- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Most kapott a két éves Lenovo m9 tabom rendszer frissítést.
-
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #95235 üzenetére
Nem volt gondom előtte sem most.
Kijött a fém keretből a bal oldalán a SIM tartó fogta vissza. A bal alsó és felső sarka jött ki. Kivettem a tokból és össze szorítottam és hallottam, hogy pattan a helyére.
Szerintem nincs ragasztva mint a telefonoknál.
Gondoltam hátha valami leesés történt és nincs rendesen a helyén a kijelző. Ezért írtam. -
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #95231 üzenetére
Ma 50cm-ről pofára ejtettem a tokban levő minit a szőnyegre. Pont lapjára esett. Felvettem éppen be kapcsolás közben csúszott ki a kezemből.
Látom a kijelző kipattant a keretből. Csak az egyik oldalt a két sarkánál. Úgy ahogyan régen a cserélhető aksi telefonoknál a hátlap.
Szépen vissza pantittotam a keretbe. Hallani lehetett a fülek helyre pattanását. Vagyis nincs beleragasztva.Lehet, hogy jól össze kellene nyomkodni, hogy a helyén legyen.
Nálam Most is tökéletesen müködik. -
Beni2360
félisten
válasz
coolpet #95005 üzenetére
Linkesítenéd azt a 65 e Alis linket?
Rákeresve 180$ mindennel együtt Spanyolból.
Vám különben sincs a tableteken, ÁFA meg már az árában benne van. Írja lejjebb include VAT. -
Beni2360
félisten
A két éves Lenovo M9 TB310FU tabom ma kapott szoftver frissítést.
-
Beni2360
félisten
válasz
Rhino666 #94593 üzenetére
Van egy Barbi trük , az email cím nem megy el az adatokkal a trehány eladó végett. Én az adat lapon az Alinál a nevem után még beírtam az email címemet és így ha vonták az áfát a gép az email cím után dolgozik és látja mindenképpen. Ezt még a kezdetekor ajánlotta a / topik gazda.
Az Account informacio- nál is szerepel az email cím. De az Ali topikban pontos információt kérhetsz a topikgazdától. Egyébként az Ali topik ösz-ben le van írva,hogy a pénzt az Aliexpresstől igényelt vissza a befizetett dokumentumok féymásolatával. És ök vissza küldik és majd rendezik a postával. -
Beni2360
félisten
válasz
Rhino666 #94559 üzenetére
Te el vagy maradva több mint két évvel.
Már az Ali új csomagszállitója a fuvarozó és a posta közelébe sem mennek az áruk. A Ferihegyi reptéren épült egy nagy fogadó raktárjuk és onnan jön tovább Oneexpress vagy DPG futárral a csomag. Valahol európában vámkezelik és jön hozzánk. Éppen ma jött az email a futár cégtől, hogy már náluk van a csomagom és holnap hozzák. Nov 6.-n rendeltem. -
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89 #94414 üzenetére
Az Alin van most már választék és 10 napon belül megjön. Nekem most egy csomagom egy hét alatt itt volt. Csak el kell érni a 10$ alsó határt.
-
Beni2360
félisten
válasz
szotyika77 #94055 üzenetére
Na akkor válaszolok, jó pár éve volt egy Lenovo m8 tabom 8-s Androiddal. Az kezdte ugyan ezt csinálni. Dobálta a netet. Hasonló felállásu rendszeren. Aztán tettem rá egy Pixel 9 rendszert és megszűnt minden dobálás. Nem tudom nálad milyen Android van de nekem ez oldotta meg a feljebb lépés.
-
Beni2360
félisten
válasz
lautnermark #93848 üzenetére
Kodi simán lejátssza a dvd iso és mappa struktuából is a filmet. Honnan szeretnéd indítani?
Igazából ennek van külön topikja. Ha beolvaststod a média tárba mindkettőt lejátssza.
Ha a fájlkezelőből indítanád akkor hossza rá nyomva egy almenü jelenik meg ami kérdezi,hogy mit szeretnél. Ott válaszd a videó lejátszása és át vált és máris onnan indul a dvd filmed, akár menüvel ha nincs bele piszkálva. A KODI az egyik legjobb androidos videó lejátszó. Van Kodi beállítások egy és kettő, keress rá.
UI: a youtube oldalamon sok oktató videót találsz. Igaz CE név alatt fut de az egy KODI. Pl link -
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #93838 üzenetére
Most is az asztalról felvettem, hátra vagyok dölve a kanapén és mint egy mobilt tartom a bal kezembe tenyerembe ,( három középsö ujjam középen támaszt, alul kis ujjon és a hüvejk uj bal szélén támasztja ) és gépelek pötyögök egy ujjal neked.
Asztalon 60 cm magas, előre görnyedve nem igazán egészséges. Ezt szoktam meg. -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #93705 üzenetére
Evvel a második szakasszal egyet értek. Annó kb 5 éve én is rendeltem egy 10" tablettet és két óra múlva ment vissza a dobozában és eladtam. Nem lehet egy kézben kényelmesen tartani mint most az iPly 50 minit. Még mindig az M 9" Lenovo pont a határ érték, ráadásul a súlyáról a nagyobbnak nem is beszélve.
-
Beni2360
félisten
válasz
teleahocipöm #93596 üzenetére
Szabvány csatik vannak már. Egy jobb minőségű A-C kábellel biztos megy. Én vettem mágneses C csatisat két tab és két telóban vannak és 3 kábelem van hozzájuk. A kocsiban is lóg egy mágneses, bárhova dugom menni kell.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
newline610 #93393 üzenetére
Köszi az enyém tegnap este érkezett német depóba.
-
Beni2360
félisten
Valaki aki rendelt az akciós iplay50 mini proból az Alitól a Spanyol raktárából van valami mozgás?
-
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #93214 üzenetére
Azt hittem, hogy a te kolegád és segítsz neki.
Te írtad a kollégát. Itt forumtársak vannak. A kolléga elnevezés nem helyén való szvsz. Az munkahelyet inspirál.
És arra ad választ, hogy a sima miniben nincs befoglalva ez a gombos variációk. Nekem is volt annó tablettem amire előbb telepíteni kellett de az istennek nem jut eszembe a neve. Pedig a régi m8 leonovra telepitettem Android csere végett.
Megvan a recovery menüt kell felvarázsolni. -
Beni2360
félisten
válasz
kunberci #93024 üzenetére
Nekem a flipp tok rajta van fedő nélkül. Levágtam mert nem volt annó sima szilikon tok. Ha elviszem magammal teszem a zippes tokba. Kívülre ha kell elfér a madzagos agyba dugós füles. Egy állandó tok kell mert nekem anélkül vékony és törékenynek, kicsúszik a kézből érzésem volt.
-
Beni2360
félisten
válasz
Nikaré #92947 üzenetére
Általában 9-kor kelek bekapcsolom és ma éjjel 1h kapcsoltam ki és mentem aludni. Ha nem főzök mint most akkor netezek.este kb 2h kikapcsolt kijelző, vacsi, fürdés, egy sorozat.
Naponta 25-80 %ig töltöm. Most főzök és a play minit van a konyhában. Bekapcsolva a Lenovo a szobában. -
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #92898 üzenetére
Na nálam még a fele sincs. De amikor elkezdek lesöpörni ablakokat csak nézek, hogy mennyi van nyitva. Lenovo m9 4GB RAM, amit linket megnézek azok hiába seprek vissza az oldalra a háttérben marad. De még semmi akadást nem észleltem. Nekem bőven elég lesz. Az aksi fog előbb kimulni. Reggel 9-től éjfélig bekapcsolva.
-
Beni2360
félisten
Állandóan azt olvasom, hogy 4GB RAM most jó de hosszú távon sovány. Ha most minden megy mitől lesz mondjuk 2 év után sovány? Elfogy a RAM? Vagy annyira meghiznak az appok két év alatt?
-
Beni2360
félisten
válasz
kacsento1 #92870 üzenetére
A pro méretre ugyan az mint a sima.. De már van sima szilikon tok is.2167.54HUF 50% OFF|Ultra-thin Tpu Case for Alldocube Iplay50 mini Alldocube 8.4 inch Case Iplay 50 mini pro
Tok.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $8.65 34%OFF | Flip Case for Alldocube iPlay 50 mini 2023 8.4 inch Tablet ultrathin PU leather+TPU Stand iPlay 50mini 8.4" Protect Shell
https://a.aliexpress.com/_ExuBAtP
Üveg
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $5.38 | 2PCS 9H Tempered Glass Screen Protector For Alldocube iPlay 50 Mini 8.4 inch 2023 Tablet Protective Film For iPlay50 Mini Pro
https://a.aliexpress.com/_EH8VEih -
Beni2360
félisten
válasz
Reynaldo #92674 üzenetére
Azért nézzél, olvass vissza. Amikor ki jött itt ajánlották és vettem meg. Később jött a mini pro és máris mindenki adta tovább. Ez után lett nem ajánlott vétel. A maga nemében május közepén 91,8$ volt. Csak a konyhában használom, ha olyat sütök, főzök ami receptben van. Kint a tűzhely mellett amikor egy órán keresztűl főzöm, kavarom pl a sűrített tejet netezni pont jó. Meg vették volna 36e Ft-t de akkor nem adtam, fekete pénteken meg 40 e Ft volt a kosaraban pro változat mégse vettem meg.
A másik tabletem a Lenovo m9-t is itt ajánlották de mivel csak HD felbontás máris nem ajánlott. Pedig jó kis gép. Mivel a megjegyzésem a 4GB RAM kezelés re irányult Lenovo tablet okán, nem releváns a kifakadásod.
Előtte egy FHD HUAWEI volt és semmi hátrányát nem érzem 40 cm-ről nézve a HD képnek. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Graphics #92509 üzenetére
Már nyáron megrendeltem
-
Beni2360
félisten
válasz
Narancs89 #92361 üzenetére
Mennyi idős édesapád? Mivel a 10-11" tabok már igen nehezek. Nekem is volt egy 10" új tabom de nehéz és kényelmetlen volt egy kézben tartani. Rögtön el is adtam. Egy Lenovo m9 lett helyette. Az Alzán 2 év garival vettem. A streammelest nem tudom de L1 engedélye van.
-
Beni2360
félisten
válasz
newline610 #92346 üzenetére
Ha nincs led nincs opció.
Értesítés beirása a beállításoknál sok minden mást kiad. Fejlesztői beállítást aktiváltad? -
Beni2360
félisten
Ha szabad folytatom csakis a hang tekintetében?
Van egy Bluedio AS-BT aktív hangfal és rádugtam a mini re és utána az m9-re. Ugyan az a klippet inditottam a YT-ról a mini alig hajtotta meg, alig lehetett hallani, míg az m9-sen szépen szólt a dal. Nem tudom mi vezérli a "hang kártyát" ha van benne? -
Beni2360
félisten
válasz
rothfb #92258 üzenetére
Hát a Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia | alza.hu 57400 Ft és simmel rendelkezik és nem a mini duplája. Szvsz.
Ui: itthoni 2 év garival kaptam. -
Beni2360
félisten
Menny el ahol ki van állítva egy Lenovo m9 és nyugodtan teszteld le. Nekem van 50 mini is de a közelébe sem jön az m9-nek hd ide vagy oda. Na és a hang is szuper. Ha el tudsz hozzám jönni nyúzhatod itt nálam. Az oplay 50 minit fapadosnak érzem, magasabb hangerő már recseg, torzit. Olyan érzés amikor váltok mint mikor a Ladából át ültem a Toyotába.
Alza a most akciós az LTE verzió és vissza küldhető 14 napon belül.
Ui: BG garit felejtsd el max 6 hónap. -
Beni2360
félisten
válasz
Seraph 16 #92179 üzenetére
Tavasz óta használom, jó szívvel tudom ajánlani. Kezes bárány, van mellette egy iplay 50 mini közelébe sem ér. Én is nagyszülő vagyok már 29 éve, most is arról írok. Kellemes közép méret, a 10"-st ahogyan kaptam kézbe véve nagy és nehéz volt. Rögtön el is adtam. Ez még egy kézzel is tartható.
-
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #92046 üzenetére
Alin 132,65$-ra jön ki az iplay 50 mini pro.
-
Beni2360
félisten
válasz
fogirobi #92012 üzenetére
Nekem kösz az iplay 50 mini mellett egy Lenovo Tab M9 4GB/64GB szürke + tok és fólia | alza.hu m9 4/64 GB tabom van tokkal együtt az Alzan vettem még súlyara és méretre pont jó. A 10"-s már nehéz és nem tudtam egy kézben tartani. Ahhoz képest, hogy csak HD tökéletes képe van és az aksi is jól bírja a gyürődést. És most kicsit olcsóbb is mint vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest