- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
A feladathoz kell választani az eszközt. Sztem az S7 csak "spéci" igényekhez nem overkill. Egy S6 lite, vagy az új S7 FE is bőven elég általános felhasználásra. Csak nem szabad elvárni, hogy egy most kifutó, középkategóriás tablet öt év múlva is gördülékeny legyen.
Kíváncsi leszek, hogy a Huawei mi újat tud mutatni. Részemről csak tech érdeklődés, mert a Google egyes alkalmazásait aktívan használom. Sztem a Samsung ökoszisztéma is nagyon jó. TV -m, telóm, tabom van tőlük és remekül együtt tudnak működni. Az az igazság, hogy még fel sem tudtam tárni a lehetőségeket, csak a felszínt karcolgatom. Szvsz. a Samsung jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX