- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bl4ze
veterán
válasz
®abstract® #88477 üzenetére
Én per pill. ezt használom, tényleg jó. Részemről is ajánlott darab.
-
bl4ze
veterán
Új Teclast tablet jött ki, Android 11 és az M40 széria tagja :
Teclast M40 Air
M40 Pro mellett is elég jónak tűnik...
Árazása is jó, most akcióban fut az első X darab
-
bl4ze
veterán
válasz
Zoli-bácsi #88377 üzenetére
Ment pü. Nézz rá.
-
bl4ze
veterán
válasz
Pro!Petya #88092 üzenetére
Vagy ha letöltöd és nem online nézed a filmet vagy sorozat részt a Netflix-ből, úgy még jobb minőség. Teljesen jó élményt ad egy 10" kijelzőn, szerintem is.
Én sokat használom utazáskor, reptéren, repülőn és szeretem : teljesen jó minőség, jók a színek és a hang is. (BT fülessel) -
bl4ze
veterán
válasz
joysefke #88089 üzenetére
Jól mondja Petya, nem fog 4K-ban menni a Netflix, Amazon Prime stb.
"Unfortunately, the M40 Pro tablet does not have Widevine DRM Level 1, so paid services like Netflix and Amazon Prime cannot be viewed in 4K, and this level maybe not be found on all Chinese tablets without exaggeration."Pluralsight video azonban menni fog rajta simán tudomásom szerint.
Ha ez aggaszt, ettől ne tántorítson el a vásárlás - nagyon jó tablet. Eléggé best buy mostanság. -
-
bl4ze
veterán
Urak adott egy Alldocube tablet, teljesen új, pár hetes: gboard-nak akartam diktálni, de nem ment. Azt hittem SW error, de semmi. Aztán észleltem, hogy nem megy a mikrofon.
Próbáltam tesztelni, de hang helyett csak zúgás van. Lehet ezzel bármit tenni, vagy szerintetek hardware gond? (hangrögzítő, kamera felvétel esetén statikus zaj, zúgás van csak a tényleges hang/beszéd helyett)Android 11 fut a tableten. Köszi.
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Az említett Alldocube Game X tablet (ami most jó akcióban van éppen) is
"The X GAME has passed the Google certified.Customers who have already shipped or received the product, please download the latest version and re-install the system from the official website."Gondolom mivel Google certified kellene mennie Netflix-nek HD-ben.
X_Game(T1023)-EN-20220112
Én nem tudtam vele foglalkozni még, van egy új firmware de nem teljesen vagyok képben hogyan kellene feltenni file-ból és nem OTA.... -
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Tudtok valakit aki Androidos tablet (kínai) LCD/értintő cserével foglalkozik?
Adott egy Alldocube X GAME tablet, 10.5 Inch IPS Screen 100% RGB Color Gamut
A kijelző széle tört, cserére szorulna.
Megköszönöm ha tudnátok valakit ajánlani....
-
bl4ze
veterán
válasz
Coolmat #84543 üzenetére
Csatlakozom. Egyáltalán nem fakó a kijelző, teljesen jó és szuper (SHARP) kijelzője van.
Én HBO GO és egyéb full hd (1080p) tartalmakat nézek, és teljesen szuper a képe.
Nem tudok semmi rosszat mondani rá...
---
Én is még HK raktárból vettem, közel 2 hónapot vártam rá. Most viszont 2-3 nap alatt kézben van AZON az áron kuponnal, mintha HK vagy CN raktárból várnád.....
Én simán megvenném megint, másnak is a családban ha szükség lenne rá, jó vétel volt az M40. -
bl4ze
veterán
válasz
RedCactus #84411 üzenetére
Igen, sajnos tegnap lejárt. Viszont BG-n van CZ raktárból akció, kuponnal.
pgemil : lásd előző posztom, lejárt az Alis EU kupon, Banggood viszont akciózza Cseh raktárból. Link és Kupon posztolva !
motoflug : Jó minőségűek. Van itthon családban Teclast tablet ami 4 éves ! Bátran vegyél tőlük.
-
bl4ze
veterán
válasz
ratobi #84414 üzenetére
+1 a Banggood-ra. Nekem az utóbbi 4 évben amióta náluk vásárolok mindenben csak pozitív : ha gond volt akkor 1-2 egyeztetés után cseréltek, refund - bármi. Ali-s vásárlással szívtam meg, egyértelműen hibás cuccnál eladó javára döntöttek. Az Ali-s M40 akció pedig lejárt már.
VISZONT tegnap óta van EU Raktárból Cseh (CZ) akciós Teclast M40 !!! Én onnan venném:
[link] Kupon: BGbee7da ÉRVÉNYES! -
bl4ze
veterán
válasz
Rogello77 #84321 üzenetére
Én több hete használom, meg vagyok vele elégedve. M30-ról jövök.
Nagyon gyors, nagyon "smooth" az egész rendszer, szinte vegytiszta Android 10 van rajta.
A 6GB ram nagyon érződik.
Kijelzője teljesen jó, szép, élés jó a betekintési szög is, a hangszórói jobbak mint korábban,
ez mindenképp pozitív az elődjéhez (M30) képest.
Én csak ajánlani tudom, jó minőség, szépen, egyben van.
Elviekben van rá kupon is még, vedd meg a linkről KUPONNAL és EU Prio szállítással vám és sarc mentesen érkezik : [link]
Kupon: BG437dd2 -
bl4ze
veterán
Igen, a Teclast M40 kuponnal azért igen csak jó ajánlat
[link] Kupon : BG437dd2
Ez jobb ár, mint amikor én vettem kuponnal, és baromi jó, gyors minden. 6GB ram eléggé oda tud verni, nincsen ilyen iplay féle böngésző belassulás amiről itt többen panaszkodtam.
Iszonyú gyors, és szép a kijelző, és a korábbi M30-hoz képest a hangszórók is jobbak, hangosabbak is. Szerintem baromi jó vétel, én örülök ezt vettem ! -
bl4ze
veterán
válasz
JackeL #84252 üzenetére
EU Priority Line-nal igen hamar kézben volt minden sarctól mentesen EU kék matricával :
07 Jan 2021 00:59 Electronic Notification of Shipment Received
12 Jan 2021 00:59 Entry into the postal network
14 Jan 2021 21:29 Arrival at delivery office HU 1835
15 Jan : DELIVEREDBátran rendeld meg a lényeg EU Priority Line szállítás !
-
bl4ze
veterán
válasz
tibor2010 #84001 üzenetére
Na nekem pontosan így, én más videón is ezt láttam+a piktogram is így mutatja, hogy a jobb sarkán legyen felül a "kivágás"
Ma már egy Telenor kártyával is próbáltam : nem ismeri fel, nem látja
Ez döbbenet.
Digi,Telenor és Telekom domino : egyet sem ismer fel, nem látja..... -
-
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz
verybigboy #83959 üzenetére
Nekem az M40 december 3 óta áll - várakozó státusz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged