- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
katonam
tag
válasz dragon1993 #49281 üzenetére
Köszi, nem is tudtam, hogy lila színű a tok belseje...
-
katonam
tag
AKi vett már az ezer Ft-s Nokia Exx-es tokból, kérem, írja meg a tapasztalatait.
Pontosan beleilleszkedik a Blade / nem koptatja a festést / nem fogja meg a belső szín a házat / mennyire jó minőségű a tok? Köszi! -
katonam
tag
válasz Dj.Mike #43962 üzenetére
Szabványos 3,5-es 3 eres jack-ekből bármelyiket lehet használni.
Ha 4-ereset szeretnél a mikrofon miatt (ahogy a gyári fülesen is van), akkor a Nokia, SE kiosztásút válaszd, azzal kompatibilis a legtöbb Androidos. Az almással nem kompatibilis!
Itt sokan használnak 4-eresből SE HPM-75J-t. Még teszt is van rá, ha rákeresel. Van aki, csak az adapter részét használja, és jobb fülhallgatót tesz rá... -
katonam
tag
Sziasztok!
A gyári fülest szeretném lecserélni, olyan vezetékes headset-re, ami 2 részes, azaz az adapter (felvevős) része külön is használható. Számomra fontos, hogy 2 részes legyen, mert a fülhallgatós részt le szeretném cserélni egy minőségi in-ear-esre.
Eddig 2-3 eFt körüli áron a következőket találtam: Nokia HS-45 + AD-54 & Sony Ericsson HPM-75J.
Rákerestem, többen írtátok, hogy működik Blade-el mindkettő.
Azt szeretném megtudni, hogy a felvevő gombon kívül a többi funkció is (amennyiben van) működik-e rendesen (erre nem találtam választ).
Illetve a két fenti fülesen kívül javasoltok e más hasonló árfekvésűt, ami vezetékes, és több funkció is használható a Blade-el.
Köszi!
Misi -
katonam
tag
Sziasztok! Ha fennt volt audioboost, backup-oltam az egész rendszert, majd most 512-es varázslat után restore a korábbi mentés, akkor az audioboost is visszajön, vagy az újra kell tennem? Köszi
-
katonam
tag
válasz atillaahun #12900 üzenetére
Szia! Én a PC-t javaslom. Az 1. Hsz-ben le van írva a menete syl5 írásában, én is azzal a progival csináltam. Ehhez ki kell venned a mem kártyát, bele kell tenned egy SD adapterbe (amit a T nem adott hozzá), és úgy mehet egy kártyaolvasóba...
-
katonam
tag
Sziasztok! Budapest, Árkád T-Pont (kettő is van) van valamilyen tapasztalatotok (ha igen, melyik emeletivel)? Pixelhibával vinném be. Köszi a válaszokat!
-
katonam
tag
válasz Ren Hoek #5755 üzenetére
Köszi a választ neked és Glatiusnak is!
Esetleg ha valaki, aki SF-et használ, leírna, hogy mennyire zavaró az apróbb betűk megjelenítése az SF OLED kijelzőjén?
Eddig az SF mellett tettem le a voksot (most karácsony táján nekem is jön haza ismerősöm), utána olvasva a Samsung OLED-es megoldásnak, most elbizonytalanodtam.
Nem teljesen értem, mi ez a pentile matrix. Számomra a lényeg, hogy szeretnék rajta ebook-okat olvasni. Amennyiben erre még is inkább a Blade LCD kijelzője az alkalmasabb, akkor nem kintről vásárolnék... -
katonam
tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy az angol SF modell OLED kijelzője is Pentile mátrixos? Azaz nem 480x800, hanem 392x653 pixeles? Ha igen, ez zavaró lehet ebook-ok/ sok-sok szöveg olvasásakor? Köszi!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával