Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fisi
senior tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Ez a Honor gondolom Huawei? Play áruházzal mi a helyzet manapság náluk?
Illetve ilyen promo kódot honnan lehetne szerezni?Xiaomi Pad 7 nél a reklámokkal mi a helyzet? Ebből is kapálni kell mint a telefonokból?
Egyébként Xiaomira lenne egy megbízható áruházad, Alin? Mert pl találtam kéket is 107 ezerért 12+512 GB csak nem tudom mennyire kamu?
Widevine l1 ezeknél mind alap?
Néztem az összefoglalót nekem annyira sokat nem segített. Bocsánat érte.
-
ThorsHUN
őstag
Azt néztem, hogy:
ipad verzió (185+)
Ipad air 5 64 GB (használt) - 140+
pencil 2 (használt) - 20
billentyűzet (Ali) - 25Xiaomi pad 8 (177)
Xiaomi pad 8 (hazai) - 155
pen (original - Ali) - 5,5
billentyűzet (Ali) - 16,5Honor magicpad 2(143)
Honor magicpad 2 (Original - Ali) - 115,5
pen (original - Ali) - 6
billentyűzet (Ali) - 21,5Kérdés, hogy hogy működik a toll a tableteken. Ha hozzáérek kézzel közben (nem akarom ezt a kétujjas kesztyűt közben hordani.
Bónusz kérdés:
Ezekkel az utángyártott cuccokkal mi a tapasztalat? -
harkhon
tag
Köszi, igen közben pont néztem a lenovo-t is , mivel kell pen+ billentyűzet elég vonzó, feleségemnek rajzoláshoz is kell.
Ha jó több évig, akkor lehet az lesz, mert ahogy írtad pad8 elég drága, de legalább még jár hozzá billentyűzet.
A pad 7-esből is kB 140 körül láttam 256 os verziót , plusz , billentyűzet +pen
, ehhez képest az.idea pad megérősebbnek tűnik. -
elpescador
junior tag
Köszi, akkor legfeljebb lejjebb adják a darabszámot, és mondjuk ezek: Blackview Tab 20 WIFI 4GB/64GB ?
-
cs.zs.
veterán
Igen,
a Lenovo Idea Tab 11" listája így teljes.
70 ezerért megkapható 5G sim-slot nélkül,
91 ezerért 5G sim-slottal,
117 ezerért 5G sim + magyar bill.
Nem mellékesen ez a széria Android 15-tel készült gyárilag,
16 + 17 fog érkezni rá,
és 2029.07. hóban kap utolsó bizt. frissítést. -
Köszönöm!
Tudom, hogy nehéz értelmezni, de nekem korábban zenehallgatásra egy Ipad7 volt. Ez az utolsó, ami minőségi DAC-val készült, így alkalmas volt a Tidal használatára. Mivel eljárt felette az idő (értsd megszűnik a támogatás) ezért szükség lesz egy alternatívára. Az Apple ökoszisztémában lassan csatlakozó sincs, így marad az android vonal. -
Vasti74
senior tag
OK, elnézést, tényleg csak tippeltem ;-)
De a vásárlás előtti megtekintés mindenképpen ajánlott: mert a megszokottól eltérő kijelzők a mai eléggé jó kijelzők korában komoly csalódást okozhatnak, ami nem "ellensúlyozza" az előnyeiket a napi használat során.
Öröm, hogy szemkímélő, de főleg azért, mert a tulajnak nem lesz kedve használni ;-) -
-Maci-
addikt
Galaxy Tab S6lite lett a végén.
Jófogásról, 1 hónapos, nagyon jó áron.
Most kezdem belakni. Úgy néz ki jó barátok leszünk.
Végül körbe értem: ezt tanácsoltad, mikor feltettem a kérdést a topikban. Még egy nagyon kedvező B-tel linket is dobtál.
Na mindegy, jó kis agyalás volt, sokat tanultam
-
Redneck
nagyúr
Köszi a gyors választ! Én alapvetően a Samsungot preferálom a rendszer miatt, de kuponnal is az a legdrágább. 6/128-as verziót lehet elhozni 88k-ért.
Megéri ez a hardver?Lenovo Idea Tab 8/256GB (+stylus) - 81k Alza
Xiaomi Redmi Pad 2 8/256GB - 75k Media Markt
A Oneplus nem tud MicroSD bővítést sem, azt skippeltem. -
-Maci-
addikt
Igen értem és köszönöm. Igazad van. Nem lehet egyszerre mindent. Túl sok az elvárásom.
Asszem a Galaxy s tab nyújtja ezekből a legtöbbet.
Van most egy 1.5hónapos S6lite fókuszban. Az egyetlen aggály a 4GB RAM, de bízom benne, hogy ez a szám már nem annyit jelent, mint kb 5-6 éve. Fejlődött maga a chip is. Remélem.
Toll szempontból viszont ez hozza minden elvárásomat.
-
-Maci-
addikt
Köszönöm

Nem lenne ez ilyen bonyolult, ha valahol ki lehetne próbálni ezeket a tabikat a hozzájuk való tollal! De ez lehetetlennek tűnik..

Sőt, sokat -amiket néztem- egyáltalán nem lehet megnézni pl. MM-ban, mert azokon olyan Demo-t futtatnak, amit nem lehet elsöpörni. A tanácsadó srácok sem tudják feloldani.
-
Orlin
addikt
-
-Maci-
addikt
Értem
Viszont azt írják, hogy személyes átvétel is lehetséges. Nyilván nem fizetnék előre. Csak a helyszínen, megtekintés után.
Kérdés mi lehet a dobozban? Magyar régiós? Vagy van olyan kiadás, ami nem ide köti és emiatt más a szoftver? (Ezeket nem vágom)
A gari egyértelműen bukó, azt vágom.
-
cs.zs.
veterán
Tökre az az érzésem, hogy itt valami szuperkamu vagy szupergagyi dolog van a háttérben.
1.,
Nem tudják leírni azt, hogy Antutu-ban 1.600.000 pontot hoz? (sem a nevet, sem a számot? ATUTU 160,0000)
2.,
Monitorhoz párosítva mutatják, de az USB 3.0 mellé nem írják ki, hogy DisplayPort, vagy Video Out? A 96477 hsz-ben épp ezt írtam le.
3.,
PD 20 watt töltést írnak, de A-C kábel van a csomagban. A PD-töltés mindig is C-csatiból indult, ezért a PD- és PD/PPS-töltésű eszközökhöz mindig C-C kábel van a csomagban (Samsung, iPhone, NothingPhone, GooglePixel). [kép] [kép] -
-
Dr.NX
Topikgazda
-
cs.zs.
veterán
Ezt hasonlóan látom, bár nálunk kicsit másak a méretek.
Itt egymás mellett a 10,61" 470g, és a 12,1" 570g. [kép]
Az a 100 gramm (és a plusz centik) nagyon is fontos. Kézben a kisebbet hozom-viszem, a nagyobb pedig asztalra letéve jobb választás.
Fontolgatom nagyon a 9" körüli gamer-vásárlást...
-
cs.zs.
veterán
Oh yess
Az összefoglalóban a Honor Pad 9-hez még oda lehetne írni, hogy van belőle 5G simkártyás is, 8/128GB + microSD kivitelben. Ezt forgalmazta a Telekom is angol billentyűzettel, illetve az eMag is.
(a nem-simkártyás 8/256GB kivitelben microSD bővítés sincs)
Kifutott, vagy épp kifut, hiszen már kapható a Pad 10.
-
OnLy16
tag
Akkor eddig nekem volt szerencsém, de az összes Samsungom / Lenovom -ban volt, fel sem merült, hogy miért ne lenne.
De ha jól látom a redmi pad pro -ban sincs (10. kérdés), pedig az felsőbb kategória -
AxBattler
félisten
Nem rossz ajánlat, T100TA tabomat simán beadnám érte... vajon 10k HUF-ot adnak érte?
+ Nem tudom, ez az UFS 2.2 belső tárhely mennyire gyors/lassú?
-
Bferibörs
addikt
Nem egyszerűbb,igen tud lezárt képernyő mellett a háttérben futni. És mint cs.zs. írja az egyéb reklámok,felugró ablakok is megszüntethetőek. Felesleges + appot telepíteni szerintem a youtube miatt. Aki elkezdi a Bravet használni,szerintem marad alapértelmezett böngészője. Én Chromeről váltottam,több böngészőt kipróbáltam,ez jött be.
Nem bántásból,te sem olvasol.
-
Dr.NX
Topikgazda
Alldocube iPlay 70 mini Ultra kuponnal 92 ezer Ft
kuponkód: VIO1007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A családi kupaktanács illetve pénzügyminisztérium döntése hogy be vállaljuk-e az alis beszerzést (aldocube), vagy maradunk a hazainál, garival.

, ehhez képest az.idea pad megérősebbnek tűnik.

De

)