-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Tab a9+ tabletem a 8gb-s változatból. Szaggatnak rajta a YouTube videók, próbáltam törölni, majd újra felrakni, de nem változott. Ez valami egyedi hiba, vagy ennyit tud ez a szutyok? -
milkabrams
őstag
Sziasztok! Beszéltem egy Samsung Galaxy Tab A9+-t, viszont hiába 90hz a képernyő, gyakran csak 60-on megy. Hogy tudom megoldani a folyamatos 90 hz-t? Garanciavesztést és rootot nem szeretnék.
-
milkabrams
őstag
válasz
Rigormortiis #90032 üzenetére
Egy tab s7 váltotta az air4-et, de nem bántam meg, ezt majd egy s9+ vagy 10+ váltja.
-
milkabrams
őstag
Samsung Galaxy tab s7 mellé keresek tokot. Eddig a Spigen Tough Armor a befutó, esetleg van hasonló, tehát kitámasztóval, ami nem könyvszerű és esetleg vékonyabb?
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89026 üzenetére
A teclast és társaira gondoltam, az igényeim a rendes használhatóság, amihez nem tartozik hozzá a 40% merülés egy éjszaka alatt stb.
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Volt kínai tabletem, soha többé nem veszek olyasmit. Hiába elégséges a hw, ha a szoftver egy rakás 💩. A teclastom bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 40%-ot merült, mellé hulladék kijelző, hulladék hangszóró.
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #89020 üzenetére
Marketplace, van még hasonló árban.
erahurka: ez neked ment volna -
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Abban sajnos csak 4 gb van, mint írtam, ha nem válik be marad az 2020-as alma pro esetleg galaxy tab s7+ vagy s8, az az ár a felső határ.
Ui: Újszerű s5e-t találtam 70-ért. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Manapság mennyire használható a Samsung Galaxy tab s5e?
Nem kevés a Snapdragon 670? -
milkabrams
őstag
válasz
aprokaroka87 #82489 üzenetére
Csak fura, hogy anno a tegrát nem fogta meg kb. semmi sem, most meg az s9 is megérzi és egy csomó ilyennel találkozok, ami miatt kezd tele lenni a f...om az androiddal, megveszem a 2-3x erősebb kütyüket, de kis idő és ugyan úgy használhatatlanok lesznek, mert ugye valahogy meg kell vetetni az újat.
-
milkabrams
őstag
válasz
Xavius #82486 üzenetére
Google a barátod én csak a tapasztalataim írtam le, 2018-ben a Térkép progi úgy szétgyilkolta a snapi 820-at, hogy öröm volt nézni. 2012-ben a tegra 3 elég volt arra hogy 1080p youtube és play telepítés menjen egyszerre, bármi akadás nélkül, 3 évre rá a 480p is szaggatott, 2015-ben samu galaxy tab pro attól is szaggatott, ha chrome üres lapon lehúztam az értesítési sávot... nyilván nem arról van szó, hogy szándékos a dolog.
-
milkabrams
őstag
Üdv!
Megvan a Teclast m89pro, kipróbáltam egy 256 gb-s sd kártyával, ami telefonnal működik és sérültnek látta, a mérete a probléma? -
milkabrams
őstag
Az m89pro akkumulátora nem tűnik valami combosnak valakinek valami tapasztalat vele?
cidalain: Közben a nagyobbik tab elkelt, így marad a 7.9". -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Otthoni pdf olvasgatásra és netezésre keresek tabletet, két jelölt van teclast m30 és m89 pro, a számomra ideális méretben nem vagyok biztos és hogy mekkora különbség van 3 és 4 gb ram közt. -
milkabrams
őstag
Nem notit akarok vele kiváltani, csupán egy droidos tabot szereték netezéshez, könyvekhez videókhoz, mikor nincs kedvem gép elé ülni. A win ha lehet, le is lenne róla pucolva. Az a gond, hogy kb. 60k-ért nincs magyarországon olyan tablet, amit nem röhögtem volna ki 2015-ben is. Mikor olvasom, hogy GFXBench trex 12 fps, 2gb ram, 800x1280, 50k sírni tudnék. Ami nem szarja össze magát, ha megnyitok Chrome-ban 4 oldalt, ott kezdődik, hogy 100k
-
milkabrams
őstag
Akinek van kínai tabletje kérem írjon róla pár dolgot droidos oldalról, pl. mennyire elég a z8300-as soc az 1536x2048 pixeles kijelzőhöz, mire elég a 2/4 gb ram, mi a helyzet a jobb minőségű mozgó háttérképekkel, akadás, lassulás stb.
-
milkabrams
őstag
Üdv!
Tabletet keresek netezésre, olvasásra külföldről eu-s raktárból 10 col környékén, 190-220 dollár, Most csak puhatolózok nem tudom, hogy mikor venném. Csak droidot fogok rajta használni, de ha 2 oprendszeres, nem gond. -
milkabrams
őstag
Lehet valamit tudni a shield tablet k1 megjelenéséről és hazai áráról?
-
milkabrams
őstag
van valami progi samsung galaxy tab pro 8.4-hez amivel lehet állítani a játékok felbontásán?
-
milkabrams
őstag
válasz
feketebirka #63085 üzenetére
3-4 év alatt úgy elavul hogy az alap programok is döglődve mennek majd rajta
-
milkabrams
őstag
a samu tab pro 8.4 kezeli az usb-s net sticket?
-
milkabrams
őstag
Valaki látott már tolkien témájú tokot samsung galaxy tab pro 8.4 tabletre?
-
milkabrams
őstag
-
milkabrams
őstag
lehet hogy galaxy tab pro 8.4 helyett a tegra 4-es asust kellett volna vennem?
-
milkabrams
őstag
Galaxy tab pro 8.4 tableten (4.4) csak gyári appokkal tudok törölni, áthelyezni, másolni fájlokat, lehetséges hogy 5.0 nál ez megoldódik ill. obb fájlokat ott is csak belső tárhelyről észleli? csak mert rootot inkább nem próbálom meg és nem is igazán értek hozzá.
-
milkabrams
őstag
az hogy galaxy tab pro 8.4-en kevés az fps max grafikán a gta sa-nál hardver hibája vagy optimalizálatlanság
-
milkabrams
őstag
meg lehet oldani hogy a tab pro 8.4 sd kártyáról is észlelje a játékokhoz tartozó obb fájlt?
-
milkabrams
őstag
vettem egy samsung galaxy tab pro 8.4-et, nem valami stabil a gyári launcher, az előző tabom gainward galapad 7-en jóval kevesebb a mikrolagg, ja és max grafikán akad a gta sa, remélem ki lessz javítva mert eléggé elszomorított.
-
milkabrams
őstag
ismerősnek kellene tab, max 45k 10.1 coll
itthonról újan, net, film kevés játék -
milkabrams
őstag
hogy lehet hogy anandtech szerint a samsung galaxy tab pro 8.4 és 10.1 teljesítménye nem azonos?
http://www.anandtech.com/show/7886/samsung-galaxy-tab-pro-84-and-101-review/6 -
milkabrams
őstag
2 tablet közül tudok választani asus tf701t (tegra 4), samsung Galaxy tab pro (snapdragon 800) ezek közül melyik jobb, elsősorban internet és játék szempontjából? tehát melyiken mennek jobban a játékok?
-
milkabrams
őstag
Samsung Galaxy tab pro 8.4 tableten felismeri a játék a hozzá tartozó obb fájlt ha az memóriakártyán van?
-
milkabrams
őstag
ipad vagy samsung lessz ezek közül nem tudom melyik a jobb.
ipadot össze tudom kötni valahogy pendrivevel vagy meg kell vennem a méregdrága lightning csatis sandisket? -
milkabrams
őstag
a 32 gb-s asus tf701 is bővíthető? csak mert a mobilaréna teszt szerint nem.
találtam a prohardveren egy ipad mini 2 32 gb-t 70.000ft csábít a nagyobb játékkínálat és az hogy talán jobban viszi a játékokat mint az asus vagy samsung, de nem tudom biztosan. -
milkabrams
őstag
nem csak 8 hüvelykes, jöhet más méret is, oprendszerben nem vagyok biztos.
Android mellett szól hogy már megszoktam és a bővíthetőség, ios mellett a nagyobb játékkínálat. -
milkabrams
őstag
tabletet szeretnék venni max 75k használt is lehet leginkább netezésre olvasásra és sok játékra használnám pl:. wot blitz. Valami ötlet?
Most Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 vagy Ipad Mini retina 32gb-n gondolkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged