- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Thunderzolee #95320 üzenetére
Az FRP a telefon saját tulajdonosát is tolvaj ként kezeli bizonyos mértékben 😁
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
vettem egy ilyet az android táblagépemhez, eddig minden oké vele, viszont a keymap hosszú gombnyomást nem igazán érzékeli.
Ez a mechanikus megoldás miatt van így?
A Rapoo az ezt jól tudta. -
aprokaroka87
nagyúr
Akit esetleg érint, a Lenovo tab p11 gen 2 megkapta az Android 14 frissítést, most települ, kíváncsi leszek, mi változik.
Az viszont biztos hogy nem sieti el, olyan mint ha mindig 0-ról telepitené újra a rendszert 😁
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
Arról esetleg valakinek van információja hogy a Lenovo p 11 gen 2 mikor kapja meg az Android 14-et?
Itt annyi van hogy 2024*
Bár ha azt gusztustalan szürke sávot nem variálják át akkor nem is érdekel 😁😕
-
aprokaroka87
nagyúr
Adott egy Lenovo p11 gen 2 tablet és egy Rapoo tipusú billentyűzet és egér, szépen teszik is a dolgukat, viszont az létezhet hogy a Bluetooth MAC címe indönként változik és ezzel lényegében új eszköz lesz az Android szerint?
Be van állítva, hogy a Smart lock oldja fel az eszközt ha a billentyűzet csatlakoztatva van.
Na ez időnként nem müködik.
A Bluetooth nevek Rapoo 5.0 MS ( Egér ) és Rapoo 5.0 KB ( Billentyűzet )
Azt tudom hogy Android 10 óta a WIFI MAC címek randomizálva vannak, de akkor ezek szerint már Bluetooth esetén is?
Android 13 van a táblagépen. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Lenovo p11 gen 2 eredeti billentyűzetet lehet valahol kapni Magyarországon?Vagy csak külföldön lehet megkapni, pl itt
-
aprokaroka87
nagyúr
1 negatívum van eddig nekem a lenovo tab p11 gen2 esetén,mégpedig az alsó navigációs sáv...
De ahogy olvasom,nem csak nekem okoz gondot,van amikor kitakar egy " gombot "
Nova launchert használok, de azzal sem tűnik el.
Ha esetleg valaki rud megoldást akkor várom az ötleteket.Aki ezt ki találta az se volt teljesen normális....
Én a 3 gombos navigációs megoldást használom,de van hogy el sem tűnik.... -
aprokaroka87
nagyúr
Azért az se semmi hogy vannak appok amik máig sem kezelik jól a tabletes nézetet.
-
aprokaroka87
nagyúr
Tegnap megérkezett a Lenovo tab p11 gen2, elkezdtem " belakni ", mondjuk azt szokni kell hogy ez egy tablet, volt már kezemben tablet, de csak rövid ideig.
Gondolkodom hozzá való billentyűzet vásárlásán.
Ha jól néztem akkor Ez az lenne, viszont felmerül a kérdés hogy az ékezetes karakterek bevitele megoldható a billentyűzet-ről, vagy azt a virtuális billentyűzet oldja meg?
Illetve egér Bluetooth-on keresztül is támogatott?
Vagy csak USB-n?Egyébként eddigi tapasztalataim jók, végülis a 4K videók lejátszása sem gond neki, annyi hogy olyankor Szoftveres dekodólást használ, észre vehető mert hirtelen mind az összes CPU mag a maxon jár.
-
aprokaroka87
nagyúr
Megrendeltem én is a Lenovo p11 gen2 tablatet, az Alzárol, a 6/128gb-os verzió lett, közben kicsit utánna olvasva, elvileg fog kapni Android 14-et is.
-
aprokaroka87
nagyúr
A Lenovo Tab P11 Gen 2 kezeli a L1 Drm-et?
Illetve ha jól láttam akkor lehet hozzá kapni billentyűzetes tokot is. -
aprokaroka87
nagyúr
Igazából szóba jöhetne még a Xiaomi Pad 6 is, ugye az abban lévő SOC jobb mint ami a Lenovo Lenovo Tab P11 Gen 2, viszont pad 6 esetén meg nincs jack kimenet, tudom USB-C - Jack átalakító, de akkor is...
Bluetooth füles az nekem továbbra sem opció.. -
aprokaroka87
nagyúr
A Samsung galaxy s6 lite csak 4/64gb -os verzióban létezik?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
csonkadavid #92802 üzenetére
köszönöm.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Akinek esetleg megvan a Lenovo Tab P11 Gen 2, az meg tudná nézni hogy a 2k@60fps youtube videókkal hogyan boldogul, csak mert azt tudom hogy a Mediatek helio g99 maximum 2k@30 fps-t támogat, de ugye youtube-on van hogy 60fps-ben van fent a videó.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Erről a tabletről van tapasztalat?
Lenovo tabletet érdemes venni? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#42308056 #89719 üzenetére
Honnan, hova, hogyan küldöd?
Én valamikor régen használtam ezt az appot, most már emlékszem, volt amikor jó volt, két telefon közt közvetlenül megosztva, tehát egyik nyitott egy hotspot-ot a másik meg rá csatlakozott.
Amit észrevettem hogy volt olyan készülék amire mondjuk 7-800kbit/sec-el tudott másolni, míg másikra meg már megvolt mondjuk a 40-50mbit/sec is.
Viszont ez 2.4ghz-es wifi kapcsolat volt.
Ezeknek egy nagy előnyük van hogy nem állandó kapcsolat esetén könnyebb megosztani tartalmat, tehát pl havernak, stb.
De ha te mondjuk két általad használt eszköz közt szeretnél megosztani úgy már inkább nehéz. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
®abstract® #89714 üzenetére
Oké,de ez olyat is tud hogy egy videót nem átküldi, hanem megosztja streaming módon?
Az ftp, sftp egyik nagy előnye hogy úgy is tud osztani hogy azt nem kell átküldeni a másik eszközre.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pècsimunkás #88227 üzenetére
Csak hogy érezd hogy mennyire elavult, az Alwinner A33, nézd meg a " legendás " Mediatek 6580 SOC adatait, na kb azzal van egy csoportban :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pècsimunkás #88225 üzenetére
Nem 870, de az Unisoc T610, az Alwinner A33-hoz képest kb egy " sportautó " :D
Általános dolgokra, netezés, YouTube.. ilyesmi, valószínűleg elég lesz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Irvkhf #85719 üzenetére
Akkor most 4 cortex a53 vagy 4 cotex a7 van benne?
Mert nagyon nem mindegy :)
Amúgy miből gondolod hogy gyorsabb lenne, ha valami régi rendszert raknál rá?
Jó lehet hogy az alap müködése gyorsabb lesz kicsivel, de minden másra már borzalmas lesz.
Meg egy csomó dolog nem is menne rajta még akkor sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
®abstract® #85365 üzenetére
Tudomásom szerint az Asus ROG phone 5 pro kapható 16 és 18gb-os verzióban is, szóval ahhoz képest a 8gb ram az " nudli " :D
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
milkabrams #82488 üzenetére
A google play telepités még mindig elég gyilkos dolog tud lenne egy bizonyos szinten.
2012-ben még elég nagy eséllyel h264- el ment az youtube videó, rá 3 évre meg mint ha már elkezdték az át állást a vp8-ra, aminél meg lehet még nem volt normális hw gyorsitás sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zoli03 #80992 üzenetére
Hát ez a 3g hálozattól függ, ha ott adott a lehetőség, akkor adott esettben full hd youtube is mehet.
Ha van rá mód legyen tesztelve a 3g azzal a sim-el amivel a tablet lenne használva.
4g hálozaton gyorsabb lesz a net, de ez függ pár dologtól
alap netezéshez nagyjábol a 3g is jó, csak legyen térerő hozzá.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Somatom #79041 üzenetére
Amikor megláttam a tablet felbontását kicsit furcsáltam, mert a Mediatek hivatalos oldalát nézve az rémlett hogy az Soc max 1280x720-as kijelzőt támogat, megnéztem újra, erre már az olvasható hogy 18:9 hd+ display.
Pedig nekem eskü az rémlik hogy max HD kijelzőt támogat.
Most vagy átírta a Mediatek vagy pedig valóban tud egy kicsivel nagyobb felbontást is meghajtani.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
BenQhunria #77298 üzenetére
Talán ez app segíthet.
Pl beállitod hangerő fel gombra, hogy hosszú nyomásra beadja a kikapcsolási párbeszéd ablakot.
ez a neve az appban, ez lényegében a kikapcsoló menűt mutatja meg. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ismerősőm vett egy e-star beauty 2 HD táblagépet.Viszont a beállitásokban nem találok Bluetooth lehetőséget.
Ha rákeresek ott akkor beadja viszont ha bekapcsolom akkor kb 10mp után bedobja a a beállitások alkalmazás leállt üzenetet.Nem lenne benne Bluetooth vagy rosszul lenne az OS-be implementálva?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fireman123 #72678 üzenetére
Nem okoz
viszont érdemes lenne megnézni a tárolóhelyen Mtklogger nevű mappa után kutatva mert azért megehetett kevéske tárhelyetA mappa tartalmát törölheted nyugodtan
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fireman123 #72652 üzenetére
Bepötyögöd a tárcsázóba
*#*#3646633#*#*
Feljőn az Engineermod
Elkezdesz jobbra swipolni (lapozás)
Felül lesz egy ilyen fül hogy Debug And Utils.Ott megfogod látni.
Amúgy az mtk saját log rendszere..hasznos lehet ha gond van a tablettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest