- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
®abstract® #85433 üzenetére
jó hát értem, de mi az alternatíva?
kínai rendelésnél eleve bukta a gari, most rendelni sem nagyon lehet egy ideig a vámos-áfás mizéria miatt, egyrészt nem kalkulálható a költség másrészt fennakadásokkal simán lehet számolni.
ha megnézed ez a tablet 46, áfa nélkül egyből 36, van még rajta valamennyi vám, artisjus adó tuti van a tárhely miatt, mire mindent összeadsz kb. kijön a 25 de ettől még mindig nem vagyok előrébb.
100k-t akkor sem adok egy tabletért ha lemegy a boltba, annyit nekem nem ér meg a gyakorlat, az még egy lehetőség, hogy nem veszek semmit. teljesen reális ez is, ha kiderül hogy ez ennyiért örömet nem fog okozni, csak bosszúságot, akkor elengedem a kérdést azzal, hogy amennyit szánok rá annyiért nem érdemes venni.
-
DeFranco
nagyúr
köszönöm, tehát akkor a szoftver olyan amilyen (ez nem annyira izgat), kijelző vállalható elvileg, kérdés még a használhatóság...
hogy kell elképzelni, hol lehet ennek a tabletnek a "határa", mi az amiben ez kevesebb mint pl. egy belépő/közepes samsung? youtube magas felbontáson beszaggathat? facebook dadog? komplexebb weboldalak köhögnek? office-like alkalmazások akadoznak?
vagy ilyenekkel nem kell számolnom? hogy lőjem be a kompromisszumokat?
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
teljesen laikus vagyok tablet témában, a választásban szeretném a segítségeteket kérni.
alap felhasználáshoz keresnék tabletet, játék nem lenne rajta, elsősorban képregény és esetleg ebook-olvasás, böngészés, esetleg filmnézés, streaming egyelőre nincs tervben, de nem zárnám ki.
mobilhálózat nem feltétel, nem menne bele sim, android rendszer igen, 10"-os modellt keresek
a keret szűkös, szeretném a 40k-s ársávban megúszni.
az ajánlót átnéztem, ezt a modellt találtam benne mint ami megfelelhet: [Umax VisionBook 10C LTE]
ebből a 4G / LTE nekem nem szükséges.
az lenne a kérdésem, hogy van-e ennek a modellnek még alternatívája hazai beszerzésben, illetve milyen hátrányokkal érdemes számolni egy magasabb árfekvésű modellhez képest, miben nyilvánul meg az olcsósága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged