-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
XIAOMI Tab 7 (sima) van most jobb ár-érték arányban ha szoftveres frissítési hátteret (4 fő verzió, 6 év biztonsági) is nézzük ?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Trk.Adam87 #87081 üzenetére
halozsak.hu
-
F.B.I.
veterán
válasz
KubanitoS #86933 üzenetére
Itt van pont egy normálisabb összehasonlító videó, hogy érdemes-e elszórni pénzt a jobbra?
[Pad 5 vs Tab S7] . -
F.B.I.
veterán
Akinek problémát okoz a #widevine LV1#, annak itt egy megfelelő Netflix változat (előzőt előbb törölni, ezt nem frissíteni): [Netflix 4.16.3. apk]
-
F.B.I.
veterán
Új játékos [Kingpad M10] 700!!!! nites fényerővel. Beteg!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Ár értékben jó, van tőle sokkal jobb. Most S7-em van utána, az jobb, kicsivel, nem sokkal....4x annyiba került.
Mondjuk direkt napfényben használat, nálam....olyan 1%-a a felhasználásis időnek.Visszatérve az elejére, ennyi pénzért, ilyen hardverrel, nem találsz jobbat....sajnos.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85409 üzenetére
Nekem volt, tettem is fel képet, simán tudja mobilhálózaton is a 8-9 órát (nem max fényerőn), az konkrétan egész napra elég. Aztán este feldugod töltőre, 3 óra alatt kész reggelre. Most ha 15 vagy 30%-nál teszed fel, mindegy neki, mert a lassú töltés miatt nem 1 év alatt fog lehalni az aksi. Ha nem a top3 játékokkal szeretnél rajta játszani, nagyon ajánlom ár-értékben.
-
F.B.I.
veterán
válasz
®abstract® #85367 üzenetére
Inkább optimalizáljanak....egy iPad fele ennyi rammal is sokkal gyorsabb, mondjuk ennyi féle android termék mellett....nem egyszerű.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Jancsi #85261 üzenetére
Semmibe , ezért az árért nem találtam benne semmi kötekedni valót. Dupalokkappal kikapcsol, felemeléssel be, frissítés talán még 1-2 lesz hozzá. Egyébként hibátlan. Jah, 1x nem akart feltölteni 100%-ra de az a menüben elállitott szoftveres hülyeségem volt.
Tényleg nem lehet belekötni. Digi-vel vowifi is volt és most az S7-el összevetve, jobb volt vele a térerő is. -
F.B.I.
veterán
válasz
®abstract® #85251 üzenetére
Tapasztalatból írom (3 hétig volt), tényleg iszonyat jó kijelző, simán hozza a most nálam lévő S7 szintjét.
-
F.B.I.
veterán
válasz
®abstract® #85249 üzenetére
+1 Alldocube iPlay 30 pro-ra. Ár-értékben nagyon jó, fényerő meg brutál, egyedül a töltési idő lassúságát tudom felhozni ellene de így még nem hal meg hamar az aksi.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85212 üzenetére
Az nem rossz, már alig várom, hogy visszaírjanak a rendelés küldésével kapcsolatban.
-
F.B.I.
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85198 üzenetére
Őszintén örülök, hogy pozitívan nyilatkozol róla, alig várom, hogy megérkezzen (fiam is a rajz miatt). Majd ha van egy kis tapasztalatod az üzemidővel kapcsolatban, kérlek írd meg.
-
F.B.I.
veterán
A kínai iplay 30 is teljesen korrekt volt, pár dolog miatt váltottam csak róla: Dex, S-pen, Netflix HD minőség, több évig bika ha esetleg komolyabb játék kerül képbe (Diablo pl.).... és a frissítések....sajnos ebben a kínaiak, nem járnak az élen.... jó lenne ha az új Xiaomi tabletek pozitív irányba indulnának ezen a téren.
-
F.B.I.
veterán
Az, bár most inkább rendeltem egy S7 LTE verziót, iPad 8 helyett, mert 30K-al volt több de ugye alapból van toll + 4x annyi tárhely, iPad Air 4-be gondolkodtam de brutál a 4G és a tárhely felára. Mondjuk a PC-ét is eladom miatta, úgyhogy annyira nem fog fájni.... remélem.
-
F.B.I.
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85148 üzenetére
Majd beszámolót, kösz.
-
F.B.I.
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85143 üzenetére
Szerintem bőven elég az S7 még pár évig ezzel a hardverrel (egy Snapdragon 636 is jól szalad még, rendesen optimalizált rendszerrel nálam, 4Gb memóriával).
-
F.B.I.
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85138 üzenetére
Én most S7 4G-re gyűjtök, egyszerűen nem láttam előnyét (az én szememmel) a brutál feketének (van itthon AMOLED), egy szép IPS bőven jó, a Samsung nem a gyenge minőséget szereli a tabokba.
-
F.B.I.
veterán
válasz
CyberPunk666 #85130 üzenetére
Vegyél egy új S6-lite-ot... szerintem.
-
F.B.I.
veterán
És végre felreppentek Xiaomi tablet hírek, mióta várok már erre!
-
F.B.I.
veterán
Egy kis tapasztalat megosztás, Alldocube iPlay 30 pro - ról: DIGI SIM - el van wowifi, megy rendesen a 4G, kijelző fényerő, nagyon brutál árához képest (Mi Note 10 Lite, Poco X3 mellett) fél fényerőn, napfényben is használható az utcán (nem direkt napsütésben), szobában, 1/4 fényerő is elég.
Hangerő megfelelő, BT hangerő korrekt, maximális hangerőt már nem bírja a fülem (Edifier X3), a hang azonban minimalisan késik. Netflix, HBO Go minősége, hiába nem fullHD, teljesen vállalható, éles képet ad már 30 cm-ről. Üzemidő, játékkal, filmmel (nem volt netezés eddig) 8 óra wifin.
Holnap éles, egész napos 4G teszt lesz, majd írok mit bír.
Tényleg minőségi cucc, ár-értékben kiváló. -
F.B.I.
veterán
válasz
ledgeri #84891 üzenetére
Én most úgy csinálom, hogy egy középkategóriás telefon van, alap dolgokra, bankolásra stb. Mellé vettem egy kínai tabletet, relatíve, erős hardverrel (mert a szememnek jó a nagy, mivel vén vagyok).
Biztosan tudnék venni drágább cuccokat de így 2 évente lecserélem őket, kis bukóval és friss a rendszer. Google mentésből költözök az új telefonba, tabletre. Ennyi. Macera de nem sűrűn és nem kerül (számomra) 300-400K-ba.
Mondjuk feláldozom a minőséget de ez nem mindig egyértelmű. Én ár - érték mazochista vagyok. -
F.B.I.
veterán
Banggoodon, Alldocube iPlay 30 pro, elérhető cseh és spanyol raktárból, akit érdekel.
Már rendeltem is. -
F.B.I.
veterán
Jól látom, hogy sehonnan nem elérhető, EU raktárból az Alldocube iplay 30 és 40 sem?
-
F.B.I.
veterán
válasz
koxminator #84723 üzenetére
Köszönöm! Tényleg van benne kraft!
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
koxminator #84698 üzenetére
Megvárom, kell egy itthoni vélemény is.
-
F.B.I.
veterán
válasz
koxminator #84696 üzenetére
Mennyire jó a fényerő??? Direkt fényben? Iplay 30 pro és ezen gondolkodom. Sokat használnám nappal is filmnézésre, olvasásra.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
mathgery #84200 üzenetére
[iPlay40 teszt] én ezt venném.
-
F.B.I.
veterán
válasz
kristof123 #84192 üzenetére
Esetleg DIGI SIM kártyával nem tudod kipróbálni, amennyiben Borsodban laksz, el is mennék egy tesztre ha megoldható?
-
F.B.I.
veterán
válasz
kristof123 #84133 üzenetére
Ezen én is erősen gondolkodom, néztem komoly tesztet, laminált kijelző, nagy fényerô (600nit), sztereó, 6Gb. Ezért a pénzért Netflix, Marvel Strike Force játék, HBO GO, zene hallgatás. Hibátlan.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Egy Mi Max 3-at szeretnék lecserélni (megromlott látás miatt).
Ami fontos lenne, DIGI SIM-et kezelje, Marvel Strike Force fusson rajta, Netflix, HBO GO.
Alldocube iPlay 30-ról néztem videót, tetszett, hogy van fényerő és értelmes hangzás.
Van értelme erre váltani? Ha igen, akkor honnan jön meg a leggyorsabban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- Autós topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged