- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mi a jobb egy tabletnek, használat után? Ha hagyom bekapcsolva, mint a telefont vagy kikapcsolom, mint a laptopot? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Google fiókból lehúzva a dolgaimat költöztem be a Lenovo M10 full hd plus gépbe néhány alkalmazás ikonja nem az alap fehér háttérrel jelenik meg.
Nem probléma, csak érdekel, hogy miért? -
HoTaZo
addikt
válasz
®abstract® #87728 üzenetére
Én is arra gondoltam. Azt, hogy kicserélik-e, ha nem jön be, azt nem tudom...
(#87727) Somatom: Pedig, szinte biztos voltam benne, hogy kipróbáltál egy androidost tableten és csak hánykódik az alkalmazásaid közt egy.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #87721 üzenetére
& (#87722) ®abstract®
Hát, úgy átlagos használatra, böngészés, chat, HBO max, fb, PH...
Lányom elvan a Lenovoval, ez a példány a GPS-es, SIM kártyás, a Samsungot nem ismerem.
A hangsúly azon van, hogy a Lenovót ingyen (" "), a Samsungot 15 ezerért el tudom hozni, a hűségnyilatkozataim megújításával.
Egy laptopot szeretnék kiváltani vele, mert macerás, öreg, lassú és akku szívó az inverterrel. Néha bevetném kiegészítő GPS*-nek, de nem mindennaposan.*Csak úgy mellékesen jut eszembe, ezek a készülékek képesek egyszerre futtatni, osztott kijelzőn, navigációt és Google térképet egyszerre?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Na, megint terítékre került a tablet vásárlás számomra.
Most viszont szolgáltatón keresztül, ha van a boltban, akkor a készülék vásárlási kedvezményemmel ezt a két készülék jött szóba.
A Lenovót elhozhatom egy az egyben, a Samsungra ~15k-t kéne fizetnem.
Dr.NX-nek volt ez a javaslata, még az első készülék keresésemkor, gondolom, hogy az A8 frissebb, jobb ...
De, megéri-e az árát (3GB RAM, TFT kijelző, ...)? -
HoTaZo
addikt
válasz
cidalain #87549 üzenetére
Hamarabb szerettem volna reagálni erre az írásodra...
Teljes mértékben egyetértek veled.S mivel, nekem is kínai a "P22T, P90, G90, SD855, SD865", tudnál javasolni olyan listát (netán ez a lista be is kerülhetne az összefoglalóba, dinamikus formában), ahol melyek azok a flagship soc-ok, melyekkel érdemes készüléket venni, s melyek azok amik (már) felejtősek?
-
HoTaZo
addikt
válasz
<Adamsky> #87482 üzenetére
Egyelőre nekem is el kell engednem a tablet GPS tulajdonságait, mert maga a vásárlás tolódik. Lányom meg nem fog GPS, navigációs dolgokkal foglalkozni a tabletjén.
...akkor esetleg az NTFS file support-ot is megnézhetnéd"... Ez csak azért lesz problémás, mert pont nem fogunk találkozni jó pár hétig. De megkérdezem tőle, hogy milyennek érzi a memória kezelést. -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #87465 üzenetére
Nem tudom.
Volt kérés, hogy nézzük meg, a gép gyermek kezében van, én ~140km-re tőle. Már azért hálás vagyok, hogy ezt megnézte. Van valami GPS adat, elég vagy sem, már nem zargatom több részletért.(#87466) <Adamsky> : Nem az én gépem, több alkalmazást nem telepítettek emiatt vele. Lásd feljebb.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megtetszett lányom Lenovo tabja, amit itt ajánlottatok.
Magamnak is szeretnék egyet, főleg a laptop kiváltására. Net böngészés, videók nézése, chatelés és esetleg navi kipróbálása lenne a feladata.
Ahogy elnéztem a kínálatot az alábbi kettőt találtam figyelemre méltónak. Ha van más típus az is érdekelne ebben az árfekvésben.
Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F)
Lenovo Tab M10 HD(TB-X306F) -
HoTaZo
addikt
válasz
this is life #86407 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
HoTaZo
addikt
válasz
this is life #86397 üzenetére
Az External keyboard helper appal át tudom váltani a billentyűzet kiosztást magyarra egy ilyen billentyűzeten?
-
HoTaZo
addikt
válasz
Beni2360 #86330 üzenetére
Még vásárlás előtt beszéltem velük, mert nekem is megjött a reklám, de mi nemrég újítottunk hűségnyilatkozatot + készülékvásárlás is volt és csak pár ezret nyertünk volna az egyik szám csomagváltásával. A 22x2090-es árhoz korlátlan mobilnetes csomagra kellett volna váltanunk.
-
HoTaZo
addikt
Na, hát meglett a Lenovo, nagy az öröm.
Köszönjük!
Csak én érzek némi frusztrációt, amit főleg magamnak, s némileg a pesti idősebb generációs pénztárosi hozzáállásnak köszönhetek...
Bementünk a kispesti MM-be, elfoglalt eladó srác a tabletekhez irányított, ráleltünk a keresett példány bemutató darabjára, lökdöstünk rajta kettőt, s máris a dobozokhoz hajoltunk. Kézbevétel, irány az eladó, SD kártya, tok utáni érdeklődés, pénztár. Meglepődés: kártya (6000Ft) + gép 82 598Ft,. Mondom a pénztárosnak, hogy -Valami nem ok. -De, ennyi a gép. Mi legyen, lehúzzam? (mogorván). Tömeg mögöttünk, gyerek pislog, nálam pumpa fel, kifizettem. De csak zargatott ez az ár. Vevőszolgálat, mobilon mutatom, hogy mennyiért mutatja, továbbá a pulton is 67 ezres ár volt. - Ja, az az internet áruházas ár! - Na, banyek, fasz@!
(*) -De, ha megrendeli ott és áruházi átvételt ad meg, akkor visszaadjuk a különbözetet. -Naná! Hajrá!
Vissza ifjú titánhoz, hogy rendben menjen a rendelés, mert drága hölgy még ilyet nem csinált...
Regisztráció, rendelés, bolti átvétel, pöpec. Srác lecsekkol a gépen, hogy nyomtassa a pénztárhoz kellő papírt. Meglepi! Nem ugyanaz lett rendelve. Készlet csekkolás, nincs a polcon 64Gb-os, amit levettünk, kifizettünk az 128GB-os...Ha a srác megpróbált volna meggyőzni, hogy 8500Ft-ért kétszer annyi belső tárhelyet kap hercegnő, akkor leesett volna nálam is a tantusz, valószínűleg. Nem haragudhatok rá, mert rohant mindenfelé, péntek, intézett, segített. Bennem volt dacc, hogy mi, 60 valahányezres gép és 80 ezret fizetek, internetes ár, meg mi legyen, lehúzzam??? Na akkor papírozzatok banyák! Vissza pénztár, értetlenség, magyarázkodás, srácot odarángatták, elmagyarázta ő is, szájhúzás, pénz visszafizetés, papírozás, szájhúzás, diadalittas gúnyos elköszönés. Pár lépés, tantusz csörgés, de lány szól, hogy -Vissza, ne menj, elég a 64GB!
Hát maradt a frusztráció...Tanulság: ha még belefér a keretbe, akkor a 128GB belső tárhelyes 8500Ft-tal kerül többe, mint a 64GB-os.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék olyan tabletet találni, amivel a laptopon-n kidolgozott dokumentumokat (Word, Excell, pdf...) tudja kezelni. A Meet és társai se legyen gond.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció?
Itthon.
Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Egyetemi anyagok laptopon (Windows) kidolgozásának befejezése, chat, alkalmanként filmnézés.
Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
50-65 000Ft -
HoTaZo
addikt
válasz
tjb007 #64165 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget! csendes kollégának is!
A fő cél egy telefon* leváltása, de hogy ne kelljen két eszközt "cipelnie" így ez a megoldás merült fel. A romló szemek miatt kell a nagyobb képernyő, a többi pedig kényelmi szolgáltatás (zene, játék, film).
*(ezt követően jön a házastárs, internetezésre elcsent mobiljának, a játékra, néhol filmnézésre használt asztali számítógép, mp3 -as lejátszó, na meg a közös e-book olvasó)
Akkor jól értelmezem, ebben a szegmensben, jelenleg vagy 1GB RAM és 5.0-ás android vagy 2GB RAM és 4.4-es android található? -- Ez már egy kicsit saját kútfőből (zsebből) jövő kérdés.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hozzátok irányítottak.
Ismerősöm ajándékozni szeretne egy telefonálásra, internetezésre, film nézésre, e-book olvasásra, nem extra igényű játékok futtatására (amire egy elfogadható androidos teló) képes tabletet.
Ezt mutatták neki.Kérdéseim:
Miként működik rajta a telefon? Sima hálózati telefon vagy valami internetes, tehát adatkapcsolatot igénylő módon? Gondolom "madzagos" vagy BT-os (van-e rajta BT?) fülest kell csatlakoztatni.
Ár- érték arányban ez a legmegfelelőbb készülék?
Tudtok-e hazai vásárlással ennél jobb készüléket ajánlani. Max. 60 000Ft a határ. De ha olyat mondtok, ami meggyőzheti az ismerősömet, akkor ennél talán tudd egy kicsit még feljebb menni az összeg.
Egy előrelátható (legalább) öt éves használathoz (tudom illúzió...) nem kevés az 1GB RAM?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gmail
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Macska topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest