- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Lehet inkompatibilitási gond, ha ilyet veszek a Pad 5-höz?
Ahogy nézem, ez nem csak kiosztás átkötés, elektronika is van benne. -
baal-amiga
senior tag
válasz
this is life #86831 üzenetére
Szerintem nem kell megijedni a MIUItól, a tab verzió kifejezetten jól sikerült.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
w.miki #86809 üzenetére
3 éves modell, antutun ~85k-t gurít, még a szankció előtti, tehát teljes körű google támogatással. Összehasonlításképp a Samu A7 10,4 140k körül teljesít tutun, ég és föld. Nekem volt, szerettem, anno nem is volt rossz, de nem frissül, s már biztonsági frissítést sem kap nagyon régóta.
Ennyi pénzt tuti nem adnék érte, a felét max., inkább megtoldanám és néznék egy legalább snapi662-es szintű gépet.
Lte-s gép itthoni beszerzéssel sztem a Lenovo P11 játszhat, itt alzán most egész jó áron van, a 10.4 A7 Samu nagyjából 90+ e. körül alakul, amikben nem csalódsz talán.
A helios gépeket nem ismerem, majd kiegészítik a fórumtársak, M10 volt téma nem oly rég, kicsit olvasgass vissza. -
baal-amiga
senior tag
válasz
pataslogeza #86781 üzenetére
Ha anyu nem navigál és elég a 128 GB, sztem hosszú évekig meg fog felelni
genshin impacttel is nyomulhat majd' full grafikán.
Itthon jelenleg talán itt -lesz- a legolcsóbb. -
baal-amiga
senior tag
válasz
pataslogeza #86777 üzenetére
A nem oly rég tárgyalt Lenovo P11 jó választás szerintem, frissülni fog, BG-ről 170 dodó a 4/64-es, vagy a Pad 5, ami jó áron megcsípve bestbuy lehet (nekem az volt.)
Én többször rendeltem kintről, nem volt sose gondom; ha anyu öreg huwija bekrepál, tuti valami Alldocube vagy Teclast tabot kap, amire használja, arra űrhajó. -
baal-amiga
senior tag
válasz
pataslogeza #86773 üzenetére
Sry, letelt a szerk. idő, elkalandoztam.
A Google play telepítésére vonatkozó kérdésre a válasz röviden: igen.
Hosszabban: kínai, olvashatatlan karakteres hakkolt cuccal tudod ezt -általában ideiglenesen- megtenni, s elég sok dolog nem megy azért majd vele. Ezzel azt kockáztatod, hogy a google, mikor észleli a csalafintaságot, örökre tiltja az accountod; egy ilyen bizonytalan metódussal feltett apphalmazra rábíznád a jelszavaid, hozzáféréseid?
Ezt mérlegeld, hiába szuper a vas, nálam emiatt nem pálya - amit sajnálok is, mert korábban huwi tablattáim voltak. -
baal-amiga
senior tag
válasz
pataslogeza #86773 üzenetére
Ha használsz bármit, aminek szüksége van a google keretrendszerre -nem is gondolnád, mennyi appnak szükséges, nem csak a google saját cuccairól van szó- akkor az új Huaweieket nem fogod szeretni.
Helyedben először körbenéznék az AppGalleryben, hogy az ottani kínálat megfelelő-e.
Próbaképp rákerestem az általam játszott játékokra -legális-, hát egyik sincs fent, de úgy általában a prémium szegmensből semmi. Appoknál még "jobb" a helyzet. -
baal-amiga
senior tag
válasz
this is life #86764 üzenetére
A 4/64 nálam továbbra is 169 $ Hong-Kongból. Nem a 6/128-at nézted? Az tényleg annyi.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
this is life #86759 üzenetére
Az amazonos lehet már okés rommal jön, de jó pont, hogy gyári sw-el romolható.
Jó kis gép, én is kattogtam rajta anno; de győzött a combosabb procis Pad 5 -
baal-amiga
senior tag
válasz
this is life #86757 üzenetére
Vmelyik hozzászóló -magyar usr- írja bg-n, hogy nem ota global rommal érkezik, de fel lehet tenni rá simán a frissebb ota romot. A 4 gigás verzió most elég jó árat kapott.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86607 üzenetére
Az akkut elég takarékosnak mondanám, ha csak böngészel vagy netflixezel simán lehet benne 8+ óra. Én általában 40-80% metódussal töltöm, így olyat nem tudok mondani, hogy x óra erre-arra használva kijön.
Amennyiben konkrétum: ~5-6 óra Titan Quest full grafikán (ez 40-60 fps-t jelent egyúttal) kapta le 80-ról 10%-ra kb. Sztem ez szuperjó. Biometrikus azonosítás nincs ugyan, de az android nyújtotta pin vagy pattern feloldást használhatod, gondolom te is a szifonnal bankolsz, én az adatérzékeny dolgokat nem tableten végzem.S6Lite-ban segítek: az Exynos 9611 kb. a snapi 662-vel van pariban, több aspektusban gyengébb teljesítménnyel; azért már több, mint másfél éves gép, s akkor sem volt up2date. Még mindig túl drága, de a frissítések és a dex megjelenése dicséretes.
A Pad 5 procija 2 éves csúcs soc felújítása, UFS3.1-gyel, gyors komponensekkel. Nálam ezek döntöttek. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Ha ilyen sokáig használtad az Airt, akkor hosszú távra tervezel. Szerintem a több jobb elvet kövesd az időtállóság kedvéért: gyorsabb proci, több ram.
A Pad 5 ebből a szempontból jó választás lehet -én imádom-, ha együtt tudsz élni a jack és gps hiányával. A hang és a kép szuper, proci az említett felhasználásra overkill.
A Samu A7 sorozata nem rossz a kívánalmaidhoz, de ha kicsit is többet szeretnél, elvérzik. -
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #86599 üzenetére
Általában nem a származási hely a gond, hanem a minőségellenőrzés
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Atomcsirke #86497 üzenetére
Chris azt mondja, ez a Chuwi tudja elvileg.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
nagypasztor #86320 üzenetére
Én nagyon vártam már a Pad 5-öt. Korábban Huawei T3 10 majd T5 10, aztán Alldocube X Neo, s most a Pad 5 van. Egyik korábbi sem csúcs SOC, nem nehéz elérni a határait, de konkrétan a Pad 5-öt nem tudtam megfektetni semmivel. Számomra nem fontos sem a jack, sem a gps, sem a sim foglalat (ezeket szokták negatívumaként felhozni), korábbi gépeken sem használtam egyiket sem.
Az EU verzió bloatware mentes, semmilyen saját miuis alkalmazásban nincs reklám (szemben a xiaomi telefonjaival), nem kell mókolni; a widevine L1 nagy fegyvertény a tömegben, a hangszóró pedig igazán élvezetessé teszi a füles nélküli használatot.
A kijelző kategóriájában elég jó (pikniken talán kevésbé használható), de ha korábban amoledes géped volt, idő lesz megszokni.Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok vele; nekem erős SOC, jó kép és hang kell, ezt maradéktalanul teljesíti; amire használom, egy Tab S7-től is ezt kapnám. Jó opció a pen és bill.tok bővíthetőség, ha ez szempont, de árban húzós (akkor már talán akcióban egy S7).
Az előrendelős áron ajándék volt, a jelenleg ~150k esetén inkább maradnék a ziksz Neon, vagy ha nagyon cserélni kellene, feljebb mennék droid vonalon, mert tablettában droid kell. -
baal-amiga
senior tag
Csak egy gyors praktikus kérdés: használtok tabon kijelzővédő üveget/fóliát?
Én sosem tettem fel eddig semmi ilyesmit, se karc, se semmi nem lett, a folio tokok megvédték.
Leginkább az érdekel, hogy a pen hatékonyságát mennyiben csökkenti a +üvegréteg, ezzel használva azért hosszabb távon karcolódhat a kijelző? -
baal-amiga
senior tag
Hátha mást is érdekel: MiPad 5 akciós előrendelés Sp raktárból.
Én behúztam egyet, most 300 €. -
baal-amiga
senior tag
válasz
doddencs #85802 üzenetére
Ugyan nem én lettem megszólítva, de:
1,5 évig használtam, most a barátnőm nyomogatja. Teljesen jól működött, nagyon szerettem; memóriakezelése remek, az akku is rácáfol a méretére. Nomeg kugli is van még.
Az általad felsorolt dolgokra okés. Nálam játszhatóan ment a teljesség igénye nélkül Dead Space, Anima, Don't Starve, Baldur's Gate EE.
Ennyiért nagyon jó áron van az LTE-s.
Egyetlen negatívuma a beragadt frissítés, azt ne nagyon várj már. -
baal-amiga
senior tag
Csaxólok, Alldocube X Neo eu raktárból free shippimggel 210 dodó bg-n...
-
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #85654 üzenetére
Firefox szintén zenész. DuckDuckGo nem csinálja csak.
-
baal-amiga
senior tag
Kis segítséget kérnék, mielőtt kettétöröm a tablettát.
Ha meg van nyitva több tab, akár Brave, Chrome használatakor, folyamatosan frissít, amikor lépkedek köztük. Semmi oka sincs rá, simán van szabad memória. Egyszerűen nem jövök rá, mi a lópikulát kellene állítanom, pár hónapja mintha nem lett volna ezzel gond,. Alldocube X Neo a vas.
Korábban a Mediapad T5 10 3 gigás változattal nem találkoztam ezzel a porblémával, iphone xs-en sem all fenn. -
baal-amiga
senior tag
válasz
modflow #84726 üzenetére
Én ilyet vettem, most még akciósabb.
3 készüléket lehet párosítani. -
baal-amiga
senior tag
Úúú... Lenovo XiaoXin Pad Pro
Mit gondoltok? -
baal-amiga
senior tag
Ismét kapható az Alldocube X MT8176 verzió bg-n, ha valakinek érdekes lehet.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
sarasota123 #84353 üzenetére
Ár szuper, m-pen nem worx, hd netflix oké.
-
baal-amiga
senior tag
Nnnnna, egy hét alatt, ma jött meg az Alldocube X Neo.
Ha valakinek kérdése van róla, szívesen megosztom a tapasztalataimat majd. -
baal-amiga
senior tag
válasz
kristof123 #84133 üzenetére
Ha az olvasás a legfőbb prioritás, akkor amoled lehet a befutó. (Alldocube X Neot Bg-on kuponnal 76-ért rendeltem, ez a legolcsóbb amled opció.)
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Somatom #84103 üzenetére
Sajnos a hiány nagyon eltolta a piacot.
BlackFriday alkalmával azért nem vettem S5e-t, mert majd biztosan karácsonyra lesz még olcsóbb. Hát nem lett, mert minden értelmeset megvettek, cserébe a készleten maradt ilyen-olyan tabok árai is felfelé csúsztak vagy 1 évvel ezelőtti áron futnak. -
baal-amiga
senior tag
Na, a sok ön-vekengés, review nézés/olvasás után megrendeltem bg-ről az X Neot cz raktárból. 76k kuponnal, a banki árfolyam 3k-val olcsóbb volt a paypal árfolyamánál. 3-6 nap a szállítás. We'll see.
-
baal-amiga
senior tag
Most látom, kapható 24-től az új samu a7; antutun szépet gurít.
kíváncsi leszek a tesztekre... -
baal-amiga
senior tag
válasz
LederTibor #83127 üzenetére
Youtube-on most lejátszottam 1080p 60fps videót böngészőben, semmi probléma.
Rendszeresen filmezek a T5-ön gond nélkül.
Mással lesz a gond, nem a vassal. -
baal-amiga
senior tag
Ez nem olyan jó hír... [link] Nem mintha új főverzióra számítottam volna, de a bizt. frissítések jöhettek volna.
Viktor77 a biztonsági frissítések T10-en jöttek rendesen. Megnyugtatóbb, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged