- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrThomi #95785 üzenetére
Let's agree to disagree.
Ez csak elméletben hangzik jól, hogy YouTube-ra még jó.
Az a hardver már ahhoz is kevés.
De megpróbálkozhatsz vele, ha nagyon sok szabadidőd van:
https://xdaforums.com/t/lineageos-19-1-for-sm-t580-gtaxlwifi-sm-t585-gtaxllte-sm-p580-gtanotexlwifi-and-sm-p585-gtanotexllte.4432957/ -
válasz
mrThomi #95773 üzenetére
Az összefoglalóban összeszedtem minden elérhető tabletet ebben a méretben.
Sajnos nincs ilyen, amit szeretnél.
Az Alldocube iPlay 60 és 70 Mini az újabbak LTE modemmel, de se hosszú támogatás, se ujjnyomatolvasó.
A Lenovo Legion Tab ilyen kis erős gép még, de abból sincs SIM-es változat. -
válasz
vendingo #95765 üzenetére
Xiaomi Pad 7 a legjobb ár-érték arány ebben a méretben és ársávban.
A hosszú támogatás is adott, mivel már kötelező.
2031-ig van rá támogatás: https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=aerdata
Snapdragon 7+ Gen 3
8-12GB / 128-256GB
11.2" 2136x3200 144 Hz
8850 mAh (45 W)
251x173x6.2 mm 500 g USB 3.2 -
válasz
cs.zs. #95753 üzenetére
Lehet javasolni, persze!
Nyilván ezt én így önkényesen szerkesztgetem legjobb belátásom szerint, meglehetősen szubjektív.Korábban benne is volt ez a Lenovo.
Vissza már nem fogom rakni, ahhoz már túl öreg, kifutó modell.
Ettől persze még igaz erre is, hogy jó áron jó vétel lehet.A fő bajom a Lenovokkal a követhetetlen modellszám és modellnév.
Teljesen belezavarodtam a különböző régiókba szánt nevekkel, emitt Tab Plus, amott Pad Pro, de a következő évben a P11 Pad Plus ami megegyezik a Tab Pro Gen 2-vel...ááááááááá! -
válasz
beller #95744 üzenetére
Épp tegnap frissítettem az összefoglalót, gyakorlatilag a felső kategóriában minden gyártónak nagyon szuper tabletjei vannak.
Igazából a kérdés hogy mekkora tabletet szeretnél és mennyit szánsz rá.
A Xiaomi Pad 7 (Pro) is nagyon jó vétel 150 alatt.
A legjobb tippem az, hogy egy boltban (Alza, Media Markt, Auchan, stb.) tapogasd meg a kiállított darabokat, hogy milyen méret kényelmes. -
Ez a Lenovo Legion Tab az Euronicsnál elég jó áron van:
170 ezer Ft -
válasz
Tsebacsi #95737 üzenetére
Itt egy részletes review:
https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Yoga-Tab-Plus-review-The-affordable-giant-tablet-takes-on-the-iPad-Pro.958126.0.html#c12711821Nem tűnik rossznak, bár manapság minden felső kategóriás tablet elég jó.
Így tollal és billentyűzettel eléggé megérheti, bár lesz ez még olcsóbb is vélhetően. -
válasz
marcee #95723 üzenetére
A Samsungok tudják:
https://www.samsung.com/hu/support/mobile-devices/hogyan-hasznaljam-a-dual-audio-funkciot-media-megosztasara-tobb-eszkozon/A dual Bluetooth rossz keresés, mert több BT eszköz simán kapcsolódik, de neked a dual audio kell.
-
válasz
szoporiz #95694 üzenetére
8-10" méretben jelenleg a legjobb ár-érték arányú az
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo - EU raktárból 60 ezer FtSokunknak az elődje van meg, szerintem kiváló kijelzője van.
-
válasz
Sera26 #95675 üzenetére
Úgy látom ebből van egy 2025-ös kiadás (SM-X210RZAREUE), amiből valóban van 6/128 és 8/256 verzió.
https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-a9-plus-graphite-128gb-sm-x210rzareue/A 2023-asnak ez a modellszáma:
SM-X210NZAEEUE
Ebből 4/64 és 8/128 van.(Ebből a "ZA" a színkód, az változik a készülék színétől függően.)
-
Ez is érdekes a jövőre nézve:
Circular economy: New law on more sustainable, circular and safe batteries enters into force
Starting in 2027, consumers will be able to remove and replace the portable batteries in their electronic products at any time of the life cycle. This will extend the life of these products before their final disposal, will encourage re-use and will contribute to the reduction of post-consumer waste.Erről eddig én sem olvastam, kíváncsi leszek hogy fog ez megvalósulni, mert azért ez nincs túl messze, de eddig egy ilyen eszközt (tablet, e-book olvasó) nem láttam még cikkben sem, telefonból is csak a Fairphone-t.
Azt hogy a világ többi részén mi lesz, nehéz megtippelni, bár pl. iPhone-ból sem csináltak külön lightning portosat.
A kínai gyártók, ahol nem az EU az elsődleges piac, vélhetően nem fogják összetörni magukat a környezettudatosság miatt. -
-
válasz
Thunderzolee #95410 üzenetére
És szerintem ezt még custom launcherrel sem lehet állítani, csak custom ROM-mal.
Esetleg próbálj meg egy ilyesmi appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.nav.bar&pli=1 -
válasz
Thunderzolee #95408 üzenetére
Az eszköz beállításaiban szokott lenni, simán lehet hogy nincs ilyen opció.
-
válasz
Gabesz87 #95401 üzenetére
A gyári launcher ilyen vacak.
Valami olyan rémlik régebbről, hogy a főképernyőn a hosszan nyomás/ Home settingsben a Launcher Style-t lehet állítgani drawer mode és standard mode között és valami bugos volt, resetelt amikor nem is kellett volna.
Esetleg itt érdemes váltogatni, nekem most drawer módban van.Vagy másik launchert kell használni.
-
válasz
Randomized #95374 üzenetére
Azért probléma (neked, nem nekem), mert leszűkíti az egyébként sem bőséges választékot.
Tőlem biztos nem látsz ajánlást ilyen gyenge felbontású tabletre, mint a Samsung vagy a Redmi 8,7" modelljei, ha rajtam múlna, ezeket betiltatnám vagy legalábbis magas vámmal sújtanám. -
válasz
Randomized #95372 üzenetére
Miért olyan fontos a hazai beszerzés?
Tessék, itt egy használt Alldocube iPlay 50 Mini Pro 35 ezerért:
https://hardverapro.hu/apro/alldocube_iplay50_mini_pro_tablet_l1_8_4inch_andro/friss.html -
-
válasz
krepair #95211 üzenetére
A Samsung jó irány, szerintem jobban megéri egy korábbi széria, pl. S9.
Élőben nézd meg azért, hogy mekkora a 12,4", még a kisebbeket is kényelmetlen kézben tartva használni.
A hozzá való billentyűzetes tok viszonylag drága, de kétségkívül praktikus. Vannak univerzális Bluetooth billentyűzetek is, azért szakdolgozatot lehet hogy praktikusabb egy robusztusabb darabon írni. -
Azért nézd meg egy Auchanban vagy Media Marktban, hogy nem nagy-e a 10".
A 8,4" méretűek sokkal kézreállóbbak, könnyebb tartani.
10-esből egy most olcsó:
Teclast M50HD
8,4"-esből: Alldocube iPlay 50 Mini -
-
válasz
aprokaroka87 #95183 üzenetére
Engem az 1280*800 felbontás 10 collon is aggasztana.
-
válasz
Kezdő vagyok #95169 üzenetére
Az összefoglalóból ami szimpatikus.
Pl. Honor Pad 9 -
válasz
coolpet #95001 üzenetére
Ezzel semmit, ez ennyi volt.
Gagyit nem szoktunk ajánlani, 8" méretben még mindig az Alldocube iPlay 50 Mini a tuti, az alap verzió 40 ezer Ft körül szokott lenni.
(A Pro jobban megéri egy tizessel többért.)
Európai raktárban most nem látom, hogy lenne, esetleg Alin érdemes megnézni. -
-
válasz
cidalain #94887 üzenetére
Van most nálam egy A9+ átmenetileg, nincs vele semmi gond minőségileg. Konkrétan nem értem milyen gagyi műanyagról beszélsz. Nyilván készülhetne magnéziumból vagy titánból is, meg adhatnának hozzá egy kis kézikocsit amin vihetem, de akkor nem is 480 gramm lenne.
Én minden tabletet, telefont, stb. tokban használok, szóval úgy meg pláne nem érződik hogy miből van. -
válasz
mortalhand #94844 üzenetére
De, ez a Honor speciel egész jó!
Alzán kicsit olcsóbb (51e), csak most épp nincs készleten. -
válasz
mortalhand #94841 üzenetére
Ezek mind elég vackok, valószínűleg a Netflix nem is lesz FullHD.
Az összefoglalóból nézegess kínait (N-One, Blackview, Teclast vagy Alldocube), hátha még tart akció valahol.
Olyat keress, ami tudja a Widevine L1 certificate-et.
(Vagy emeld meg a keretet, mert hát happy wife, happy life!) -
Hát szerintem maradjatok a laptopnál.
Az olcsó megoldások, pl. Bluetoothos billentyűzetek minden, csak nem klafa.
A jó megoldások (pl. Samsung) meg annyiba kerülnek, mint amennyit szánnál az egészre, és igazából még azok sem mindenhol jók, mert míg a laptop zsanérja akkor is tartja a kijelzőt, ha az öledben van a laptop, a tableté nyeklik-nyaklik, ha nem az asztalon van.
Chromebook esetleg? Az sem Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest