- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
gabe96
aktív tag
feltettem a svédek romját:
nem indul be
a recovery sem indul be
kezdhetek mindent elölről -
Xmodule
őstag
válasz Beleczkil #45884 üzenetére
hat nem tudom. nekem is r10b lite van fent az akksi file is fent van. kedden reggel leszedtem a töltöröl azota folyamatosan megy offline nelkul, volt sok hivas, kicsi netezes, email, video nezes par perc, marketböl telepitesek, fenykepezes, es most van 31% on az akksi. szoval en 100% ig meg vagyok elegedve.
(mellesleg itt eleg svedben es mikor olvastam hogy szerdan mar nyomta a comviq ami nekem is van a frissitest nem voltam ideges mikor mult szombaton buheraltam a telot...) marmint azert kiprobaltam volna a hivatalos romot is, de most mar mindegy.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
dobrev
csendes tag
sziasztok. mikor lesz hivatalos froyo blade-re? és hogy kell feltenni? iphone-ról váltottam és az itunes miatt a frissítéseket pofonegyszerű volt telepíteni, de itt lövésem sincs.
-
Thrawn
félisten
válasz dragon1993 #45885 üzenetére
Majd kelzsoca meghegeszti
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dragon1993
őstag
Találtam egy hibá a svéd csodában nem rezeg az sms .
[ Szerkesztve ]
-
Beleczkil
tag
Az aksim ma reggel 100%-ról indult, most tartok 49%-nál, r10b_Lite van fenn az aksi kalibrációval kiegészítve, kicsit brutálisnak tűnik ez a merülés. 2 telefonálás, egész nap net, ennyi a full használat, ja és napközben 1 óra repülő mód. A futó folyamatok között semmi felesleg nincs, csak ami a minimális futáshoz kell.
[ Szerkesztve ]
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
balalev
tag
FLB-8 van fent nekem. Az normális, hogy 94%-ról 15 perc YouTube-ozás után 78-ra leugrott?
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
Haart
addikt
Blade-en lehet aktiválni a JIT-et? Mint pl az x8on? 2.2-ben alapból benne lesz a JIT?
-
netseft
aktív tag
-
Lasy
veterán
xakta
ne keresd csak előfizuval van. 490.- től.api29
de legalább van.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
xakta
tag
Waze most olvasom hogy a Telenornál nincs is pre-paidban Blade ? Vagy van ,csak nem találtam meg ?
-
maggi1886076
addikt
válasz Glatius #45869 üzenetére
(#45801) 89BDave89
[link]
Íme."Ez a nagyobbik verzió, ezt ajánlom, nekem kisebb van, amibe épphogy, de belefér.
De ha esetleg jobb szereted ha passzentos a tok, akkor a kisebbiket válaszd."
Erre írtam.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Glatius
őstag
válasz maggi1886076 #45864 üzenetére
Mi mennyibe és hol?
kelzsoca:
A T-mobile és a Telenor stock recovery azonos? Lehet valahogy különbséget tenni?troszti ROM manager nélkül is kell net, hogy megszerezd, szóval ez van. Ha jó a ...6-os, akkor meg fogod tudni csinálni, néhányunknak ugyan az SD kezeléssel volt bajunk, de ROM cserével nem.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
netseft
aktív tag
Pár órája jómagam is beléptem a klubba Telenorosként, előfizetésesen bestbuy készülék volt.
Azt hiszem meg lesz a holnapi programom, fórumnolvasás a köbön.Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
maggi1886076
addikt
és ez mennyibe kerül?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Glatius
őstag
-
BadGe
aktív tag
válasz kelzsoca #45857 üzenetére
cool. azért mostmár majdcsak kibirom a hivatalos verzióig. közben amit akartam le tudtam tesztelni a 2.2-őn. okosodtam is (ezer köszönet) majd alkalom adtán folytatom. remélem a touch-os dolog tényleg szoftveres.
van itt már másnak is telenor-os blade-je? lehet hogy azok csinálják.
ge.
-
troszti
aktív tag
Köszönöm!
Viszont az eredetit valamiért nem akarja leszedni, egyik link se működik, lehet hogy a mediafire.com nem az igazi...
Marad az általad készített, bár gondolom ez jobb mint az eredeti...
A témák engem különösebben nem izgatnak.
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
BadGe
aktív tag
válasz Skullen #45830 üzenetére
hát a szervizes kezébe ugye jó ha nem kerül mert a 2.2-re azt mondja hogy bocsi... de szerintem (remélem) szoftveres gond mert a telenoros 2.1-es rommal rendesen megy. Eddig már harmadszorra "javítottam" meg a képernyőt a gyári ROMmal.
apropó szervíz: igaz hogy a gyári 2.1-est vissza tudom tenni de a recovery az mindig clockwork-ös marad. ez nem gáz?
ge.
-
-
Lasy
veterán
válasz gabe96 #45832 üzenetére
pl 3.0.1.4.clockwok innen recovery-s
De ha jól tudom a ROM manager-rel is letöltheted.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
Nekem már van hozzá saját témám, igaz még nem a %-os akkuval, de használható.
gabe96
gépeel és pl EASEUS progival.
telefonról, csak akkor ha formázod az SD karit, de akkor elveszik minden, és ha az EXT2 particiót használtad, akkor egy WIPE is fog kelleni,mert nem fog bekapcsolni a telcsi.frozzyZTE
Sajnos soha nem próbáltam, mert én nem telefonáltam még az enyémről csak egyszer, mert nem volt másik telcsim. Leginkább netre használom.amuba
fut a háttérben egy olyan progi ami nem engedi.
Lesd meg mik futnak akkortroszti
swedroid, vagy modaco. mindkettőn fent van.omega88
csak ezért nem, de minden másért jobb, igaz a legtöbb főzött rom már a 2.2, vagy 2.3-ra épül.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
gabe96
aktív tag
ext partíciót hogyan tudom törölni?
recoveryvel csináltam az ext-et -
Lasy
veterán
-
omega88
csendes tag
Lenne egy kérdésem.
A telefon tartalmaz fizikai gombokat (szám szerint 3-at). A kérdés az az lenne ,hogy nem lehet-e valahogy azt beállítani ,hogy híváskor azok a gombok hívást fogadjanak illetve el utasítsanak.
A választ előre is köszönöm.
-
gabe96
aktív tag
új recovery-t honnan tudom letölteni?
-
troszti
aktív tag
válasz #30662400 #45828 üzenetére
Nem is tudom,próbálgattam az összeset, nekem igazából olyan kéne ami majdnem olyan mint a számítógép billentyűzete, amire a leginkább a gyári bill hasonlít.
Vagy ami szerintem nagyon jó, és könnyű kezelni, az az almás bill (ipod touch vagy iphone). Ilyesmi kéne androidra gyárilagfiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
Skullen
tag
Ha tiszta telepítést csináltál ROM-nál (wipe + format telepítés előtt), akkor tippelnék egy hardveres gondra, mert nálam tökéletesen megy a TS ezzel a ROM-mal (is).
Le kéne gariztatni, de ez ugye olyan, hogy a szervizes kezében éppen működni fog-e, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
Egy kis adalék a töltő vásárláshoz.
-
vargalex
félisten
-
-
troszti
aktív tag
válasz Glatius #45815 üzenetére
AnySoft Key nekem egyáltalán nem jött be, nem olyan jó a felosztása, bár lehet ha sokat használnám megszoknám...
Ennél nekem sokkal jobban bejött a SwiftKey, de az androidos még is csak jobbAmúgy almán lehet gyárilag állítani qwertz-t pedíg az amcsi... Googli meg lusta volt, jár a fekete!
-
Glatius
őstag
válasz troszti #45816 üzenetére
Az érintőpanel teljes felületen érzékel. Tenyérben fogva vigyázni kell, nehogy túlságosan markold, mert ha az ujjad oldalt rálóg, akkor nyomhatod...
Egy kép az AnySoftról.:Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
troszti
aktív tag
Még valami!
A telefonom néha, változó hogy milyen gyakran, csinál olyat, hogy nem csinál semmit, azaz nem reagál az érintésre, vagy nem azt csinálja amit én szeretnék... Pl megnyomom a menü gobot és bejön a hívás... stb...
De legtöbbször csak annyi van hogy hiába nyomom nem csinál semmit!
Van úgy hogy segít a restart, de van hogy csak egyszer jó lesz!Szerintetek ez gyári hiba, és vigyem vissza, vagy a rommal lehetnek gondok?
Most FLB-R10 es van fent, de jelentkezett a hiba az FLB-R8 nál is!
-
troszti
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #45809 üzenetére
Helló!
Én valamikor még régen rendeltem szilikon tokot, a múlt héten jöttek meg, és kaptam hozzájuk két fóliát is. Az egyik kék színű a másik sima átlátszó, mi lehet a kettő között a különbség? Nem tudod véletlenül?
Ja és kb mennyi ideig bírja vajon egy ilyen fólia?Üdv Troszti
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjöttek a fólia a telefonomra, felrakás nem nehéz, teljesen hólyagmentesen sikerült felraknom,passzol a kijelzőhöz is, mondjuk direkt erre lett legyártva szóval persze hogy passzol. Viszont nagyon nagy csalódás ért, mármint pozitív szempontból, kelzsoca mondta azt hiszem, hogy felesleges mert jó üvegből van, és nagyon nehezen karcolódik. Ami lehet így is van, de mikor felraktam, és hozzáértem csak lestem mivel alig marad ott az ujjam nyoma, az üveggel ellentétben meg tiszta mázgitás lesz az egész, ég és föld így használni sokkal kellemesebb főleg fényen nézve. Érintésben meg semmit sem változott ugyan olyan érzékeny. Szóval csak ajánlani tudom.
Ja és van 3db-om még ha valakit érdekel, de csak egyben eladó...
-
Glatius
őstag
válasz Razuel #45804 üzenetére
Teljes angol nyelv kapcsolható be a menüben. Többféle angol is.
És a nagy nyelvek természetesen.... az bulgártól a vietnamiig.troszti
Az AnySoft teljes értékű. Nem is értem mi kellene még!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
troszti
aktív tag
Helló Mindenki!
Senkit se zavar hogy az alap android billentyűzet csak "qwerty-t" tud?
Tudom hogy vannak rá programok, de nekem valahogy egyik se jött be annyira! Nem tudná esetleg az egyik kedves rom készítő mesterünk az alap androidosat megberhálni kicsit? Igazából lehet hogy ez rohadt nagy meló, de külsősként egyszerűnek tűnik, hiszen csak két betűt kell felcserélni :-)fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
Razuel
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a kelzsoca féle FLB-R10b_HUN_full romba csak magyar nyelv van, vagy maradt az angol is?
-
Glatius
őstag
válasz Carline #45802 üzenetére
Mert a formázás fizikailag nem töröl, csak egy teljesen új tartalomjegyzéket csinál. Ezért is lehet formázás után adatokat visszanyerni... gyakran a felhasználó nem kis meglepetésére.
Fotókidolgozóknak vigyázva hagyjunk ott kártyát vagy pendriveot, könnyen a napiszaron találhatjuk magunkat.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Eddig minden ROM előtt megcsináltam a wipe-ot és utána a formázást.
Egyébként a formázás is ugyanúgy eltüntet mindent, miért kell a wipe előtte?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
89BDave89
tag
válasz maggi1886076 #45798 üzenetére
[link]
Íme.Ez a nagyobbik verzió, ezt ajánlom, nekem kisebb van, amibe épphogy, de belefér.
De ha esetleg jobb szereted ha passzentos a tok, akkor a kisebbiket válaszd.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel