- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Ha egy új droid 2 GB ramot megeszik, akkor pont 2 GB marad szabadon egy 4 gigás eszközben, ami úgy 10-15 Chrome tabra elegendő, plusz a sallangok (email, face, msg)
Persze vehetünk nagyobbat több pénzért, ami sok embert tényleg megnyugtat, hogyha 3 év múlva úgy alakulnak a felhasználói szokásai, hogy videót renderelne androidos tableten, akkor arra is jó lesz, ha addig meg nem pusztul az akkuja, kijelzője, stb.
De én azon a véleményen vagyok, hogy csak annyit költsünk, ami a jelenlegi igényeinket kielégíti. Minden plusz elköltött forint ezen felül pénzkidobás (szerintem). Ha később változik az igény akkor el lehet adni a mostanit, lehet venni erősebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest