Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Vagy ez vagy az. Ha nem tévedek.Lehet, hogy mégse.

-
kelzsoca
félisten
Recoveryből frissíted a recovery-t

Leszeded ezt: [link]
Átnevezed update.zip felmásolod az SD gyökerébe, elindítod a telefont recovery módban, majd apply sdcard:update.zip és felteszi, a következő induláskor már a frissebb recovery fogad.
Ajánlom hogy a 3.0.0.6-os verziót használd, az ennél frissebbel még nincs sok tapasztalat, nálam csinál furcsa dolgokat, ezért azt nem ajánlom.
-
t256
őstag
Üdv!
Letudnátok írni, hogy kell frissíteni a recoveryt?
Most 2.5.0.9.-es van fent és 3.0.0.6.-ra akarom frissíteni. Csak simán tegyem fel és frissíti magát vagy töröljem valahogy a régit?
-
Dj.Mike
senior tag
Nagyon meglepödtem mert ugyanolyan szépen szól a Spica fülessel vagy még talán szebben is mint magán a Spicán. Valószínü hogy megtartom ehhez. Remélem nem adódnak gondok belöle.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Szerintem csak az első indítás után megoldható

(#43990) pszichocsiga
Az rendben van ahogy a root explorer működik.
Az akksit érdemes teljesen lemeríteni, addig ameddig már a bekapcsoló gomb lenyomásakor csak pulzálva rezeg, ezután kikapcsolt állapotban addig töltsd (ha ez megoldható) ameddig teljesen fel nem tölti a készüléket, azután bekapcsolhatod.
Ez egy teljes merülési-feltöltési fázik, ez után jobban fogja bírni az akksid, és kárt nem tudsz benne ezzel csinálni.
A GPS-t pedig nem tart semeddig kikapcsolni, ha nem használod.
-
pszichocsiga
csendes tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefonomat, és a root explorer Read-Write módban találja mindig a rendszerpartíciót. Ennek normál esetben RO módban kellene felmountolódnia nem?
Ha újraindítom, mindig RW-ként látom. Ez jó így?Meddig érdemes lemeríteni az aksit? Eddig mindig csak 30%-ig merítettem, utána töltőre tettem. Jó ez a gyakorlat? Tudom, hogy teljesen nem szabad lemerülni hagyni.
Többet fogyaszt a telefon ha be van kapcsolva a GPS de egy alkalmazás sem használja? (Nem villog/világít a GPS ikon az állapotsorban.)
-
Saccco
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Asszem én vagyok az első aki ezt most felrakta....

Azt nem tudod véletlenül, hogy a mobiladatforgalmat alapból ki lehet-e kapcsolni? Vagy csak első boot után? Feltételezem, hogy meg lehet oldani... Csak mert így minden rom telepítés után ki kell vennem a simet, nehogy napijegyet kelljen fizetnem.

szerk:
Hát azért kicsit flottabb, mint a CM.
(#43991) kelzsoca:
Akkor mind1. Tudod a kényelem.
(#43990) pszichocsiga:
Kinyírásig nem tudod lemeríteni, komoly elektronika védi az akksit túltöltés és lemerülés ellen is.
-
kelzsoca
félisten
FLB-R10b_HUN_lite és FLB-R10b_HUN_full romhoz letölthető javítás:
MD5: 4d532ea2ee8d91260e8c8ff06aeb0f9b
Frissítési prioritás: nem kötelező, a rendszer működését nem befolyásolja, inkább csak kényelmi funkciókat tartalmaz.
Recoveryből telepíthető update.zip csomag!
- Az alap témából a bele integrált gyári power widget eltüntetve
- screen lock csúszkák visszaállítva (többen is kérték)
- Power widget program hozzáadva/lefordítva
- Gyári sms programban az üzenet érkezése esetén nem rezeg hiba javítva, illetve a háttér megváltoztatva fekete színűre (Az Mms.apk-t javította: apeelme forumtárs)A power widget segítségével lehetőség van az értesítő sávban elhelyezni power widget-et, a funkciógombot testreszabhatóak (akár 12+ gomb
) nincs megkötés mint az alap gyárinál volt.
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT! -
Dj.Mike
senior tag
Köszönöm szépen a sok segítseéget fülesekkel kapcsolatban. Eddig azért nem mertem rádugni a Spicáét nehogy valami kár keletkezzen.
-
dawoka
csendes tag
csak egy gyors kérdés, hogy jól értelmeztem-e

Ha titanium backuppal lementek mindent az r8as lite romról, majd feldobom kelzsoca új r10-es lite romját, felteszem rá a tit backupot és restore-olok akkor szépen mindent visszaállit, ahogy r8 alatt lementett? Mást nem kell rajta varázsolnom?
-
katonam
tag
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Szabványos 3,5-es 3 eres jack-ekből bármelyiket lehet használni.
Ha 4-ereset szeretnél a mikrofon miatt (ahogy a gyári fülesen is van), akkor a Nokia, SE kiosztásút válaszd, azzal kompatibilis a legtöbb Androidos. Az almással nem kompatibilis!
Itt sokan használnak 4-eresből SE HPM-75J-t. Még teszt is van rá, ha rákeresel. Van aki, csak az adapter részét használja, és jobb fülhallgatót tesz rá... -
Saccco
nagyúr
Hm most akartam kipróbálni 1-2 appot ezen a drága CM7N13on de minden fczik...

Pedig visszatettem a dolgokat belső memóriába... -
Rarp
csendes tag
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy SIM-kártyán lévő számokat nem lehet módosítani/törölni/újat felvenni?
Ha igen és esetleg van rá megoldás is leírnátok.Köszi

-
Dj.Mike
senior tag
Hali a Spica fülesét használhatom ezzel a készülékkel? Illetve a szabvány jack miatt gyakorlatilag bàrmilyen fülest lehet használni? Elnézést a sok kérdésért de nekem igen fontos a zenehallgatás.
-
Peat;)
veterán
A szabad internal memória és a telefon sebessége között van összefüggés, vagy akár szinte maximálisan is ki lehet használni a belső memóriát progik telepítésével? Oda nem dolgozik telepítés után elvileg nem?
(nincs ext-es sd partícióm és nem is szeretnék, csak info érdekel, akkor inkább egy nagyon enyhe kompromisszumot kötök, ha sebességben van értelme többet szabadon hagyni)
Játékra én a Gun and Brost ajánlom, el lehet vele ökörködni és ingyenes. Viszont az előző romban a bal felső sarokban volt az irányítás, most felraktam az új romot és lenti sarokban van...
fura program. Ha lent van akkor meg kell tanulni az irányítást, mert összegabalyodik ha egyszerre tapicskol az ember, ha fent van akkor jó az irányítás csak éppen nem látni a képernyő bal oldalát az ujj miatt ugye. Másik játék a tank hero és open sudoku még kedvenc a szokásos címek mellett. -
thomikaf1
tag
Mitől lehet az h nem tudok a SIM kártyára menteni névjegyet? mindig azt írja, h hiba történt. Az FLB-R10b_hun_lite rom van fent.
-
Saccco
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Mondjatok már jó játékokat..."
NFS Shift, PES 2011, Hyper Jump, Mega Jump, Reckless Racing, Assassins Creed, 3D Pool Masters, GameBoid - GBA Emu, stb
(#43777) Ronam:
Ezt az fpse-t jó, hogy mondod. Emlékeztem rá wmes időkből, nem gondoltam, hogy van androidra is.
(#43811) miketrail91:
ROM csere, ha nem, akkor garanciális ügy.(#43957) beni3d:
Szedj le egy valamilyen romot, aztán szedd ki a zipből. Majd másold rá a telefonra. -
beni3d
aktív tag
HELP!
eltűnt a market a telómról!
a laucher pro asztalomról véletlen kitöröltem, a launcher go-ban nincs benne, a sima launcherben ott van az ikonja, de nem csinál semmit. programok közt nem találom, ikon hozzáasásával sem tudom elérni.
sürgős lenne, mit csináljak? próbáltam leszedni a market progit, de ha a googleba beírom ezt, azért gondolom kitaláljátok, hogy nem érti mire gondolok.... -
miketrail91
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ez mindenkinél ígyvan,tegnapelőtt jelentkezett a probléma,előző hszre visszatérve nem nem szoritom oda a fejemhez a telót rohadt halk a hangszórója pedig maxon van,pedig eddig is ugyanigy telefonáltam ezekkel a beállításokkal nemtudom mi lett vele.. :S:S
kocsiba pl semmit nem hallok beszélgetés közbe annyira halk és sehogy se akar megjavulni,mintha a másik ember akivel beszélek két párnát fogna a telója elég és ugy beszélne.. -
Sztlaci
aktív tag
A hosszú hétvégére tekintettel rászántam magamat a Fb10-re, eddig a gyári volt a teló.
Az az óriási gondom, hogy már negyedszer törlöm a névjegyeket, és ha netre megyek egyszer csak osztódásnak indulnak. Eddig ilyen nem volt. Sim-en nincs szám.
A Goggle fiókban is szaporodik délelőtt töröltem, hogy csak egyszer legyen minden szám.
felmenetem a netre (Wifi) és most minden négyszer van a telefonon, és Google fiókban is.
GOOGLE SZINKRONIZÁCIÓ NINCS ENGEDÉLYEZVE!
Hogy lehet letiltani? Ezek szerint a kapcsoló nem működik a 10-es romban.
Adat kommunikáció van engedélyezve a háttérben, de ez kell, mert másképp a Market sem működik. Ja és alapban 300 telefonszámom van, most meg több mint 1200!!!

Nem jó szórakozás mindig gyomlálni. A csoportokat meg minden visszamentés esetén elfelejti. A VCF állományba mentve meg hibásan ment, a "+" jel lemarad a 36-os előhívó szám elől. (Ezt a gyáriban is tapasztaltam.)
Notepad++ segítségével cseréltettem le, a hibás számokat. -
wincmd32
tag
Sziasztok!
ti mivel néztek videot a blade-en?
mert alapbol mp4 avi felejtős ugye, feltettem többféle progit amikkel elindul de elég darabosan megy, az avi is meg mp4 is... -
maggi1886076
addikt
Én is felraktam az FLB-R10b_HUN_full romot.eddig nagyon jó, gyors.éjjelre repülő üzemmódba raktam es 1 %-ot sem merült az akksi.
-
lsebestyen
addikt
válasz
miketrail91
üzenetére
ezt több különbőző emberrel való beszélgetés közben is produkálta? lehet h 1xűen csak az ő mikrofonja pros/gagyi stb.
nekem ilyen még sose volt, és nem is emlékszem h másnál volt-e ilyen.. -
rick009
tag
válasz
miketrail91
üzenetére
nekem volt. aztán rájöttem, nem mindegy hogyan fogod a telót, ill a hangszóró sem mindegy mennyire van "lefogva", ne tartsd annyira közel! ennyi

-
gps76
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Szerintem a gyorsulásérzékelő kavar be,mert pont ott váltogat "polaritást".Próbáld meg átverni ezt és úgy nézd ismét,aztán ird be mi történt.
-
miketrail91
csendes tag
válasz
miketrail91
üzenetére
VALAKI ERRE IRJON MÁR VALAMIT PLS!
-
kelzsoca
félisten
-
nuvem
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Azt hittem, amikor megláttam, hogy uazzal a problémával küzdesz, hogy ugyanattól vettük. Ez ebay-es, bár nem én rendeltem, de a srác visszaveszi/kicseréli kedden. Most egy silicon power 4gb c10-es kártyát használok, 3.0.0.6-tal formáztam meg végül, igaz, nem ext2, hanem ext3 kiterjesztést használ, de kelzsoca r10hufull-ja hibátlanul fut rajta két napja. A 16gb-os kártyán először a fájlok túntek el(az üres könyvtárak látszottak csak) tegnap már semmi nem látta, ma délelőtt kártyaolvasó látja
Mini partition véleméye: bad disc
semmilyen funkció nem használható) -
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
SWAP: OK, én ezt elfogadom, azesetben, ha egyáltalánnem fordulhat előa készüléknél, hogy 512 feletti ramot igényel a futtatási környezet, vagy a futó appok száma

Nem hülye vagyok, nem kell a nagybetű, ok?
leírva nem láttam sehol azt hogy 512 MB mindenre elég
Vagy hogy a Froyo maximális memóriaigénye exhas 488 MB. És ennyi.
Ha akarod érted mire célzok, de kár olyan dolgon felkapnod magad és nagybetűzni meg kérdőjelezni, mint egy hülyegyereknek, amit nem tudsz alátámasztani te sem hivatalosan.
Részemről PEACE, de az ILYENFAJTA lekezelést nem csípem, és okod sincs rá, OK? -
nuvem
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az új, 16gb(elvileg class10, de nincs ráírva) kártya nekem ugyanezt játszotta el. Nem a blade vagy a rom hibája, a kártya sz@r, ugyanezt csinálta kártyaolvasóban is,
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy aksi karbantartó, vagy valami ilyesmi van ha nem oldódna meg ez a probléma?
-
kelzsoca
félisten
Ma nekiálltam a power widgetes történetnek.............
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs ennek az USB kábelnek baja, mert ez egy 4800 Ft-os árnyékolt Nokia kábel, amivel használom. Egyszerűen hulladék, fos a HS-USB driver, 2.3 alá meg nincs is. Meglepő, de nem zavarja igazából a működését, csak a Windows visít érte...
-----------------------------------------------
Megállunk az Androidnál? Tegyetek meg annyit a kedvemért, hogy a 'Zsoca blogjában lévő linkről letöltitek az XP-s csomagot! Van benne egy fastboot mappa, amiben van MŰKÖDŐ adb-windows.
Parancssorba írja már be valaki legyen szíves, hogy
adb reboot fastboot
(+enter megnyom)Kösz.
-----------------------------------------------@cowboy_bebop: Én ezt nem merném így kijelenteni, de kétségtelenül van alapja annak amit mondasz.
-
pacman789
aktív tag
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_43592-43592.html
erre gondolsz? mert nekem ott akad meg a tudomány, hogy akárhogy csinálom elindul a teló.kérdésem ha valaki segítene:
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_43877-43877.htmlszerk.: vagy itt nem kell megállnia az android figuránál?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na most úgy kapcsoltam ki hogy gépről lehúztam 59%-on kapcsolt be...Gondolom 54% után töltött de nem mutatta valamiért, mikor kikapcsoltam meg gépen volt és nem tudta most mi van hogy 54% meglát de akkor már 59%-on keltet volna lenni elvileg, és egy uj ujrainditás után tért észhez...
kelzsoca: Ok megfogadom...

-
kelzsoca
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Mondjuk erről is volt már többször szó hogy:
- Ha lehet minden esetben a saját hálózati töltőjéről töltsétek a készüléket
- A gyári hozzá adott USB kábel egy hulladék, azt nem árt cserélni, mondjuk egy komolyabb darabra (pl: Nokia adatkábel)(#43928) turho
NEM KELL A ZTE Blade telefonnál SWAP-ot létrehozni az SD kártyán, mert NINCS RÁ SZÜKSÉG!!!
Miért??????
Mert 512MB RAM-mal rendelkezik a telefon!
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Igen! Ez így van rendjén. Ez egy 600MHz-s processor.

-
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
OK, azt tudom mit jelent a swap, de mindig homályos hogy hol van haszna-kára. Már egy Win XP-nél is vannak érdekes leírások. (Pl: legyen akora mint a fizikai memória, ne legyen lassú, legyen nagyobb mint a fizikai memo, tegyük más partícióra, hagyjuk a C gyökérben, meg mindenféle blabla).
OK hogy nem kell, de jobb ha van vagy nem jó ha van. Lassú vagy közepes vagy gyors kártyánál jó vagy sem
(Nem kötekszek, miértek hiányoznak egy nagycsomó mindenből, ill. félinformációk vannak...).
-
B-L-A-C-K
titán
Aksim kicsit begolyózott, Notirol töltöm ment fel folyamatosan, majd 54% megállt vagyis 20 perce nem lépett fel, ki bekapcsoltam, bekapcsolás után már 10% volt, de most folyamatosan ugrál felfele 1esével 2 perc után már 1 perc után már 30% van, de ha kihúzom nem 54% lesz ahogy kikapcsoltam az előbb hanem ahol tart, így gondolom ez nem normális...
Mi a teendő ilyenkor? -
turho
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Igen, az 1. hsz-ben ki kell emelni hogy a recovery (a 3.0.0.6. garantáltan) kifejezetten alkalmas particionálásra, usb mountra. Az EASEUS-on kívül még 2 programmal szívtam pár nappal ezelőtt, mégsem lett jó az én kártyám sem.
A swap kell-nem kell kérdésre tudományosan még nem találtam kifejtést sehol (magyarázó indokló módon) csak annyit hogy legyen 0

-
Keeperv85
nagyúr
-
turho
addikt
-
Monyos
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd!!

Recoveryben particionáltam , utána 1 reboot és be is bootolt.
Amikor recoveryben particionálást csináltam kiválasztottam ,hogy 512 MB legyen a méret , kérdezett 1 olyat h SWAP size, ez mit takar? 0M -et állítottam be... mennyit érdemes vagy egyáltalán mire jo?
Még 1x köszönöm.
-
kmisi99
addikt
Reggel 8 kor vettem le a töltőről azóta volt már negyed óra wifi és egy kis nyomkodás az akksi 100% imádom ezt az r10 et
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Monyos
üzenetére
Én megmondtam korábban, hogy a HS-USB-vel problémák vannak, de hát le lettem állítva hogy jó az, semmi baja...
Recovery-ben particionálj, NE használj mást! (én meg majd beszélek az illetékessel az első hsz-t illetően)
-------------------------------------------------------------Akku: nálam vannak érdekes dolgok. Van újabban abs szenzorom és olyan folyamatom, is, aminek nincsen neve a folyamatkezelőben. Tegnap este óta megy a WiFi, net rádióztam, böngésztem, zenét hallgattam. Most 50%-on van.. Azt írja egyik program hogy közel 8 órája lett töltve, a másik szerint 16 órája fut ez a rendszer. Ez az első töltése. Szerintem még javulhat.
------------------------------------------------------------
Kelzsoca: PÜ megy... -
turho
addikt
Tulajdonképpen egy olyan app kellene ami minden contacthoz egy hangutasítást tárol.
Persze nem tudom egy ilyen app, ha állandóan fut és mikrofont figyel az mennyit fogyasztana. De én nem is vagyok otthon a hanghívás doogban, azt hiszem a régebbi megoldásoknál gombnyomásra vagy ikonra indult a program, úgy várta a hangvezérlést.
Milyen angol nyelvű van? Marketen is nézelődtem, neten is.....szerk: végülis egy ilyet leltem...:
[link] -
ggs
csendes tag
turho: angol van! kikéne próbálni hátha tanítható, nem hiszem hogy ez túl bonyi lenne hiszen a 10 éves nokiám is tudta. igaz ott minden hívószámhoz külön kellet rögzíteni.
Már többször is kérdeztem tud e valaki olyan letöltés vezérlőt ami egy szövegfilében felsorolt URL listát le tudna tölteni? vagy ha irok egy szkriptet a wget működik e tetminálban? és ha igen hogyan adok meg php kéréseket tartalmaző urlt letöltésre?
-
Monyos
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Segítségetekre van szükségem , már teljesen tanácstalan vagyok.
Ahogy tegnap is mondtad újra megcsináltam a formázást , mert az ext2-es particion fenn maradtak alkalmazások.
Összedugtam géppel , jo minden OK. EASEUS ban is minden úgy ment ahogy kell, miután végzett megszakítottam az USB kapcsolatot , telefon ki is írta ,hogy az SD üres ,vagy ismeretlen fájlrendszer..... Eddig akkor minden OK. Na de itt kezdődtek a problémák..
Visszadugtam telót a gépbe ,hogy felmásoljam a ROM-ot SD-re. Akár hányszor nyomtam rá ,arra h "csatlakoztat" csak forgott-forgott a töltés , semmi. Gondoltam újraindítás segíthet, nem lett jobb , ezután aksi ki aztán vissza, nade ezután már be sem bootolt a rendszer, a zöld figurán még átmegy , de amikor az a "csini" android felirat töltésénél nem megy tovább.
Most hogy másoljam fel az SD-re a ROMot?
Ahogy beléptem recoverybe gép felismerte ,hogy vmit bedugtam ,de 9-ből 1 drivert nem talált , vagy nem ismerte fel. Keresgéltem recoveryben ,hogy van-e olyan opció ,h fájlokat másoljak , találtam is :
-mount USB storage : Erre ezt az üzenetet kapom: E: Unable to open ums lunfile ( No such file or directory)
-mount /sdcard : Error mounting /sdcardmost recoveryben vagyok , bevan dugva USB gép látja is , mert tálcán ittvan ,hogy kiadás , de sajátgépben már nem tudok rámenni a meghajtóra...

Eszközkezelőben valamit nem ismert fel , ZTE HSUSB device kérdőjel mellette...
Mit tudok tenni ebben az esetben? És most akkor mi a sz*r?? -
kelzsoca
félisten
FLB-R10b_hun_full romot használom.
A CPU control programban így állítottam be az értékeket:
min. órajel 122MHz
max órajel 600MHzSzabályozó: conservative
A fényerő: automatikus szabályozás
Ez már a 3. éjszakája volt a telefonnak ezzel a rommal, és mindhárom esetben éjjel: 0%-ot merült.
Mint mondtam a full rom van fent, semmit programot nem töröltem, inkább még adtam is hozzá

A rom felrakása után egy teljes feltöltési és lemerülési fázist csináltam az akksinak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mondjuk az egész teló 3x volt feltöltve még össz-vissz, szóval várok még vele míg beáll. Feladatkezelőbe az erőforrásnál mennyinek kell lenni a rendszermemóriának? Nekem a teljes 416, az normális?
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Végére értem a tegnapi 16 gb-os sd kártya mizériámnak. Legalább is befejeztem a küzdést vele. Ext2-es partíciót nem lehet létrehozni rajta, ok, megy nélküle a lite rom. Felment szépen, belaktam. Elkezdtem rá zenéket másolni. Látszólag minden ok, de amikor visszacsatolom a kártyát a telefonba, csak a könyvtárak maradnak, mp3 nuku. Próbáltam közvetlenül számítógépbe dugni a kártyát, de az eredmény ugyan az. A régi 4gb-os kártyámmal jó minden, úgy, hogy ez az új 16-os rossz. -
szezso15
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Az lehetséges,hogy a poweramp a cpu 35,8%át használja zenehallgatás közbe?
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elvileg a Marketből is frissülnek így, de ezt nem tudom működik-e, mert nekem még nem frissült

fura program. Ha lent van akkor meg kell tanulni az irányítást, mert összegabalyodik ha egyszerre tapicskol az ember, ha fent van akkor jó az irányítás csak éppen nem látni a képernyő bal oldalát az ujj miatt ugye. Másik játék a tank hero és open sudoku még kedvenc a szokásos címek mellett.
Mini partition véleméye: bad disc