- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Jó, hát nyári napsütésben fullra az átlag tabletnél annyira nem erős, az már az ipari felhasználás szint. Teló nyilván azért jobb, mert azt simám előkapod az utcán, akár totál napsütésben is.
És ez még a jobb fényerejű tabok közé tartozik, aminek az ára nincs a csillagos égben.Én használok fél-ipari Samu Tab Active 2 tabot, ami 3 éves cucc, annak 500 nit körül van a fényereje. Ez is folyamatosan fejlődik azért, a mostani kínaiak már alapáron tudják ezt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Ár értékben jó, van tőle sokkal jobb. Most S7-em van utána, az jobb, kicsivel, nem sokkal....4x annyiba került.
Mondjuk direkt napfényben használat, nálam....olyan 1%-a a felhasználásis időnek.Visszatérve az elejére, ennyi pénzért, ilyen hardverrel, nem találsz jobbat....sajnos.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85409 üzenetére
Nekem volt, tettem is fel képet, simán tudja mobilhálózaton is a 8-9 órát (nem max fényerőn), az konkrétan egész napra elég. Aztán este feldugod töltőre, 3 óra alatt kész reggelre. Most ha 15 vagy 30%-nál teszed fel, mindegy neki, mert a lassú töltés miatt nem 1 év alatt fog lehalni az aksi. Ha nem a top3 játékokkal szeretnél rajta játszani, nagyon ajánlom ár-értékben.
-
®abstract®
őstag
válasz
Piazza #85403 üzenetére
Nekem van egy készülékem, igaz hogy Bluetooth hangszóró de két és fél amperes a töltő hozzá, ami nem cserélhető. Egy év alatt haza vágta az akksit! A korábbi 8 -9 -10 órás üzemidő lecsökkent két órára Max! Vagy kevesebb re! Szerinted biztos hogy jó ötlet a gyorstöltés?
Hüvely tabletem van, A gyári gyorstöltő je 20 wattos. De én inkább lecseréltem két amperes 10 wattos töltőre. Az akku teljesítménye szinte ugyanaz mint újkorában pedig már két és fél éves 😎
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest