Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A mobil eszközök a többfeladatos működést se szokták támogatni, s ez Android esetén is trükkösen van megoldva. Egy véletlenül háttérbe taszított alkalmazás jelentősen csökkentheti a mobil eszköz rendelkezésre állását, ezért alapból a programok csak akkor futnak, ha előtérben vannak. Amint háttérbe teszünk egy alkalmazást, az operációs rendszer felfüggeszti a program futását, de a programozó által szolgáltatásként elindított szálat futni hagyja. Ezen túl a platform lehetővé teszi, hogy különféle eseményekre a program elinduljon és reagáljon
-
Keeperv85
nagyúr
-
Cool Face
aktív tag
Talalkoztatok már olyan hibával hogy folyton újraindul a telefon? Masik haveromnak is ugyan ez a hibája! 2.1-es gyari rom van rajta. Esetleg aksi hiba lehet? Valaki 5-let?
-
gabe96
aktív tag
hogy tudom webkamera-ként használni? kelzsoca által linkelt cikkben láttam, hogy ez is és az E51 is képes erre
-
OrLiX
tag
kelzsoca!
Az alap android témát honnan tudnám letölteni magyarul FLB R10hez?
Modacon csak angol van. :-PKöszi!
-
m3ss
veterán
'lehet vmi olyan backupot csinalni, hogy ne csak a programok maradjanak meg, hanem pl az email fiokbeallitasok stb minden egyeb
-
Tomcy7
tag
Srácok az lenne a kérdésem, hogy ha nagyobb memókarit akarok a telóba akkor elég ha a gyári kártyáról ahogy van az egész fastruktúra meg minden csak copyval átnyomom az új kártyára?
A másik kérdés az lenne mivel full gyári soft van a telón, viszont felraktam az universal androotot és ezzel rootoltam a telót, hogy a vmheap-ot fel tudjam húzni.
Ez eddig oké is, mert szépen újraindul a teló meg minden, viszont ha újból elindítom a vmheap-ot akkor Current heap size-nál ugyan úgy 24m-et ír meg felette a defaultnál is, viszont ha belemegyek a current heapba akkor meg a zöld pötty a 48m-en áll.
Kérdés, hogy mindenkinek ilyen és ne aggódjak, mert attól még 48-on van, vagy valamit elcsesztem?
Köszi!!! -
DIEGO15
őstag
Üdv. a huszonsokezredik hozzászólásnál lemaradtam, kb ott amikor megjelent az első Androko féle rds rádió. Azóta van vmi eget rengető újdonság? Érdmes kipróbálni a mézeskalácsot?
-
lac14548
aktív tag
Jelenleg Kelzsoca féle FLB R8 Hun Allin verziójú ROM-om van.
Érdemes felrakni a legfrissebbet (R11), vagy várjam meg a "gördeszkás robotosat"?
-
Latency
senior tag
-
ux1
addikt
Sajnos van azért köze CPU-hoz is. ( a csomagogat felkell dolgozni és nincs DMA ) Pl a WL500G-premium routerem 100Mbps mégis meghal a 80Mbps DiGi nettől. Csak 40Mbps-t sikerül kisajtolni belőle
A load olyankor 4-6-8 körül van
Egyébként milyen ROM? A 2.2-knél már látszik a "H" 
(#44277) kelzsoca
Jó volt az egyben is, tedd be ezt is az aláírásodba.

-
B-L-A-C-K
titán
Miért van az , ha megnyitom a galériát, játékokat, vagy bármit, és befejezem, a folyamatokban még ott van de nem is használom...Mindig egyesével ki kell lépnem belőle, hogy ne használja a ramot feleslegesen...
-
embe
nagyúr
válasz
Monyos
üzenetére
Aggregátor tollából....bocs billentyűjéből származó írás. Ebben megtalálod a választ.
-
m3ss
veterán
erdemes R10b-re upgradelni R8updatefullrol?
-
Monyos
aktív tag
Ti még ilyen jó időben is főzőcskéztek?

ON:
A CPU controlban mire érdemes tenni a szabályozót??
Vagy annak is örülnék ,ha valaki elmondaná melyik opció mit takar. -
Gabbo
aktív tag
Megint okos voltam

az ext-ből nem mentettem ki a dolgokat, szóval nem tölt be.
Most rakhatom újra a romot.

-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném az ext partíciót eltávolítani, FLB-R10b_HUN_lite rom van fent.
A menete az, hogy lemásolom a kártyát, formázom vissza és kész?
Vagy újraparticionálom és az ext mérete 0?
Ugyanis nem telepít az ext-re semmit és a apps2sd tökéletesen működik. Csak így -512mb.
Köszönöm előre is.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Még mindig jobb, mint a Kelzsóka!
(egyébként nekem nem tűnt fel...) -
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
Nos van is rajta reset meg nincs is, mivel mindenképpen le kell szedni róla a hátlapot és azt a kis pontot még be is kellene nyomni valamivel, így az akksi ki-be sokkal egyszerűbb, ergo felesleges hülyeség volt a kínaiaktól ez, resetnek akkor van értelme ha azt külső helyről tudod használni.
Ennél már csak az lett volna a jobb, ha az akksi alá teszik az SD nyílást

(#44247) PNP
Biztos hogy megoldható, de előtte hívd fel a T ügyfélszolgálatot és kérdezz rá előtte.
(#44248) Aggregátor
Hmm.. 40k-ért olyan netbook-ot amiben van 3G támogatás

(#44250) csaresz002
kelzsoca, azt mondja

-
PNP
őstag
Üdv!
Gondolkozom a teló megvételén, érdemes szerintetek mobilnetes simkártyával használni? Tehát nem telefonálnék rajta soha, viszont mindig kéznél lenne a net.
Megoldható-e az, hogy a fényképezőm CF kártyájáról átmásolok rá képeket, és azt ftp-re töltöm? -
vampire17
addikt
Kelzsoca, valami olyan update.zip nincs, ami csak azt allitja vissza, hogy a lezaras feloldasanak legyen hattere?
mert felraktam az update.zip et amit cisnaltal, (kitoroltem belole a masik power widget-et) de amikor felraktam egy masik temat, megint atlatszo lett...
Szoval valami olyan update kene, ami semmi mast nem csinal, csak visszaadja a lock screen hatteret.
-
t256
őstag
Üdvözletem!
Felraktam az FLB-R10b_HUN_full romot!
Gratulációm! Nagyon gyors a gyárihoz képest, mintha még hangosabb is lenne

Viszont belefutottam egy olyan hibába, hogy Marketről telepítenék, de mikor kezdené, akkor előjön az android boot képernyő, mintha újraindulna a teló. Nem megy végbe a telepítés.
Mi okozza ezt? -
bunnyhu
senior tag
NEm tudom volt-e már, akinek van türelme nézze végig, nem tudom említve van-e benne hogy a 2.2 magyar kiknek az érdeme. [link]
-
gps76
őstag
Tud valaki érdemleges választ arra,hogy wifi hotspot-ként használva miért gyengébb a feltöltési sebesség - ugyanazzal a sim kártyával -,mint a htc? Blade-3000 le/300 fel,htc-2700 le/800 fel.
A közelségérzékelőt hogy lehet tesztelni működik-e? Mert hiváskor ha odateszem az arcom,nem sötétül el?
-
esox
senior tag
clockwork recoveryt hogy lehet leszedni?
-
gyuro
tag
Köszi láma voltam.
-
Monyos
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A recovery nálam sem tudta leformázni az ext2-es partíciót . PC-n leformáztam egész kártyát majd recoveryben létrehoztam az ext2-eset újra.
Tehát particionálni tud , de formázni azt már nem nagyon.
Elég sokan írták is ezt a hibát.
Vagy a hiba a mi készülékünkben van.
Szerk.: Ha csak nem az ESAUS barmol/t el valamit...
-
gyuro
tag
De sajnos ez az amin nem tudok,mert ha a telefont bekapcsolom a zöld robotnál megáll és nem reagál semmire.
-
gyuro
tag
Szia. Kelzsoca (#44220) Tudnál nekem segiteni?
-
kelzsoca
félisten
A recovery tökéletesen tud partícionálni/formázni, ha az SD kártya nem lett elbarmolva, vagy nem hibás és sérült.
Ha probléma van az SD kártyával, akkor vagy egy másik telefonban, vagy másik eszközben le kell törölni róla minden partíciót, majd leformázni az egész SD kártyát fat32-re, ezután a recovery szépen meg tudja csinálni az ext és fat32-es partíciót, és nem lesz vele gond.
(#44218) turho
Megmondtam hogy ezek az élő hátterek nem a Balde-re valók

(#44222) gyuro
Egyszerűen nem értem miért nem megy nálatok, több 100-an hiba nélkül feltették, akár többször is, erre 1-2 embernél pontosan ugyanaz a probléma.
-
gyuro
tag
Sziasztok. Én is most frissitettem FLB-R8 ról FLB-R10re a leirás szerint és a zöld robotnál nem megy tovább. Kérlek benneteket segitsetek.

-
esox
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
(#44195) mr.nagy
ha ext2 is volt, akkor a sima format ext2 nem hiszem, hogy elég lesz, már többször bebizonyosodott, hogy nem képes megcsinálni ezt a lépést a recovery....Fomatting: SDEXT:...
E:Can't mount /dev/block/mmcblk0p2
(File exists)szóval újra kell partícionálni a kártyát, ha nem szeretnéd az előzőleg ext2-re rakott progikat. Vagy vmi külső wines vagy linuxos alkalmazással törölni. Szerintem bele kellene tenni ezt a lépést is a rom update procedurába, mert többször belefutottam már ebbe én is és még sokan mások...
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jó cikk de én pl. rá is kérdeztem milyen divx filmmel lett tesztelve. Javítsatok ki de tudtommal nem viszi rendesen a "normál" 1-2 cd-s letöltött avi-t, amit az asztali lejátszómban is nézhetek. Ha mégis viszi, lemaradtam valamiről...
Leszedtem a Live Wallpapertmeg nem indítgattam el semmit, a töltőről reggel 6:45-kor leszedett Blade még 100%-ot mutat. Akkor az a k5sög Wallpaper tényleg eszik.
Erre nem tudom lesz-e megoldás: szép animált háttér ami nem eszik/fogyaszt csak ha azon a képernyőn vagyok. -
Gabbo
aktív tag
Sikerült!
Fent van a rom és már repül is az spb ms 5.0 béta.Szeretnék köszönetet mondani az összes Fórumtársnak, aki segített.
Kelzsoca fórumtársnak külön köszönet a rom-ért!!!
-
embe
nagyúr
Nekem úgy sikerült, hogy menű- beállítások - alkalmazások-alkalmazások kezelése-mind fül-itt megkeresed a marketet- belépsz és az adatok törlése gombra kattintasz. Ezután ha ismét belépsz a Marketba, kéri fogadd el a szerződési felétételeket, majd ezután a my apps-nál fel kellene dobnia az alkalmazásaidat.
-
mpire
tag
válasz
ebay11
üzenetére
Minek kéne ilyen? A tel belső memóriájához nem nyúlhatsz, az nem arra való, hogy pl. zenéket tegyél oda. Ha gépre dugod, akkor meg az sd gyakorlatilag pendrive-ként viselkedik, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Szerk: kies-t amúgy egyszer próbáltam használni, katasztrófa volt...
Szerk 2: van több olyan program androidra, amikkel menedzselheted az sms-eidet stb. gépről, ha ilyesmi kell -
Lenry
félisten
új ROM telepítése után helyreállíthatók valahogy a market linkek?
-
Frozzy
őstag
megéri felrakni az új recovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img-t ?

-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy
üzenetére
Akkor formázd meg az SD kártyát is, mert ennek a romnak ezek után fel kell mennie, vagy töltsd le újra, ellenőrizd le az MD5-öt helyes -e stb....
(#44202) Keeperv85
Továbbá a fő profil a drágább készülékek, és azoknak is tehetősebb gazdáik, ezekre a készülékekre több "kedvük" is van romot készíteni

-
Saccco
nagyúr
Biztos beakadt a gallery-d. Nekem is szereti pörgetni a procit. Tedd fel a Watchdogot az megmutatja mitől merül a telefon.
(#44160) ux1:
Te nem szoktál éjjel aludni is néha?
(#44180) Gabbo:
Recovery telepítés telefonról rész - első hsz...(#44182) dim dim:
Tegyél fel egy másik lauchert, amiben be lehet állítani.
Akku szempontjából az FLB R8-10 romok elég jók.(#44195) mr.nagy:
Wipe, wipe, wipe.
Info kelzsoca blogjából:
"Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
advenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)
Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard(#44197) ebay11:
Ez első hszt ugye elolvastad...
"Valamilyen PCSuite szerű programot honnan szerezhetek be?"Egyébként a Bladehez nem kell egy olyan használhatatlan sz@r, mint amilyen a kies. Hál'isten, hogy nincs is rá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sajnos messze nem egy profi csapatról van szó, csak egy részéről... Pont nem arról a részéről, akik profik is. 450 Mb körül van a kernelük forrása... azt egy ember nem tudja stabilizálni, ha megszakad bele sem. Ehhez nagyon az kéne, hogy évek óta ezzel foglakozó emberek segítsenek nekik, amit kategorikusan kizártak...
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ráadásul olyan lassú hogy idegosszeroppanast kapok annyira idegesit...most melyik a leggyorsabb rom?

Még jó, hogy a tanár úr nem tudja miket követek el, akkor még időben megbuktatott volna Java-ból... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

??