- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87118 üzenetére
A Samsungot egy éve vettük újonnan apámnak szóval csak ezekről tudok véleményt írni.
cidalain
Néztem a Xiaomi Pad 5-öt, de most nem fér bele a keretbe. Lehet, hogy inkább összegyűjtök arra, hogy ne érjen csalódás. -
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87115 üzenetére
Kirin-ben Honor 8-am volt ami nem tablet, de erről van tapasztalatom. Örültem, hogy két év után lecseréltem. Egy nem nagy minőségű Unity játék szaggatott rajta, GTA se ment rendesen ami a HTC One M8-on gond nélkül futott. Apámnak van egy Samsung Galaxy Tab A 10.1 ( SM-T510 ) amit vissza kellett állítanom Android 10-re mert 11-en még a Youtube-ot se volt képes nagyon megnyitni annyira lassú lett.
-
-
-
peti439
csendes tag
Sziasztok!
Ipad Pro 11 2020 mellé keresnék valami hasonló Androidos tabletet. Megfelelő teljesítmény, sztereó hangzás és kijelző ami lényeges lenne. Leginkább Snapdragon procis tablet érdekelne mivel az Exynos-al meg a Huawei ( nem tudom a pontos nevét ) csak gondom volt. 50-100 ezer forintos kategóriában gondolkoztam. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Elfelejtettem a film címét
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest