Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
A feladathoz kell választani az eszközt. Sztem az S7 csak "spéci" igényekhez nem overkill. Egy S6 lite, vagy az új S7 FE is bőven elég általános felhasználásra. Csak nem szabad elvárni, hogy egy most kifutó, középkategóriás tablet öt év múlva is gördülékeny legyen.
Kíváncsi leszek, hogy a Huawei mi újat tud mutatni. Részemről csak tech érdeklődés, mert a Google egyes alkalmazásait aktívan használom. Sztem a Samsung ökoszisztéma is nagyon jó. TV -m, telóm, tabom van tőlük és remekül együtt tudnak működni. Az az igazság, hogy még fel sem tudtam tárni a lehetőségeket, csak a felszínt karcolgatom. Szvsz. a Samsung jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX