukázok egy M16 jellegű tabot, akkor összköltségben hat év alatt sem költöm el egy S7 árát. Hat évesen az S7 is csereérett lesz és akkor még nem beszéltünk az akkuk öregedéséről.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85380 üzenetére
A feladathoz kell választani az eszközt. Sztem az S7 csak "spéci" igényekhez nem overkill. Egy S6 lite, vagy az új S7 FE is bőven elég általános felhasználásra. Csak nem szabad elvárni, hogy egy most kifutó, középkategóriás tablet öt év múlva is gördülékeny legyen.
Kíváncsi leszek, hogy a Huawei mi újat tud mutatni. Részemről csak tech érdeklődés, mert a Google egyes alkalmazásait aktívan használom. Sztem a Samsung ökoszisztéma is nagyon jó. TV -m, telóm, tabom van tőlük és remekül együtt tudnak működni. Az az igazság, hogy még fel sem tudtam tárni a lehetőségeket, csak a felszínt karcolgatom. Szvsz. a Samsung jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó. -
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85370 üzenetére
+1
Főleg, ha engedélyezed és használod a freeform multiwindow módot. Az jó étvággyal fogyasztja a RAM -ot.
Tulképp a DeX is arra épül és már magán a tabon is lehet használni, nem kell hozzá külső megjelenítő. Sőt, elvileg a tabom lehet a telóm DeX megjelenítője, bár ezt még nem próbáltam. -
F.B.I.
veterán
válasz
®abstract® #85367 üzenetére
Inkább optimalizáljanak....egy iPad fele ennyi rammal is sokkal gyorsabb, mondjuk ennyi féle android termék mellett....nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged