- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Erikkk26 #86672 üzenetére
Igazából mivel én is 73 vagyok a laptop ami vállalható. Én rég óta nyomom és 3.laptopot nyuzom de mellette volt tabom is és most is van. Engem nem zavar az angol bil. Tudom az ekezeteket is elő hívni de a lapi kényelmesebb. Most egy 8" tabon írok de ezt igazából face és ph nameg boltok stb. De már komolyabb dologhoz kínyitom a lapost. Olyat keress aminek a képet ki tudják küldeni tv-re. Fényképek nezegetesere.
Nekem meg itt van a régebbi HP-m tartalékba csak az aksija kuka. Hogy milyet azt neked kell kivalasztani türelemmel. Nem kell FHD aprók a betűk rajta a mostanival is ezzel küzdök. Na sok sikert. -
Erikkk26
tag
válasz
Erikkk26 #86665 üzenetére
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
-filmezés és youtube-ozásból kiindulva, minél nagyobb annál jobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
-megbízható eladótól használt is megfelel.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
-lehetőleg itthon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
-filmnézés, böngészés, facebook, youtube, alapvető alkalmazások. Talán kisebb játékok.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
-Kb. max 140.000 Ft. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest