- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
csongi #89682 üzenetére
Ez a MOSWAG elosztókábel pl. USB 2.0, 480Mbps max.
-
®abstract®
őstag
válasz
csongi #89621 üzenetére
a pro & max modellek combosak,hardverben & tárhely sebességben is. mind2 modellben ufs tárhely - 8gb ram van 🤔 igaz 30eft a difi.. ahoz kepest amit rendeltel..
#Beni2360#
ahoz kepest hogy korabban eladtad a 10 colos tabletedet mert nagy volt,most megis ilyet vennel..
elavultat nem szabad venni.szerintem ha unisoc hardver akkor a T618 alatt nem erdemes.ja meg 6gb ram alatt is csak a szenvedés.
-
bostone
addikt
válasz
csongi #89395 üzenetére
Ezen eszközök támogatása nagyon szerény mértékű, általában 0, tehát majdnem mindegy melyiket választod, ha ez a fő szempont.
@Zoli1222:
Valahogy éreztem, hogy nem fog izzadni a proci.Gariztathatod, aminek az eredménye valószínűleg az lesz, hogy pihen pár hetet a szervízben, hiszen a mért értékek megfelelő határon belül találhatók.
Ha a vásárlásástól nem tudsz már elállni, érdemes meghirdetni a tabletet és egy másik után nézni, mivel a benne található összetevők mérsékelten ajánlottak játékok futtatására, leginkább böngészés vagy videók a valódi felhasználási területe az alsó kategória képviselőinek. -
tthom
senior tag
válasz
csongi #81126 üzenetére
Szép. Én Antutut nem futtattam, gondolhatod, hogy nálunk 1280x800-al milyen szépen visz kb. mindent.
Agyaltam én is ezen, de végülis a gyerekek a 8" mellett döntöttek. Szerintem nem olyan rossz cpu ez, főleg, hogy PowerVR van mellette. Én max a FireHD10re cserélem majd, ha lemegy 80 dollárra egyszer.
-
Enrico77
csendes tag
válasz
csongi #80796 üzenetére
10.27.-én rendeltem.
A rendelési azonosító, amit kaptam, az időközben inaktív lett, már nem is létezik a rendszerbe. (Pénzt persze már leemelte a GB)
Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt válaszolták hogy sajnálják, de a termék nincs raktáron, majd valamikor lesz, köszönik előre is a türelmem, cserébe jóváírnak 100 GB pontot (vagyis 2 USD-t)
Sajnos arra sincs garancia, hogy valaha is lesz ebből a termékből valami, ezért talán biztosabb, ha visszamondom és rendelek máshonnan.
Ezért rendelnék inkább a Bangoodról, onnan nem látok ilyen véleményeket. -
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
csongi #80106 üzenetére
Samu jobb SW frissítés szempontjabol, de 70-ert csak max az SM-T580 kapható, ami mar 3 eves, es csak 2 GB ram. Itt mar nem varhatunk nagy frissiteseket. SM-T590 az utodja, az uj, viszont LTE-ben mar kozelebb a 100-hoz, mint 70-hez.
Huaweibol max a T5 johet szoba az arkategoriaban. Ez is felso kozepkategoria, mint a fentiek a Samunal. Bizt frissitesekre mindketto eseten lehet szamitani egy darabig, de Android foverzio frissítés mar kerdeses.
-
VIPowER
őstag
válasz
csongi #71780 üzenetére
Nem oly régen vettem egy ilyet :[link]. Az akku nem túl acélos, és a hangszóró minősége sem túl kellemes, amolyan sikító Nő stílus, de még elfogadható. Android 6.0 van rajta. Egész fürge egyelőre. "Üzembiztos" Még igen, de hosszútávú tapasztalat nincs vele. És van villanó a hátsó kamerához, nem tudom minek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest