- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
szotyika77 #94055 üzenetére
Na akkor válaszolok, jó pár éve volt egy Lenovo m8 tabom 8-s Androiddal. Az kezdte ugyan ezt csinálni. Dobálta a netet. Hasonló felállásu rendszeren. Aztán tettem rá egy Pixel 9 rendszert és megszűnt minden dobálás. Nem tudom nálad milyen Android van de nekem ez oldotta meg a feljebb lépés.
-
fsdb
aktív tag
válasz
szotyika77 #94058 üzenetére
Esetleg ha be van kapcsolva a tableten, ha van, random mac address, azt még meg lehet próbálni kikapcsolni. Wifi analyzer-rel meglehet nézni a wifi lefedettséget csatornákat stb..
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Csak néhány tipp megnézni:
a 2,4 GHz és 5 GHz legyen külön kezelve, külön SSID-vel. A jelszóban ne legyen furcsa karakterek.
Nem tudom a T-Home milyen eszközt ad, de vagy legyen passthrough módban és a TP-Link routoljon, vagy a T-Home-os routoljon és a TP-Link legyen access point módban.
Más eszközt nem dobál? Esetleg érdemes valami újabb ax-es routert nézni, lehet hogy halódik az eszköz.
Erre menj tovább:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat -
paolinho
őstag
válasz
Nálam Digi szolgáltatónál a Tp-link Archer A10 AX1500 router csinálja ugyanezt, és nem csak a tablettel, de a laptoppal, és a mobillal is.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
szotyika77 #94055 üzenetére
Milyen router, milyen szolgáltató, milyen csatornán? Mikor kezdte csinálni? Hasznos részleteket írhatnál, hadd ne kelljen már tippelgetni.
-
®abstract®
őstag
válasz
szotyika77 #88646 üzenetére
semmiség
asztali nezetben van lehetoseg leforditani az oldalt droidon,de pc n könnyebb a dolgod.
ahogy neztem van asus oldalon hozza gyari firmware=2015.11.27. de biztos,hogy nem kapsz 6 vagy 7 droidot..amit linkeltem azt amiatt mert ebben az iranyban indulnek el.de az a helyzet,hogy ne várjál csodát,a tabletben a hadver nagyon gyenge- 1gb ram..ha sikerül telepitened használható rendszert rá,ezutan is igényelni fog sok optimalizalast,hogy ne akadozzon állandóan a programok működése. -
®abstract®
őstag
válasz
szotyika77 #88642 üzenetére
nekem van egy 2015 tabletem,amin volt droid 4.4.4. amikor aktualis volt akkor utananeztem es tudtam ra tenni 6 os droidot.evvel a mai napig hasznalhato.
a te esetedben is hasonlo megoldasok vannak szerintem.van topik itt a tiednek [link]
rakeresel a tabletedre akkor is lesznek lehetosegeid [link] vagy [link] -
cidalain
veterán
válasz
szotyika77 #86267 üzenetére
Akkor el is dőlt szerintem
Én is a Lenovot venném. -
pgemil
aktív tag
válasz
szotyika77 #86262 üzenetére
Ennyiért szívesen vennék egy samsungot!
(Amennyiben módodban áll és tudok ilyet venni lécci írj!) -
cidalain
veterán
válasz
szotyika77 #86262 üzenetére
mindkettő ajánlott. ha a Samsung bejön, mert mondjuk olyan telód is van, akkor az közelebb fog állni a szívedhez, a Lenovoban meg mégiscsak 4 GB ram van, és nem mókolták szét a gyári android felületet annyira. Ha van lehetőséged nagyobb offline boltba elmenni, akkor ezeket szerintem meg tudod nyomkodni élőben is.
Ha a filmezésbe a Netflix is beletartozik, akkor a Samu tudni fogja a HD-ben a lejátszást, a Lenovo nem. -
Somatom
veterán
válasz
szotyika77 #82855 üzenetére
Mondjuk, egy Rapsberry -t, egy asztalba, falba, stb. épített, érintőképernyős kijelzővel? Megkockáztatom a kijelentést, hogy olcsóbb, mint egy tab.
-
cidalain
veterán
válasz
szotyika77 #82851 üzenetére
Neked nem lesz hátrányod belőle, mert nem fogsz semmi google cuccot használni. Böngésző meg van rajta, illetve az ismertebb böngészők elérhetőek a Huawei Alkalmazásboltban (AppGallery) is.
Azt hogy a böngészőt tudod e korlátozni, vagy van e valamimprogi amivel ezt meg tudod tenni, itt tudsz utánakérdezni. [link]
Fontos, hogy jelezd hogy olyan Huawei tabot tervezel amin nincs Google támogatás (én még ilyet nem használtam, ezért nem tudok konkrét választ adni) -
cidalain
veterán
válasz
szotyika77 #82849 üzenetére
Ehhez a feladathoz, egyidőben 1 weboldalt kell megnyitnod, vagy közben több más sport weboldalt is nézegetsz, amivel a tippjeidet megalapozod?
Ekkora keretből csak 2 GB ramos modell jön ki, amivel 1 weboldal üzembiztosan használható, de több oldal már töltögetős oldalváltáskor.Lenovo M8 HD akciósan 40-ért megvehető
Esetleg Huawei Matepad 8, ami 35-ért is meglehet, de ebben nincs Google támogatás. Viszont neked nagyjából ez nem is lényeg, böngésző kell, aztán csók.
-
Nara19
aktív tag
válasz
szotyika77 #46972 üzenetére
A felsoroltakra mind a két gép alkalmas, ha neked a Samsung "jön" be, akkor válaszd azt. A MeMOPad HD 7 vs. Tab 3 7 -re én is azt tudom írni, amit GPS76 írt: az Asus nagyobb felbontású, gyorsabb (nagyobb háttértárral) és valószínűleg üzemidőben is jobb.
-
gps76
őstag
válasz
szotyika77 #46972 üzenetére
A Samsung jobban ad a "karácsonyfára",élénkebb színeket használ, azért tűnik szebbnek a képe,de az Asus fürgébb,nagyobb felbontású kijelzővel,szerintem jobb választás.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szotyika77 #42512 üzenetére
Ha csak nem 25e forintért adják (mert annál többet nem ér), akkor felejtsd el amilyen gyorsan csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest