- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
Nekem is a 128GB-es változat (szürke) ára tetszett meg. Nem is gondolkodtam, meg is rendeltem. Szerintem a 128GB elég lehet, ez ellen a gyerek tehet(ne) amikor a gép elé szabadul és mindent is letölt (már kinőtte). Én pedig tényleg csak azt csinálok, mint Te, spotify, netfix, youtube. Arra ez jó lesz. A 144 Hz nagyon impresszív az előző tabletomhoz képest.
-
Terapeuta
őstag
válasz
cidalain #88287 üzenetére
Köszi, igen. A lényeg: ha a tartalom, amit nézek sötét (pl minecraft bánya), és én felvilágosítom a kijelzőt (hogy lássak), akkor az azt jelenti, hogy tényleg közel maxon van a kijelző fényereje. Ettől persze a kijelző melegszik (nem nagyon, de érezhetően), és a tablet hajlamos ilyenkor lekorlátozni saját magát, még a nappaliban is (pl. ha rá süt a nap a kijelzőre), elég hamar, percek alatt. Vagyis visszaveszi a fényerőt. Én ezt alapvetően az Alldocube iPlay 40 UNISOC T618 tableton tapasztaltam, de szinte biztos vagyok, hogy ez is ilyen. Összességében ez az egyetlen dolog, ami korlátoz használat közben. Viszont arra a célra, amire a kérdező feltette a kérdést, arra tökéletes, és marad pénz tokra (és ez a lényeg szerintem). Elég sokáig bírja, a saját töltője szerintem használható. Nem volt olyan, hogy a gyereket gátolta volna valamiben...és amúgy engem sem az iplay. Mindkét kínai "kacattal" nagyon elégedett vagyok.
-
Terapeuta
őstag
válasz
®abstract® #86162 üzenetére
Az a baj, hogy én az egységsugarú felhasználót testesítem meg: ha a Sony Z2 akkuja bírná, meg nem lazult volna ki az USB töltő, meg tovább frissülne Android 5-ről
vígan használnám, a 3GB mindenre elég (RealRarcing3-ig bezárólag). Annyit veszek észre két tabletből, hogy nem oldalt, hanem fent vannak a gombjai
Ja és hogy a vékony káva miatt nem akartam elhinni, hogy ez is 10-es tablet
....amúgy nekem jobban esik kézbe venni a vastag kávásat.
Teclasttal is úgy voltam, hogy megvesszük (akkor az kb 40 volt) és ha szétesik egy év múlva sem járok nagyon rosszul. Nos nem, teljesen egyben van a dolog, a gyerek nyüstöli, él és virul , bírja a strapát.
Ezért mertem most egy kicsit többet áldozni tabletre, szerintem ez is megérte. Jól összerakott, nem nyekeg. Talán a kijelző érintőrésze kevésbé érzékeny, mint a Sony Z2-nek, kb. itt tartoktapintása is más, de használható természetesen.
Ja és talán annyi, hogy nem merek velük internetbankozni. Arra megtartom majd a Z2-t.
Most FM2021-et nyüstölök, négy bajnokságot futtatva meg sem nyekken az iplay (mintha mi sem történt volna), ahol a Z2 több percig megállt, amíg generálta (?) a bajnokságot.
-
Terapeuta
őstag
Tegnap megérkezett a második kínai tabletem is, a Teclast T40 után most egy iplay 40pro formájában. Jól összerakott cuccok ezek, az iplay a vékony kávájával nagyon cuki (a gyerek rögtön cserélni szeretne).
-
Terapeuta
őstag
válasz
Smith Ügynök #84396 üzenetére
Szokni kell azt, hogy 3-60 napot várhatsz a megrendelt termékre. Én tegnapig gyűjtöttem a bátorságom, és rendeltem egy Telcast M40-et.
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok,
egy régi Sony Z2-es tabletot szeretnék cserélni....már az akksija is ergya, a google böngésző egyre többször befagy (Android 5.0 fut rajta). Amúgy imádtam, sosem volt vele gondom (tartalomfogyasztás, realracing)
Nézegetem a 6GB-os Teclast M40-et.
Létezhet hogy 60k-ért lehet egy olyan gépem, ami a Z2-őt váltja?
Mi ebben a beugrató? Miben fogok csalódni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest