-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 8.7 32GB
Ennél van esetleg jobb hasonló áron?
Főleg YouTube és Facebook-ra lenne használva.
-
spileraaa
senior tag
válasz
®abstract® #85397 üzenetére
ez is 2015 -os?
SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite, 8.7", 32GB, 3GB RAM, Wi-Fi, Silver
-
spileraaa
senior tag
erről vélemény?
SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite, 8.7", 32GB, 3GB RAM, Wi-Fi, Silver
múltkor irtatok a 2 gb túl kevés
viszont ennél többet tényleg nem költenék rá és ez 3gb -osmúltkor ezeket kérdeztem
4 Tablet közül melyik a legjobb?
Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2019) WiFi, 32GB intern, 2 GB Ram,
SAMSUNG Tab A T290 (2019), 8", 32GB, 2GB RAM, Wi-Fi, Black
LENOVO Tab M8 TB-8505X, 8", 32GB, 2GB RAM, Wi-Fi + 4G
HUAWEI MatePad T 8", 32GB, 2GB RAM, Wi-Fi + 4G -
spileraaa
senior tag
3 Tablet közül melyik a legjobb?
SAMSUNG Tab A T290 (2019), 8", 32GB, 2GB RAM, Wi-Fi, Black
LENOVO Tab M8 TB-8505X, 8", 32GB, 2GB RAM, Wi-Fi + 4G
HUAWEI MatePad T 8", 32GB, 2GB RAM, Wi-Fi + 4GJunius 4 -ig van idöm eldönteni
akkor lesz az az akció ahol be adom a régi tabletet ( amit kinabol vettem és kb 2 évig bírta)
és kapok 300 leit 22 ezer ft érte amit fel tudok használni vásárlásracsak youtebra kell es facebookra
és tudja a wifinel az 5gez ami elromlott 85$ volt ALLDOCUBE iPlay 10 Tablet PC
-
spileraaa
senior tag
mert emag.ro ez a 3 amit ugy lattam hogy meg valalhato ar ertek aranyban
dec 15 lesz nalunk olyan hogy roncsprogram
es ha adok be regi tabletet kapok 300 lei erteku kupont amit le tudok vasarolni
es ezek 600 lei korul vannak
vagyis max 600 lei koruliek johetnek szobade altex es flanco is szoba johet ott meg nem neztem mi a valasztek
-
spileraaa
senior tag
a 3 közül melyik jobb választás?
Huawei MatePad T8, Octa-Core, 8", 2GB RAM, 32GB, 4G,
Samsung Galaxy Tab A (2019), Quad Core, 8", 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi,
Lenovo Tab M8, TB-8505X, Quad-Core, 8″ , 2GB RAM, 32GB, 4G -
spileraaa
senior tag
valaki látott valami jó akciós tabletet az amazon.de-n ?
-
spileraaa
senior tag
Cube iPlay 10
tabletnel kell valamire ügyelni hogy az aksi hosszabb életű legyen?
a regit mindig töltőben tartotam es sokan azt mondjak amiatt birta csak egy évig
ez votl az
[link] -
spileraaa
senior tag
megjött a Cube iPlay 10
nov 8 volt rendelve a gearbestrol
de egy hibát egyből észrevettem szét volt vallva a tablet egyik fele teljes hosszában (a videon 1 perc 24 másodpercnél nyomom össze) sajnos elfelejtem hanggal felvenni így nem hallatszik ahogy vissza kattan a helyere (meg kell ezt a video felvetélt is gyakoroljam nem latszik teljesen jól )működni működik de akkor is fura hogy mar újonnan hogy van az hogy szét vált az egyik fele a későbbiekben ez okozhat bajt?
video
[link]és kép arról a feléről de mar össze nyomva
kb fél centimétert volt szétválva ezen a felén teljes hosszában
[link]
[link] -
spileraaa
senior tag
válasz
Kukkéro #74482 üzenetére
en nem mertem 2 rendelni inkabb kifizettem a 14$ szalitasi költséget
mivel nálunk is van mar ilyen olcso tablet es lehet a másodikon nehezen tudtam volna tovább adni
ez 110 dollárba jön ki
https://www.emag.ro/tableta-vonino-magnet-w10-10-1-ips-quad-core-1-30ghz-2gb-16gb-black-8920331068420/pd/DFYY9NBBM/ -
spileraaa
senior tag
sikerult vegul eleg jo arban elcsipjem ezt a tabletet
Cube iPlay 10
[link]igaz csak expedited shipping volt (lehet azert mert egyebet is rendeltem? mert most nezem kulon a tabletnel van eu expres is)
de legalabb igy remelhetoleg 7 nap allat itt lesz nem?
es nalunk eleg turheto a vam csak 19%
-
spileraaa
senior tag
ez melyik kinai klon lehet?
eleg jo arban van csak kerdeses hogy menyire jo a minoseg
kb 110 dollarnak megfelelo
Vonino Magnet W10
[link]tavaly is ilyet vettem csak 7 inchest de csak egy evig birta az aksija
-
spileraaa
senior tag
válasz
cidalain #74398 üzenetére
Sajnos a lenovos mar nem el
eleg peches vagyok ugy latszik mindig utolso percben csuszok le a jo akciokrol
a masik pedig ugyananyit tud mint a mostani tablet ami nem volt valami acelos eleg gyakran lefagyot pl a fb csak a lite verziot birta el a rendest mar nem
amit en linkeltem arrol mi a velemenyed?
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
mert nem nekem kell hanem apámnak és úgyse használná ki a drágábbat a lényeg akadás mentesen menjen rajta ezek fb és youtube és pár társasjáték
a másik pedig akármilyet veszek az aksija 1 évnél tovább nem fogja bírni szerintem mert hiába mondom neki ne tartsa mindig a töltőbe amikor nem használja o mindig töltőbe rakja hogy ha használni akarja teljesen fel legyen töltődve
-
spileraaa
senior tag
Kinabol tul lassan er ide igy megis Romániából rendelek
valakinek volt ilyen tabletje? vagy mire eleg az 1 gb ram?Alcatel Pixi 3 10.1"
[link]igaz ez biztos erosebb lenne es jobb arban is van de kb 2 honap mire ide erne plusz 19% afa
Cube iPlay10
[link]meg pekhemre amikor innen akartma rendelni ep fizeteskor jart le a kupon
mert kuponal itt is 85 dollar voltvagy lehet abban remenykedni hogy ujbol legyen ra kupon?
-
spileraaa
senior tag
Az Expedited Shiping az 3-7 nap de ez is vam mentes mint priority line?
mert priority line ugy irja akar 25 nap is lehet mire ide er enyi erovel valaszthatom a free shipinget is mert 19% nalunk az afa (anyiba kerulne mint a vam mentes posta)
a kerdes viszont az hogy a free ide er anyi ido allat vagy csak reklam fogas? mert lehet kinabol ide er de a roman posta nagyon lasu volt ugy hogy a belfoldi kb ketszer anyi idobe telt mint mig ide ert kinabol
-
spileraaa
senior tag
Sziasztok
édesapám jelenlegi tabletje megment az aksija úgy tudom arra nincs garancia pedig csak 11 hónapja volt vásárolva és pedig ez
https://eurogsm.ro/tableta-vonino-navo-qs-7-wifi.html(az aksi 70% után rohamosan csökken és kb 5 perc alatt le is merül
ez szoftver hiba lehet vagy inkább az aksinak lett annyi? )a lényegre térve a bevezető után neki szeretnék újat rendelni mivel a garancia úgyse ér semmit így külföldről hátha olcsóbban jobb beszerezhető (jó lenne olyan ahol nem kell fizetni áfát)
a szempontok pedig nem valami sok a kamera lényegtelen
a kijelző lehet jobb lenne a mostanitól nagyobb 8-9 mert csak hírek olvasására és társasjátékokra használja
és erősebb hangszóró
az ár pedig 40-50 ezer ft korul ha van valami jóui. érdemes megvárni a fekete pénteket?
előre is koszi a segítséget
-
spileraaa
senior tag
Romániából szeretnék rendelni kínai oldalról
3 éve amikor rendeltem nem vámoltak semmit sem el csak ki kellet bontsam hogy lássák mit vettem de nem kértek se számlát róla se semmitvalaki nem tudja most is így van vagy most már kell adózni utána?
mert ha igen akkor célszerűbb gondolom eu-s raktárból rendelni
tabletet szeretnék (amit 3 éve rendeltem eddig bírta az aksija 90% kapcsol ki de ha folyamatosan a töltőben van akkor még ép úgy működik mind újkorába [link] )
kritériumok csak nettezésre lesz fb és társas játékok (apámnak szeretem volna venni most fekete pénteken de nem volt sehol semmi normális akció ahol volt ott pár perccel lekéstem [link] [link]
és legalább 9-10 inch körüli méretben és 100 $ körül szánék rámelyik oldalakat és konkrét márkát ajánljátok erre a célra
előre is köszi a segítséget -
spileraaa
senior tag
Sziasztok!
van egy ilyen tabletem Hyundai X600
a problemam pedig az hogy ha berakom tolteni utana nem csatlakozik a wifihez csak akkor ha ujra inditom utana gond nelkul megy elegeszen adig meg ujbol be nem rakom tolteniroviden :
berakom tolteni= utana nem megy a wifi
restart = megy a wifi
berakom tolteni= ujbol nem megymi lehet a gond ?
van ra megoldas ?tavaly majus korul volt innen rendelve http://www.tmallbox.com
udv -
spileraaa
senior tag
minideal.net nagyon kicsi a valasztek vedofoliabol
vajon ez menyire jo ? [link]7 es tabletre lesz de gondolom ra lehet vagni
vagy jobb ha itthon veszek ra ?
-
spileraaa
senior tag
válasz
tjb007 #39835 üzenetére
Hat nem is tudtam hogy ilyen sok fele van ...
a legtobbet olvasasra hasznalom arra szerintem megteszi a sima is ... vagy a bilentyuzetes menyivel dragabb ?
vagy ha nem gond johet mind 3 -rol link es utana konyebb lesz a dontes ... vedofoliat is rendelnek vagy 2 db is ha nem tobbet artol fugoen milyen arban van ; mivel kisvarosban elek es itt nagyon kicsi a valasztek vedofoliakbol es tokokbol is ... -
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #37144 üzenetére
A heten max jovo hetne rendelek telefont tudnatok segiteni kivalasztani tabletre vedofoliat ? ( egyutal azt is rendelnek )
Elozmeny:
Az gond lehet ha 2 milimeterel kisebb a vedofolia
mert a vedofolia 113mm
es az en tabletem pedig
[link] 115mmha tudom ilyen dragak az univerzalis vedofoliak es nagyon keves a valasztek a legtobb ipad-re es galaxy tabokra van akkor rendeltem volna ezt is kinabol ...
majd ha rendelek ujbol kinabol par darab vedofoliat is fogok az mar biztos tudnatok parat ajanlani ? (innen rendelek nyar folyaman telefont es egyutal akkor rendelnek a tabletre vedofoliat is mert gonddolom fel evente jo cserelni ? http://www.tmallbox.com / http://www.minideal.net )
-
spileraaa
senior tag
Az gond lehet ha 2 milimeterel kisebb a vedofolia
mert a vedofolia erre keszult [link] 113mm
es az en tabletem pedig
[link] 115mmha tudom ilyen dragak az univerzalis vedofoliak es nagyon keves a valasztek a legtobb ipad-re es galaxy tabokra van akkor rendeltem volna ezt is kinabol ...
majd ha rendelek ujbol kinabol par darab vedofoliat is fogok az mar biztos tudnatok parat ajanlani ? (innen rendelek nyar folyaman telefont es egyutal akkor rendelnek a tabletre vedofoliat is mert gonddolom fel evente jo cserelni ? http://www.tmallbox.com / http://www.minideal.net )
-
spileraaa
senior tag
update
valaki ?A tabletet hogy jobb tarolni ha 2 -3 napig nem hasznalom ?
teljesen kikapcsolni vagy keszenleti uzemodban ?
-
spileraaa
senior tag
A tabletet hogy jobb tarolni ha 2 -3 napig nem hasznalom ?
teljesen kikapcsolni vagy keszenleti uzemodban ?
-
spileraaa
senior tag
Akinek van tabletje irna par tanacsot mire ugyeljek vagy mit erdemes bealitani rajta vagy miket telepiteni ra ?
vagy vedo foliat vagy tokot erdemes veni ? ha igen milyet ?
Milyen wifit vegyek hoza ?
-
spileraaa
senior tag
Na megjot a tablet Hyundai x600 [link]... 20 nap allat ert ide Kinabol... edig nagyon tetszik pl a kijelzoje ips de csak 150 fokban de nagyon szep a szinek rajta szebb mind a monitoromon LG E1941
Ezzel kapcsolatosan lenne kerdesem:
1. Akinek van tabletje irna par tanacsot mire ugyeljek vagy mit erdemes bealitani rajta vagy miket telepiteni ra ?
vagy vedo foliat vagy tokot erdemes veni ? ha igen milyet ?
2. Milyen wifit vegyek hoza ?
-
spileraaa
senior tag
Ha nem veszem at a csomagot es nem fizetem ki az afat akkor mi tortenik visszakuldik a feladonak a csomagot ?
ha igen akkor a vetelarat visszakapom vagy az elvesz ?
mert afaval egyut mar nem eri meg a tablet mert mar anyiert itthon is kapok hasonlot 2 ev garanciaval
ezt rendeltem
[link]es hasonlo arban itthon ez lenne
[link]vagy amit kinabol rendeltem az jobb ?
-
spileraaa
senior tag
üdv,
melyik tablet best buy jelenleg?
1. max 100 $ értékben
2. 100$ felül
-
spileraaa
senior tag
ez a tmallbox is elege becsapos 93 $ helyet 102 $ a veg osszeg
mashol ez a termek vajon nem olcsobb ?
vagy tudtok mast ajanlani enyiert 100 $
-
spileraaa
senior tag
a tmallbox-nal valaki rakerdezne arra hogy Romaniabol nem lehet hasznalni a paypal opciot ??? vagy nalam miert nem jelenik meg ?
mert ha igy van kell keresek mas webshopot
ezt akartam megrendelni toluk
-
spileraaa
senior tag
válasz
Chaser #34398 üzenetére
1.
79 $ mivel nincs benne semi plusz koltseg pl posta , paypal kezelezi koltseg
pl itt 95$ [link]
es itt pedig 94 $ [link]
vagyis nagyjabol 95/100 $ kozt mozog az ara
Ainol Novo 7 Crystal 2
csak ez szerintem nagyon uj kiadas lehet, igy nem tudom megeri kockaztatni elsok kozt kiprobalni2.
de ennel pedig tenyleg nem tudom hol lehet az atveres hogy csak 94 $ es ips kijelzos vagy itt is jon plusz koltseg ra ( vagy eleve false adatok vannak megadva )
Ainol Novo7 Crystal ATM7029 Quad Core Android 4.1 7 Inch IPS Screen 16GB ROM HDMI Tablet PC White
[link] -
spileraaa
senior tag
válasz
DrDante666 #34238 üzenetére
tinydeal ingyen az Sg postal szalit ?
ezeket tudom hogy igen
tmallbox , minideal de ezeken kivul van meg ami Sg postal ? -
-
spileraaa
senior tag
Vegik neztem vagy 7-8 webshopot es ezeket talaltam amik megfelelnek ennek a ket alap feltetelnek
1. max 100 $
2. ips vagy mva kijelzos ( ebook olvasas es netezes miat )Csak nehez a dontes es ebben kerem a segitsegeteket hogy mondjatok el a velemenyeteket melyik lenne jobb dontes ezek kozul :
1.AMPE A78
[link]2.HYUNDAI X600
[link]3.Cube U18GT
[link]4.ICOO D70PRO
[link]5.Nextway F7
[link]6.Ainol Novo 7 Crystal 2
[link] -
spileraaa
senior tag
ainol NOVO7 Crystal kaphato max 100 $ -ig ?
ha igen melyik websopban ?ezt az egyet kaptam ami nem tobb 100 $ ( csak nem tudom ez menyire lehet jo mivel azt irja hogy uj termek )
[link]vagy esteleg mas tablet ami nem tobb 100 $ nal es van ips vagy mva kijelzoje ?
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz
nyirog #31225 üzenetére
Koszi a tesztet nagyon jo es reszletes ( es meggyozo) !
Te melyik oldalrol rendelted ?
csak egy dolog zavar
espedig
Hyundai Cute X600
ebbol van ketfajta is ?mivel egyik oldalon szerepel az ips panel a masikon mar nem
pl itt igen :
[link]es a tesztben is ( mondjuk a tesztben nincs emlites arrol hogy lenne ketfajta ) [link]
de a tobbi oldalakon egyik helyen sem szerepel a leirasban az ips kijelzo ( de a keszulek a kepeken ugyanugy nez ki es az ara is kb egyforma intervalumban mozog)
vagyis
roviden a kerdes van ket fajta Hyundai Cute X600 vagy ha nem akkor hanyagsagbol maradt le az ips kijelzo tobb oldalon is vagy egyaltalan nem is ips kijelzos es az egyik oldal csak ugy oda irtaa masik kerdes pedig melyik oldalrol rendeljem meg ???
-
spileraaa
senior tag
Hyundai Cute X600 bol van ketfajta is ?
mivel egyik oldalon szerepel az ips panel a masikon mar nempl itt igen :
http://www.tinydeal.com/hyundai-x600-7-ips-android-41-dual-core-8gb-tablet-pc-p-76788.htmles itt is http://nyirog.blogspot.hu/2013/01/hyundai-x600-tablet-teszt.html
de a tobbi oldalakon egyik helyen sem szerepel a leirasban az ips kijelzo
http://etbuying.com/goods-257-7inch-Black-Hyundai-X600-Tablet-PC.html#.UVbM_Te87U2
http://www.buysku.com/wholesale/hyundai-cute-x600-hd-android-4-1-dual-core-1-6ghz-quad-core-gpu-1gb-8gb-hdmi-front-camera-7-inch-tablet-pc-black.html
http://www.tmallbox.com/computer/14646-hyundai-cute-x600-rk3066-1g-8g.html
http://www.pandawill.com/hyundai-x600-hd-7-inch-tablet-pc-rk3066-android-41-hd-screen-8gb-hdmi-p70119.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-hyundai-cute-x600-dual-core-rk3066-1-6ghz-android-4-1-tablet-pc-8gb-1gb-wifi-product-26521.html
-
spileraaa
senior tag
Az elozo tabletrol amit kineztem sajnos lekestem
(nincs mar keszleten )...
igy masat kell keresek
milyen markaju tabletek megbizhatoak ?
ainol , ramos , pipo , cube vagy esetleg mas ?(erre a celra akarok veni foleg ebook olvasasra , netezesre (fb, skype , forumok , hirek stb ) ; a jatek es filmezes nem fontos szempont )
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
nehéz a döntés föleg hogy még külföldröl soha nem rendeltem és ezek közül edig egyik oldalt sem ismertem hanem itt ott akadtam rájuk ...
vagyis elöször ebben kellene segitség pl. melyik oldal megbizhato és nem vernek át rajta vagy a postázás idötartalma nem 1 -2 honap vagy vám mentes a tablet (nincs riziko hogy postázás közben észreveszik és megvámolják ) stb. vagyis melyik cég a legjobb választás és akkor utána lehet könyebben menne a tablet kiválasztása is ...( vagy ha a felsoroltakon kivul tudok mas oldalt mondani ahonan erdemes rendelni az is johet )es igen ami fontos :
1. ebook olvasas
a tobbi funkcio az mind melekes elonyelozmeny:
mert eloszor ebook olvasot akartam veni irtam is a megfelelo topikba de ott azt mondtak hogy azok amiket kineztem * mind lebutitot tabletek igy inkabb akkor mar vegyek egy tabletet ...*ez a ketto volt amit kineztem es mondtak hogy ezek lebutitot tabletek
1. [link]2. [link]
(off) -
spileraaa
senior tag
válasz
Tannhauser #33547 üzenetére
Megsem tud senki segiteni ...
lehet tul nehez a kerdes ... -
spileraaa
senior tag
7" táblagépet vennék max. 100 $ / 77 € erejéig.. A játékteljesítmény kevésbé fontos, a hosszú üzemidő már inkább. Főleg könyvolvasásra , netezésre lenne használva, de ez lesz az első táblagépem, úgyhogy még nem kiforrott a majdani használat. Végigbogarásztam a fórumokat, és az alábbi lista jött össze:
ezeket neztem ki edig de ha tudok jobbakat ajanlani akkor irjatok le
ha nem tudtok jobbat akkor melyik ceg megbizhatobb melyiktol rendeljem meg es melyiket?
1. Ramos w28 :
a. [link]b.[link]
( a konyvek miat szerintem az ips panel jobb mind a tft ezert valasztotam ezt elsonek de lehet tevedek ; e ink kijelzos ebook readert azert nem akarok veni mivel a legtobb konyv pdf formatumu es a szines kepek es abrak miat is )
2.Ainol Novo 7 Legend A13 HD Camera 7
[link]3.Archos Arnova 7H G3 Tablet PC
[link]4.EXDISPLAY Archos Arnova 7H G3 Tablet PC
[link]5.FreeLander PD20 Great Version GPS Tablet PC 7
[link]6. Ainol NOVO 7 Mars 7 Inch
[link]7. Ainol Novo7 Legend 7 Inch 4:3
[link]8.Arnova Gbook eReader 17,8 cm (7 Zoll) Tablet-PC
[link] -
spileraaa
senior tag
Milyen tabletet ajanlanatok 100 $ / 77 € ertekben ?
tobbet nem szanek ra ( es foleg ebook olvasasra es neha email , es chat hasznaltra hasznalnam )
ezt Ramos w28 neztem ki edig de ha tudok jobbat ajanlani akkor irjatok le
ha nem tudtok jobbat akkor melyik ceg megbizhatobb melyiktol rendeljem meg ?1. Ramos w28 http://www.aliexpress.com
[link]2. Ramos w28 http://www.umitablets.com
[link]( a konyvek miat szerintem az ips panel jobb mind a tft ezert valasztotam ezt de lehet tevedek ; e ink kijelzos ebook readert azert nem akarok veni mivel a legtobb konyv pdf formatumu )
-
spileraaa
senior tag
Milyen tabletet ajanlanatok 100 $ / 77 € ertekben ?
tobbet nem szanek ra ( es foleg olvasasra ( ebook) es neha email , es chat hasznaltra hasznalnam )
ezt Ramos w28 neztem ki edig de ha tudok jobbat ajanlani akkor irjatok le
ha nem tudtok jobbat akkor melyik ceg megbizhatobb melyiktol rendeljem meg ?1. Ramos w28 http://www.aliexpress.com
[link]2. Ramos w28 http://www.umitablets.com
[link]( a konyvek miat szerintem az ips panel jobb mind a tft ezert valasztotam ezt de lehet tevedek ; e ink kijelzos ebook readert azert nem akarok veni mivel a legtobb konyvben szerepel szines kep vagy abra es legtobb pdf formatum )
-
spileraaa
senior tag
Nézelődtem az ebay-on hátha kapok jó árban tabletet ....
sikerült is két elég jót kapni csak nem tudom melyik lenne jó választás a kettő közülés a másik pedig hogy utólag nem bánnám e meg hogy ilyen noname márkát veszek
1. [link]
2. [link]
és ezen az oldalon pedig olcsóbban van fent csak nem tudom hogy miért
1. [link]
2. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged