Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Ez a MOSWAG elosztókábel pl. USB 2.0, 480Mbps max.
-
®abstract®
őstag
válasz
csongi
üzenetére
a pro & max modellek combosak,hardverben & tárhely sebességben is. mind2 modellben ufs tárhely - 8gb ram van 🤔 igaz 30eft a difi.. ahoz kepest amit rendeltel..
#Beni2360#
ahoz kepest hogy korabban eladtad a 10 colos tabletedet mert nagy volt,most megis ilyet vennel..
elavultat nem szabad venni.szerintem ha unisoc hardver akkor a T618 alatt nem erdemes.ja meg 6gb ram alatt is csak a szenvedés. -
bostone
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Ezen eszközök támogatása nagyon szerény mértékű, általában 0, tehát majdnem mindegy melyiket választod, ha ez a fő szempont.
@Zoli1222:
Valahogy éreztem, hogy nem fog izzadni a proci.Gariztathatod, aminek az eredménye valószínűleg az lesz, hogy pihen pár hetet a szervízben, hiszen a mért értékek megfelelő határon belül találhatók.
Ha a vásárlásástól nem tudsz már elállni, érdemes meghirdetni a tabletet és egy másik után nézni, mivel a benne található összetevők mérsékelten ajánlottak játékok futtatására, leginkább böngészés vagy videók a valódi felhasználási területe az alsó kategória képviselőinek. -
tthom
senior tag
válasz
csongi
üzenetére
Szép. Én Antutut nem futtattam, gondolhatod, hogy nálunk 1280x800-al milyen szépen visz kb. mindent.
Agyaltam én is ezen, de végülis a gyerekek a 8" mellett döntöttek. Szerintem nem olyan rossz cpu ez, főleg, hogy PowerVR van mellette. Én max a FireHD10re cserélem majd, ha lemegy 80 dollárra egyszer.
-
Enrico77
csendes tag
válasz
csongi
üzenetére
10.27.-én rendeltem.
A rendelési azonosító, amit kaptam, az időközben inaktív lett, már nem is létezik a rendszerbe. (Pénzt persze már leemelte a GB)
Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt válaszolták hogy sajnálják, de a termék nincs raktáron, majd valamikor lesz, köszönik előre is a türelmem, cserébe jóváírnak 100 GB pontot (vagyis 2 USD-t)
Sajnos arra sincs garancia, hogy valaha is lesz ebből a termékből valami, ezért talán biztosabb, ha visszamondom és rendelek máshonnan.
Ezért rendelnék inkább a Bangoodról, onnan nem látok ilyen véleményeket. -
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Samu jobb SW frissítés szempontjabol, de 70-ert csak max az SM-T580 kapható, ami mar 3 eves, es csak 2 GB ram. Itt mar nem varhatunk nagy frissiteseket. SM-T590 az utodja, az uj, viszont LTE-ben mar kozelebb a 100-hoz, mint 70-hez.
Huaweibol max a T5 johet szoba az arkategoriaban. Ez is felso kozepkategoria, mint a fentiek a Samunal. Bizt frissitesekre mindketto eseten lehet szamitani egy darabig, de Android foverzio frissítés mar kerdeses.
-
VIPowER
őstag
válasz
csongi
üzenetére
Nem oly régen vettem egy ilyet :[link]. Az akku nem túl acélos, és a hangszóró minősége sem túl kellemes, amolyan sikító Nő stílus, de még elfogadható. Android 6.0 van rajta. Egész fürge egyelőre. "Üzembiztos" Még igen, de hosszútávú tapasztalat nincs vele. És van villanó a hátsó kamerához, nem tudom minek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elavultat nem szabad venni.szerintem ha unisoc hardver akkor a T618 alatt nem erdemes.ja meg 6gb ram alatt is csak a szenvedés.
Dr.NX