- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #85398 üzenetére
Durván 60k hufnak felel meg, kicsit alatta. Annyiért teljesen jó. Megértem a kollegát, hogy minél több ram, annál jobb, de nem igaz, hogy ne lehetne használni egy tabot 3 gb rammal. És nem fogja megutálni az ember 3 GB rammal. Ha ennyi zseton van rá, akkor ennyi. Ha ezen nem lehet növelni akkor ez a tab egy megfelelő választás. Nyilván egy középkategórás tab nem a legújabb hardverelemekből van összelapátolva, de ez nem jelenti azt, hogy használhatatlan.
-
®abstract®
őstag
válasz
spileraaa #85396 üzenetére
Egyik sem
2015 Ben ezek a készülékek még jónak számítottak. Azóta eltelt hat év!
Figyelj, van egy javaslatom: ne légy megalkuvó és ne Érd be kevesebbel!
Ha megutálni akarod a tableteket és soha többet nem is fogsz venni emiatt,akkor vedd meg ezen készülékek bármelyikét! -
®abstract®
őstag
válasz
spileraaa #85284 üzenetére
Szerintem egyik se
Nekem kettő darab tabletem van,az egyikben két giga RAM van a másikban 4gb RAM. Előbbi 6 éves múlt a másik 2 éves elmúlt.
Utóbbit napi szinten használom a másikat már minimálisan, mert kevés a tudománya napi felhasználásra.
Ha nem akarod magad megszivatni akkor négy giga RAM alatt ne vegyél szerintem semmilyen készüléket! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spileraaa #74760 üzenetére
Az "álmoskönyv" szerint 20% és 80-90% között kell tartani az akksit. Ebből én a 20%-ra oda szoktam figyelni, de a 80-90%-ra már nem (100-ig szoktam tölteni). Elég jól bírják a cuccaim.
Más kérdés, hogy ha nincs szerencséd, akkor még ha minden töltés alkalmával megsimogatod, az se fog segíteni. Vagyis, ha gyenge minőségű az akkumulátor, akkor a sorsod előre meg van írva. -
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74401 üzenetére
Itt az iPlay 10 akcioban 23:00-kor. Kupon itt update magyar ido szerint
Ezek altalaban seperc alatt elfogynak, mert limitalt darabszamos a kupon.
Be kell tenni kosarba a cuccot elore. 23 ora elott mar el kell kezdeni beirni a kupont, es ranyomni. Nyilvan eloszor meg azt fogja irni, hogy ervenytelen. Ilyen csak CTRL-V-zni be mindig ujra a kupont. Ha vegre elfogadja, akkor azonnal tovabblepni, extra sebesseggel postat kivalasztani, majd rohadtgyorsan paypal (lehetoleg itt is legyel elore bejelentkezve). Ha a paypal oldalon is az olcso ar van, akkor rabokni a fizetesre. A kupon nem fixalja az akciodat, az elso x darab fizeto vendeg kapja a kupont, igy elofordulhat, hogy a paypalra atugras utan a paypalnel mer az eredeti ar van. Erre figyelni kell, mert akkor abba keppnhagyni a tranzakciot.(#74404) johnahex
Tokomtudja, en az itteni Gearbest, es Ebay kutyuk kis penzert (ahonnan a fenti link is van) topicban olvasom -
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74395 üzenetére
Lenovo p8 72 dollár
Vagy iplay8 meg 50 dollar
Kuponok itt -
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74375 üzenetére
Felejtsd el az 1 giga ramot. Az az alcatel vagy 2 eves gep amugy is.
Lenovo tab4 8
Huawei mediapad T3 8
Ezek itthon 40 korul vannak akcioval, ennyit ra kell szanni, ha nem kinai gepet veszel(#74373) castiels
Jo azert tulzasokba se kell esni. Youtubeozashoz nem minimum kovetelmeny a 4 giga ram. Mintha valaki tecsobajarashoz keres kocsit kizarolag varosi hasznalatra, te meg ajanlanal egy 150-200 Le-s kombit legalabb 800 literes csomagterrel.2 giga ram csak annak nem eleg aki mindent akar a telojan, tabletjen egyszerre. Legyen jatekpad, munkara is lehessen, zenere is, lehessen videot vagni, kepet szerkeszteni, bongeszni (lehetoleg 6 tabon egyszerre).
Soha, de soha nem futottam bele olyan szituacioba 2 gb ramos telefonnal, hogy a memoria elfogyott volna. Attol hogy van mindig szabad 1,5-2 giga attol nem tolt be gyorsabban a youtube kereses, mintha csak 0,5-1 giga szabadod van.
-
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74313 üzenetére
Van win only, android only, es dual boot verzio is. A frissebb soc-cal szerelt (z8350) ujabb az elvileg dualos, mindket oprendszer rajta van.
(#74315) Xaels
Samu tab S2 VE LTE (sm-t719)
Huawei Mediapad m3 8 LTE (van 32 es 64 gigas is)
Lenovo TAB4 Plus 10" (ZA2R0051BG)Elso ketto 8-as utobbi 10-es. A samu tavalyi 2016-os, a masik ketto idei modell.
-
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74277 üzenetére
Nem, hozzank csak 6,59 USD az EU Express
(#74278) wing_hun
Sajna nincs ilyen. 20-30 kozt csak 7"-os tab van ami egyaltalan szoba johet. Ebbe is 1 gb ram lesz csak, ami jatekra nem idealis (bar szokereso, meg ilyen egyszerubb dolgokra eleg lesz)Lenovo tab3 7 Andy Lite 23 kornyeke. Ez a minimum amit lehet ajanlani ebben a keretben. A tobbi 7"-es 30-ig nagyjabol ugyanezt tudja.
Minosegibb 8-as 40 korul van
Lenovo tab4 8" -
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74275 üzenetére
Lenovo P8 gearbestrol, 140-150 dollar kornyeken van a kek es a feher is.
Mindenkeppen Priority Line/EU express szallitast valassz. Ez itthonra extra ado nelkul jon, mert angliaba kuldik, es onnan jon DPD-vel. Romaniaba is gondolom ugyanigy megy a dolog.Black Friday itthon egy vicc, minden ertelmes vetelbol 1-2 darab van, a webshopok osszeomlanak. Kinaban lehetnek azonban jo akciok. De a fenti Lenovo most is jo vetel.
A Lenovo pont ma volt tema a Gearbest topicban. Kupon is van ott ra, mert bongeszobop draga a kek, de appbol olcso. De kuponnal lehet hogy meg annal is olcsobb.
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #37144 üzenetére
A heten max jovo hetne rendelek telefont tudnatok segiteni kivalasztani tabletre vedofoliat ? ( egyutal azt is rendelnek )
Elozmeny:
Az gond lehet ha 2 milimeterel kisebb a vedofolia
mert a vedofolia 113mm
es az en tabletem pedig
[link] 115mmha tudom ilyen dragak az univerzalis vedofoliak es nagyon keves a valasztek a legtobb ipad-re es galaxy tabokra van akkor rendeltem volna ezt is kinabol ...
majd ha rendelek ujbol kinabol par darab vedofoliat is fogok az mar biztos tudnatok parat ajanlani ? (innen rendelek nyar folyaman telefont es egyutal akkor rendelnek a tabletre vedofoliat is mert gonddolom fel evente jo cserelni ? http://www.tmallbox.com / http://www.minideal.net )
-
válasz
spileraaa #36433 üzenetére
Routerek kozul a tplinkel nem szokott gond lenni , azt vehetsz de lehetoleg kulso antennast. Video lejatszonak az mx player a hozza valo codeckel jo valasztas, total commander file kezelonek, dolphin, maxthon bongeszonek, ha nem uveglap az eleje akkor jo dolog a kijelzovedo folia, de ne tul vastagot vegyel mert csokkenti a a touch panel erzekenyseget, polaris office a ms office doksik megnyitasahoz. Ha nem kell a facebook appot ne telepitsd megy az a bongeszobol is m.facebook.com eleressel... erdemes launchert is ratenni pl nova, chameleon, vibert se rossz felrakni ha sok ismerosod hasznalja,skype szinten zenesz. Task managert ne hasznalj, erdemes letolteni az all in one toolboxot es tiltani autobootbol ami nem kell neked egybol a rendszer indulasanal.
-
DrDante666
tag
válasz
spileraaa #34236 üzenetére
Én a Tinydealről szoktam vásárolni, igaz nem tabletet (de mástól olvastam már, hogy onnan rendelte a kütyüt és elégedett volt). Tapasztalatom szerint gyorsak (van, hogy 1 hét alatt itt van a csomag), pontosak, megbízhatóak. Pl. volt, amikor kiürült a készletük az adott termékből, jelezték, azt is hogy mikorra várható és akár el is állhattam a vásárlástól, szóval egész korrektek is. (Ez meglepett akkor, ugyanis más oldalaknál csak külön érdeklődésre szoktak erről tájékoztatni és letudják azzal, hogy várjak, majd hamarosan lesz.)
-
-
-
-
csibe1
addikt
-
.DLL
veterán
válasz
spileraaa #33608 üzenetére
A Ramos w28 szép és jó, de kicsi az akksija (3000mAh), pont a kiemelt hosszabb üzemidő, amit szeretnél, az kevésbé teljesül.
Az Ainol-tól a Novo7-eseknek már 3800mAh akksijuk van, ez 1-1,5 óra +t is jelenthet.
-Ezek közül a Legend az egymagos, 512MB-os gép, de végülis ha könyvolvasásra kell akkor nem gáz, és a 4:3 arányú kijelzőt erre jobbnak tartom.
-A Masr már komolyabb, kétmagos SoC, 1 giga rammal, ez már netezés közben is elég erős lesz, kijelője is kicsit nagyobb felbontású. Valszeg ezek matt kicsit többet is fogyaszt.Egyiknek sem voltam tulajdonosa, tehát később előjövő rigolyáiról nem tudok nyilatkozni.
-
csibe1
addikt
válasz
spileraaa #33503 üzenetére
Érdemes a slatedroidon utánanézni,hogy mit írnak róla,van-e hozzá custom ROM.
Az akksi valamivel nagyobb,mint az átlag,de a kijelző is többet fogyaszthat.
A pdf nem a legszerencsésebb formátum.Akad jónéhány elég silány minőségű,és a tördelést se mindig lehet normálisan beállítani.Az epub,mobi,prc,doc,rtf sokkal jobban kezelhető.
Olvasásra a 4:3-as arány miatt jobb lenne egy 8"-os,azoknak nagyobb az üzemideje is,de az már más árkategória.A sima TN panelessel sincs gond olvasásnál,a progik többsége tudja az éjszakai módot,a betűk simítását,háttér beállítást a könyvhöz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged