- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Ciccuka #95343 üzenetére
Szerintem 70k-t ezekkel a kondíciókkal simán megér az eszköz, ha ez ennyiért megkapható. Többnyire (legalább is én) általában zárt térben, és nem tűző napsütésben használom a tabletemet (POCO Tab). Ami meg az akkut illeti, szerintem a 10.000 mAh szerintem sok mindenre elég.
-
válasz
Ciccuka #95343 üzenetére
A Helio G99 a minimum szerintem, én az alá nem mennék ma már. De annyira még nem gondolnám elavultnak.
De ahol írták, h "kevés manapság már", ott biztosan jobban értenek hozzá.(Ezt nem íróniaként írtam.)
8/256-os tablet, 13"-os. Ekkora a notim is, (igaz, azt két külső monitorral használom).
A 8giga ram alá se nagyon mennék, a 256-os tárhely meg pazar. Nézd végig a Hardveraprót az hány 64 gigáson próbálnak meg túladni.10.000mAh akksi. Ez első hallásra jó soknak tűnik, de itt egy 13"-nyi kijelzőt kell ellátnia árammal, illetve a SOC is egy korábbi, (a legmodernebbekhez képest) energiaigényesebb fajta.
A fényerő nem túl nagy, ez a tablet csak szobába való inkább.A Blackview nemtudomhányas van ennyiért még, kb egy kategória lehet a kettő, bár annak a kijelzője kisebb úgy 1"-al.
-
-
bazsimano
őstag
válasz
Ciccuka #89106 üzenetére
Gondolom egyből unbox videó aztán lesz ami lesz...sajnos nem nem ajánlotta fel a Paypal vasarlast...uh csak kartyaval tudtam vasarolni...
de azert reménykedek, hogy nem lesz gond.
Gyerkőcöknek lesz karácsonyra...de ha megérkezik ugyis home offba vagyok, uh majd kiprobalom... -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Ciccuka #89097 üzenetére
Ami ajánlható "modernebb" tablet, az a Realme Pad 4/64, a realmestores.hu-ról 80 ezer Ft-ért.
-
®abstract®
őstag
válasz
Ciccuka #89063 üzenetére
a mali g52 mp2 eleg lehet ha nem jatszol full game l.annyira szerintem nem rossz,de lehetett volna izmosabb gpu tarsitva a cpu hoz-ha unisoc tiger t618 az alap. 6 vagy 8 gb ram al egy ilyen tablet jo partner lehet🤔
a mali g52 mp6 mar egy jobb gpu=nem 2 magos hanem 6.feljebb is van.
videokbol azert kiderulnek az adatok amikor benchmarkot futattnak.
a legjobb oldalt nezed ezügyben,szoval meg tudod nézni mi a difi -
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Ciccuka #89058 üzenetére
Lehet, hogy gyenge, de ez van.
Ha követted a trendeket, ezt a T618-at (vagy gyengébbet) teszik majdnem mindegyik alsó kategóriás tabletbe, de még a Samsung és a Nokia is. -
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest